Kovacs Δημοσιεύτηκε March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 4, 2018 Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 250 (μπορω να ανεβω λιγο παραπανω εαν αξιζει καποιο κινητο) Η αγορα μπορει να γινει ειτε απο Ελλαδα, καποιο καταστημα της ευρωπης ή απο Κινα Θα προτιμουσα να εχει την 800αρα αλλα δεν ειναι απαιραιτητο Η καμερα με ενδιαφερει να ειναι καλη στις φωτογραφιες (δεν βγαζω συχνα βιντεο), χρησιμοποιοω και την μπροστινη αλλα και πισινη καμερα Θελω το κινητο να ειναι οσο πιο smooth γινεται Εαν το κινητο αγοραστει απο Κινα μπορω να του κανω root ωστε να ενεργοποιησω το api2 (και να βαλω gcam) αλλα εαν δεν ειναι απο την Κινα θα προτιμουσα να μην του κανω root Δεν παιζω καθολου παινχιδια στο κινητο Η οθονη θα ηθελα να εχει οσο πιο καλα χρωματα γινεται εαν ηταν επισης 18:9 (ακομα καλυτερα) Σειρά προτεραιότητας: Καμερα (για φωτο), αυτονομια, οθονη (με καλα χρωματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Απο Ελλαδα κοιτα g5s plus ή mate 10 lite. Απο κινα mi note 3. Και τα 3 κινητα ειναι κορυφη και θα σε καλυψουν σε αυτα που ζητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kovacs Δημ. March 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Απο Ελλαδα κοιτα g5s plus ή mate 10 lite. Απο κινα mi note 3. Και τα 3 κινητα ειναι κορυφη και θα σε καλυψουν σε αυτα που ζητας Απο αυτα τα 3 ποιο εχει καλυτερη καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Απο αυτα τα 3 ποιο εχει καλυτερη καμερα? Mi Note 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jiji123 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 φίλε με ενδιαφέρει και μένα η κάμερα στα 250 αν γίνεται θα το προτιμήσω, ποιο θα πάρεις τελικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kovacs Δημ. March 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 φίλε με ενδιαφέρει και μένα η κάμερα στα 250 αν γίνεται θα το προτιμήσω, ποιο θα πάρεις τελικα Μαλλον το Mi Note 3 θα παρω (αλλα δεν εχει την 800αρα μπαντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jiji123 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 με το καλό, εμένα δεν μου άρεσε πολυ εμφανισιακά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Htc u play στα 200,htc u ultra στα 300 και τα 2 εχουν ois και 16mp camera,ριξε μια ματιά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jiji123 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Gianni το u play εχει καλύτερη κάμερα από το honor 9 lite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Ναι παίχτη,το μονο ελάττωμα του ειναι η αυτονομία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Ναι παίχτη,το μονο ελάττωμα του ειναι η αυτονομία.. Είσαι σίγουρος ότι το U PLAY έχει καλυτερη κάμερα; Έχεις δει δείγματα; Πάντως από mi note 3 ή meizu m6 note δεν νομίζω να χει καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Είσαι σίγουρος ότι το U PLAY έχει καλυτερη κάμερα; Έχεις δει δείγματα; Πάντως από mi note 3 ή meizu m6 note δεν νομίζω να χει καλύτερη. Δεν εχω δει τιποτα για mi note 3 περαν αυτών που γράφονται εδώ,για να σου πω με σιγουρια πιο ειναι καλύτερο..Απο meizu και honor εχει σιγουρα καλυτερη,εχει και OIS.Το εχω ψαξει αρκετά εχω δει και βιντεο που το σιγκρινουν με iphone 7.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Μπορεί να έχει OIS αλλά έχει μικροσκοπικό μέγεθος pixel (1.0 micron) και όχι τόσο φωτεινό φακό. Έχω την εντύπωση ότι το meizu έχει καλύτερη κάμερα (για το Mi note 3 δεν το συζητώ). Παρόλα αυτά θα το ψάξω. :) Αν τυχόν έχεις βρει κανένα ενδιαφέρον συγκριτικό, στείλε pm. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Μπορεί να έχει OIS αλλά έχει μικροσκοπικό μέγεθος pixel (1.0 micron) και όχι τόσο φωτεινό φακό. Έχω την εντύπωση ότι το meizu έχει καλύτερη κάμερα (για το Mi note 3 δεν το συζητώ). Παρόλα αυτά θα το ψάξω. :) Αν τυχόν έχεις βρει κανένα ενδιαφέρον συγκριτικό, στείλε pm. ;) Αυτο δεν το ειχα δει (1.0 micron) το ψηνω και γω για τη γυναικα,αλλα τωρα θα το ψαξω λιγο παραπάνω..Ναι θα σου στείλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jeetkunedo Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Meizu Μ6 Note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jiji123 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 από οτι καταλαβα για να πάρεις δυνατη καμερα πρεπει να ριξεις καμποσα λεφτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jiji123 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 παιδιά ξέρει κάποιος που να ρωτήσω για την κάμερα του honor 9 lite? μου φανηκε ότι δεν υπάρχει θέμα αν και δεν το ξέρω καλά το φορουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Huawei p10.Πολυ καλη καμερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts