Jump to content

Νέο ActiveSync 4.0 available!!

Makis1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραίαααα...

Και γιατί δεν μπορώ να κάνω πλέον synchronization με το S100 μου;;;

Παρόλο που κάνω και detect & repair όπως ζητάει;;;

Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari

Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι

Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ.

Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω

Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα.

Σβήσε το παλιό partnership και κάνε καινούριο.

To κατάφερα με update του office 2003 και reboot. :cool:

Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari

Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι

Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ.

Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα.

Ναι, γιατί? Υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο build?

Μια διαφορά που παρατήρησα αν δεν απατώμαι είναι πως έχει ξεχωρίσει τα αγγλικά από τα ελληνικά στις επαφές. Εκτός και αν ήταν έτσι και πριν και μου είχε διαφύγει :/

-edit-

όλα ok με το synching!

Απλά είχα αναφέρει το λινκ αυτό στο τόπικ του S100 πρίν 5 μέρες, και είπα μήπως βγάλανε κάποιο νεότερο build...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=883896#post883896

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Καλά συγνώμη, το activesync 4 θέλει οπωσδήποτε το outlook να είναι default mail client; :angry:

Γιατί πάλι μου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα με όταν το εκγατέστησα και η μόνη αλλαγή είναι ότι έκανα το outlook express default client :wacko:

Egw pantws den exw dei ousiastikes allages. Basika ekeino pou hthela htan na blepw poies epafes allazei k ti allages kanei. Alla den eida kati tetoio. Yparxei mhpws ayth h dynatothta?
Κωστας - Κατερινη

ox thelei office 2003... kai ego exo akomi to XP...

prepei na to "agoraso" tora... gamoto kai pou tha vro elliniki diorthosi stin afstria! :(

ase... tha mino me to 3.8.. peirazei? exei tipota allages?

energy και γω office xp pro ελληνικο εχω("αγορασμενο" φυσικα) και μου δουλεψε το AS4. μπηκα στη σελιδα της ms και εκανα αναβαθμιση. κατεβασε καμια 20αρια mb και οταν τελειωσε ετρεξα το AS. δεν δοκιμασα να το τρεξω πριν το update του office να δω αν δουλευει.

σιγουρα δεν υπαρχει κανενας λογος να βαλεις το 4(και γω στην αρχη ειπα να μεινω στο 3.8) αλλα ξερεις ειναι αυτη η φαγουρα που δε σε αφηνει να ησυχασεις....;)

σήμερα μου έβγαλε ένα μήνυμα πως πρέπει να βάλω το outlook σαν default πρόγραμμα , πράγμα το οποίο ήταν πριν ακόμα βάλω AS4.

Δεν μπορούσε να κάνει synchronization με τίποτα... γι αυτό κι εγώ έβαλα την προηγούμενη έκδοση και ηρέμισα!!!!!

[ f i l i p p o s ]

σήμερα μου έβγαλε ένα μήνυμα πως πρέπει να βάλω το outlook σαν default πρόγραμμα , πράγμα το οποίο ήταν πριν ακόμα βάλω AS4.

Δεν μπορούσε να κάνει synchronization με τίποτα... γι αυτό κι εγώ έβαλα την προηγούμενη έκδοση και ηρέμισα!!!!!

Τι βλέπω εγώ την δουλειά... 1 μπρός και 2 πίσω... :mad:

toulaxisto einai pio efkoli i sindesi me to BT? giati tora trexoun ola mia xara... min psaxno pali alximies gia BT-sync

δεν παρατηρησα διαφορα. το μονο που εκανα ηταν να ξαναβαλω στα connection settings την com που μου εχουν δωσει οι widcomm drivers για sync. με ποιο τροπο κανεις bt sync τωρα??

Οι αλλαγές για το ActiveSync 4.0

• Βελτιωμένη υποστήριξη USB (και USB 2.0)

• Συγχρονισμό των εικόνων στα Contacts της συσκευής με το Outlook στο PC

• Συγχρονισμό μέσω Bluetooth με το PC

• Συνεργασία με το Windows Media Player 10

• Νέο partnership wizard

• Συγχρονισμό των Internet Explorer Mobile favourites με ένα Windows Mobile Smartphone

• Υποστηρίζει νέα data types και Outlook properties και ένα νέο RAPI προγραμματιστικό μοντέλο

+ η "αναβάθμιση" σε πιο ασφαλές πρόγραμμα αφαιρώντας τις συνδεσεις Wifi κλπ.

Παίζει με PPC/SP 2002 και πάνω.

Προσωπικά πιστεύω ότι αν το 3.8 παίζει με το PC και τη συσκευή σας μην το πειράξετε. Η πιο σημαντική αλλαγή είναι για την καλύτερη υποστηριξη του Bluetooth.

Andreas Tsouchlaris

autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros

dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers!

Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC

δεν παρατηρησα διαφορα. το μονο που εκανα ηταν να ξαναβαλω στα connection settings την com που μου εχουν δωσει οι widcomm drivers για sync. με ποιο τροπο κανεις bt sync τωρα??

Το ίδιο και με SP2 που έχει built in τους BT drivers.

Το μόνο που έκανα είναι να τσεκάρω την επιλογή "Allow connections to one of the following" (και επέλεξα COM4) μέσα από το menu του AS 4.0

και εγω πηγα να το βαλω και μου εβγαζε τα σχετικα μηνυματα οπως στους φιλους παραπανω :(

Εχω το Office 2000.

Ξαναεβαλα την 3.8 και ολα καλα :O

Το προβλημα με το Detect & Repair το εχω και εγω. Θα δοκιμασω ολες τις λυσεις και θα δουμε... :)

edit: Η λυση για νεο Partnership δεν δουλεψε. Απο ποιο link μπορουμε να κανουμε update τα Office 2003; :O

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

καθε φορα που κανω hard reset to s100 μου λεει οτι ηδη υπαρχει το ονομα αυτο.απο που μπορω να σβησω τα προηγουμενα device poy blepei?