xar03 Δημ. March 28, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Πολύ off topic το έχουμε κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Πολύ off topic το έχουμε κάνει. δε βαριέσαι ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτή που κάπνιζε? Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Ναι, αλλά κι εγώ κάπνιζα ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τις μανάδες να κοιταται παιδιά. Δύσκολα να πέσεις έξω. Κι η κόρη ανάλογη πορεία θα χει Sent from my OnePlus 5T καλό αλλά πολύ γενίκευση μου κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 On-topic: Μιλωντας για τις πιο ομορφες ηθοποιους εγω θα προσθετα και την Ρενατα απ'το Ελα στην θεση μου (Συριοπουλου την λενε νομιζω).Επισεις Νικολετα Ραλλη,Βασιλικη Τρουφακου και εκεινη η σερβα που επαιζε την υπηρετρια στο Λατρεμενοι μου γειτονες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Η γυναικα του Ευθυμιαδη, Άννα Δημητρίεβιτς Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. March 29, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 On-topic: Μιλωντας για τις πιο ομορφες ηθοποιους εγω θα προσθετα και την Ρενατα απ'το Ελα στην θεση μου (Συριοπουλου την λενε νομιζω).Επισεις Νικολετα Ραλλη,Βασιλικη Τρουφακου και εκεινη η σερβα που επαιζε την υπηρετρια στο Λατρεμενοι μου γειτονες Ίδια γούστα έχουμε φιλέ μου μόνο η Συριοπούλου δεν μου αρέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 ναι, καλουτσικες κι αυτες, ας αναλαβει τωρα καποιος να ποσταρει τα σοσιαλ των κοριτσιων να τα ακολουθησουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Βάνα Ραμπότα http://media.interactive.netuse.gr/filesystem/images/20150331/engine/assets_LARGE_t_1401_87838494_type12905.jpg Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 ντορετα και ζετακι ξεχασαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 ντορετα και ζετακι ξεχασαμε Αυτή που έκανε το παζάρι λες? Χάλια είναι η ζετα εντάξει αγαπάμε ζετακι φουλ ρουκ ζουκ να την χαρούμε. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Ελπίζω να έχει αναφερθεί το όνομα Τζένη Μποτση εδώ μέσα... εργαλειο.. Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Ελπίζω να έχει αναφερθεί το όνομα Τζένη Μποτση εδώ μέσα... εργαλειο.. Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Σκύλος αν και έχει σπάσει τώρα. Milf βέβαια. http://www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2013/09/16/4778_TZENI_MPOTSI_14092013.jpg Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Ρε εσείς εινσι δυνατόν να μην έχει αναφέρει κανείς την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Ζετα Μακρυπούλια. Όχι ότι έχω κάτι εναντίων των άλλων επιλογών έτσι :p Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Ρε εσείς εινσι δυνατόν να μην έχει αναφέρει κανείς την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Ζετα Μακρυπούλια. Όχι ότι έχω κάτι εναντίων των άλλων επιλογών έτσι :p Sent from my iPad using Tapatalk Pro Την γράψαμε παραπάνω φωτογραφία δεν βάλαμε. Έπρεπε. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 ακριβως! σε προλαβαμε! +1 και για την βλαντη φυσικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. March 29, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Θα πρέπει να αναφέρουμε και μια μούσα του Κοκκινόπουλου, Την Ελένη Αποστολοπούλου. http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2015-11/2006_xr_h-fygh-5.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Κατερίνα Διδασκάλου. Έχει μεγαλώσει και σπάσει πολύ βέβαια, αλλά έχει αυτό το κάτι. Έναν πιο ευρωπαϊκό αέρα. Συν ότι ήταν πάντα γυναίκα με θηλυκότητα, όπως ήταν οι παλιές γυναικες. Οι σημερινές είναι απλά κοριτσάκια :p Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Κατερίνα Διδασκάλου. Έχει μεγαλώσει και σπάσει πολύ βέβαια, αλλά έχει αυτό το κάτι. Έναν πιο ευρωπαϊκό αέρα. Συν ότι ήταν πάντα γυναίκα με θηλυκότητα, όπως ήταν οι παλιές γυναικες. Οι σημερινές είναι απλά κοριτσάκια :p Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν θα διαφωνήσω. Έχει αυτό το....κάτι όντως! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. March 30, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Δεν θα διαφωνήσω. Έχει αυτό το....κάτι όντως! Περίεργα γούστα έχετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Περίεργα γούστα έχετε Όντως περίεργα προσπάθησα να βρω το κάτι αλλά δεν. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Οι φωτογραφίες δεν φτάνουν για να καταλάβει καποιος. Πρέπει να δεις και κάποιον ζωντανά η σε ταινίες. Όπως και να έχει γούστα είναι αυτα. Όπως και η Εύα Λάσκαρη πιο πάνω, την κατατάσσω στην κατηγορία τσόντα και όχι στο όμορφο. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Με την ίδια λογική και η Πεπη Τσεσμελη όμορφη ήτανε :p Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. March 31, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 (edited) Οι φωτογραφίες δεν φτάνουν για να καταλάβει καποιος. Πρέπει να δεις και κάποιον ζωντανά η σε ταινίες. Όπως και να έχει γούστα είναι αυτα. Όπως και η Εύα Λάσκαρη πιο πάνω, την κατατάσσω στην κατηγορία τσόντα και όχι στο όμορφο. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Με την ίδια λογική και η Πεπη Τσεσμελη όμορφη ήτανε :p Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε αυτό το θέμα βλέπω γενικά περίεργα γούστα όπως ένας που του άρεσε η Γ Σκαφιδά, η ένας που του αρέσει η Ραμποτά και απορώ τον λόγο που του αρέσει μια γυναίκα με φωνή σχεδόν ίδια με της Χρυσούλας Διαβάτη, Ακόμα και αυτό το σγουρό κόκκινο μαλλί που είχε στο 50-50 αυτό μου θυμίζει. Κάτι άλλο έχουμε; Edited March 31, 2018 by xar03 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Σε αυτό το θέμα είδα γενικά περίεργα γούστα όπως ένας που του άρεσε η Γ Σκαφιδά, η ένας που του αρέσει η Ραμποτά και απορώ τον λόγο που του αρέσει μια γυναίκα με φωνή σχεδόν ίδια με της Χρυσούλας Διαβάτη, Ακόμα και αυτό το σγουρό κόκκινο μαλλί που είχε στο 50-50 αυτό μου θυμίζει. Κάτι άλλο έχουμε; To γούστο είναι υποκειμενικό. Όπως σε έναν αρέσουν οι πολύ αδύνατες σε έναν άλλον αρέσουν οι 100 κιλά και πάνω. Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ. Εγώ γουστάρω πολύ Αραβανη άλλος μπορεί να την βρίσκει αδύνατη και άσχημη. Αν όλους μας άρεσαν οι ίδιες προκοπή δεν θα έβλεπαν οι υπόλοιπες. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. March 31, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Άλλη γυναίκα που είδα σε Κοκκινόπουλο και μου άρεσε είναι η Ειρήνη Μπαλτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Πολύ κλασική, λιτή ομορφιά. Έχω προσέξει όσα περισσότερα βάζει στο πρόσωπό της τόσο ασχημαίνει κ όσο λιγότερα τόσο ομορφαίνει. https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/images.castcall.blue-compass.com/portfolioraw/1122/1122539.jpg Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. March 31, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Πολύ κλασική, λιτή ομορφιά. Έχω προσέξει όσα περισσότερα βάζει στο πρόσωπό της τόσο ασχημαίνει κ όσο λιγότερα τόσο ομορφαίνει. https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/images.castcall.blue-compass.com/portfolioraw/1122/1122539.jpg Πω πω πω πω πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts