leo06 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 (edited) Προσπαθώ να λειτουργήσω σωστά την εφαρμογή smart screen on off αλλά λείπουν λειτουργίες σχετικά με proximity sensor, δεν έχει το tablet τέτοιο sensor ; Έχω το 10.8 4g , δεν έχω τοποθετήσει ακόμα sim, δεν ξέρω αν φταίει αυτό. Δεν νομίζω να έχει Στα τηλέφωνα χρησιμεύει όταν φέρνουμε το τηλέφωνο κοντά στο αυτί και απενεργοποιείται η οθόνη ή όταν το έχουμε στην τσέπη να μην ανοίγει η οθόνη κατά λάθος, στο 10αρι τάμπλετ που θα χρησίμευε? Το 8αρι ίσως να έχει Edit: δεν έχει, τουλάχιστον το wifi, δεν ξέρω για το lte Edited July 18, 2018 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Το proximity sensor λειτουργεί όταν η συσκευή λειτουργεί σε phone mode έτσι ώστε να κλείνει η οθόνη, για να αποφευχθεί ακούσια ενεργοποίηση λειτουργιών, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Το δικό μου δεν παίρνει κάρτα σιμ και οταν κλείνει η θηκη κλείνει και η οθόνη. Πως αλλάζουμε απο phone mode και τι διαφορές υπάρχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Το δικό μου δεν παίρνει κάρτα σιμ και οταν κλείνει η θηκη κλείνει και η οθόνη. Πως αλλάζουμε απο phone mode και τι διαφορές υπάρχουν; Η θήκη δεν δουλεύει με τον αισθητήρα εγγύτητας αλλά με μαγνήτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pug_rules Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Τηλεφωνικές κλήσεις υποστηρίζει το 4G μοντέλο; Sent from my TA-1012 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphaleaderr Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Τηλεφωνικές κλήσεις υποστηρίζει το 4G μοντέλο; Sent from my TA-1012 using Tapatalk Ναι κανονικα! Παράθεση Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pug_rules Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Ναι κανονικα!Ευχαριστώ πολύ! Sent from my TA-1012 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Πως κάνουμε ενημέρωση σε εφαρμογές από αγνωστες πηγές; Μου βγάζει ενημέρωση, εχω ενεργοποιημενο να επιτρέπεται και πρέπει να προσπαθήσω 10 φορές με επανεκκίνησεις για να γίνει η ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Πως κάνουμε ενημέρωση σε εφαρμογές από αγνωστες πηγές; Μου βγάζει ενημέρωση, εχω ενεργοποιημενο να επιτρέπεται και πρέπει να προσπαθήσω 10 φορές με επανεκκίνησεις για να γίνει η ενημέρωση. Κατεβάζεις τη νεότερη έκδοση και κάνεις εγκατάσταση, από τον default file manager που επιτρέπεται να κάνει εγκατάσταση. Αν θέλεις και κάποια άλλη εφαρμογή να έχει δικαίωμα πας στις ρυθμίσεις ασφάλεια και απόρρητο και στην εγκατάσταση αγνώστων εφαρμογών επιλέγεις τις εφαρμογές που θα έχουν δικαίωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Ευχαριστώ φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Και τα δύο μεγέθη (8.4 και 10.8) λειτουργούν σαν κινητό; Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να σε καλέσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Και τα δύο μεγέθη (8.4 και 10.8) λειτουργούν σαν κινητό; Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να σε καλέσουν; Ναι, το θέμα όμως είναι τι κάρτα sim έχεις βάλει. Εάν είναι μόνο για data τότε δεν μπορείς να κάνεις φωνητικές κλήσεις του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Από προχθές η Google ενεργοποίησε το Duo για tablet. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Ναι αυτό ισχύει και για τα κινητά. Τι εννοείς duo για τάμπλετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 (edited) Υπάρχει η εφαρμογή DUO της Google που μπορείς να κάνεις κλήσεις φωνητικές και Βίντεο (όπως το Skype) δες εδώ Edited July 28, 2018 by eleco Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Τώρα κατάλαβα! Οκ πολύ καλό αυτό! Να ρωτήσω το 8.4 ιντσών έχει περασμένη εργοστασιακή μεμβράνη προστασίας στην οθόνη όπως τα κινητά της Huawei? Και έχει μέσα θήκη σιλικόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphaleaderr Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Τώρα κατάλαβα! Οκ πολύ καλό αυτό! Να ρωτήσω το 8.4 ιντσών έχει περασμένη εργοστασιακή μεμβράνη προστασίας στην οθόνη όπως τα κινητά της Huawei? Και έχει μέσα θήκη σιλικόνης; Δεν εχει μεμβρανη. Δεν εχει θηκη. Παράθεση Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
begossip Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το huawei το 10αρι. Είναι 4g τελικά η όχι; Γιατί κάπου είδα ότι το 4g μοντέλο δεν κάνει κλήσεις. Όποιος το έχει μπορεί να με ενημερώσει; Για παιχνίδια είναι καλό; Παίζει τα πάντα; ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το huawei το 10αρι. Είναι 4g τελικά η όχι; Γιατί κάπου είδα ότι το 4g μοντέλο δεν κάνει κλήσεις. Όποιος το έχει μπορεί να με ενημερώσει; Για παιχνίδια είναι καλό; Παίζει τα πάντα; Είδα ότι απαντήθηκε η ερώτηση ότι κάνει κλήσεις το 4g. Συγγνώμη. Αν μπορεί κάποιος να μου πει για τα παιχνίδια και γενικά αν έχει κολλήματα η προβλήματα με εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galantaki Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Καλησπέρα σας. Ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για το m5 το 10.8 Αυτή την στιγμή όσους έχω ρωτήσει,μιλάνε για το καλύτερο Android tablet. Έρχομαι από Chuwi 12 dual boot λίγο απογοητευμένος (ειδικά όσον αφορά τα Windows).... Ποια έκδοση μου προτείνετε για Huawei? Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει μεγάλη οθόνη άρα 10.8 ,δυνατό επεξεργαστή για παιχνίδια και να παίρνει κάρτα sim. Έχει έξοδο HDMI για σύνδεση με tv? Έχετε να μου προτείνετε και από που μπορώ να το αγορασω? Ευχαριστω για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Όταν το αγοράζεις από AMAZON μπορείς να το πας στην Ελληνική αντιπροσωπεία για σέρβις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Πάντως παιδιά η συνδεση wifi ειναι απογοητευτικη. Στο ιδιο σημειο με το xiaomi redmi note 4 το ταμπλετ σέρνεται ενω το xiaomi παει σφαιρα. Δείχνει φουλ σημα αλλα παπαλα. Το ρουτερ ακριβως απο πανω εναν οροφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Χαιρετώ την ομάδα , είναι εύκολο όσοι έχετε κάποια από τις εκδόσεις m5 10/m5 8/m5 10 pro να γράψετε τα παρακάτω στοιχεία που βρίσκονται παρακάτω ; settings/system/about tablet model / cpu πχ εμένα αναγράφεται CMR-AL09 / Hisilicon Kirin 960s σάς ευχαριστώ , Μάνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. August 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Χαιρετώ την ομάδα , είναι εύκολο όσοι έχετε κάποια από τις εκδόσεις m5 10/m5 8/m5 10 pro να γράψετε τα παρακάτω στοιχεία που βρίσκονται παρακάτω ; settings/system/about tablet model / cpu πχ εμένα αναγράφεται CMR-AL09 / Hisilicon Kirin 960s σάς ευχαριστώ , ΜάνοςΕμένα το 10αρι αυτό λέει Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Καλημέρα, παρατήρησα και μετά το έψαξα ότι τα 10.8 m5, όχι τα pro αλλά ούτε νομίζω και τα 8.4, έχουν τον kirin 960s όχι τον απλό kirin 960, που ενσωματώνει npu όπως ο kirin 970, αλλά από όσο κατάλαβα θέλουμε oreo 8.1 και πάνω για να το εκμεταλευτούν , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Με απλά λόγια τι σημαίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Η έκδοση των 64GB LTE στις 8.4 ίντσες μας έχει σκάσει. Πότε επιτέλους θα γίνει διαθέσιμη στο Amazon; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts