tempes Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 2.6.1 εχω , την ειχα κανει εγκατασταση με την 14.10 απο την αρχη που πηρα το τηλεφωνο , συμφωνα με τις οδηγιες στο xda απο οτι θυμαμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) 2.6.1 εχω , την ειχα κανει εγκατασταση με την 14.10 απο την αρχη που πηρα το τηλεφωνο , συμφωνα με τις οδηγιες στο xda απο οτι θυμαμαι το unbounce τι κανει ακριβως? παντως εμενα με απλη εγκατασταση το εκανε.. Edited October 13, 2014 by Shinig Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 παντως εμενα με απλη εγκατασταση το εκανε.. Ναι δεν θέλει καμία προεργασία. Το xposed framework δουλεύει κανονικά τόσο σε 4.4 όσο και σε 4.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ναι δεν θέλει καμία προεργασία. Το xposed framework δουλεύει κανονικά τόσο σε 4.4 όσο και σε 4.2. μαλιστα!παντως προς ενημερωση:crappalnks,xprivacy(πολυ καλο και αξιζει),unbounce,greenify(root mode) και boot manager δουλευουν μια χαρα..αν και το unbounce πρεπει να κανεις donate για να το χρησιμοποιεισης δεν καταλαβαινω αν το κανει αυτοματα και στο boot manager αν βγαλω πχ το viber να ξεκιναει οταν μου στελνουν μυνηματα θα τα παιρνω η θα πρεπει να μπω στην εφαρμογη πρωτα? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thymios7 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Παρατήρησα οτι με την 2.19 υπάρχει πλέον ένα θέμα με το πληκτρολόγιο της Asus. Ενώ μέχρι τώρα το λεξικό δούλευε ικανοποιητικά, τώρα πλέον κόβεται η λέξη (η υπογράμμισή της για την ακρίβεια) και κάποιες λέξεις πρακτικά δεν τις αναγνωρίζει. Επίσης πλέον απουσιάζει η δυνατότητα επιλογής του πληκτρολογίου Google που υπήρχε προηγουμένως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 ριξτε κανα ψηφο στο cyaongenmod μπας και μας κανουν και εμας ρομ!!! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisa Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Καλησπέρα και από εμένα μόλις παρέλαβα και εγώ από vickmall με την ww 1.14.40.16. Επειδή είμαι λίγο μπερδεμένος τις αναβαθμίσεις πρέπει να τις κάνω μία μία ή να πάω κατευθείαν στην ww 1.18.40.10 και στην συνέχεια στην kit kat? ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα και από εμένα μόλις παρέλαβα και εγώ από vickmall με την ww 1.14.40.16. Επειδή είμαι λίγο μπερδεμένος τις αναβαθμίσεις πρέπει να τις κάνω μία μία ή να πάω κατευθείαν στην ww 1.18.40.10 και στην συνέχεια στην kit kat? Τελικά έκανα την αναβάθμιση κατευθείαν σε ww 1.18.40.10 και όλα καλά το ερώτημα τώρα είναι να να αναβαθμίσω σε kit kat ή το τηλέφωνο θα έχει προβλήματα όπως ανέφεραν αρκετοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Που ψηφιζουμε ? Εννοώ σε ποια ενότητα είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Που ψηφιζουμε ? Εννοώ σε ποια ενότητα είναι ? device request Asus zenfone 5 εκει ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- device request Asus zenfone 5 εκει κάποιος που να χρησιμοποιεί xposed,ξέρει κάποιο module για notification σε εφαρμογές π.χ Viber whatsapp γιατι έχω nova launcher και δειχνει μονο τα βασικα... Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speaker Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ολα καλά με το 3 g.....το μόνο θέμα ειναι ότι το facebook που ειναι προεγκατεστημενο δεν ανοίγει με το δίκτυο του παρόχου αλλά μόνο με wi fi..υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό?να το απεγκατάστησω πάντως δεν μου επιτρέπει το root Φιλε μου τι ακριβως εκανες για να δουλεψει το 3g; Παλευω ωρες τωρα με ρυθμισεις στο APN αλλα τιποτα.. πηρα και την Vodafone τηλ. μου ειπε καποιες ρυθμισεις, ουτε αυτο δουλεψε. Εχει καμια ιδεα κανεις; (Το wifi δουλευει κανονικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Φιλε μου τι ακριβως εκανες για να δουλεψει το 3g; Παλευω ωρες τωρα με ρυθμισεις στο APN αλλα τιποτα.. πηρα και την Vodafone τηλ. μου ειπε καποιες ρυθμισεις, ουτε αυτο δουλεψε. Εχει καμια ιδεα κανεις; (Το wifi δουλευει κανονικα) καποιος ποιο πρην ειπε για αλλαγη θεσης στις καρτες για λιγο reboot και ξανα στην θεση τους παλι... Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speaker Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 καποιος ποιο πρην ειπε για αλλαγη θεσης στις καρτες για λιγο reboot και ξανα στην θεση τους παλι... Δοκιμασα πρωτα με την καρτα στη sim1 meta στη sim2 και παλι στη sim1 χωρις επιτυχια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coffeman Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 :(Φιλε μου τι ακριβως εκανες για να δουλεψει το 3g; Παλευω ωρες τωρα με ρυθμισεις στο APN αλλα τιποτα.. πηρα και την Vodafone τηλ. μου ειπε καποιες ρυθμισεις, ουτε αυτο δουλεψε. Εχει καμια ιδεα κανεις; (Το wifi δουλευει κανονικα) Φίλε δες πώς το κατάφερα 1. έβαλα στην sim 1 αυτή που θέλω για το 3g. 2. Μετά πήγα εκεί που λέει "Ερώτηση πρώτα" και επέλεξα την sim1 για το 3g. (Στο μενού που ανοίγει όταν σέρνεις από πάνω δεξιά πρως τα κάτω) Δεν δούλευε... όπως και σένα 3. μετά επέλεξα την sim 2 για το 3g από το μενού πάλι (έκανε κάτι σαν restart τις sim) 4. και ξανα έβαλα την sim 1 για 3g. και δούλεψε. ΤΩΡΑ αν κατάλαβες όπως στα έγραψα είσαι θεός! :) εύχομαι να δουλέψει και σε σένα! :p Παράθεση http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Coffeman84/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeRDe Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ρε παιδία HELP! Σε 2 διαφορετικά PC, πέρασα τους usb driver της Intel, ενεργοποίησα το USB debugging και παρόλα αυτά δεν το βλέπει όταν μπαίνω σε fastboot. Είμαι με kitkat και προσπαθώ να ρουτάρω... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coffeman Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 με τι windows είσαι? γιατί και εγώ δοκίμασα με Win 8.1 64bit και δε δούλευε και το παράτησα Παράθεση http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Coffeman84/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ρε παιδία HELP! Σε 2 διαφορετικά PC, πέρασα τους usb driver της Intel, ενεργοποίησα το USB debugging και παρόλα αυτά δεν το βλέπει όταν μπαίνω σε fastboot. Είμαι με kitkat και προσπαθώ να ρουτάρω... :wacko: ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ FASTBOOT , οπως ειναι ανοιχτο το τηλεφωνο τρεχεις το προγραμμα για το ρουτ κανει επανεκκινηση και μπαινει μονο του σε fastboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeRDe Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ FASTBOOT , οπως ειναι ανοιχτο το τηλεφωνο τρεχεις το προγραμμα για το ρουτ κανει επανεκκινηση και μπαινει μονο του σε fastboot Ο οδηγός έγραφε από fastboot. Καλώς θα το δοκιμάσω έτσι.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 με τι windows είσαι? γιατί και εγώ δοκίμασα με Win 8.1 64bit και δε δούλευε και το παράτησα Και σε Win 8.1 64bit δουλεύει μια χαρά (δοκιμασμένα). Σιγουρευτείτε ότι εγκαθίστανται σωστά οι drivers. Ο οδηγός έγραφε από fastboot. Καλώς θα το δοκιμάσω έτσι.. :) O οδηγός λέει να μπεις σε fastboot για να εγκατασταθούν οι σωστοί drivers που χρειάζεται. Για να κάνεις το root η συσκευή πρέπει να είναι σε κανονική λειτουργία. Δυστυχώς ελάχιστοι εώς κανείς δεν διαβάζει προσεχτικά τους οδηγούς από την αρχή ως το τέλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 και εγω πεδευτικα πολυ μεχρι να το καταλαβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiwths8 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) Καλημέρα παιδιά. Σας παραθέτω ένα βίντεο + οδηγίες που περιγράφει αναλυτικά πως μπορείτε όσοι έχετε CN ή TW έκδοση να την αλλάξετε σε WW. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα παιδιά. Σας παραθέτω ένα βίντεο + οδηγίες που περιγράφει αναλυτικά πως μπορείτε όσοι έχετε CN ή TW έκδοση να την αλλάξετε σε WW. Παιδιά μία βοήθεια σας παρακαλώ γιατί ίσως δεν κατάλαβα σωστά εγώ...αφού το κάνω root και ''γύρισμα'' σε WW, δεν μπορώ μετά να το κάνω update? Θα χαθεί η WW? Πρέπει να κάνω unroot, meta update kai meta pali root? Η kitkat έχει root όμως ή δεν έχει βγει ακόμη; Edited October 14, 2014 by Panagiwths8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Στο πρώτο post κοίταξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiwths8 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Σε ευχαριστώ και συγνώμη athanaso 77 αλλα είμαι νέος. Πρώτο post εννοείς πρώτη σελίδα του θέματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeRDe Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Δυστυχώς ελάχιστοι εώς κανείς δεν διαβάζει προσεχτικά τους οδηγούς από την αρχή ως το τέλος... Που ακριβώς διευκρινίζει στις οδηγίες οτι δεν γίνεται μέσω fastboot το root;; Μην βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα λοιπόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Καλημέρα παιδιά, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Ενδιαφέρεται ένας φίλος να το πάρει και θα ήθελα την άποψή σας. Από ότι έχω καταλάβει κυκλοφορούν διάφορες εκδόσεις και σε επεξεργαστή αλλά και σε μνήμη. Σίγουρα προτιμηταίο είναι το μοντέλο με 2gb ram. Αν δεν κάνω λάθος βγαίνει και σε επεξεργαστή Intel 2x2. Οι περισσότεροι πιο μοντέλο έχετε; Υπάρχει κάποιο στάνταρ πρόβλημα που βγάζει το κινητό; Από ότι διάβασα κάποια μικρό προβληματάκια υπάρχουν με την αναβάθμιση σε κιτκατ. Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Καλημέρα παιδιά, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Ενδιαφέρεται ένας φίλος να το πάρει και θα ήθελα την άποψή σας. Από ότι έχω καταλάβει κυκλοφορούν διάφορες εκδόσεις και σε επεξεργαστή αλλά και σε μνήμη. Σίγουρα προτιμηταίο είναι το μοντέλο με 2gb ram. Αν δεν κάνω λάθος βγαίνει και σε επεξεργαστή Intel 2x2. Οι περισσότεροι πιο μοντέλο έχετε; Υπάρχει κάποιο στάνταρ πρόβλημα που βγάζει το κινητό; Από ότι διάβασα κάποια μικρό προβληματάκια υπάρχουν με την αναβάθμιση σε κιτκατ. Σας ευχαριστώ πολύ! Με λιγες λεξεις,αξιζει να πας στο 2.0 με 2 gb ram,το αλλο το προσπερνας.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts