Jump to content

Κινητο που να εχει καλη καμερα

Kovacs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 250 (μπορω να ανεβω λιγο παραπανω εαν αξιζει καποιο κινητο)

Η αγορα μπορει να γινει ειτε απο Ελλαδα, καποιο καταστημα της ευρωπης ή απο Κινα

Θα προτιμουσα να εχει την 800αρα αλλα δεν ειναι απαιραιτητο

Η καμερα με ενδιαφερει να ειναι καλη στις φωτογραφιες (δεν βγαζω συχνα βιντεο), χρησιμοποιοω και την μπροστινη αλλα και πισινη καμερα

Θελω το κινητο να ειναι οσο πιο smooth γινεται

Εαν το κινητο αγοραστει απο Κινα μπορω να του κανω root ωστε να ενεργοποιησω το api2 (και να βαλω gcam) αλλα εαν δεν ειναι απο την Κινα θα προτιμουσα να μην του κανω root

Δεν παιζω καθολου παινχιδια στο κινητο

Η οθονη θα ηθελα να εχει οσο πιο καλα χρωματα γινεται εαν ηταν επισης 18:9 (ακομα καλυτερα)

Σειρά προτεραιότητας: Καμερα (για φωτο), αυτονομια, οθονη (με καλα χρωματα)

Απο Ελλαδα κοιτα g5s plus ή mate 10 lite. Απο κινα mi note 3. Και τα 3 κινητα ειναι κορυφη και θα σε καλυψουν σε αυτα που ζητας

Απο Ελλαδα κοιτα g5s plus ή mate 10 lite. Απο κινα mi note 3. Και τα 3 κινητα ειναι κορυφη και θα σε καλυψουν σε αυτα που ζητας

Απο αυτα τα 3 ποιο εχει καλυτερη καμερα?

φίλε με ενδιαφέρει και μένα η κάμερα στα 250 αν γίνεται θα το προτιμήσω, ποιο θα πάρεις τελικα

Μαλλον το Mi Note 3 θα παρω (αλλα δεν εχει την 800αρα μπαντα)

Ναι παίχτη,το μονο ελάττωμα του ειναι η αυτονομία..

Είσαι σίγουρος ότι το U PLAY έχει καλυτερη κάμερα; Έχεις δει δείγματα;

Πάντως από mi note 3 ή meizu m6 note δεν νομίζω να χει καλύτερη.

Είσαι σίγουρος ότι το U PLAY έχει καλυτερη κάμερα; Έχεις δει δείγματα;

Πάντως από mi note 3 ή meizu m6 note δεν νομίζω να χει καλύτερη.

Δεν εχω δει τιποτα για mi note 3 περαν αυτών που γράφονται εδώ,για να σου πω με σιγουρια πιο ειναι καλύτερο..Απο meizu και honor εχει σιγουρα καλυτερη,εχει και OIS.Το εχω ψαξει αρκετά εχω δει και βιντεο που το σιγκρινουν με iphone 7..

Μπορεί να έχει OIS αλλά έχει μικροσκοπικό μέγεθος pixel (1.0 micron) και όχι τόσο φωτεινό φακό.

Έχω την εντύπωση ότι το meizu έχει καλύτερη κάμερα (για το Mi note 3 δεν το συζητώ). Παρόλα αυτά θα το ψάξω. :)

Αν τυχόν έχεις βρει κανένα ενδιαφέρον συγκριτικό, στείλε pm. ;)

Μπορεί να έχει OIS αλλά έχει μικροσκοπικό μέγεθος pixel (1.0 micron) και όχι τόσο φωτεινό φακό.

Έχω την εντύπωση ότι το meizu έχει καλύτερη κάμερα (για το Mi note 3 δεν το συζητώ). Παρόλα αυτά θα το ψάξω. :)

Αν τυχόν έχεις βρει κανένα ενδιαφέρον συγκριτικό, στείλε pm. ;)

Αυτο δεν το ειχα δει (1.0 micron) το ψηνω και γω για τη γυναικα,αλλα τωρα θα το ψαξω λιγο παραπάνω..Ναι θα σου στείλω!

παιδιά ξέρει κάποιος που να ρωτήσω για την κάμερα του honor 9 lite? μου φανηκε ότι δεν υπάρχει θέμα αν και δεν το ξέρω καλά το φορουμ.