akalos Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 (edited) δηλαδή η dual η single SIM καλύπτονται κανονικά από smartec? όντως καλή τιμή.... τι διαφήμιση ? εδώ γίνεται χαμός με τα κινέζικα και πως θα αποφύγουν ......τι συζητάμε τώρα Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Edited October 19, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 δηλαδή η dual η single SIM καλύπτονται κανονικά από smartec? όντως καλή τιμή.... τι διαφήμιση ? εδώ γίνεται χαμός με τα κινέζικα και πως θα αποφύγουν ......τι συζητάμε τώρα Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Από όσο διαβάζω εδώ, όλα τα ευρωπαϊκά προϊόντα καλύπτονται από εγγύηση https://www.samsung.com/gr/support/warranty/ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Πήρα κ εγώ από εκεί. Τραγική εμπειρια. Ο φορτιστής δεν είναι ευρωπαικος να το περιμένεις. Ούτε καν κινέζικος είναι. Το κουτί ήταν χτυπημένο. Τραγική συνεννόηση. Μου έστειλαν αυτό το ανταπτορακι που φυσικά δε ταιριάζει! Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 (edited) Πήρα κ εγώ από εκεί. Τραγική εμπειρια. Ο φορτιστής δεν είναι ευρωπαικος να το περιμένεις. Ούτε καν κινέζικος είναι. Το κουτί ήταν χτυπημένο. Τραγική συνεννόηση. Μου έστειλαν αυτό το ανταπτορακι που φυσικά δε ταιριάζει! Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αγγλικό φορτιστή έχεις, άρα ευρωπαϊκό. Απλώς δεν έχεις της ηπειρωτικής Ευρώπης που έχουμε εμείς. Με εγγύηση δεν θα έχεις πρόβλημα πάντως, η Samsung αναφέρει όλο τον ΕΟΧ, στον οποίο είναι και το Ηνωμένο Βασίλειο. Το κουτί απλώς χτυπημένο ή ανοιγμένο; Το λίγο χτυπημένο σε μια γωνία είναι οκ, το ανοιγμένο φεύγει πίσω όπως έρχεται. Sent from my iPad using Tapatalk Edited October 21, 2018 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Παρέλαβα σήμερα από woostore στα 550 Όλα οκ Κουτί οκ Φορτιστής ευρωπαϊκός Όπως και συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 (edited) Μισο λεπτο ρε παιδια.Πως γινεται στον εναν να πουλησε αγγλικο κινητο και στον αλλο Γερμανικο? Αν γνωριζει την καταγωγη της συσκευης(ειδικα στην περιπτωση του αγγλικου που εδωσε και τον ανταπτορα),τοτε οφειλει να ενημερωσει τον υποψηφιο αγοραστη πριν την αγορα της συσκευης. Το παραπανω με τον φορτιστη ειναι παραπληροφοριση(ή μαλλον ελλειπης πληρης ενημερωση πριν την αγορα απο πλευρας καταστηματος,ειδικα αν αυτη ειναι ιντερνετικη)και εχεις δικαιωμα να επιστρεψεις πισω το κινητο(ακομα και ανοιγμενο)και να παρεις τα χρηματα σου πισω. Το ειχα γραψει και σε αλλο θεμα το γραφω και τωρα αλλα τεραστια προσοχη για την αγορα κινητων απο τα φθηνοτερα σκρουτζομαγαζα. Γραψτε στο google το ονομα του καταστηματος και δειτε τι κραξιμο που εχει φαει το εν λογω καταστημα. Τωρα βλεπω οτι εχει ψιλο εξαφανιστει και απο το bestprice. Τεραστια προσοχη παιδια οταν δινετε τοσο μεγαλα ποσα... Για μενα προσωπικα επρεπε το forum να εχει μια ειδικη κατηγορια ή καποιο ξεχωριστο θεμα(δεν ξερω αν υπαρχει ηδη)που να αφορα αξιοπιστια των φθηνοτερων καταστηματων προς ενημερωση του κοσμου. Edited October 22, 2018 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 (edited) Παρέλαβα σήμερα από woostore στα 550 Όλα οκ Κουτί οκ Φορτιστής ευρωπαϊκός Όπως και συσκευή Έχει κάπου το SM-XXXXXXXXX.... να μου τον στείλεις αν θέλεις Καλομιλητο ....κομπλέ λοιπόν..... Για το γερμανικό είναι SM-G965FZKDDBT Στο Amazon.de είναι το γερμανικό 599 Στο σπίτι σου Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Edited October 22, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Παρέλαβα σήμερα από woostore στα 550 Όλα οκ Κουτί οκ Φορτιστής ευρωπαϊκός Όπως και συσκευή Ζελατινη ειχε το κουτι απεξω; Καλοδουλευτο. Να το χαρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Ζελατινη ειχε το κουτι απεξω; Καλοδουλευτο. Να το χαρεις Καλημέρα. Όχι δεν είχε ζελατίνη το κουτί εξωτερικά. Είχε αυτή την ταινία, η οποία ήταν σφραγισμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Καλημέρα. Όχι δεν είχε ζελατίνη το κουτί εξωτερικά. Είχε αυτή την ταινία, η οποία ήταν σφραγισμένη. Κακώς. Έπρεπε να είχε ζελατίνη κανονικά. Έτσι πρέπει να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Ας βαλει το phone info να κανει ενα τσεκ για refused Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Ας βαλει το phone info να κανει ενα τσεκ για refusedΜολις το εβαλα Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Μια χαρα .μεγεια σου . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Μολις το εβαλα Sent from my SM-G965F using Tapatalk Πόσους κύκλους φόρτισης είχε ; Πότε κατασκευάστηκε η παρτίδα; Τα είδες όλα αυτά ε; :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Πόσους κύκλους φόρτισης είχε ; Πότε κατασκευάστηκε η παρτίδα; Τα είδες όλα αυτά ε; :PΟλα καλα. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 (edited) Εργοστασιακή ζελατίνα αεροστεγώς βάζει η Sammy μόνο σε s9 σειρά διότι προηγούμενες σειρές όχι. Το ίδιο σε Note 8/9 Όλες αυτα αγορές από Amazon(σκουτζομαγαζα δεν έχω εμπειρία σε Sammy αγορά) Αν οχι έχει τότε αρκει να είναι σφραγισμένη με ταινία ασφαλείας και με phone info κοιτάζουμε ημερομηνία παραγωγής και κύκλους φόρτισης. Εδώ αρχές άνοιξης από ιταλικό που πήρα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited October 27, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Ολα καλα. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Μια χαρούλα ! Καλορίζικο :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis90 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Εργοστασιακή ζελατίνα αεροστεγώς βάζει η Sammy μόνο σε s9 σειρά διότι προηγούμενες σειρές όχι. Το ίδιο σε Note 8/9 Όλες αυτα αγορές από Amazon(σκουτζομαγαζα δεν έχω εμπειρία σε Sammy αγορά) Αν οχι έχει τότε αρκει να είναι σφραγισμένη με ταινία ασφαλείας και με phone info κοιτάζουμε ημερομηνία παραγωγής και κύκλους φόρτισης. Εδώ αρχές άνοιξης από ιταλικό που πήρα. Sent from my iPad using Tapatalk Proτους κυκλους φορτισεις που τους βλεπεις? στο phone info? Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 τους κυκλους φορτισεις που τους βλεπεις? στο phone info? Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι εκεί τους βλέπεις στα Samsung μόνο με root όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis90 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Ναι εκεί τους βλέπεις στα Samsung μόνο με root όμως.ααα δεν το εχω rootarei Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 ααα δεν το εχω rootarei Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν γνωρίζω άλλο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Στο phone info λεει κανονικα τους κυκλους δεν θελει root. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Στο phone info λεει κανονικα τους κυκλους δεν θελει root. Δεν δείχνει χωρίς ρουτ πάντως σε Android 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Εγω εχω 8 και δείχνει κανονικα . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Εγω εχω 8 και δείχνει κανονικα . Μόνο στην 9 θα είναι μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts