Jump to content

Huawei MediaPad M5 10.8

maximos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπαθώ να λειτουργήσω σωστά την εφαρμογή smart screen on off αλλά λείπουν λειτουργίες σχετικά με proximity sensor,

δεν έχει το tablet τέτοιο sensor ;

Έχω το 10.8 4g , δεν έχω τοποθετήσει ακόμα sim, δεν ξέρω αν φταίει αυτό.

Δεν νομίζω να έχει

Στα τηλέφωνα χρησιμεύει όταν φέρνουμε το τηλέφωνο κοντά στο αυτί και απενεργοποιείται η οθόνη ή όταν το έχουμε στην τσέπη να μην ανοίγει η οθόνη κατά λάθος, στο 10αρι τάμπλετ που θα χρησίμευε? Το 8αρι ίσως να έχει

Edit: δεν έχει, τουλάχιστον το wifi, δεν ξέρω για το ltee2fca18b7f88fe3c9aff521e381d7265.jpg

Edited by leo06

• Απαντήσεις 287
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το proximity sensor λειτουργεί όταν η συσκευή λειτουργεί σε phone mode έτσι ώστε να κλείνει η οθόνη, για να αποφευχθεί ακούσια ενεργοποίηση λειτουργιών, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το δικό μου δεν παίρνει κάρτα σιμ και οταν κλείνει η θηκη κλείνει και η οθόνη. Πως αλλάζουμε απο phone mode και τι διαφορές υπάρχουν;

Το δικό μου δεν παίρνει κάρτα σιμ και οταν κλείνει η θηκη κλείνει και η οθόνη. Πως αλλάζουμε απο phone mode και τι διαφορές υπάρχουν;

Η θήκη δεν δουλεύει με τον αισθητήρα εγγύτητας αλλά με μαγνήτη

Τηλεφωνικές κλήσεις υποστηρίζει το 4G μοντέλο;

Sent from my TA-1012 using Tapatalk

Ναι κανονικα!

Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017)

Πως κάνουμε ενημέρωση σε εφαρμογές από αγνωστες πηγές; Μου βγάζει ενημέρωση, εχω ενεργοποιημενο να επιτρέπεται και πρέπει να προσπαθήσω 10 φορές με επανεκκίνησεις για να γίνει η ενημέρωση.

Πως κάνουμε ενημέρωση σε εφαρμογές από αγνωστες πηγές; Μου βγάζει ενημέρωση, εχω ενεργοποιημενο να επιτρέπεται και πρέπει να προσπαθήσω 10 φορές με επανεκκίνησεις για να γίνει η ενημέρωση.

Κατεβάζεις τη νεότερη έκδοση και κάνεις εγκατάσταση, από τον default file manager που επιτρέπεται να κάνει εγκατάσταση. Αν θέλεις και κάποια άλλη εφαρμογή να έχει δικαίωμα πας στις ρυθμίσεις ασφάλεια και απόρρητο και στην εγκατάσταση αγνώστων εφαρμογών επιλέγεις τις εφαρμογές που θα έχουν δικαίωμα

Και τα δύο μεγέθη (8.4 και 10.8) λειτουργούν σαν κινητό; Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να σε καλέσουν;

Ναι, το θέμα όμως είναι τι κάρτα sim έχεις βάλει. Εάν είναι μόνο για data τότε δεν μπορείς να κάνεις φωνητικές κλήσεις του δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Από προχθές η Google ενεργοποίησε το Duo για tablet.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει η εφαρμογή DUO της Google που μπορείς να κάνεις κλήσεις φωνητικές και Βίντεο (όπως το Skype)

δες εδώ

Edited by eleco
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τώρα κατάλαβα! Οκ πολύ καλό αυτό! Να ρωτήσω το 8.4 ιντσών έχει περασμένη εργοστασιακή μεμβράνη προστασίας στην οθόνη όπως τα κινητά της Huawei? Και έχει μέσα θήκη σιλικόνης;

Τώρα κατάλαβα! Οκ πολύ καλό αυτό! Να ρωτήσω το 8.4 ιντσών έχει περασμένη εργοστασιακή μεμβράνη προστασίας στην οθόνη όπως τα κινητά της Huawei? Και έχει μέσα θήκη σιλικόνης;

Δεν εχει μεμβρανη. Δεν εχει θηκη.

Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017)

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το huawei το 10αρι. Είναι 4g τελικά η όχι; Γιατί κάπου είδα ότι το 4g μοντέλο δεν κάνει κλήσεις. Όποιος το έχει μπορεί να με ενημερώσει; Για παιχνίδια είναι καλό; Παίζει τα πάντα;

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το huawei το 10αρι. Είναι 4g τελικά η όχι; Γιατί κάπου είδα ότι το 4g μοντέλο δεν κάνει κλήσεις. Όποιος το έχει μπορεί να με ενημερώσει; Για παιχνίδια είναι καλό; Παίζει τα πάντα;

Είδα ότι απαντήθηκε η ερώτηση ότι κάνει κλήσεις το 4g. Συγγνώμη. Αν μπορεί κάποιος να μου πει για τα παιχνίδια και γενικά αν έχει κολλήματα η προβλήματα με εφαρμογές

Καλησπέρα σας.

Ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για το m5 το 10.8

Αυτή την στιγμή όσους έχω ρωτήσει,μιλάνε για το καλύτερο Android tablet.

Έρχομαι από Chuwi 12 dual boot λίγο απογοητευμένος (ειδικά όσον αφορά τα Windows)....

Ποια έκδοση μου προτείνετε για Huawei?

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει μεγάλη οθόνη άρα 10.8 ,δυνατό επεξεργαστή για παιχνίδια και να παίρνει κάρτα sim.

Έχει έξοδο HDMI για σύνδεση με tv?

Έχετε να μου προτείνετε και από που μπορώ να το αγορασω?

Ευχαριστω για το χρόνο σας.

Πάντως παιδιά η συνδεση wifi ειναι απογοητευτικη. Στο ιδιο σημειο με το xiaomi redmi note 4 το ταμπλετ σέρνεται ενω το xiaomi παει σφαιρα. Δείχνει φουλ σημα αλλα παπαλα. Το ρουτερ ακριβως απο πανω εναν οροφο.

• 2 weeks later...

Χαιρετώ την ομάδα ,

είναι εύκολο όσοι έχετε κάποια από τις εκδόσεις m5 10/m5 8/m5 10 pro να γράψετε τα παρακάτω στοιχεία που βρίσκονται παρακάτω ;

settings/system/about tablet

model / cpu

πχ εμένα αναγράφεται

CMR-AL09 / Hisilicon Kirin 960s

σάς ευχαριστώ ,

Μάνος

Χαιρετώ την ομάδα ,

είναι εύκολο όσοι έχετε κάποια από τις εκδόσεις m5 10/m5 8/m5 10 pro να γράψετε τα παρακάτω στοιχεία που βρίσκονται παρακάτω ;

settings/system/about tablet

model / cpu

πχ εμένα αναγράφεται

CMR-AL09 / Hisilicon Kirin 960s

σάς ευχαριστώ ,

Μάνος

Εμένα το 10αρι αυτό λέει f9c1a34a966c010624970562b25092cc.jpg

Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα,

παρατήρησα και μετά το έψαξα ότι τα 10.8 m5, όχι τα pro αλλά ούτε νομίζω και τα 8.4, έχουν τον kirin 960s όχι τον απλό kirin 960, που ενσωματώνει npu όπως ο kirin 970,

αλλά από όσο κατάλαβα θέλουμε oreo 8.1 και πάνω για να το εκμεταλευτούν ,

• 2 weeks later...