Jump to content

Οι πιο όμορφες Ελληνίδες ηθοποιοί

xar03
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 195
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πολύ off topic το έχουμε κάνει.

δε βαριέσαι

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτή που κάπνιζε?

Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom

Ναι, αλλά κι εγώ κάπνιζα

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τις μανάδες να κοιταται παιδιά. Δύσκολα να πέσεις έξω. Κι η κόρη ανάλογη πορεία θα χει

Sent from my OnePlus 5T

καλό αλλά πολύ γενίκευση μου κάνει

On-topic:

Μιλωντας για τις πιο ομορφες ηθοποιους εγω θα προσθετα και την Ρενατα απ'το Ελα στην θεση μου (Συριοπουλου την λενε νομιζω).Επισεις Νικολετα Ραλλη,Βασιλικη Τρουφακου και εκεινη η σερβα που επαιζε την υπηρετρια στο Λατρεμενοι μου γειτονες

Η γυναικα του Ευθυμιαδη, Άννα Δημητρίεβιτς

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

On-topic:

Μιλωντας για τις πιο ομορφες ηθοποιους εγω θα προσθετα και την Ρενατα απ'το Ελα στην θεση μου (Συριοπουλου την λενε νομιζω).Επισεις Νικολετα Ραλλη,Βασιλικη Τρουφακου και εκεινη η σερβα που επαιζε την υπηρετρια στο Λατρεμενοι μου γειτονες

Ίδια γούστα έχουμε φιλέ μου μόνο η Συριοπούλου δεν μου αρέσει.

ναι, καλουτσικες κι αυτες, ας αναλαβει τωρα καποιος να ποσταρει τα σοσιαλ των κοριτσιων να τα ακολουθησουμε

ντορετα και ζετακι ξεχασαμε

Αυτή που έκανε το παζάρι λες? Χάλια είναι η ζετα εντάξει αγαπάμε ζετακι φουλ ρουκ ζουκ να την χαρούμε.

Ελπίζω να έχει αναφερθεί το όνομα Τζένη Μποτση εδώ μέσα... εργαλειο..

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Σκύλος αν και έχει σπάσει τώρα. Milf βέβαια.

http://www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2013/09/16/4778_TZENI_MPOTSI_14092013.jpg

Ρε εσείς εινσι δυνατόν να μην έχει αναφέρει κανείς την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Ζετα Μακρυπούλια.

6059d49dc3c942c9612a3a809446f152.jpg

f68b42e3356777de85597de6f8848a88.jpg

Όχι ότι έχω κάτι εναντίων των άλλων επιλογών έτσι :p

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ρε εσείς εινσι δυνατόν να μην έχει αναφέρει κανείς την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Ζετα Μακρυπούλια.

6059d49dc3c942c9612a3a809446f152.jpg

f68b42e3356777de85597de6f8848a88.jpg

Όχι ότι έχω κάτι εναντίων των άλλων επιλογών έτσι :p

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Την γράψαμε παραπάνω φωτογραφία δεν βάλαμε. Έπρεπε.

Θα πρέπει να αναφέρουμε και μια μούσα του Κοκκινόπουλου, Την Ελένη Αποστολοπούλου.

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2015-11/2006_xr_h-fygh-5.jpg

Κατερίνα Διδασκάλου. Έχει μεγαλώσει και σπάσει πολύ βέβαια, αλλά έχει αυτό το κάτι. Έναν πιο ευρωπαϊκό αέρα. Συν ότι ήταν πάντα γυναίκα με θηλυκότητα, όπως ήταν οι παλιές γυναικες. Οι σημερινές είναι απλά κοριτσάκια :p

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Κατερίνα Διδασκάλου. Έχει μεγαλώσει και σπάσει πολύ βέβαια, αλλά έχει αυτό το κάτι. Έναν πιο ευρωπαϊκό αέρα. Συν ότι ήταν πάντα γυναίκα με θηλυκότητα, όπως ήταν οι παλιές γυναικες. Οι σημερινές είναι απλά κοριτσάκια :p

Δεν θα διαφωνήσω. Έχει αυτό το....κάτι όντως!

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Οι φωτογραφίες δεν φτάνουν για να καταλάβει καποιος. Πρέπει να δεις και κάποιον ζωντανά η σε ταινίες. Όπως και να έχει γούστα είναι αυτα.

Όπως και η Εύα Λάσκαρη πιο πάνω, την κατατάσσω στην κατηγορία τσόντα και όχι στο όμορφο. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Με την ίδια λογική και η Πεπη Τσεσμελη όμορφη ήτανε :p

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Οι φωτογραφίες δεν φτάνουν για να καταλάβει καποιος. Πρέπει να δεις και κάποιον ζωντανά η σε ταινίες. Όπως και να έχει γούστα είναι αυτα.

Όπως και η Εύα Λάσκαρη πιο πάνω, την κατατάσσω στην κατηγορία τσόντα και όχι στο όμορφο. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Με την ίδια λογική και η Πεπη Τσεσμελη όμορφη ήτανε :p

Σε αυτό το θέμα βλέπω γενικά περίεργα γούστα όπως ένας που του άρεσε η Γ Σκαφιδά, η ένας που του αρέσει η Ραμποτά

και απορώ τον λόγο που του αρέσει μια γυναίκα με φωνή σχεδόν ίδια με της Χρυσούλας Διαβάτη, Ακόμα και αυτό το σγουρό κόκκινο μαλλί που είχε στο 50-50 αυτό μου θυμίζει. Κάτι άλλο έχουμε;

Edited by xar03

Σε αυτό το θέμα είδα γενικά περίεργα γούστα όπως ένας που του άρεσε η Γ Σκαφιδά, η ένας που του αρέσει η Ραμποτά

και απορώ τον λόγο που του αρέσει μια γυναίκα με φωνή σχεδόν ίδια με της Χρυσούλας Διαβάτη, Ακόμα και αυτό το σγουρό κόκκινο μαλλί που είχε στο 50-50 αυτό μου θυμίζει. Κάτι άλλο έχουμε;

To γούστο είναι υποκειμενικό. Όπως σε έναν αρέσουν οι πολύ αδύνατες σε έναν άλλον αρέσουν οι 100 κιλά και πάνω. Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ. Εγώ γουστάρω πολύ Αραβανη άλλος μπορεί να την βρίσκει αδύνατη και άσχημη. Αν όλους μας άρεσαν οι ίδιες προκοπή δεν θα έβλεπαν οι υπόλοιπες.

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Πολύ κλασική, λιτή ομορφιά. Έχω προσέξει όσα περισσότερα βάζει στο πρόσωπό της τόσο ασχημαίνει κ όσο λιγότερα τόσο ομορφαίνει.

https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/images.castcall.blue-compass.com/portfolioraw/1122/1122539.jpg

me > you

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Πολύ κλασική, λιτή ομορφιά. Έχω προσέξει όσα περισσότερα βάζει στο πρόσωπό της τόσο ασχημαίνει κ όσο λιγότερα τόσο ομορφαίνει.

https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/images.castcall.blue-compass.com/portfolioraw/1122/1122539.jpg

Πω πω πω πω πω.