samih Δημοσιεύτηκε March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 19, 2018 Καλημερα παιδες. Λοιπον ηθελα να αλλαξω κινητο στις γιορτες αλλα περιμενα να δω και την ναυαρχιδα της σαμσουμγκ , τωρα που βγηκε ομως ειμαι παλι αναμεσα σε αυτο και το mate 10 pro. Για το s9 βεβαια αν καταληξω εκει θα περιμενω λιγο να πεσει η τιμη γιατι εχει αρκετη διαφορα με το Mate 10 . Αυτο που θελω ειναι ενα γρηγορο κινητο χωρις λαγκ που πιστευω κανενα απο τα δυο δεν εχουν τετοιο θεμα. Καλη καμερα μπρος πισω. Οθονη amoled διοτι βολευει κατω στον ηλιο. Και καλη μπαταρια !! Οι τωρινες συσκευες ειναι iphone 6s plus και samsung s7 edge. Η αληθεια ειναι δεν θελω edge οθονη γιατι το σπασιμο το πληρωνεις ακριβα. Tωρα σαν μεγεθος βολευει το Mate 10 σε σχεση με την σ9 που ειναι πιο μακρυ. Αυτο που με ενοχλει στο mate 10 ειναι η απουσια 3.5 jack που με βολευει οταν ειμαι πχ στο αμαξι και το φορτιζω και απο την αλλη εχω και τα ακουστικα για να μιλαω. Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 (edited) Φίλε και εγώ πλέον είμαι σε αυτό το δίλημμα. Και εγώ θα περιμένω μέχρι το και λίγο μετά το Πάσχα να δω που θα κάτσει η μπίλια. Άλλωστε προορίζω αυτό το κινητό να μου βγάλει 2-2.5 χρόνια. Και τα θετικά του ενός καλύπτουν τα αρνητικά του άλλου και τούμπαλιν. Άσε που η τιμή του Mate 10 θα πέσει με την έλευση των νέων μοντέλων στα τέλη Μαρτίου. Το ζήτημα είναι που θα πάει η τιμή του S9+ και πότε θα πέσει σε πιο λογικά πλαίσια... Hard to choose. Edited March 19, 2018 by Tken Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. March 20, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Φίλε και εγώ πλέον είμαι σε αυτό το δίλημμα. Και εγώ θα περιμένω μέχρι το και λίγο μετά το Πάσχα να δω που θα κάτσει η μπίλια. Άλλωστε προορίζω αυτό το κινητό να μου βγάλει 2-2.5 χρόνια. Και τα θετικά του ενός καλύπτουν τα αρνητικά του άλλου και τούμπαλιν. Άσε που η τιμή του Mate 10 θα πέσει με την έλευση των νέων μοντέλων στα τέλη Μαρτίου. Το ζήτημα είναι που θα πάει η τιμή του S9+ και πότε θα πέσει σε πιο λογικά πλαίσια... Hard to choose. και εγω δεν αλλαζω συνηθως σε λιγοτερο απο 1μιση χρονο, γιαυτο δεν μπορω να αποφασισω. Απλα απο οτι παρατηρω απο περσι πεφτουν δυσκολα πια οι τιμες. Toy s8 επεσε πολυ λιγο πριν βγει το Σ9 , μεχρι το καλοκαιρι κανα 100αρη πιστευω θα πεσει και θα μεινει εκει για λιγο. Και του mate καπως ετσι διοτι το προσδιοριζουν ως πρεμιουμ. Αλλα μαλλον παω για huawei, δεν ειχα ποτε οποτε ας το δοκιμασω και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 και εγω δεν αλλαζω συνηθως σε λιγοτερο απο 1μιση χρονο, γιαυτο δεν μπορω να αποφασισω. Απλα απο οτι παρατηρω απο περσι πεφτουν δυσκολα πια οι τιμες. Toy s8 επεσε πολυ λιγο πριν βγει το Σ9 , μεχρι το καλοκαιρι κανα 100αρη πιστευω θα πεσει και θα μεινει εκει για λιγο. Και του mate καπως ετσι διοτι το προσδιοριζουν ως πρεμιουμ. Αλλα μαλλον παω για huawei, δεν ειχα ποτε οποτε ας το δοκιμασω και αυτο. 859 το s9+ οι τιμές πέφτουν πολύ γρήγορα φέτος η ο κόσμος κατάλαβε το δούλεμα η κάτι συμβαίνει. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 (edited) Πιστεύω σε κάνα δίμηνο από σήμερα θα είμαστε γύρω στα 650 ευρώ για το S9+ και γύρω στα 550 ευρώ για το Mate 10 Pro. Ειδικά για το huawei πιστεύω μέσα στον Απρίλιο μετά το λανσάρισμα των νέων μοντέλων σίγουρα θα ρίξει και officially την τιμή των Mate. Εγώ λέω να κάνω λίγη υπομονή πάντως. Γενικά και τα δύο πολύ balanced κινητά στα θετικά /αρνητικά. Να δούμε το S9+ τι προβλήματα θα βγάλει και πως θα πάει από μπαταρία. Αυτή τη στιγμή πάντως στα 850 το S9+ και στα 650 το Mate 10 Pro. Από bestprice. Το S9+ μειών 130 ευρώ και ακόμα δεν έκλεισε βδομάδα επίσημης κυκλοφοριας Edited March 20, 2018 by Tken Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Και γω εχω αυτο το δίλλημα,βαζω μεσα και το LG V30 και το Note 8 και μεγαλώνει.Σκεφτηκα και για iPhone 8+ αλλα δεν εχω δουλέψει ποτέ ios και φοβαμαι να δωσω τοσα χρήματα για κάτι που δεν ξερω αν θα μ αρέσει.Ενω είχα μιλήσει με παιδιά εδώ και ειχα βάλει όριο 500€,αποφάσισα να δωσω παραπάνω χρήματα αλλα με τέτοιες επιλογές ανεβαίνει και το δίλλημα.Προτείνω και γω να περιμένεις λίγο ακομα και παρε S9+ είναι και καλύτερο στην super amoled που θες και φωτογραφική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. March 20, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Και γω εχω αυτο το δίλλημα,βαζω μεσα και το LG V30 και το Note 8 και μεγαλώνει.Σκεφτηκα και για iPhone 8+ αλλα δεν εχω δουλέψει ποτέ ios και φοβαμαι να δωσω τοσα χρήματα για κάτι που δεν ξερω αν θα μ αρέσει.Ενω είχα μιλήσει με παιδιά εδώ και ειχα βάλει όριο 500€,αποφάσισα να δωσω παραπάνω χρήματα αλλα με τέτοιες επιλογές ανεβαίνει και το δίλλημα.Προτείνω και γω να περιμένεις λίγο ακομα και παρε S9+ είναι και καλύτερο στην super amoled που θες και φωτογραφική Αυτα τα εχω απορριψει για διαφορους λογους. Οντως to ios ειναι κατι τελειως διαφορετικο, εγω που δουλευω και τα δυο μαρεσει η ταχυτητα του ios αλλα η πρακτικοτητα στο αντροιντ (γιαυτο το αντροιντ το χω για προσωπικο). Με δελεαζει η αληθεια ειναι το S9+ απλα δεν εχει πολυ διαφορα απο τον προκατοχο και αυτο ειναι που σκεφτομαι, καμερες λενε ιδια ποιοτητα, οθονη το ιδιο , μπαταρια ιδια αυτονομια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Με δελεαζει η αληθεια ειναι το S9+ απλα δεν εχει πολυ διαφορα απο τον προκατοχο και αυτο ειναι που σκεφτομαι, καμερες λενε ιδια ποιοτητα, οθονη το ιδιο , μπαταρια ιδια αυτονομια. Για καμερες εχω διαβασει πως ειδικα το βραδυ κανει καλυτερη δουλεια απο τον προκατοχο του. Οθονη ενταξει ποσο ποια να παει η τελειοτητα,αν και την εχουν βγαλει ενα κλικ πιο φωτεινη. Για μπαταρια στα ιδια και ισως λιγο καλυτερα. Παντως η προβληματιζει λιγο η κουρμπα στην οθονη,και δεν εχω συνηθισει και θες και προσοχη και ενα σκασμο λεφτα να την προστατεψεις. Στην τιμη παλι ειναι στο Θεο ακομα, αλλα για μια συσκευη που κρατησεις 2+ χρονια κανεις υπομονη 2 μηνες να ερθει στα ισια της η τιμη. Κακα τα ψεμματα 5 χρονια στη Σαμμυ εγω προσωπικα δεν τα αλλαζω ετσι ,αλλα στα δικα μου χερια και το Mate 10 καθεται βλεπω καλυτερα και η μπαταρια του ειναι απαιχτη. Το ζητημα ειναι τι θυσιαζεις για να αποκτησεις μια απο τις δυο συσκευες. Το deadline μου το εχω θεσει για τις 30 Μαιου προσωπικα και αφοτου αφουγκραστω το feedback απο το S9+ διεξοδικα. Αν επαιρνα ΣΗΜΕΡΑ παντως θα επαιρνα το Mate 10 Pro , με το μπατζετ μου, παρα το S8+ που η Σαμμυ σε κανα 6μηνο θα παρατησει απο updates. Γιατι ειδα και την υποστηριξη που εχει η Σαμμυ και με τα S4 και S6 που ειχα. Τουλαχιστον να εχουμε μια συσκευη που για 1,5-2 χρονια θα παιρνει critical updates και να μην μας εχουν ξεχασμενους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 S9+ . Για μένα πολύ καλύτερο και πιο φρέσκο Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. March 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 S9+ . Για μένα πολύ καλύτερο και πιο φρέσκο Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικα παω για s9 αλλα θα περιμενω κανα μηνα να πεσει η τιμη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 εννοειται s9+ με διαφορα.εδω το s8+ ειναι καλυτερο απο το mate 10 pro!το s9+ ειναι βελτιωμενο σε ολους τους τομεις,καμερα,ηχεια,επεξεργαστη ακομα και στην οθονη καινουρια γκαμα χρωματων! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts