Jump to content

Asus Zenfone 5 / 5Z

focusinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα!Παντως λενε οτι σε μια εβδομαδα θα βγαλουν καλητερη εκδοση 4.4...
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σήμερα παρέλαβε ένας φίλος την έκδοση με 1 gb αλλά δεν του έχει πουθενά playstore, έχουμε λύση; υπάρχει το apk να το βάλω;

Εμένα με την kitkat έχει κάνει μόνο του 4 επανεκκινήσεις σε 2 μέρες. Επίσης πολλές φορές κολλάει στην οθόνη μια συνομιλία του fb messenger και δεν βγαίνει, πρέπει να κάνω restart το κινητό.

Εμένα με την kitkat έχει κάνει μόνο του 4 επανεκκινήσεις σε 2 μέρες. Επίσης πολλές φορές κολλάει στην οθόνη μια συνομιλία του fb messenger και δεν βγαίνει, πρέπει να κάνω restart το κινητό.

Εχει θεματακια,για αυτο και την κατεβασαν.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Για να κάνω downgrade στην jb έφαγα τη μισή νύχτα και ήταν πολύ δύσκολο. Ενώ ακολουθούσα επακριβώς τις οδηγίες, σε κάποια στιγμή δεν έβρισκε καν τη συσκευή! Σε μια στιγμή αποσυνδέθηκε και αναγκάστηκα να περάσω στα windows χειροκίνητα τη συσκευή, όπου ευτυχώς επανασυνδέθηκε.

Δεν ξεκολλάω τώρα από δω, παρά μόνο όταν δοκιμαστεί από το σύνολο των χρηστών η kk και βγει χωρίς προβλήματα :p

Scotty, beam us up.

Στην KK έχει κανείς θέμα με το GPS???

Που είναι το εικονίδιο?

Τραβάω προς τα κάτω το μενού και δεν είναι πουθενά, πατάω στις επιλογές από ποια θέλω να μου εμφανίζονται μήπως και το έβγαλα καταλάθος... αλλά δε υπάρχει πουθενά!!

Σήμερα το χρειάστηκα το GPS στην δουλειά μου και δε μπόρεσα να βρω πως στα κομμάτια να το ανοίξω, help!

Ένα γρήγορο feedback και από μένα.

Το kitkat τουλάχιστον σε μένα παίζει απροβλημάτιστα.Πάντα με full wipe μετα τη μετάβαση από jb σε kk.

Rooted από την πρώτη μερα του leak με το exposed να παίζει άψογα με όλα τα modules που είχα και πριν (greenify, unbounce, crappalinks, gravity box κτλ)

Μπαταρία λίγο καλύτερη διαχείριση από πριν.

Το downgrade απλό και δεν θέλει πάνω από 10 λεπτά, όπως και το root (είτε με το καινούργιο bat από το PC είτε με flashable zip από recovery.

Αυτά τα ολίγα. :)

HTC HD2 ---> Galaxy S2 ---> Galaxy Nexus ---> Moto Atrix ---> Moto Razr ---> Galaxy Note --->Galaxy note 2--->Moto G--->Note 3 :D

Coffeman, Το gps εχει μετονομαστει σε "τοποθεσία" και το εικονίδιο έχει αλλάξει. Μοιάζει με αυτο που χρησιμοποιεί η google στο maps οταν μαρκαρει ένα σημειο.

Το είδα αυτό που λέει "τοποθεσία" αλλά όταν το ενεργοποιώ μου βγαίνει ένα παράθυρο και μου ζητάει δικαιώματα για "χρήση της υπηρεσίας τοποθεσίας της Google". Πατάω "συμφωνώ" και δεν ανοίγει το εικονίδιο του GPS πάνω δίπλα στο ρολόι..

Είσαι σίγουρος γι αυτό? σου δουλεύει εσένα?

Το είδα αυτό που λέει "τοποθεσία" αλλά όταν το ενεργοποιώ μου βγαίνει ένα παράθυρο και μου ζητάει δικαιώματα για "χρήση της υπηρεσίας τοποθεσίας της Google". Πατάω "συμφωνώ" και δεν ανοίγει το εικονίδιο του GPS πάνω δίπλα στο ρολόι..

Είσαι σίγουρος γι αυτό? σου δουλεύει εσένα?

Με το gps test που το δοκιμασα δείχνει ότι απο εκεί ανοίγει και κλείνει. Αν με ανοικτό αυτό τρέξεις κάποιο πρόγραμμα navigation τότε εμφανιζει και το σχετικό εικονίδιο επάνω.

οκ δοκίμασα και εγώ το gps test και δουλεύει.

Σε ευχαριστώ

Α ναι! και για ένα θέμα που είχα με το 3G λύθηκε όταν επέλεξα την 2η sim για χρήση internet και ξανά την 1η.

Φαίνεται κάποιο σκάλωμα είχε φάει και όταν απενεργοποίησε της sim και τις ξανά φόρτωσε δούλεψε.

"Just saying" επειδή κανείς δεν μου είχε απαντήσει και μπορεί να το πάθει κάποιος. :p

Ένα γρήγορο feedback και από μένα.

Το kitkat τουλάχιστον σε μένα παίζει απροβλημάτιστα.Πάντα με full wipe μετα τη μετάβαση από jb σε kk.

Rooted από την πρώτη μερα του leak με το exposed να παίζει άψογα με όλα τα modules που είχα και πριν (greenify, unbounce, crappalinks, gravity box κτλ)

Μπαταρία λίγο καλύτερη διαχείριση από πριν.

Το downgrade απλό και δεν θέλει πάνω από 10 λεπτά, όπως και το root (είτε με το καινούργιο bat από το PC είτε με flashable zip από recovery.

Αυτά τα ολίγα. :)

full wipe πως έκανες;μήπως εννοεις επαφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων;

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

full wipe πως έκανες;μήπως εννοεις επαφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων;

επίσης παρατήρησα ποτε κολλάει ο proximity...μονο όταν κάλω επαφες μου και έχει βάλει μια default εικόνα τοτε δεν δουλεύει σωστα..όταν κάλω νούμερα που δεν είναι στις επαφές μου όλα μια χαρά..επίσης αυτό πως μπορούμε να το απενεργοποιησουμε;

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Σήμερα παρέλαβε ένας φίλος την έκδοση με 1 gb αλλά δεν του έχει πουθενά playstore, έχουμε λύση; υπάρχει το apk να το βάλω;

Κανεις;;.......

Κανεις;;.......

Καπου ειχα δει το gapps για flashαρισμα στο τοπικ,αλλα δεν θυμαμαι που.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

• Administrators
ποιος ειναι ο τροπος να μπω σε bootloader ή recovery ?? με κρατημενο το volume down + power δεν ανοιγει το τηλεφωνο

Δοκίμασε σε κλειστή συσκευή Power & Vol up πατημένα μαζί, μετά αφήνεις το Power και κρατάς μόνο το Vol up.

Modpic.gif

HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 

και ναι την εκανα την βλακεια

πηγα να κανω ρουτ την κιτκατ και δεν περιμενα να τελειωσει εκλεισα το τηλεφωνο και τωρα μου βγαζει το συμβολο του USB. Αντε τωρα το κεφαλι κατω να βρω ακρη

και ναι την εκανα την βλακεια

πηγα να κανω ρουτ την κιτκατ και δεν περιμενα να τελειωσει εκλεισα το τηλεφωνο και τωρα μου βγαζει το συμβολο του USB. Αντε τωρα το κεφαλι κατω να βρω ακρη

Δεν σε βάζει σε recovery?

Δοκίμασε να τρέξεις ADB Sideload από το pc. Θα ξανακάνεις εγκατάσταση το fw με ότι αυτό συνεπάγεται...

Btw, όσοι έχετε την KK, περάστε και αυτό... Εγώ είδα διαφορά στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Edited by kastorakos84

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

δεν δοκίμασα να μπω σε recovery , το έχω εδώ και 10 λεπτά συνδεμένο με τον υπολογιστή την μια είναι άσπρο το σύμβολο του usb και την άλλη κόκκινο έχει κάνει μερικές επανεκκινήσεις . Δείχνει να κάνει κάτι από μόνο του πιστεύω ότι κάνει το ρουτ . θα το περιμένω λίγο

• The title was changed to Asus Zenfone 5 / 5Z