kongeo1994 Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 γεια σας παιδια...εχω το s9plus..και ακογω για βιντεο 4k τι ειναι αυτο πως το ρυθμιζω; λιγο βοηθεια γιατι δεν τα ξερω πολυ καλα :) Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk στις ρυθμισεις στην καμερα ανοιγεις την ποιοτητα βιντεο στο uhd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Από Πάρνηθα χωρίς επεξεργασία Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis90 Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Από Πάρνηθα χωρίς επεξεργασία Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkμε τι αναληση τραβιξες της φωτο? Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Τωρα είδα οτι ανέβηκαν χάλια.... θα τις ξαναβαλω εκτός tapatalk Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannikpp Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Μερικές από χθες Θεσσαλονίκη Σέιχ σου κ κέντρο Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typakos Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Απο που μπορώ να κατεβάσω την Gcam στο s9 plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Απο που μπορώ να κατεβάσω την Gcam στο s9 plus η μονη που λειτουργει πληρως και χωρις ρυθμισεις ειναι αυτη: https://forum.xda-developers.com/galaxy-s9-plus/themes/gcam-port-galaxy-s9-s9-exynos-t3814539 το μονο που δεν εχει ειναι front hdr ,front portrait αν εχεις ui και δεν δουλευει πες μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 η μονη που λειτουργει πληρως και χωρις ρυθμισεις ειναι αυτη: https://forum.xda-developers.com/galaxy-s9-plus/themes/gcam-port-galaxy-s9-s9-exynos-t3814539 το μονο που δεν εχει ειναι front hdr ,front portrait αν εχεις ui και δεν δουλευει πες μου Πλήρως δεν λειτουργεί τρώει τρελά σκαλωματα με το που θα βάλεις να βγάλεις με φλας δυστυχώς Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Αυτη η εφαρμογη δεν προκειται ποτε να λειτουργησει σωστα θα ειναι παντα λειψη γιατι προοριζεται για snapdragon επεξεργαστες .Οσο την αφηνετε μεσα στο λειτουργικο θα αρχισει με τις ωρες-μερες να τρωει ραμ με το τσουβαλι:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Υπάρχει κάποιος με branded cosmote που να του ήρθε η αναβάθμιση? Είδα σε κάποιον με το s9 του ήρθε. Εμένα με το s9plus τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Αυτη η εφαρμογη δεν προκειται ποτε να λειτουργησει σωστα θα ειναι παντα λειψη γιατι προοριζεται για snapdragon επεξεργαστες .Οσο την αφηνετε μεσα στο λειτουργικο θα αρχισει με τις ωρες-μερες να τρωει ραμ με το τσουβαλι:rolleyes: έτσι ακριβώς, άλλωστε είναι περιττή η gcam στο S9+ με την ποιότητα που διαθέτει η στοκ κάμερα Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Το φλας δεν λειτουργεί αλλά το ατού της gcam είναι το hdr,τα χρώματα,το ποτραιτο κλπ .τώρα αν θες φλας έχει η στοκ... Όσοι την έχουν δοκιμάσει ακόμα και στα Samsung κινητά καταλαβαίνουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Υπάρχει κάποιος με branded cosmote που να του ήρθε η αναβάθμιση? Είδα σε κάποιον με το s9 του ήρθε. Εμένα με το s9plus τίποτα. Σε λαθος θεμα εισαι ψηλε..... Αν κ νομιζω πως εχουν αναφερει παρα πολλοι πως τα branded κινητα παιρνουν τελευταία τις αναβαθμίσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Σε λαθος θεμα εισαι ψηλε..... Αν κ νομιζω πως εχουν αναφερει παρα πολλοι πως τα branded κινητα παιρνουν τελευταία τις αναβαθμίσεις! Ναι φίλε μου συγγνώμη κατά λάθος το έγραψα εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Δεν συνηθίζω να βγάζω βραδινές, αλλά όταν βγάλω, πάντα απογοητεύομαι. Ήταν πολύ πιο σκοτεινά απ' ότι φαίνεται, επομενως, οκ, να δικαιολογήσω τη θολούρα. Αναμενόμενη, ειδικά με λήψη στο αυτόματο. Αλλά η αντανάκλαση των φώτων στον ουρανό δεν παλεύεται, αχρηστεύει κάθε φωτογραφία. Δεν το έχω δει σε άλλο κινητό. Με oreo είμαι ακόμα. Ελπίζω η pie να φέρει βελτίωση :( Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Δεν συνηθίζω να βγάζω βραδινές, αλλά όταν βγάλω, πάντα απογοητεύομαι. Ήταν πολύ πιο σκοτεινά απ' ότι φαίνεται, επομενως, οκ, να δικαιολογήσω τη θολούρα. Αναμενόμενη, ειδικά με λήψη στο αυτόματο. Αλλά η αντανάκλαση των φώτων στον ουρανό δεν παλεύεται, αχρηστεύει κάθε φωτογραφία. Δεν το έχω δει σε άλλο κινητό. Με oreo είμαι ακόμα. Ελπίζω η pie να φέρει βελτίωση :(Η αντανάκλαση των φώτων συμβαίνει σε ότι έχει φακό και τραβάει φωτόγραφιες. Ίσως δεν το είχες παρατηρήσει με άλλες συσκευές (ίσως γιατί δεν προσπαθούσες καν να τραβήξεις σε τόσο κακές συνθήκες) Η μοναδική λύση είναι τα μετακινείς έτσι το κινητό ώστε οι αντανακλάσεις να πέφτουν πάνω στα φώτα. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 (edited) Η αντανάκλαση των φώτων συμβαίνει σε ότι έχει φακό και τραβάει φωτόγραφιες. Ίσως δεν το είχες παρατηρήσει με άλλες συσκευές (ίσως γιατί δεν προσπαθούσες καν να τραβήξεις σε τόσο κακές συνθήκες) Η μοναδική λύση είναι τα μετακινείς έτσι το κινητό ώστε οι αντανακλάσεις να πέφτουν πάνω στα φώτα. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Mπορεί το σχόλιό σου να είναι προφανέστατα λάθος :p αλλά ήθελα να παραθέσω και ντοκουμέντα ;) πρόχειρα απ' το μπαλκόνι, θα τα πάρω και τα δύο μαζί μου για να βρω πιο χτυπητό παράδειγμα: Φωτογραφία με το s9+ αυτόματα. Η αντανάκλαση μέσα στη μέση. [/url] Φωτογραφία με το 1+1 αυτόματα. Αντανάκλαση γιοκ. Κάνοντας ταπ για focus στη λάμπα, έφευγε και η ακτίνα που έχει πάνω κάτω, αλλά ανέβασα την τελείως αυτόματη. Έχει θέμα. Να το ψάξω, μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό; Edited January 29, 2019 by il_tifosi Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Mπορεί το σχόλιό σου να είναι προφανέστατα λάθος :p αλλά ήθελα να παραθέσω και ντοκουμέντα ;) πρόχειρα απ' το μπαλκόνι, θα τα πάρω και τα δύο μαζί μου για να βρω πιο χτυπητό παράδειγμα: Φωτογραφία με το s9+ αυτόματα. Η αντανάκλαση μέσα στη μέση. [/url] Φωτογραφία με το 1+1 αυτόματα. Αντανάκλαση γιοκ. Κάνοντας ταπ για focus στη λάμπα, έφευγε και η ακτίνα που έχει πάνω κάτω, αλλά ανέβασα την τελείως αυτόματη. Έχει θέμα. Να το ψάξω, μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό; Σε όλα έτσι είναι. https://eu.community.samsung.com/t5/Galaxy-S9-S9/Light-spots-in-s9-pictures/td-p/469842 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Ακόμα και το site που παρέθεσε ο φιλτατος από πάνω ενισχύει την άποψη μου, ότι συμβαίνει ακόμα και σε "cinematic cameras" . Αυτό που δεν γνώριζα είναι το φαινόμενο αυτό ότι επηρεάζει περισσότερο τους wide φακούς. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Αυτό που βλέπετε είναι το "lens flare" και οφείλετε σε εσωτερικές αντανακλάσεις λόγω "ατελειών" στο σύστημα φακών. Εμφανίζεται σε πάρα πολλές συσκευές αλλού περισσότερο και αλλού λιγότερο. Υπάρχει σχεδόν πάντα αλλά όταν δεν είναι σημειακό (όταν σκορπίζεται σε μεγαλύτερη επιφάνεια) δεν το παίρνεις χαμπάρι. Κάνει και πάλι ζημιά όμως η οποία επηρεάζει αρνητικά την αντίθεση. Ένας τρόπος λύσης είναι να καλύψεις περιμετρικά τον φακό (σκιάδι) για να μην εισέρχονται από τα πλάγια οι πηγές φωτός που δημιουργούν την αντανάκλαση. Αυτά...χοντρά χοντά...και εγώ χοντά χοντρά τα ξέρω,...:p Πάντως δεν είναι μειονέκτημα ΜΟΝΟ αυτού του κινητού. Υπάρχει σχεδόν παντού. Με αυτά που ξέρω, δεν νομίζω να λύνεται με software. Αν και έχω την εντύπωση ότι το iPhone 8 είχε έντονο αυτό το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίστηκε. Δεν είμαι σίγουρος όμως κατά πόσο. Δεν έχω ιδία πείρα. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Κρίμα πάντως. Πχ σε μια φωτογραφία δρόμου, με πολλές λάμπες στη σειρά, ο ουρανός από πάνω φαίνεται έναστρος :lol: Θα το τσεκάρω και με την pie, όταν γίνει το θαύμα κι έρθει. Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 s9+ auto 20190131_110202 by george aravantinos, on Flickr 20190131_105015 by george aravantinos, on Flickr 20190131_104943 by george aravantinos, on Flickr 20190131_110342 by george aravantinos, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gloryudt Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 (edited) Καλησπέρα παιδιά έχετε παρατηρήσει στο s9 ότι μετά την αναβάθμιση οι φωτογραφίες πορτραίτου δεν έχουν το θόλωμα όπως στο oreo; ξέρετε αν με κάποιο update θα διορθωθεί; Edited February 3, 2019 by Gloryudt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Καλησπέρα παιδιά έχετε παρατηρήσει στο s9 ότι μετά την αναβάθμιση οι φωτογραφίες πορτραίτου δεν έχουν το θόλωμα όπως στο oreo; ξέρετε αν με κάποιο update θα διορθωθεί; Το εχουμε παρατηρήσει αλλα πιστευω θα το φτιαξουν στα επόμενα update όπως πολλα αλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gloryudt Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Το εχουμε παρατηρήσει αλλα πιστευω θα το φτιαξουν στα επόμενα update όπως πολλα αλλα. Να σαι καλά φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts