Jump to content

Asus Zenfone 5 / 5Z

focusinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καμμια σχεση!!!Εχεις δικιο...αρα για καθημερινη χρηση στα 100 πιστευεις(γιατι απο οτι καταλαβενω το κατεχεις το αθλημα)ειναι καλητερα η στο auto που βγαζει οτι θελει?

Εγώ πάντα προτιμώ όσο το δυνατόν χαμηλότερο ISO και άμα θέλω βραδυνή από κοντινές αποστάσεις, χρησιμοποιώ Flash + Χαμηλό ISO.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντα προτιμώ όσο το δυνατόν χαμηλότερο ISO και άμα θέλω βραδυνή από κοντινές αποστάσεις, χρησιμοποιώ Flash + Χαμηλό ISO.

για μακρινές φωτο; θέλει περισσότερο ISO?(τι ειναι ακριβώς το ISO?)

επισης ενα παιδι απο το xda εφτιαξε δικο του kernel η μαλλων παραμετροποιησε αυτον της asus και θελει να βαλει cm 11!!

Edited by Shinig
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

για μακρινές φωτο; θέλει περισσότερο ISO?(τι ειναι ακριβώς το ISO?)

Το ISO προέρχεται από την εποχή που χρησιμοποιούσαμε ακόμα film στις φωτογραφικές μας μηχανές, για να καταλάβεις καλύτερα τι είναι το ISO διάβασε αυτό http://photographylife.com/what-is-iso-in-photography

TL;DR είναι το μέτρο για το πόσο ευαίσθητο στο φως ήταν τότε το film.

Για μακρινές ισχύει το ίδιο (για μένα προσωπικά), η φώτο που είδες τραβήχτηκε από απόσταση 50-100 μέτρων

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Το ISO προέρχεται από την εποχή που χρησιμοποιούσαμε ακόμα film στις φωτογραφικές μας μηχανές, για να καταλάβεις καλύτερα τι είναι το ISO διάβασε αυτό http://photographylife.com/what-is-iso-in-photography

TL;DR είναι το μέτρο για το πόσο ευαίσθητο στο φως ήταν τότε το film.

Για μακρινές ισχύει το ίδιο (για μένα προσωπικά), η φώτο που είδες τραβήχτηκε από απόσταση 50-100 μέτρων

ευχαριστω! :D

ευχαριστω! :D

και αυτες ειναι με iso 200 αλλα δεν υπαρχει τοσο ο πρωινος ηλιος..

Δε θυμάμαι να απαντήθηκε, αν θέλεις να στείλεις κενό sms στο 1212 για το υπόλοιπο χρόνο ομιλίας πρέπει να Κατεβάσεις άλλη εφαρμογή. Εγώ εβαλά την handcent sms και δουλεύει τέλεια

Λοιπόν μόλις το παρέλαβα από coolicool.

Είμαι ο ορισμός του αρχάριου σε manual update κλπ

Το κινητό crashάρει διαρκώς όταν μπάινω στις "εφαρμογές".

Δεν μου διαβάζει την sd card που του έβαλα.

Προσπαθώ να δω τι firmware ¨εχει και βλέπω

ASUS_T00F_WW_user_1.96.40.50.20190731_6736 release-keys

προσπάθησα να τρέξω τον οδηγό αλλά στο σημείο που λέει "open cmd then go to ABD..." το έχασα!

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Υποτίθεται ότι παρήγγειλα το 8gb/2gb ram αλλά δεν μπορώ καν να τσεκάρω αν αυτό μου έστειλαν.

Αν καταλαβαίνω καλά έχει ww και google play αλλά κατά τα άλλα...

Μπορώ απλά να σώσω νέο firmware στην εσωτερική μνήμη , που την βλέπει το pc?

Να κάνω επαναφορά το κινητό?

Είμαι σε φάση διαμάχης με το coolicool, για την ώρα προσπαθώ να τους αποδείξω ότι παρέλαβα άλλο κινητό από αυτό που αγόρασα και ότι αυτό που μου έστειλαν, δεν δουλεύει.

Προσπάθησα να το κάνω hard reset, (πλαινά κουμπιά -rcovery- =/- κουμπιά ήχου) αλλά τζίφος δεν άλλαξε κάτι.

Έχει κάποιος κάποια ιδέα να το επαναφέρω στην αρχική, έστω και κινέζικη, κατάστασή του>

Αυτή η 1.96.40.50 δεν μπορώ να καταλάβω που βρέθηκε.

Την έχει/είχε κάποιος άλλος και ξέρει πως να την ξεφορτωθούμε?

me paan71

Είμαι σε φάση διαμάχης με το coolicool, για την ώρα προσπαθώ να τους αποδείξω ότι παρέλαβα άλλο κινητό από αυτό που αγόρασα και ότι αυτό που μου έστειλαν, δεν δουλεύει.

Προσπάθησα να το κάνω hard reset, (πλαινά κουμπιά -rcovery- =/- κουμπιά ήχου) αλλά τζίφος δεν άλλαξε κάτι.

Έχει κάποιος κάποια ιδέα να το επαναφέρω στην αρχική, έστω και κινέζικη, κατάστασή του>

Αυτή η 1.96.40.50 δεν μπορώ να καταλάβω που βρέθηκε.

Την έχει/είχε κάποιος άλλος και ξέρει πως να την ξεφορτωθούμε?

η αληθεια ειναι οτι μονο αυτοι πρεπει να την εχουν και να την περνανε!!τωρα για ξεφορτωμα δεν ξερω αν και σε λιγο καιρο πιστευω να εχουμε cm11,recovery κ.α ενας dev στο xda το προσπαθει...δεν ξερω αν γινεται με cmw η twrp και να φλασαρεις αλλη...

Δε θυμάμαι να απαντήθηκε, αν θέλεις να στείλεις κενό sms στο 1212 για το υπόλοιπο χρόνο ομιλίας πρέπει να Κατεβάσεις άλλη εφαρμογή. Εγώ εβαλά την handcent sms και δουλεύει τέλεια

Εγω το ειχα ρωτησει και δεν ειχε απαντηθει.

Σε ευχαριστω.

αλλη μια φορα που με απογοητευσε η μπαταρια του. ανοιξα το ραδιοφωνο που καθε τοσο κολλουσε και δεν επαιζε , οπότε και το εκλεισα και εβγαλα περιπου 40 φωτογραγφιες. 4 ωρες δεν τα καταφερε. που να το ζοριζα κι ολας

Παιδες, καλημέρα σε όλους. Μια ερώτηση..μου βγάζει συνέχεια 2 μηνύματα που δεν ξέρω πως να τα λύσω..help pls..βγάζει κάθε φορα που πάω να μπω fb, viber, skype..σε εφαρμογές που έχουν σχέση με τις επαφές μου δηλαδη...Facebook tries to read Contacts. Ενώ το έχω βάλει να συγχρονίζει επαφές..πάλι μου πετάνε τα μυνήματα κάθε φορα και είναι πολύ σπαστικό. Μήπως κάνω κάτι λάθος και είναι αλλη ρυθμιση; αν το εχει συναντήσει και κάποιος άλλος παρακαλώ τα φώτα σας. Και το ίδιο μνμ βγάζει επίσης για το location στις ίδιες εφαρμογές πάλι. Επίσης έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω τον συγχρονισμό για να δω αν φταιει αυτό αλλα πάλι τα ίδια...

Παιδες, καλημέρα σε όλους. Μια ερώτηση..μου βγάζει συνέχεια 2 μηνύματα που δεν ξέρω πως να τα λύσω..help pls..βγάζει κάθε φορα που πάω να μπω fb, viber, skype..σε εφαρμογές που έχουν σχέση με τις επαφές μου δηλαδη...Facebook tries to read Contacts. Ενώ το έχω βάλει να συγχρονίζει επαφές..πάλι μου πετάνε τα μυνήματα κάθε φορα και είναι πολύ σπαστικό. Μήπως κάνω κάτι λάθος και είναι αλλη ρυθμιση; αν το εχει συναντήσει και κάποιος άλλος παρακαλώ τα φώτα σας. Και το ίδιο μνμ βγάζει επίσης για το location στις ίδιες εφαρμογές πάλι. Επίσης έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω τον συγχρονισμό για να δω αν φταιει αυτό αλλα πάλι τα ίδια...
Του τσεκάρω το ''do not show next time'' , αλλα πάλι τα ίδια..

Στο xda δοκιμαζουν την ρομ(cm11) να δουν bugs και πως συμπεριφερεται!!θελει unlock bootloader και cmw!!

αλλη μια φορα που με απογοητευσε η μπαταρια του. ανοιξα το ραδιοφωνο που καθε τοσο κολλουσε και δεν επαιζε , οπότε και το εκλεισα και εβγαλα περιπου 40 φωτογραγφιες. 4 ωρες δεν τα καταφερε. που να το ζοριζα κι ολας

Το πρόβλημα με το ραδιόφωνο θα λυθεί με την αναβάθμιση σε V2.20.40.9 η οποία αναφέρει:

"Fixed - FM radio reception breaks after 15 minutes"

Το πρόβλημα με το ραδιόφωνο θα λυθεί με την αναβάθμιση σε V2.20.40.9 η οποία αναφέρει:

"Fixed - FM radio reception breaks after 15 minutes"

μονο η ww εμεινε να βγει...αναμενουμε!

δεν ειναι πολυ μικρη σε μεγεθος για ολοκληρη αναβαθμηση??

Δεν είναι ολόκληρο το firmware, μόνο ότι έχει αλλάξει από το προηγούμενο.

με την μπαταρια εκαναν τιποτα αραγε?

Νομίζω είναι ελαφρώς καλύτερα αλλά ίσως να είναι και ....ψυχολογικό ...

Από πρωί (8.30) που έφυγα από το σπίτι με 100% είμαι τώρα (11.30) στο 76% με 2-3 εγκαταστάσεις εφαρμογών, κανα μισαώρο σερφαρισμα - facebook (facebook σε browser) και γύρω στα 10-12 λεπτά ομιλίας...

Να προσθέσω (για να έχουν νόημα για κάποιον τα παραπάνω με τη μπαταρία) πως Mobile data & gps τα έχω κλειστά και το wifi ανοιχτό μόνο όταν το χρησιμοποιώ. Επίσης τρέχω boomanager & greenify.

Edited by wnet

Στο xda δοκιμαζουν την ρομ(cm11) να δουν bugs και πως συμπεριφερεται!!θελει unlock bootloader και cmw!!

Για δώσε λίγο λινκ ? Εγώ βρήκα εναν στο GooglePlus που προσπαθεί να κανει port την Ρομ για Ζενφονε 5 αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα

Edit: Βασικά το βρήκα και στο ΧΔΑ, αλλά δεν καταλαβαίνω bootαρει ή όχι ακόμα ?

Edited by johnannis

Για δώσε λίγο λινκ ? Εγώ βρήκα εναν στο GooglePlus που προσπαθεί να κανει port την Ρομ για Ζενφονε 5 αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα

Edit: Βασικά το βρήκα και στο ΧΔΑ, αλλά δεν καταλαβαίνω bootαρει ή όχι ακόμα ?

μπουταρι μεχρι το cm boot και μετα μενει εκεί αλλά απο διάβασα μόλις τώρα ο swiftdev δεν θα το συνεχισει..

ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ..ΕΧΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ (ΠΟΛΥ ΦΑΡΔΙΑ ΤΣΕΠΗ), Η ΟΘΟΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΑΝ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, Η ΑΦΗ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;; ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΘΕΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΜΠΛΕ..ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ..ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ MINIDEAL, ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΕΙ ΦΩΤΟΣ..ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΩ SCREENSHOT ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΟΚΑΘΑΡΕΣ ΦΩΤΟ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ; ΚΑΨΙΜΟ Η WATER DAMAGE; ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΡΕΞΑ ΟΜΩΣ...:(

ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ..ΕΧΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ (ΠΟΛΥ ΦΑΡΔΙΑ ΤΣΕΠΗ), Η ΟΘΟΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΑΝ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, Η ΑΦΗ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;; ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΘΕΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΜΠΛΕ..ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ..ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ MINIDEAL, ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΕΙ ΦΩΤΟΣ..ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΩ SCREENSHOT ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΟΚΑΘΑΡΕΣ ΦΩΤΟ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ; ΚΑΨΙΜΟ Η WATER DAMAGE; ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΡΕΞΑ ΟΜΩΣ...:(

Φώτο από άλλη κάμερα δεν παίζει, άμα είναι φυσική η ζημιά κάνενα screnshot δεν θα στην δείξει. :blink:

• The title was changed to Asus Zenfone 5 / 5Z