gensec Δημοσιεύτηκε May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 13, 2005 Exei kaneis empiria me tin etairia ayti gia ADSL? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Πρώτη φορά το ακούω εγώ αυτό το όνομα. Ποτέ δεν θα επιστευόμουν μια τέτοια εταιρεία η οποία μπορεί να καταρρεύσει σαν τραπουλόχαρτο και να κλαίω τα λεφτά μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Exei hdh katareysei an den kanw lathos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 einai h proth etairia poy edose dsl.... Κανα 2-3 χρονια πισω... Πολλες ομορφες ιστοριες.... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 εννοείτε την intraconnect ή την interconnect; :confused: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Εγώ την την intraconnect εννοώ. Και ο KostasV προφανώς. Υπάρχει και Interconnect? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Εγώ την την intraconnect εννοώ. Και ο KostasV προφανώς. Υπάρχει και Interconnect? :O Μα το topic για interconnect λέει και όχι για intraconnect... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 http://www.interconnect.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Μα το topic για interconnect λέει και όχι για intraconnect... Προφανώς μπερδευτήκαμε. :O Γράψε λάθος. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gensec Δημ. May 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Signomi re paidia gia thn ka8isterisi, eimai eksoteriko, gia interconnect einai, exo apo aytous ip-phone kai leitourgei apsoga, alla den iksera to dsl toys pos einai... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Μόλις τους πήρα για ένα demo, και ΟΛΟΙ εκεί μέσα μιλούσαν σπαστά ελληνικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!:X Μου είπαν ότι θα με πάρουν σε 5 λεπτά! EDIT: Αν και μιλάνε σπαστά ελληνικά, ήταν πολύ εξυπηρετικοί!! Πήρα αμέσως το demo! Παω να testάρω και θα σας πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts