Jump to content

Soundtracks διαφημίσεων & εκπομπών [III]

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙΡΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ PANTENE.EXEI ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΗ ΦΩΝΗ..ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ DANCE ΡΥΘΜΟΣ.THANKS ANYWAY!!

Με βάση την περιγραφή σου αυτό προκύπτει οτι είναι. Δοκίμασε και το Joy Negro Club Mix

Ψάχνω κάτι πολύ δύσκολο.Γύρω στο 94-95 έπαιζε στο mega μια σειρά των Ρέππα - Παπαθανασίου με την Νένα Μεντή(όχι δεν ειναι οι τρεις χάριτες).

Ψάχνω το τραγούδι των τίτλων της αρχής.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?:cry: clue:H Νένα Μεντή και ο Ρέππας δούλευαν σε ένα κανάλι στη σειρά.

And so Sally can wait, she knows it's too late as we're walking on by

Her soul slides away, but don't look back in anger

I heard you say

:music:

Ψάχνω κάτι πολύ δύσκολο.Γύρω στο 94-95 έπαιζε στο mega μια σειρά των Ρέππα - Παπαθανασίου με την Νένα Μεντή(όχι δεν ειναι οι τρεις χάριτες).

Ψάχνω το τραγούδι των τίτλων της αρχής.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?:cry: clue:H Νένα Μεντή και ο Ρέππας δούλευαν σε ένα κανάλι στη σειρά.

+1

"Το δις εξαμαρτείν" λεγόταν η σειρά. Και αν δε με απατάει η μνήμη μου το τραγούδι είναι αρκετά γνωστό, νομίζω ότι είχε κυκλοφορίσει λίγο μετά τη σειρά και κάποια συλλογή που το περιείχε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον το «Meglio Stasera» του Henry Mancini θέλεις. :)

Μάλλον το «Meglio Stasera» του Henry Mancini θέλεις. :)

Ν' αγιάσει το στόμα σου! Ή μήπως το χέρι σου που το έγραψε; :p Ας αγιάσεις ολόκληρη να ξεμπερδεύουμε :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ν' αγιάσει το στόμα σου! Ή μήπως το χέρι σου που το έγραψε; :p Ας αγιάσεις ολόκληρη να ξεμπερδεύουμε :lol:

hahaha :lol:

Ας αγιάσω ολόκληρη λοιπόν... :p

Το τραγουδι τις εκπομπης "ΦΑΚΕΛΟΙ" του Παπαχελα?

Το theme αυτής της εκπομπής βασίζεται στο «La Course De Manuel» του Μίκη Θεοδωράκη, από την ταινία «Ζ».

Επειδή τόσα χρόνια δεν έχει τύχει να ακούσω κάποιον τίτλο για το κομμάτι της εκπομπής του Α. Παπαχελά, υποθέτω πως έχει φτιαχτεί αποκλειστικά γι αυτήν. :)

Ξερει κανενας τον τιτλο απο το τουρκικο σηριαλ του mega....? ή τελοσπαντων αν μπορω να το βρω καπου...? Μ'εχει φαει ενας φιλος και δεν μπορω να το βρω... Βοηθηστε....
[sIGPIC][/sIGPIC]

xerei kaneis pos legetai to tragoydi stoys titloys ths arxhs sth seira poy deixnei tis kyriakes to star anti ta filarakia?

xerei kaneis?

Δε νομίζεις πως παραείναι ασαφής η αναζήτησή σου; Αν έκανες τον κόπο να μας πεις τον τίτλο της σειράς, θα ήταν πιο εύκολο για όλους μας να βρούμε κάτι. :)

Ξερει κανενας τον τιτλο απο το τουρκικο σηριαλ του mega....? ή τελοσπαντων αν μπορω να το βρω καπου...? Μ'εχει φαει ενας φιλος και δεν μπορω να το βρω... Βοηθηστε....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=76502

Κάπου έχει αναφερθεί εκει μέσα αν θυμάμαι καλά. 20 σελίδες είναι μόνο, ψάξε

Sto trailer...me tis Playmate...sto Star...exei ena wraio...kainourio tragoudaki.... twra den kserw an einai kai duo diforetika pou ta bazoun mazi...an exetai kamia idea...gia to tragoudi...Einai ena pou akougetai mia ginaika
[sIGPIC][/sIGPIC]

xerei kaneis pos legetai to tragoydi stoys titloys ths arxhs sth seira poy deixnei tis kyriakes to star anti ta filarakia?

Μιλάς προφανώς για το Complete Savages...τίτλο δεν ξέρω αλλά με μια μικρή αναζήτηση με το google βρήκα πολλά site που το διαθέτουν για κατέβασμα :)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Λοιπον χρειαζομαι τη βοηθεια σας, για την ανευρεση ενος τραγουδιου.

Το τραγουδι ηταν στο The Fast and the Furious: Tokyo Drift. Παρ ολα αυτα δεν υπαρχει στο soundtrack.

Μοιαζει πολυ με το cobrastyle απ τη διαφημηση της heineken αν θυμαστε , αλλα με κιθαρες, και παει "μπομ ντικι μπομ ντι ντενγκ ντιγκι ντιγκι" ( :lol: ) Ξερει κανεις πως λεγεται?

To βρηκα , Kid Rock - Bawitdaba :up:

Από το Tokyo Drift ψάχνω το τραγούδι που ακούγεται στο τέλος, την ώρα που έχει το μήνυμα για το να προσέχουν οι οδηγοί. Το είχε κάποτε και το mad για μουσικό χαλί σε μια διαφήμιση.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Από το Tokyo Drift ψάχνω το τραγούδι που ακούγεται στο τέλος, την ώρα που έχει το μήνυμα για το να προσέχουν οι οδηγοί. Το είχε κάποτε και το mad για μουσικό χαλί σε μια διαφήμιση.

Ίσως να βοηθείς από τα samples εδώ... :)

http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif

But I miss you most of all, my darling

When autumn leaves start to fall...

Ποιο ειναι το τραγουδι που ακουγεται στη διαφημιση της Tim,με τα παιδια του παρα πεντε??

Το «Θέλω Τα Ώπα Μου» λες; Αν ναι, στην κανονική εκτέλεση τραγουδά η Δούκισσα. :)

Αυτο λεω ευχαριστω πολυ.Το κομματι ετσι οπως παιζει στη διαφημιση(μαλλον σε διασκευη) που μπορω να το βρω??Ποιος το τραγουδαει στη διασκευη?

Ευχαριστω

REST IN PEACE

SOME SOULS NEVER REST

THE DEADMAN

THE PHENOM

Αυτο λεω ευχαριστω πολυ.Το κομματι ετσι οπως παιζει στη διαφημιση(μαλλον σε διασκευη) που μπορω να το βρω??Ποιος το τραγουδαει στη διασκευη?

Ευχαριστω

Αντιγράφω από εδώ : TIM: Οι ήρωες του «Παρά 5» στη νέα της τηλεοπτική διαφήμιση

«Η συγκεκριμένη διαφήμιση επιφυλάσσει μια ακόμη έκπληξη. Ο λόγος για το νέο τραγούδι της TIM, που αποτελεί μια διασκευή των Mikro στο «Θέλω τα ώπα μου» με τους στίχους του Αλέκου Σακελάριου και τη μουσική του Γιάννη Σπανού».

Επίσης : Κυκλοφορεί ολόκληρο το τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη - Όλα ή τίποτα.

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...