pegasus28 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Εγώ ρε παιδιά πάλι (δεν πρόλαβα να δω αν έχει απαντηθεί παραπάνω) ψάχνω τη μουσική από μία διαφήμιση αυτοκινήτου, που θυμίζει λίγο Γαλλία, έχει και σφύριγμα (αλλά δεν είναι το Killer's song) και έχει μία light διάθεση. Έχει βγει και στα ραδιόφωνα σαν κανονικό τραγούδι. Μάλλον είναι από Γαλλικό αμάξι. Δεν έχω άλλα στοιχεία για να σας διαφωτίσω. ΤΗΑΝΧ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Παιδιά επανέρχομαι με την ερώτησή μου γιατί όπως είπε και ένας άλλος φίλος είναι λίγο χαοτικό το forum. Αν ξέρει καποιος θα σου απαντήσει. Με το να γράφεις την ερώτηση κάθε τρεις και λίγο, δε νομιζω να καταφέρεις τίποτα σ' αυτό το "χαοτικό φόρουμ" :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cheetos109 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Εγώ ρε παιδιά πάλι (δεν πρόλαβα να δω αν έχει απαντηθεί παραπάνω) ψάχνω τη μουσική από μία διαφήμιση αυτοκινήτου, που θυμίζει λίγο Γαλλία, έχει και σφύριγμα (αλλά δεν είναι το Killer's song) και έχει μία light διάθεση. Έχει βγει και στα ραδιόφωνα σαν κανονικό τραγούδι. Μάλλον είναι από Γαλλικό αμάξι. Δεν έχω άλλα στοιχεία για να σας διαφωτίσω. ΤΗΑΝΧ εκ των προτέρων. Φαντάζομαι πως εννοείς το Love generation (Διαφήμ. Volkswagen Jetta) / Sinclair, Bob Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Πως λεγεται το τραγουδι που παιζεται στην νεα διαφημιση Johnie Walker που δειχνει στο τελος κατι πινακες ζωγραφικης?? My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Πως λεγεται το τραγουδι που παιζεται στην νεα διαφημιση Johnie Walker που δειχνει στο τελος κατι πινακες ζωγραφικης?? Πρώτο post στη προηγούμενη σελίδα ειναι (σελίδα 26) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotemp Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 :alien: Φαντάζομαι έχει ξανατεθεί το ερώτημα, αλλά πιστέψτε με σε αυτό το χαώδες φόρουμ δεν είναι και εύκολο να βρεις αυτό που ψάχνεις. Αναφέρομαι στο κομμάτι που συνοδεύει τη διαφήμιση της ΚΟΣΜΟΤΕ. Ποιο είναι; The Wannadies - You and me song monochrome life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk10669 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Ψάχνω κάποιον που να πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις: 1. Να είδε την Κυριακή το "Δυο Μέρες Μόνο" 2. Να ξέρει ποιο μουσικό κομμάτι (τάνγκο) ακούστηκε στη σκηνή (flashback αν δεν κάνω λάθος) που ο Παπακαλιάτης το κάνει με μια τύπισσα... Αν βρεθεί κάποιος, παρακαλείται να μας πει τον τίτλο του κομματιού :) :what: Το ψάχνει και η αδερφή μου. Μήπως ψάχνεις το ταγκο που επαιξε οταν χορευε ο Παπακαλια.. εξω απο ενα καφέ του Παρισιου σε flashback??? Εχει την εντυπωση οτι ειναι soundtrack της ταινιας "Χαμενοι στην μετάφραση" της Σοφια Κόπολα. ΝΟΜΙΖΕΙ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Να ρωτήσω δυο τραγουδάκια: 1) Νέα διαφήμιση vodafone 2) Διαφήμιση Citroen ( Που αλλάζουν τα αμάξια με θαυμαστό τρόπο) smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
velvet_f Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Paidia thimaste tin paidiki seira "Froutopia" e?.. Psaxno to tragoudi tis seiras.. "einai mia mono mia oneiremeni froutopia.." Sas parakalo an kserei kapoios pou tha vro to tragoudaki.. HEEEEEELLLPPP!!=S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Να ρωτήσω δυο τραγουδάκια: 1) Νέα διαφήμιση vodafone 2) Διαφήμιση Citroen ( Που αλλάζουν τα αμάξια με θαυμαστό τρόπο) Και τα δύο έχουν απαντηθεί ήδη... Το πρώτο είναι το Κ-Οs - The Love Song και το δεύτερο το SIMPLE PLAN - Welcome To My Life Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefter Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Παιδιά ισχύει το τραγούδι στη διαφήμιση της ΔΕΛΤΑ είναι το In my life από το συγκρότημα Chip, αλλά δεν έχει βγάλει ακόμα CD, δεν κυκλοφορεί. Η πληροφορία προήλθε από την ίδια τη ΔΕΛΤΑ (Εξυπηρέτηση Πελατών). Δεν είναι γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του CD. Υπομονή... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 οκ το βρηκα Sarah Khider - Mermaid Το τραγούδι από τη διαφήμιση του Chivas (φοβερό τραγούδι), το ψάχνουν πολλοί σε αρκετά forum... Μετά από search στο google κι εγώ, όπως και ο φίλος duende κατέληξα ότι λέγεται Mermaid και πως το τραγουδάει η Sarah Khinder ή Kinder. Οι μόνες αναφορές σε αυτό το τραγούδι είναι από άτομα που ψάχνουν το τραγούδι της διαφήμισης. Δεν μπόρεσα να το βρω πουθενά αλλού. Πόσο μάλλον σε mp3 μορφή... Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ας μου στείλει ένα pm. Τα lyrics είναι (με κάθε επιφύλαξη): We could be together Everyday together We could sit forever As loving waves spill over The moon is fully risen And shines over the sea As you glide in my vision The time is standing still Don’t shy away too long This is a boundless dream Come close to me my reason I’ll take you in my wings We could be together Everyday Forever We belong together Further seas and over In the garden of the sea I see you looking over With my wistful melody You leap into the water It is no breaths sighing This is the mermaid song The singing of my sisters The sea has drown for long Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 How u Doin το τραγουδακι απο τη διαφημιση της τραπεζας κυπρου με την κυρια που χορευει το εχεις?αν ναι μπορεις να μου το στειλεις σε ενα e-mail???? Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 How u Doin το τραγουδακι απο τη διαφημιση της τραπεζας κυπρου με την κυρια που χορευει το εχεις?αν ναι μπορεις να μου το στειλεις σε ενα e-mail???? Το έχω, αλλά πώς να σου το στείλω με την ταπεινή μου pstn?? Ας βάλει ένα χεράκι κάποιος με broadband σύνδεση :O Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 ok!!δεν πειραζει, εκτιμω την καλη διαθεση να μου το δωσεις!!αν βρεθει καποιος με DSL θα ηταν καλυτερα.. εγω DSL εχω αλλα παρολο που το εψαξα στο DC++ σε 3 hubs δεν το βρηκα... Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Το έχω, αλλά πώς να σου το στείλω με την ταπεινή μου pstn?? Ας βάλει ένα χεράκι κάποιος με broadband σύνδεση :O ο τίτλος ποιός είναι μπας και το βρούμε από τα γνωστά μαγαζιά? άκυρο το είδα λίγο πιο πριν GENTLEMAN - Roop Suhana Lagta Hai Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 ok!!δεν πειραζει, εκτιμω την καλη διαθεση να μου το δωσεις!!αν βρεθει καποιος με DSL θα ηταν καλυτερα.. εγω DSL εχω αλλα παρολο που το εψαξα στο DC++ σε 3 hubs δεν το βρηκα... Δοκίμασε στο Hub NeTowNia. Πολωνικό είναι. Εγώ εκεί το βρήκα :) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 ok!!δεν πειραζει, εκτιμω την καλη διαθεση να μου το δωσεις!!αν βρεθει καποιος με DSL θα ηταν καλυτερα.. εγω DSL εχω αλλα παρολο που το εψαξα στο DC++ σε 3 hubs δεν το βρηκα... στείλε μου με pm το mail σου και θα το έχεις το βρήκα τελικά Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIATARA Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Έψαχνα, αρκετό καιρό τώρα, τον τίτλο του τραγουδιού που ακούγεται στην διαφήμηση της τεκίλας Jose Cuervo. Αυτής με την ξανθιά κοπέλα... Τελικά, έφτασα στο σημείο να στείλω e-mail στην εταιρία, με σκοπό να το μάθω... Επειδή ξέρω πως και άλλοι το αναζητούσαν , σας παραθέτω την επίσημη απάντηση... :( "In response to your inquiry, the song you have requested is an original score by our Agency, Arnell Group. Unfortunately that song is not released to the public, therefore there is no information available. We apologize for the inconvenience this may have caused." Τζίφος, λοιπόν... http://smilies.sofrayt.com/%5E/_950/ole.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angietheo Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Καλησπέρα σε όλους. Αν κάποιος είδε το χθεσινό επεισόδιο του 2 μέρες μόνο, μήπως ξέρει ποιο instrumental κομμάτι έπαιζε τη στιγμή που ήταν ο Παπακαλιάτης στο κρεβάτι και πήγε και τον επισκέφθηκε η Σοφία? Ευχαριστώ. :D :D :D :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ph03NiX Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Εγώ ψαχνω το soundtrack των νεων διαφημισεων της vodafone(με τα ποτηρια κ τα κουστουμια),πως ηταν το bohemian like you?Ε,το καινουριο τελος παντων :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alazarou Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Εγώ ψαχνω το soundtrack των νεων διαφημισεων της vodafone(με τα ποτηρια κ τα κουστουμια),πως ηταν το bohemian like you?Ε,το καινουριο τελος παντων :) Hard Fi - Tied Up Too Tight kai einai super!!! ;) ;) :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ph03NiX Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Hard Fi - Tied Up Too Tight kai einai super!!! ;) ;) :D oh my god i love you! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Νομίζω ότι είναι το Which side are you on? της Natalie Merchant Δεν το βρισκω !!Μηπως κανεις μπορει να μου το στειλει στο gtsia1982@yahoo.gr?? Ευχαριστω! My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Δεν το βρισκω !!Μηπως κανεις μπορει να μου το στειλει στο gtsia1982@yahoo.gr?? Ευχαριστω! ok ερχεται σε λίγο καλή ακρόαση ;) Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts