bomber21 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Πώς λέγεται το τραγούδι που τραγουδά ο Μητροπάνος στο trailer μιας νέας σειράς του Αlpha? Είναι εξαιρετικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Παιδια help!!!!!!! Μηπως ξερει κανεις το κομματι που επαιξε στο καινουριο επεισοδιο των singles προς το τελος την ωρα που μιλουσε η Ρανια για τον Αγιο Βασιλη????? Ηταν καταπληκτικο και δυστυχως δεν καταφερα να ακουσω καποιο στιχο.....:( :( :( Καμια ιδεα??? Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_naxos Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Παιδια help!!!!!!! Μηπως ξερει κανεις το κομματι που επαιξε στο καινουριο επεισοδιο των singles προς το τελος την ωρα που μιλουσε η Ρανια για τον Αγιο Βασιλη????? Ηταν καταπληκτικο και δυστυχως δεν καταφερα να ακουσω καποιο στιχο.....:( :( :( Καμια ιδεα??? What if god was one of us-Joan Osborne [sIGPIC][/sIGPIC] Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας,θα πας εκεί που κοιτάς.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livesimply Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 kalhspera. mhpos xerei kaneis poio einai to tragoudi apo th diafhmish tou grants ayth me to bascket? kai ths millennium bank isos? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livesimply Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Παιδια μηπως ξερει κανεις πως λεγεται το τραγουδι που παιζεται στη διαφημιση του Campari Mohito??? Με εκεινον τον μπαρμαν που ''χτυπαει'' το ποτο και με τον ρυθμο αυτον χορευουν ολοι μεσα στο μαγαζι...:worry: :worry: :worry: bacardi-mojito Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 sto x8esino epeisodio twn singles stous titlous telous epaikse ena instrumental kommati...gnwrizei kaneis poio einai???? http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast86 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Χθες έβλεπα καλλιτεχνικό πατινάζ στην ΕΤ-1 και άκουσα το love theme του Romeo & Juliet σε μια πολύ καλή εκτέλεση. Στην αρχή ήταν ήρεμο, απαλή μουσική και μετά δυνάμωνε, είχε μια ένταση, μια ζωηρότητα. Ελπίζω μόνο να μην είναι σύνθεση ειδική για το πατινάζ, επειδή οι αθλητές πρέπει να παρουσιάσουν πρόγραμμα με αργή μουσική και μετά με γρήγορη και κάποιοι ζητούν τη συνένωση δύο ή και τριών κομματιών από τα soudntracks. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Εχω θα ηθελα να μου πειτε τα 3-4 τραγουδια που παιζουν στην διαφημιση του Mega, για το "So you think you can dance" Εκτος απο αυτο της Anastacia, τα αλλα τρια τραγουδια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Παιδια μηπως ξερει κανεις πως λεγεται το τραγουδι που παιζεται στη διαφημιση του Campari Mohito??? Με εκεινον τον μπαρμαν που ''χτυπαει'' το ποτο και με τον ρυθμο αυτον χορευουν ολοι μεσα στο μαγαζι...:worry: :worry: :worry: Spot White Bacardi - Mojito Song Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madas Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 sto x8esino epeisodio twn singles stous titlous telous epaikse ena instrumental kommati...gnwrizei kaneis poio einai???? einai Savatage apo to album Dead Winter Dead. Den thimamai pio apo ta dio akoloutha kommatia tou album itan to htesino kommati giati moiazoun ligo kai den proseksa akrivos. I to "Mozart and madness" i to "Christmas Eve(Sarajevo 12/24)". Nomizo oti itan to deftero pantos! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 What if god was one of us-Joan Osborne Σ'ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D :D :D Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Καλημέρα παιδιά Έπαιξε ένα ελληνικό τραγούδι στους τίτλους τέλους του σημερινού επεισοδίου[αυτό με τη Ματσούκα:love: και τον Survivor Μαρκουλάκη] του Αστυνόμου Μπέκαμ[:ninja:]. Χωρίς να βοηθάει και το volume της τηλεόρασης για λόγους ανωτέρας βίας :O..πρόλαβα να ''πιάσω'' τους ακόλουθους στίχους: ''...γυρίζω πίσω/σπίτι...όλη μέρα σε τρώνε οι δρόμοι χωρίς ανάσα...'' και η φωνή με σχετική επιφύλαξη[δν φημίζομαι για το μουσικό μου αυτί] ήταν του Μαχαιρίτσα. I count on you ppl! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLKAT Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Θα σου απαντήσω κατά το ήμισυ (τα άλλα 2 δεν τα θυμάμαι) Σαββατογεννημένες (υπάρχουν πολλές διασκευές, αυτή όμως έπαιζε στο σήριαλ: Ann Murray & Felicity Lott - Duetto buffo di due gatti (το θέμα είναι το τέλος του συγκεκριμένου κομματιού) Οι μεν και οι δεν: Λία Βίσση - Ουα ουα (το έχει ένας φίλος και το ξέρω σίγουρα) Επί τη ευκαιρία να ρωτήσω κι εγώ για κάποιες σειρές - θέματα τίτλων: 1) Το καφέ της Χαράς (στην αρχή έπαιζε ρεμίξ & στο τέλος το κανονικό θέμα) 2) Κων/νου & Ελένης: Ποιά ΑΚΡΙΒΩΣ εκτέλεση του Espana Cani είναι 3) Το πιο δύσκολο: Αδελφές ψυχές (σειρά του ΑΝΤ1, 1999) με Σοφία Αλιμπέρτη, Χάρη Σώζο & Τόνι Δημητρίου... hit the road jack- Ray Charles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakoulis Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 hit the road jack- Ray Charles Όχι, δυστυχώς δεν είναι αυτό... Το "Hit the road Jack" (αν θυμάμαι καλά σε ισπανική version) έπαιζε στους τίτλους τέλους του "Άκρως οικογενειακόν", με Μπέζο & Τσαλίκη... Πάντως το κομμάτι (3) που ψάχνω ΕΙΝΑΙ σε τέτοιο στυλ, και μάλιστα η φωνή μου μοιάζει με τη γυναικεία του "Hit the road Jack"... δεν ξέρω πώς αλλιώς μπορώ να βοηθήσω... έχω βλέπεις να το ακούσω από τότε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mabrou Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 geia sas tha ithela na rotiso an xerei kaneis ti mousiki pou akougotan stin radiofoniki ekpompi fightclub prin apo to tragoudi ramaya Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 geia sas tha ithela na rotiso an xerei kaneis ti mousiki pou akougotan stin radiofoniki ekpompi fightclub prin apo to tragoudi ramaya Δοκίμασε το New Life IV The Hunted από Genaside II :) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Όχι, δυστυχώς δεν είναι αυτό... Το "Hit the road Jack" (αν θυμάμαι καλά σε ισπανική version) έπαιζε στους τίτλους τέλους του "Άκρως οικογενειακόν", με Μπέζο & Τσαλίκη... Πάντως το κομμάτι (3) που ψάχνω ΕΙΝΑΙ σε τέτοιο στυλ, και μάλιστα η φωνή μου μοιάζει με τη γυναικεία του "Hit the road Jack"... δεν ξέρω πώς αλλιώς μπορώ να βοηθήσω... έχω βλέπεις να το ακούσω από τότε... Κι εγώ πάντως το Hit the road Jack ετοιμαζόμουν να πω, καθώς έχω την εντύπωση πως και στις 2 σειρές έπαιζε ακριβώς αυτό. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Στο "Άκρως οικογενειακόν", με Μπέζο & Τσαλίκη έπαιζε το Nat King Cole - L-O-V-E Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikerika Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Μήπως ξέρει κανένας πως λέγεται το τραγούδι που παίζει στους Singles στο επεισόδιο που έχουνε παει διακοπές στη Νάξο και πάνε με το αυτοκίνητο στην παραλία? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Μηπως μπορειτε να μου θυμισετε πως λεγεται το τραγουδι που ακουγεται στην καινουρια διαφημιση της LACTA (με την κοπελα στο αεροδρομιο) και ποιο συγκροτημα το λεει? Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 η αγαπημενη μου Ανδριανα Μπαμπαλη κ το τραγουδι ειναι το "Μαζι Θεος" http://www.myspace.com/andrianababali GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Μήπως ξέρει κανένας πως λέγεται το τραγούδι που παίζει στους Singles στο επεισόδιο που έχουνε παει διακοπές στη Νάξο και πάνε με το αυτοκίνητο στην παραλία? Mano Negra-Mala Vida :) PS. Κάποιος-α έψαχνε και ένα ακόμα τραγούδι από S1ngles, εκείνο που η Ράνια έκανε αφήγηση και έλεγε 'Είμαστε ψάρια που κολυμπάνε', στο τέλος του επεισοδίου 5..Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, οπότε ας το αναφέρω, γιατί είναι πανέμορφο τραγουδάκι: The Veils-The Leavers Dance :) http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra22 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Μήπως ξέρει κανένας πως λέγεται το τραγούδι που παίζει στους Singles στο επεισόδιο που έχουνε παει διακοπές στη Νάξο και πάνε με το αυτοκίνητο στην παραλία? mano negra - mala vida Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra22 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Mηπως ξερει κανεις πως λεγεται το τραγουδι των τιτλων στους σταυλους της Εριεττας Ζαιμη που τραγουδαει ο μακαριτης ο Μπονατσος ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Mηπως ξερει κανεις πως λεγεται το τραγουδι των τιτλων στους σταυλους της Εριεττας Ζαιμη που τραγουδαει ο μακαριτης ο Μπονατσος ? There Is No One Like Me - Βλάσσης Μπονάτσος http://forums.transfusion-game.com/images/smiles/rip.gif :( [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts