elkons Δημ. Τετάρτη στις 01:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:35 μμ 3 minutes ago, johnny_htc said: Όντως άλλαξε χέρια;; Δε ξέρω τι ακριβώς έγινε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 02:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:30 μμ One Hungary (formerly Vodafone Hungary until 1 January 2025) is a Hungarian telecommunications service provider. On 1 January 2025 the company changed its name due to the new owners to One. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 02:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:34 μμ Κάτι διάβασα ότι την αγόρασε εκεί η κυβέρνηση δε ξέρω..και από τους 3 παρόχους ο ένας είναι ιδιωτικός. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Τετάρτη στις 06:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:47 μμ Την πήρε και αυτή ο Κύριος Σόλακ;;; 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Τετάρτη στις 07:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:55 μμ 5 ώρες πριν, elkons said: Κάτι διάβασα ότι την αγόρασε εκεί η κυβέρνηση δε ξέρω..και από τους 3 παρόχους ο ένας είναι ιδιωτικός. Την αγόρασε από το 2023 η κρατική 4iG για περίπου 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ νομίζω 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts