Jump to content

Τρόποι να ζητήσετε προφυλακτικά

anipsios1
 Κοινοποίηση

Πως τα ζητάμε?  

125 members have voted

1. 1. Πως τα ζητάμε?

• Θελω ενα κουτακι από αυτά
      20
    • Ενα πακέτο τσιγάρα, μια κοκα κολα και προφυλακτκά
      10
    • Τα παιρνετε μόνος και δεν λέτε τιποτα
      41
    • Χομογελάτε στην υπάλληλο, κλεινετε μάτι και καταλαβαίνει?
      6
    • Λέτε απλά τη μάρκα τους?
      48

Recommended Posts

• Απαντήσεις 72
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημερα. Λοιπον 2 πακετα (ονομα) ναι... τα μεγαλα...

Ώπα εσύ με τα μεγάλα... χαλάρωσε! :p

Για τα γυναικεία προφυλακτικά, θα ήθελα να μάθω πως τα χρησιμοποιούν. Μα γιατί δεν έχει φωτογραφίες στο site να καταλαβαίνει ο κόσμος; :grin:

EDIT: Ώπα άκυρο, ΕΧΕΙ!!! :grin: :grin: :grin:

EDIT2: Μπελαλίδικο φαίνεται όμως για να το φορέσει η γυναίκα.

2. What happens if the penis doesn’t enter correctly?

It is important that the penis is guided into the centre of FC and not between the vaginal wall and the outer side of FC. Diagrams and/or anatomical models should be used to illustrate this problem at introduction. If the penis does enter incorrectly, the man should withdraw his penis and the couple should start over.

Ωχ καλά... :down: Και έλεγα να το προτείνω. Πίσω στα παλιά... :(

Ουτε έχω ζητήσει :p ούτε έχω δει πως είναι.

Για βάλε καμιά εικόνα.

looks pretty cool

Τι μουφα ειναι αυτη ρε...ενα τεταρτο θελει να το βαλει, ασε που δεν εχεις και...ελευθερια κινησεων :w00t:

Ώπα εσύ με τα μεγάλα... χαλάρωσε!

αχαχαχααχαχα :lol: :lol:

giati apla den lete sthn gomena na paei na ta zhthsei ekeinh??!?!?! :lol: :lol: :O :p :D

osh ton theorun ntroph na pigenun se periptera h se farmakia kai na zitane, tote an pame mia fora kai as parun 1-2kutes :) mia k exo :P

Αγγελια ΑΜΑΝ:

Ερχομαι σπιτι σας για να σας μαμησω. Mπορειτε να εχετε και το συντροφο σας μαζι σας αν θελει να κοιταει.

Ωπα ρε φιλαρακι ποιος εισαι? Ο ΜΑΜΙΑΣ της γειτονιας? :p :lol:

:rotfl:

Eγω πάντως δεν αλλάζω γειτονιά. μόνο τη δικιά μου βολεύω :p

(Τhank god δεν μένω στην ίδια με τη Michelle) :rolleyes:

http://www.thegardenhelper.com/seed~potato.JPG

Αυτο ειναι το σε τι εχει καταντησει το συγκεκριμενο thread... :!:

Και μιας και ο τιτλος ειναι "Τροποι να ζητησετε προφυλακτικα", πολυ απλα αν ντρεπεσαι πας σε ενα μεγαλο S.Market, ή τα παιρνεις απο διαφορους αυτοματους πωλητες (δεν ξερω αν και που υπαρχουν Ελλαδα, ή στελνεις καποιον αλλο να τα παρει για εσενα. ;)

Το καλλιτερο ειναι να μην ντρεπεσαι και να τα παιρνεις απ' οπου θες... :)

off topic posts έφυγαν.

Παρακαλώ να συνεχίσουμε σεμνά και όσο γίνεται εντός θέματος.

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Προσωπικα παιρνω αντισυλληπτικα οποτε μονο μια φορα χρειαστηκε να αγορασει ο φίλος μου προφυλακτικα. Πως τα ζήτησε? Απλα, θα ηθελα ενα πακετο προφυλακτικα, κατι τετοιο. Σιγα τώρα μην ασχοληθει τι θα σκεφτει ο περιπτεράς. Κι εγω αν χρειαζόταν ποτέ να παω να αγορασω, ετσι απλα θα το έλεγα, το πολυ πολυ να μην πήγαινα σε περιπτερά της γειτονιας μου. Μονο αν ήμουν στο χωριο μου (Καλλονη Λέσβου) δεν θα πήγαινα γιατι ξέρω ποσο κουτσομποληδες είναι. Αν κανει εκει κατι τετοιο γυναικα θα την βγάλουν πουτ*νακι. :mad:

Μετα λενε μερικοι οτι ειναι ωραια να ζεις στην επαρχια... :whistle:

Ελα ρε κι εσυ απο Καλλονη?Οντως εκει και γενικα στα νησια οι ανθρωποι οπισθοδρομουνε.

Τωρα οσον αφορα τα προφυλακτικα θυμαμαι στο γυμνασιο ηταν μεγαλη υποθεση να παμε και να ζητησουμε.Αλλα μεγαλωνοντας καταλαβαινεις οτι ειναι μια απολυτα φυσιολογικη αναγκη.Ειδικα σε μεγαλη πολη κανεις δε σου λεει τπτ.Αν δε βαριεσαι κιολας πας με το λεωφορειο καπου μακρια,παιρνεις μια κουτα και ξενοιαζεις

Θα το πω, δεν αντέχω: :p

Ο καλύτερος τρόπος για τους "ντροπαλούς" είναι να τα αγοράζουν από πολυσύχναστα καταστήματα τύπου HONDOS ή από SUPER MARKET. Μέσα στην ανακατωσούρα ποιός θα ασχοληθεί μαζί σου...Το πολύ πολύ να σου χαμογελάσει το μωρό στο ταμείο....

Και στην περίπτωση οπου "Θα ήθελα μια τιμή για durex με ραβδώσεις και γεύση φραγκοστάφυλο στο 3 παρακαλώ" :blink: :lol:

Σοβαρά τώρα, και εγώ αρχικά ντρεπόμουνα... σιγά σιγά "ξεθαρρεύεις" σε λογικά πλαίσια πάντα. Προτιμώ τα φαρμακεία κυρίως για λόγους ασφάλειιας, ο περιπτεράς δεν ξέρεις σε τί κατάσταση θα σου δώσει, ούτε καν αν τα ελέγχει (όχι beta test, για ημερομηνίες λήξης εννοώ:p). Τώρα τα αντισυλληπτικά μπορεί να αποδίδουν, αλλα δεν προσφέρουν καμία προστασία απο STD's...

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Τώρα τα αντισυλληπτικά μπορεί να αποδίδουν, αλλα δεν προσφέρουν καμία προστασία απο STD's...

Οταν έχεις μονογαμική σχέση για καμποσο καιρο πιστευω οτι ειναι ενα ρισκο που μπορω να πάρω ;)

Guest valeria
Οταν έχεις μονογαμική σχέση για καμποσο καιρο πιστευω οτι ειναι ενα ρισκο που μπορω να πάρω ;)
Συμφωνώ και επαυξάνω όταν υπάρχει μόνιμη σχέση είναι η ιδανική λύση και η πιο ασφαλής αν και απ'όσο ξέρω δεν πρέπει να χορηγούνται μόνιμα,πρέπει να μεσολαβεί και ένα διάστημα διακοπής,αν και δεν είμαι σίγουρη για το κατά πόσο ισχύει αυτό... :(

Μετα λενε μερικοι οτι ειναι ωραια να ζεις στην επαρχια... :whistle:

Το συνεχιζεις στο ασχετο ρε συ Michelle λες και την βρισκεις να προκαλεις... :confused:

Κι εγω σου λεω οτι στο Αργος και στο Ναυπλιον εχω ζητησεις πολλες φορες απο περιπτερο προφυλακτικα και δεν εγινε τιποτα! :!:

Και τι με αυτο;

Και σε περιπτωση στην Πατρα οταν ημουν με κολλητο μου και ζητησε απο ενα μπακαλικο, ο τυπας που ηταν μεσα του ειπε δυο τρια "αστεια", τα οποια καποιον αλλο μπορει να τον εφερναν σε δυσκολη θεση.

Το οτι γινεται κατι στο χωριο σου στην Λεσβο, δεν σημαινει οτι ειναι αγραφος νομος για ολη την Ελλαδα!

Σιγουρα συμβαινει σε πολλα χωρια αλλα βγαλτε απο το μυαλο σας ΕΠΑΡΧΙΑ=ΧΩΡΙΟ(με λιγους ή οχι κατοικους και κολλημενη νοοτροπια)

Sorry για το off topic.

Πάει ένας σ` ένα φαρμακείο και λέει:

- "Μου δίνετε ένα προφυλακτικό;"

- "Βεβαίως", λέει ο πωλητής, "όμως... μόνο ένα;"

- "Ναι!", λέει ο πελάτης.

Ο πωλητής δίνοντάς το προφυλακτικό στον πελάτη του λέει:

- "Να σας το τυλίξω;"

- "Όχι", λέει αυτός, "θα σας γ****ω εδώ και τώρα!"

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Το συνεχιζεις στο ασχετο ρε συ Michelle λες και την βρισκεις να προκαλεις... :confused:

Κι εγω σου λεω οτι στο Αργος και στο Ναυπλιον εχω ζητησεις πολλες φορες απο περιπτερο προφυλακτικα και δεν εγινε τιποτα! :!:

Και τι με αυτο;

Και σε περιπτωση στην Πατρα οταν ημουν με κολλητο μου και ζητησε απο ενα μπακαλικο, ο τυπας που ηταν μεσα του ειπε δυο τρια "αστεια", τα οποια καποιον αλλο μπορει να τον εφερναν σε δυσκολη θεση.

Το οτι γινεται κατι στο χωριο σου στην Λεσβο, δεν σημαινει οτι ειναι αγραφος νομος για ολη την Ελλαδα!

Σιγουρα συμβαινει σε πολλα χωρια αλλα βγαλτε απο το μυαλο σας ΕΠΑΡΧΙΑ=ΧΩΡΙΟ(με λιγους ή οχι κατοικους και κολλημενη νοοτροπια)

Sorry για το off topic.

Εσυ και ο φίλος σου ήσασταν αντρες. Κατσε να παει καμια γυναικα και θα σου πω εγω μετα τι θα λενε. Εσυ βεβαια (αν ήσουν γυναίκα) μπορει να μην το μάθεις και ποτε και να συνεχίσεις να πιστευεις οτι δεν σχολιασαν τίποτα.

@valeria: Εμενα μου τα είχε γράψει ενδοκρινολόγος εδω και 1μιση χρόνο για άσχετο λόγο και απλα τους τελευταιους μήνες τα επωφελούμαι και αλλιως :p

Τα παίρνεις 3 εβδομάδες και διακόπτεις μια. Σε καθοδηγει και το πακέτο. Υπαρχουν και ορισμένα που για να μην μπερδεύεσαι δεν τα διακόπτεις την μια βδομάδα αλλά παιρνεις κατι αλλα που έχει το πακέτο τα οποια δεν εχουν καμια ουσία και ειναι μόνο για να μην χαλασεις τη συνήθεια.

Εσυ και ο φίλος σου ήσασταν αντρες. Κατσε να παει καμια γυναικα και θα σου πω εγω μετα τι θα λενε. Εσυ βεβαια (αν ήσουν γυναίκα) μπορει να μην το μάθεις και ποτε και να συνεχίσεις να πιστευεις οτι δεν σχολιασαν τίποτα

Oπως πιστευεις.

Αν οι προσωπικες σου εμπρειες αντιπροσωπευουν ολη την "επαρχια" της Ελλαδος...

Δεν θα "χαλαστουμε" (εμεις οι δυο εννοω) γι'αυτο. ;)

Εγώ πάω στα ίσα και τα ζητάω είτε είμαι στην Αθήνα είτε στο χωριό μου (εγώ το λέω χωριό στην ουσία είναι κωμόπολη με 5.000 κατοίκους) σιγά μην κάτσω να σκεφτώ αν θα με κουτσομπολεύουν, ας το κάνουν δεν με ενδιαφέρει, άλλωστε κακά τα ψέματα όλοι κάνουμε «κοινωνικά σχόλια» και για μένα όποιος πει το αντίθετο είναι υποκριτής, το ίδιο κάνει και ένας φίλος μου στο χωριό τα παίρνει μερικές φορές από το περίπτερο της κεντρικής πλατείας! Δεν το ενδιαφέρει τη θα πουν η άλλοι.

Ακούστε ένα περιστατικό, στην λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου και Αχιλλέως στην Ν. Σμύρνη υπάρχει ένα περίπτερο που σταματάει πολλοίς κόσμος για να ψωνίσει, εγώ έχω κατέβει να πάρω τσιγάρα και περιμένω πίσω από 2 άτομα εκείνη τι στιγμή σταματάει ένα σκούτερ με ένα ζευγαράκι γύρω στα 20, κατεβαίνει ο τύπος για να πάρει τσιγάρα οπότε μετά από 4-5 δευτερόλεπτα ακούω την κοπέλα να φωνάζει: «πάρε και προφυλακτικά!» μου έκανε εντύπωση για το θάρρος της να φωνάξει μπροστά σε κόσμο για προφυλακτικά, αλλά για φανταστείτε να είχε ντραπεί εκείνη τη στιγμή και να μην περνάνε προφυλακτικά και αργότερα μπορεί να τρέχανε και να μην φτάνανε.

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Egw pantws pote den eixa provlima na zitisw profluktika,isws mono tin prwti fora an thumamai kala eixa ntrapei ligo.Apo ekei kai pera kserw oti einai kati apoluta fusiologiko kai ta zitaw me to onoma tous kai ton tupo tous.Par' ola auta exw paratirisei (toulaxiston sto farmakeio tis geitonias mou)pws otan einai i gunaika apofeugei na me koitaksei sta matia otan einai i wra tou tameiou.Diko tis thema vevaia.Protropi mou einai na min fovaste na ta zitisete- auto einai allwste pleon to ugeies!!!;)

ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000)

Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010

Εγώ πάω στα ίσα και τα ζητάω είτε είμαι στην Αθήνα είτε στο χωριό μου (εγώ το λέω χωριό στην ουσία είναι κωμόπολη με 5.000 κατοίκους) σιγά μην κάτσω να σκεφτώ αν θα με κουτσομπολεύουν, ας το κάνουν δεν με ενδιαφέρει, άλλωστε κακά τα ψέματα όλοι κάνουμε «κοινωνικά σχόλια» και για μένα όποιος πει το αντίθετο είναι υποκριτής, το ίδιο κάνει και ένας φίλος μου στο χωριό τα παίρνει μερικές φορές από το περίπτερο της κεντρικής πλατείας! Δεν το ενδιαφέρει τη θα πουν η άλλοι.

Ακούστε ένα περιστατικό, στην λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου και Αχιλλέως στην Ν. Σμύρνη υπάρχει ένα περίπτερο που σταματάει πολλοίς κόσμος για να ψωνίσει, εγώ έχω κατέβει να πάρω τσιγάρα και περιμένω πίσω από 2 άτομα εκείνη τι στιγμή σταματάει ένα σκούτερ με ένα ζευγαράκι γύρω στα 20, κατεβαίνει ο τύπος για να πάρει τσιγάρα οπότε μετά από 4-5 δευτερόλεπτα ακούω την κοπέλα να φωνάζει: «πάρε και προφυλακτικά!» μου έκανε εντύπωση για το θάρρος της να φωνάξει μπροστά σε κόσμο για προφυλακτικά, αλλά για φανταστείτε να είχε ντραπεί εκείνη τη στιγμή και να μην περνάνε προφυλακτικά και αργότερα μπορεί να τρέχανε και να μην φτάνανε.

Σωστή η τύπισσα. ;)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πιστεύω ότι σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως αυτό της υγείας μας δε χοράνε ούτε ντροπές ούτε δισταγμοί :)