asdfaster Δημ. April 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Βάλτε κανένα λινκ για το adhell3 παιδια Δεν λειτουργεί σε note8 το adhell. Και να λειτουργήσει κάποια στιγμή έχει πολύ παλιό κώδικα γιαυτό βγάλανε το sabs. Μόνο αυτό λειτουργεί κανένα άλλο blocker. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Όποιος έχει το subs δεν μας το κάνει μια προώθηση..; και το editor Kala θα ήταν! Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Όποιος έχει το subs δεν μας το κάνει μια προώθηση..; και το editor Kala θα ήταν! Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σου τα έβαλα στο google drive μου. https://drive.google.com/drive/folders/1I1flbY2WnOch_TYgA2uBVEz77DaCPe08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Τα scripts δουλεύουν σε 7.1.1? Τα έχει δοκιμάσει κάνεις ? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Πέρασα κανονικά το SABS σύμφωνα με τον οδηγό, ωστόσο έχω κανονικά διαφημίσεις στις εφαρμογές. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω επιπλέον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Πέρνα 1-2 providers . Πχ https://adaway.org/hosts.txt Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 (edited) Ευχαριστώ, το δοκίμασα αλλά πάλι τα ίδια. Υπάρχει τρόπος να περάσουν γρηγορα όλοι οι hosts από το αρχείο; Τελικά βρήκα τον τρόπο και χρησιμοποίησα όλο το αρχείο όπως μου το έδωσες. Δείχνει να δουλεύει στα πρώτα τεστς. Ευχαριστώ! Edited April 6, 2018 by Lion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Τα scripts δουλεύουν σε 7.1.1? Τα έχει δοκιμάσει κάνεις ? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχω δοκιμάσει αλλα θα λειτουργούν. Ωστόσο αν δεν είσαι σίγουρος κανε χειροκίνητα disable apps χωρίς τα scripts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Παιδιά μόλις περάσω το script,απλα θα είναι disable οι εφαρμογές;; Και αν θέλω πχ ανοίγω τα gear fit για το ρολογακι μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Ευχαριστώ, το δοκίμασα αλλά πάλι τα ίδια. Υπάρχει τρόπος να περάσουν γρηγορα όλοι οι hosts από το αρχείο; Τελικά βρήκα τον τρόπο και χρησιμοποίησα όλο το αρχείο όπως μου το έδωσες. Δείχνει να δουλεύει στα πρώτα τεστς. Ευχαριστώ!https://raw.githubusercontent.com/mmotti/mmotti-host-file/master/wildcard_standard_hosts.txt Πέρνα κ αυτό και θα είσαι οκ πιστεύω Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 https://raw.githubusercontent.com/mmotti/mmotti-host-file/master/wildcard_standard_hosts.txt Πέρνα κ αυτό και θα είσαι οκ πιστεύω Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠως το περνάμε αυτο?Υπάρχει τροπος να περάσει ολο μαζί ? Η πρέπει να τα περνάμε μια μια Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Add new_Copy paste στο subscribe to providers _update selected Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Παιδιά μόλις περάσω το script,απλα θα είναι disable οι εφαρμογές;; Και αν θέλω πχ ανοίγω τα gear fit για το ρολογακι μου; Αν περάσεις το extreme θα είναι πάρα πολλές εφαρμογές off. Πέρνα το light που έχει πιο λίγες. Το ρολόι δουλεύει και στα 2 scripts δεν το έχω βγάλει off. Αν όμως είναι off και δε θυμάμαι καλά ενεργοποίησε το service com.samsung.android.app.watchmanager και θα είσαι ok. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://raw.githubusercontent.com/mmotti/mmotti-host-file/master/wildcard_standard_hosts.txt Πέρνα κ αυτό και θα είσαι οκ πιστεύω Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ ωραίο το hosts το πέρασα σαν url ευχαριστούμε. Έχει πάρα πολλά πράγματα για block. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 (edited) Αν περάσεις το extreme θα είναι πάρα πολλές εφαρμογές off. Πέρνα το light που έχει πιο λίγες. Το ρολόι δουλεύει και στα 2 scripts δεν το έχω βγάλει off. Αν όμως είναι off και δε θυμάμαι καλά ενεργοποίησε το service com.samsung.android.app.watchmanager και θα είσαι ok. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ ωραίο το hosts το πέρασα σαν url ευχαριστούμε. Έχει πάρα πολλά πράγματα για block. Ευχαριστώ.. Θυμάσαι ποιο service πρέπει να ανοίξω για να παίξει το wifi calling ;; Το χρησιμοποιώ στο σπίτι γιατί δεν έχω σήμα καθόλου και έχω σωθεί. Βρέθηκε ολα οκ :) Epdgtestapp ;) Edited April 11, 2018 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Eνα μικρό update αν κάποιοι χρησιμοποιείτε το extremedisable.txt αλλάξτε το και βάλτε το extremedisable2.txt που εχω ανεβασει. Eχει μερικά fixies που πήρε το μάτι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Το έβαλα εγώ, το πειραξα και λίγο,θα δείξει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Καλησπερα στη παρεα. Δε λειτουργει η εφαρμογη Συλλογη στο Lightdisable.txt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Εδώ έχω παιδιά τις εφαρμογές που έκοψα εγώ, είναι 60 περίπου αλλά δουλεύουν σχεδόν τα πάντα.. Το ονόμασα verylight.txt , αν τυχόν θέλει κάποιος χαλαρό debloating ας το πάρει :) https://www.myqnapcloud.com/smartshare/618g5567np2m269u090228z1_60nQ12V Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Πρακτικά έχει δει και κανείς διαφορά στην απόδοση ή στην μπαταρία με όλα αυτά; Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Εγώ παίζω περίπου μισο gb κάτω ραμ απο μαμά..Για τσεκαρετε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 14, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 (edited) Καλησπερα στη παρεα. Δε λειτουργει η εφαρμογη Συλλογη στο Lightdisable.txt Tην έχω έχω βγάλει off. Aμα θες να την κανεις ξανά να λειτουργεί μπες στο sabs και καντην on. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρακτικά έχει δει και κανείς διαφορά στην απόδοση ή στην μπαταρία με όλα αυτά; Sent from my SM-G930F using Tapatalk Ειναι σαν να εχεις Titanium Backup και να κανεις freeze σε non root κινητο. θα δεις σίγουρα 1 ώρα και 20 λεπτα με το extreme.txt και πολυ καλυτερη ταχυτητα χωρίς να του εχεις πειράξει τίποτα απο το extreme.txt. Οι πιο πολλοι όμως έχετε isntagram και feacebook ανοιχτά και αρκετές εφαρμογες τις google ανοιχτές που εγώ τις έχω κλίση και τις έχω αντικαταστήσει στο extreme.txt. Δεν θα δείτε και πολλά πράγματα max 45 λεπτά να κερδίσετε extra με το extreme.txt +facebook +instagram +google εφαρμογες. Με το Light.txt κανα 45 λεπτα χωρις να εχετε facebook και instagram. Ισος να βγάλετε και παραπάνω. Αλλα όσο έχετε facebook και isntagram μέσα στα κινητά σας οποιοι τα έχετε, μην περιμένετε θαύματα. Αυτές η δυο εφαρμογές καταστρέφουν τα κινητά. Χρειάζονται πλήρης διαγραφή. Οχι μονο freeze. Tότε με το Extreme και με το Lihght θα δείτε πολύ διαφορα σε Note8 100%. Τα samsung έχουν πολύ σαβούρα που τρέχει στο background. Μόλις κλείσουν αυτά τότε θα έχει μεγάλες επιπτώσεις στην μπαταρία και στην ταχύτητα. Edited April 14, 2018 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Τώρα είμαι στην 7.1 και το Sabs δουλεύει απροβλημάτιστα, δουλεύει στην Oreo; Είναι σοβαρός λόγος για να μεταβώ ή όχι στην Oreo αφού οι διαφορές μεταξύ τους δεν είναι και τόσο σημαντικές. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 14, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Τώρα είμαι στην 7.1 και το Sabs δουλεύει απροβλημάτιστα, δουλεύει στην Oreo; Είναι σοβαρός λόγος για να μεταβώ ή όχι στην Oreo αφού οι διαφορές μεταξύ τους δεν είναι και τόσο σημαντικές. Δουλεύει στο Oreo αλλα δεν παίρνει αλλα updates. Γιατί η samsung έκανε παράπονα στους δημιουργούς του sabs και το σταμάτησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Δουλεύει στο Oreo αλλα δεν παίρνει αλλα updates. Γιατί η samsung έκανε παράπονα στους δημιουργούς του sabs και το σταμάτησαν.Σε ευχαριστώ, το ξέρω ότι δυστυχώς για εμάς σταμάτησε η ανάπτυξή του. Εφόσον όμως κάνει τη δουλειά του καλά είμαστε. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Εγώ που δουλεύω φουλ facebook και instagram θα δω κάποια βελτίωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts