lulukos Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Όλα!!!!Απλά δεν μπορώ να αντισταθώ σε κανένα!Εκτός βέβαια από ένα το παγωτό κουμ κουατ που έφαγα στην Κέρκυρα.Απλά απαίσιο:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Εγώ τρελαίνομαι για boss caramel...Τέλειος ο συνδυασμός σοκολάτας-καραμέλας-βανίλιας....μιαμ μιαμ... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keftes Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 θυμαται κανεις πως λεγοταν ενα παγωτο της algida,ηταν σε κυπελάκι ειχε ενα σκληρο στρωμα σοκολατας απο πανω που επρεπε να το σπασεις για να φας απο κατω την κρεμα:food::food: ομως εδω και καιρο δεν το βρισκω πια!:( θυμαται κανεις ποιο ειναι?:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Τα Nirvana της Δέλτα είναι απ'τα καλύτερα. Βέβαια τώρα όταν βγαίνω έξω παίρνω συνήθως τα 4x4 Γεμιστά της Έβγα. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Πρόσφατα δοκίμασα μία πρωτότυπη γεύση παγωτού στα «Häagen-Dazs»,το strawberry-cheesecake. Είναι αρκετά καλή. Ελπίζω να ξεκινήσει και η «Δωδώνη» την παραγωγή της παραπάνω γεύσης, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Ρε παιδιά το hagen dazs η οπως λέγεται η γεύση cheesecake τι ακριβώς εχει μέσα?μαρεσει το γλυκό cheesecake αν μοιάζουν θα το χτυπήσω μου φαινεται Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 αχ... τι μου λέτε τώρα...αυτό το τσιζκεηκ των ΗD... το 'χω φάει...έχει και η Δωδώνη νομίζω πια αλλά της Δωδώνης δε το έχω δοκιμάσει...πάντως στα HD είναι πολύ ακριβό το παγωτό, δε συμφέρει να παίρνεις μπαλίτσα, καλύτερα το συσκευασμένο... έχει την κρέμα τσιζκεηκ, κομματάκια μαλάκό μπισκότο και σιρόπι φράουλα... είναι πολύ νόστιμο!!! δεν ξέρω αν κάποιοι παλιότεροι θυμούνται κάπου 10 χρόνια πριν είχε βγάλει η Αlgida μια μικρή τουρτίτσα παγωτό, το λεγόμενο και Romantica...δε το είχε πολύ. ένα-δύο χρόνια... ήταν ο καλύτερος συνδυασμός υλικών που έχω δει ποτέ μου, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το απέσυρε...έδινα πανελλαδικές τότε και το κατέβαζα με το κιλό...σοκολάτα, μερέντα, καραμέλα, κρέμα, μπισκότο και τόσο νόστιμα πλεγμένα μεταξύ τους...καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο...ποτ΄'ε δεν κατάλαβα γιατί.... Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 αχ... τι μου λέτε τώρα...αυτό το τσιζκεηκ των ΗD... το 'χω φάει...έχει και η Δωδώνη νομίζω πια αλλά της Δωδώνης δε το έχω δοκιμάσει...πάντως στα HD είναι πολύ ακριβό το παγωτό, δε συμφέρει να παίρνεις μπαλίτσα, καλύτερα το συσκευασμένο... έχει την κρέμα τσιζκεηκ, κομματάκια μαλάκό μπισκότο και σιρόπι φράουλα... είναι πολύ νόστιμο!!! δεν ξέρω αν κάποιοι παλιότεροι θυμούνται κάπου 10 χρόνια πριν είχε βγάλει η Αlgida μια μικρή τουρτίτσα παγωτό, το λεγόμενο και Romantica...δε το είχε πολύ. ένα-δύο χρόνια... ήταν ο καλύτερος συνδυασμός υλικών που έχω δει ποτέ μου, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το απέσυρε...έδινα πανελλαδικές τότε και το κατέβαζα με το κιλό...σοκολάτα, μερέντα, καραμέλα, κρέμα, μπισκότο και τόσο νόστιμα πλεγμένα μεταξύ τους...καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο...ποτ΄'ε δεν κατάλαβα γιατί.... Να γιατί η Algida πάει κατά διαόλου! :p Μα να σταματήσουν την παραγωγή τέτοιου παγωτού ? Ακούγεται σκέτος πειρασμός :food::drool: Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_6 Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Εγώ τρελαίνομαι για boss caramel...Τέλειος ο συνδυασμός σοκολάτας-καραμέλας-βανίλιας....μιαμ μιαμ... +1000000:up: Παράθεση And so Sally can wait, she knows it's too late as we're walking on by Her soul slides away, but don't look back in anger I heard you say :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 δεν ξέρω αν κάποιοι παλιότεροι θυμούνται κάπου 10 χρόνια πριν είχε βγάλει η Αlgida μια μικρή τουρτίτσα παγωτό, το λεγόμενο και Romantica...δε το είχε πολύ. ένα-δύο χρόνια... ήταν ο καλύτερος συνδυασμός υλικών που έχω δει ποτέ μου, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το απέσυρε...έδινα πανελλαδικές τότε και το κατέβαζα με το κιλό...σοκολάτα, μερέντα, καραμέλα, κρέμα, μπισκότο και τόσο νόστιμα πλεγμένα μεταξύ τους...καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο...ποτ΄'ε δεν κατάλαβα γιατί.... σε χωρες του εξωτερικου(οπου η algida εχει διαφορετικη ονομασια) κυκλοφορει ακομα.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Tελικά δοκίμασα σήμερα haagen dazs cheesecake,απλά άπαιχτο είναι ακριβό πίκρα τα 400 gr 6.20e Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRIADAFYLLIDIS Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 ξυλάκια και κάτι παγωτά μπισκότα Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MouzakitisAngelo Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Mega magnum kai 4X4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 kpi-kpi παγωτο Mars.:food: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maria_B Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 Γενικά όλα τα Carte D'or!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill_Slayer Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Σε χωνακι με γευσεις φραουλα,φιστικι και σιροπι φράουλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 4X4 και Haagen-Dazs Cappuccino Caramel Truffle :) Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Boss brownies (Δελτα) Το δοκιμασα χτες και ειναι απλα θεϊκο! :happy: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Συνηθως προτιμαω γρανιτα ή Boss double φραουλα ή Boss caramel αλλα γενικα δεν τρωω παγωτα (σκονες γαλατα και συντηρητικα...δεν ειναι να τα πολυτρως!). Ζητημα να εφαγα 10 φετος. (που να δει το θρεντ η μικρη μου αδερφη...! :p:p) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Δεν εχω καμια ιδιαιτερη προτιμησαη!Τρωω απ'ολα(Εκτος κατι που να'χει ξηρους καρπους,ειμαι αλλεργικη)Αν και εχω παραπανω αδυναμια στην γευση μεντα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Δεν ξερω αν το εχω ξαναπει, αλλα Fregio με τα χιλια!!!!!!!! Απο γευσεις, μερεντα, βανιλια και κανταιφι :food: ΥΓ. Στη Θεσσαλονικη υπαρχουν μερικα καταστηματα Fregio για αλλου δε ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Δεν ξερω αν το εχω ξαναπει, αλλα Fregio με τα χιλια!!!!!!!! Απο γευσεις, μερεντα, βανιλια και κανταιφι :food: ΥΓ. Στη Θεσσαλονικη υπαρχουν μερικα καταστηματα Fregio για αλλου δε ξερω. Μια φορά έφαγα και ομολογώ ότι ήταν τέλεια :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlrs Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Παγωτό σύκο και τα μυαλά στα κάγκελα:D Αν κ δεν έφαγα πολλά φέτος... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Δεν ξερω αν το εχω ξαναπει, αλλα Fregio με τα χιλια!!!!!!!! Απο γευσεις, μερεντα, βανιλια και κανταιφι :food: ΥΓ. Στη Θεσσαλονικη υπαρχουν μερικα καταστηματα Fregio για αλλου δε ξερω. Από τα Fregio είναι τέλειο το Baileys,ένα άλλο με nutella νομίζω,το cookies,και η στρατσιατέλα..Βασικά όλα είναι τέλεια!:food: Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Από τα Fregio είναι τέλειο το Baileys,ένα άλλο με nutella νομίζω,το cookies,και η στρατσιατέλα..Βασικά όλα είναι τέλεια!:food: Πού είναι αυτά τα Fregio; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts