Jump to content

Bluetooth πληκτρολόγιο?

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να αγοράσω ένα πληκτρολόγιο / ποντίκι με μπλε δοντάκι και έχω μερικές αποριουλες:

1)Θα δουλεύει και ως receiver για το κινητό μου?

2)Ως τεχνολογία είναι οκ? Ή μήπως είναι σα τα πρώτα optical ποντίκια που είχαν τα bugs τους?

3) Καμία πρόταση για μοντέλο?

4) Δουλεύω μισή μέρα με κλασικό ποντίκι και κοντεύω να τρελαθώ… :p

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Κατι μου λεει πως το Logitech® Cordless Desktop® MX™ for Bluetooth® ειναι τελικα μονοδρομος.....

Τα κανει ολα αν και συμφερει μετριως ( €145) αν το εχει καποιος ας μου πει εντυπωσεις παρακαλω....

Mahatma Gandhi

Κώστα γιατί θες bt πληκτρολόγιο;Δεν σε βολεύει το ασύρματο;Αν είναι μόνο και μόνο για επικοινωνία με το κινητό πιο φτηνά θα σου έρθει ένα usb key :D

Δεν ξέρω,προσωπικά το θεωρώ πεταμένα λεφτά εκτός αν υπάρχει πρόβλημα χώρου απόστασης αν και το ασύρματο πάλι καλύπτει και αυτή την ανάγκη. :worry:

Βασικα βρηκα μια ευκερια και πουλησα το Wireless Desktop ths Microsoft που ειχα και σκεφτηκα οτι μια και θα κανω την αναβαθμηση να παω σε μια καινουργια τεχνολογια. Σε πρωτη φαση θα με βολεψει με το καινουργιο μου κινητο, αλλα στη συνεχεια θα μπορω να το χρησιμοποιησω και με αλλες συσκευες...

Kanei peripoy 50 euro perissotera apo to Wirelles, το usb key σε τι τιμη ειναι? Ποσες συσκευες υποστηριζει ταυτοχρονα?

Mahatma Gandhi

το usb key σε τι τιμη ειναι? Ποσες συσκευες υποστηριζει ταυτοχρονα?

Γύρω στα 30 ευρώ. Νομίζω ότι υποστηρίζει μία συσκευή, χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος :confused:

Usb bluetooth βρίσκεις και με 15-20ε στη Στουρνάρη,τώρα πόσες συσκευές υποστηρίζει θα σε γελάσω..

Βασικά δεν ξέρω σίγουρα αν απο το bt πληκτρολόγιο μπορείς να διαχειριστείς κινητό κλπ..!

Kanei peripoy 50 euro perissotera apo to Wirelles, το usb key σε τι τιμη ειναι? Ποσες συσκευες υποστηριζει ταυτοχρονα?

Δεν νομίζω ότι συμφέρει. Τα φθηνότερα ασύρματα κάνουν 35 ευρώ αλλά με 65-70 παίρνεις πολύ καλό. Το αντίστοιχο bluetooth έχει 70 ευρώ παραπάνω χωρίς να έχει καμμία διαφορά εκτός του ότι δεν επηρεάζεται από εμπόδια. Αλλά αν το έχεις πάνω σε γραφείο δεν έχει νόημα έτσι κι αλλιώς.

Δεν νομίζω ότι θα μπορείς να το χρησιμοποιείς ταυτόχρονα με άλλη συσκευή, αλλά από οικονομικής άποψης δεν συμφέρει έτσι κι αλλιώς.

Μιχάλης :alien:

Ταυτόχρονα γίνεται μόνο αν το dongle είναι BT 1.2

:mad: Αν το ειχε κανει η ΜS αυτο τι θα ακουγε....

Λοιπον πηρα το σετακι της Λοτζιτεκ. Δε λεω το πληκτρολογιο εχει πολυ καλη αισθηση, και ειναι και τελιως αθορυβο, το μπλε δοντι δεν εχοχλειται απο τονους πραγματων που ειναι πανω στο γραφειο μου, δεχεται ταυτοχρονα μεχρι 7 συσκευες, αλλα τα multimedia κουμπια του δουλευουν μονο για τη μαλακια το προγραμμα που δινει η λοτζιτεκ και για τον Media player, οχι για winamp (οπως εκανε το αντοιχτιχο πληκτρολογιο της MS που ειχα)

Οσο για το ποντικι, πολυ διαφορετικη αισθηση απο το ΜΣ. Θα χρειαστω χρονο να συνηθυσω.

Αλλο που δε μου αρεσε: Το πακετο μεσα ειχε ολες τις οδηγιες στα ελληνικα, μονο που ξεχασανε να βαλουνε ελληνικα γραμματα στο πληκτρολογιο....

Και γιαυτο θα δεχτουν mail διαμαρτυριας.....

Mahatma Gandhi