Jump to content

COOLERMASTER CM STACKER vs THERMALTAKE ARMOR

Red_Alert
 Κοινοποίηση

Coolermaster CM Stacker VS Thermaltake Armor?  

29 members have voted

1. 1. Coolermaster CM Stacker VS Thermaltake Armor?

• Coolermaster CM Stacker
      13
    • Thermaltake Armor
      16

Recommended Posts

Coolermaster Stacker

http://www.eshop.gr/images/PER/PER.806114.jpg

VS

Thermaltake Armor

http://www.eshop.gr/images/PER/PER.700280.jpg

πιο κουτι σας αρεσει περισοτερο?

Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver

Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310

Χαλαρά Stacker....

Τα έχω δεί και τα 2....το stacker το έχω κι όλας....

Το Stacker είναι πολύ πιο προσεγμένο....είναι πολύ πιο στοιβαρό...πέρνει και ΒΤΧ....και 2 τροφοδοτικά....και μέσα στο πακέτο έχει καμια 200αριά βίδες.....

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra

122897885_Screenshot2023-02-162220155.jpg.e6f51eae4d98bfe4a1f50dd86c3c27d3.jpg

Stacker από μένα καθαρά λόγο design (καθώς δεν τα έχω δει από κοντά).

Αν και το armor δεν είναι καθόλου άσχημο.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Αυτο που με χαλαει στο Stacker ειναι οτι δεν εχει παραθυρο, και πρεπει να δωσεις αλλα 30-40 ευρω για να το παρεις.

Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver

Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310

ΡΕ παιδιά...στο armor έχετε δεί μπροστά στις θήκες 5.25" τις 2 ακριανές γλώσσες που κουνιούνται?.....τις θεωρώ πολύ αντιεργονομικές...

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra

Χαλαρά Stacker....

Τα έχω δεί και τα 2....το stacker το έχω κι όλας....

Το Stacker είναι πολύ πιο προσεγμένο....είναι πολύ πιο στοιβαρό...πέρνει και ΒΤΧ....και 2 τροφοδοτικά....και μέσα στο πακέτο έχει καμια 200αριά βίδες.....

Συμφωνω και εγω με ολα τα παραπανω και γι'αυτο ψηφιζω το Stacker

soy proteino Thermaltake Armor !
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Μιας και εχω και εγω το Armor και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος δινω και εγω μια ψηφο και το συστηνω σε ολους παιδια!Πολυ καλο εργονομικο ευρυχωρο και το κυριοτερο εμφανισιακα ειναι χρονια μπροστα απο το stacker!!

Αλλα σαν δικαιος που ειμαι και σκεφτομουν και το stacker οταν ηταν να το παρω ειναι πιο στιβαρο σε κατασκευη ειδικα στην μουρη τα πλαστικα και κατι ακομη παιρνει 2 τροφοδοτικα ενω το armor 1 για οσους εχουν τρελες απαιτησεις σε ρευμα!!

Οσο για το οτι αναφερθει απο καποιον για υποστηριξη BTX M/B και το armor με optional plate υποστηριζει και αυτο οποτε και τα 2 ειναι και για μελλοντικα συστηματα!!

Η επιλογη μετα δικη σας παιδια!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

ΡΕ παιδιά...στο armor έχετε δεί μπροστά στις θήκες 5.25" τις 2 ακριανές γλώσσες που κουνιούνται?.....τις θεωρώ πολύ αντιεργονομικές...

Συμφωνώ και ψηφίζω Stacker

Συγκρίνεται η π****α με την βούρτσα ?

Ποιότητα, design, εργονομία, δυνατότητες vs χάλια ποιότητα, κλπ, και ένα απλό φτηνιάρικο clopyright σασιού ?

Stacker stacker και πάλι stacker.

Οντως π@@@@α το stacker φιλε μου!!Σκοπος ειναι να βοηθησουμε αυτο που κανει την ψηφοφορια να επιλεξει και οχι να λεμε μπαρμπουτσαλα!!Το μονο που συμφωνω ειναι για την ποιοτητα και στιβαροτητα του Stacker για τα υπολοιπα που λες ασ'το καλυτερα billpeppas!!

My PreciousSs!!!

GwgosSs...

Οντως π@@@@α το stacker φιλε μου!!Σκοπος ειναι να βοηθησουμε αυτο που κανει την ψηφοφορια να επιλεξει και οχι να λεμε μπαρμπουτσαλα!!Το μονο που συμφωνω ειναι για την ποιοτητα και στιβαροτητα του Stacker για τα υπολοιπα που λες ασ'το καλυτερα billpeppas!!

Και τα υπόλοιπα και τα υπόλοιπα.

Και αν δοκιμάσεις να ανοίξεις το thread σε άλλο PC dedicated forum, θα δείς την πραγματική ψαλίδα μεταξύ των 2 κουτιών που αναφέρονται εδώ.

Διάβασα ξανα ο πόστ σου gtsia που έλεγες για το armor.....

Για πές μου...μέσα στην συσκεθασία τι είχε?γιατι το stacker είχε 4 ροδοκια τον αντάπτορα για τα 2 τροφοδοτικά ένα σακουλάκι μαυρες βίδες...άλλο ένα για τις βύδες της μητρικής και άλλο ένα για τα cd-rom....αυτή την στιγμή δεν θυμάμαι κάτι άλλο...

Όσο για τον χώρο.....

Μάλλον δεν έχεις δει το Stacker Μέσα.....

Ακριβως τα ιδια φιλε μου!!Δηλαδη το σημαντικο ηταν οι βιδες ??Να δεις βιδες που εχει το armor επιχρυσες, μαυρες, ασημενιες για το κουτι και για την μητρικη και για ολες τις pci καρτες και πλαστικα για τακτοποιηση των καλωδιων!Αναδιπλουμενα ποδαρακια!Συσταρακι κατω κατω!Α και δεν εχει ανταπτορα δυστυχως διοτι δεν παιρνει 2 τροφοδοτικα!!

Φτανουv αυτα ή οχι??

Ακομη εχει και διαφανο παραθυρο στη μια πλευρα και απ'οσο ξερω στο stacker κοστιζει εξτρα 30 ευρω!!!

Οσο για χωρο δυο κουτια με παραπλησιες διαστασεις δεν νομιζω να εχουν διαφορα,περα απο το βαρος που το stacker ειναι διπλασιου 15 εναντι 7.5Kg!!Να πω και για την fanless χρηση λογω της κατασκευης του armor??

Μην το γυριζουμε και αυτο σε vs ρε παιδια!Ημαρτον δηλαδη!!

My PreciousSs!!!

GwgosSs...

Λοιπόν....το θέμα δεν είναι οι βίδες αλλά ο αξοπλισμός που δίνει το καθένα....

Όσο για το ΒΤΧ σορρυ αλλά είναι optinal....και παίρνει m-atx k e-atx

Πάμε στο fanless....δεν έχεις δει το stacker και επιμένω...γιατι είναι και αυτό fanless...και μάλιστα στο stacker έχει και φίλτρα για να μην μπαίνουν σκόνες(αυτό δεν το παρατηρησα στο Armor)

Μπροστά έχει 6 usb 1 Firewire 1 υποδοχη για ακουστικά και 1 για μικρόφωνο....

Ο χώρος στο stacker μέσα είναι πολύ πιο εργονομικός και λίγο πιο μεγάλος....

Όσο για το παραάθυρο και για το βάρος...απ'όσο ξέρω κοστίζει έξτρα 30ε

Δεν είναι vs σύκριση είναι...

Φιλτρα για την σκονη εχει και το armor οποτε μαλλον ουτε εσυ εχεις δει καλα το armor!!Οσο για τις 6usb panel δεν ξερω και πολλες m/b που σου βγαζουν εξωτερικες 6 περα απο τις ενσωματωμενες σε αυτην αλλα και το armor εχει 2usb και audio in out που ειναι αρκετα!!

Ελπιζω με τα τοσα που ειπαμε παντως να ενημερωθηκαν πληρως οι υποψηφιοι αγοραστες!!

Μπραβο Overclocker για μια ακομα φορα φιλε μου εδωσες ρεστα!!

;)

My PreciousSs!!!

GwgosSs...

1oν.Σου είπα δεν το έχω παρατηρησει εκεί...να πρεσέχουμε και τι διαβάζουμε....

2.usb.....με 4 επιπλέον όμως είναι οι περισσότερες καινούριες....

3.Και να εξηγήσω γιατι ο χώρος του stacker είναι πιο εργονομικός μέσα...απλά γιατί στον πάτο του κουτιού μπαίνει το αλλο τροφοδοτικό οπότε φαντάσου ότι η μητρική είναι 10 ποόντους από τον πάτο....για φαντάσου το λίγο....

μην παιδεύεσαι ρε OverClocker.

απλά πες ότι το ThermalTake είναι καλύτερο ( και ας μην είναι, δεν πειράζει ) :D