Romanos Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Δοκίμασε κανείς να κάνει root με το towelroot ; Το κατέβασα το έκανα εγκατάσταση αλλά Βαρέζε το antivirus και το έσβησα. Πάντως απ ότι είδα σε βίντεο στο YouTube έδειξε να δουλεύει. Ναι μιας και τα Antivirus στο Android κάνουν πολύ καλή δουλειά το άκουσες :rolleyes: Anyway, το towelroot είναι γνωστό ποιος το έχει δημιουργήσει και από πόσους έχει χρησιμοποιηθεί. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Basilis_Limpa Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Όχι δεν γνωρίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Όχι δεν γνωρίζω http://en.wikipedia.org/wiki/George_Hotz Διάβασε και εδώ μερικά πράγματα για τα Antivirus στα Android http://www.goodbyte.gr/editorials/viruses-ads-antivirus-and-android-9671/ Για το πως λειτουργούν στο περίπου. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Βγήκε πριν λίγες μέρες η 2.20.40.8. Προχθές βγήκε η 2.20.40.9 που διορθωνε ενα bug της προηγούμενης με τις επαφές. Διάβαζε και το asuszenfoneblog εκτός του επίσημου site. ναι εχεις δικιο ξεχναω να επισκεπτομαι το μπλογκ, την δοκιμασε κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 καλημερα!Επειδη ενας φιλος μου ξηλωσε καποιες εφαρμογες απο το zenui μεχρι πολλες αλλες σκεφτεται να ξανα περασει την ρομ απο την αρχη...θα υπαρχει προβλημα να την περασει απο πανω η πρεπει να κανει full wipe? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Βρε παιδιά, έχω τρελαθεί. Χτες βράδυ στις έντεκα το φόρτισα φουλ και σήμερα το πρωί με μηδενική χρήση από χτες (έχω και το Greenify) έκλεισε από μπαταρία! Αν είναι δυνατόν!! Κάποια ιδέα γιατί έγινε αυτό; Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 καποια εφαρμογη τρεχει , facebook , skype , whatsapp ,viber , καιρος ,ισως και καποιο παιχνιδι κανε ρουτ βαλε greenify και βαλε να κλεινουν αυτες που δεν χρειαζεσαι. εγω παντως με facebook ,skype και whatsapp ειχα τρελη καταναλωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 (edited) καποια εφαρμογη τρεχει , facebook , skype , whatsapp ,viber , καιρος ,ισως και καποιο παιχνιδι κανε ρουτ βαλε greenify και βαλε να κλεινουν αυτες που δεν χρειαζεσαι. εγω παντως με facebook ,skype και whatsapp ειχα τρελη καταναλωση tempes είμαι ήδη ρουτ, έχω greenify, εννοείται πως ειναι ενεργοποιημένο (η έκδοση που ειδοποιεί για εισερχόμενα), σου λέω τρέλα :wacko: ................................................................ Σκέφτηκα μήπως είναι γιατί δεν το φορτίζω με τον δικο του φορτιστή και καλώδιο. Παίζει να 'ναι κάτι τέτοιο; Εχω βάλει αυτόν της xperia, που ειναι χαμηλότερος απ΄τον κανονικό, για καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μήπως το πράσινο φωτάκι ή ένδειξη δηλαδη πως φορτίστηκε, ήταν πλασματική; Τέλος παντων, θα δείξει.. Edited October 28, 2014 by rodi Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 βασικα και εγω οποτε το φορτιζω με εναν σαμσουνγκ μιρκοτερο παρατηρω οτι δεν κραταει το ιδιο με οταν το φορτιζω με το δικο του , αλλα οχι τοσο πολυ σαν να μη φορτισε. παντως με greenify kai bootmanager εχω πετυχει μεχρι και σχεδον 2 μερες με μια φορτιση , με παρομοια χρηση εχω πετυχει και πολυ λιγοτερο .Δεν εχω καταλαβει που οφειλεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 ναι εχεις δικιο ξεχναω να επισκεπτομαι το μπλογκ, την δοκιμασε κανεις? Ναι την έβαλα εγώ από την πρώτη μέρα. Όλα δουλεύουν μια χαρά. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 (edited) Ναι την έβαλα εγώ από την πρώτη μέρα. Όλα δουλεύουν μια χαρά. δεν την βρισκω στο μπλογκ , μαλλον την κατεβασαν ποιο recovery δουλευει καλα για να κρατησω ενα backup ?? Edited October 28, 2014 by tempes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Η κοπελια μου παραπονιεται για καποια παρασιτα στο ακουστικο. Ξερει κανεις κατι? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BilleRiuM Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Παίδες , έχουμε κανένα κουπόνι για to2c ? το παραγγέλνω άμεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Παίδες , έχουμε κανένα κουπόνι για to2c ? το παραγγέλνω άμεσα! Και γιατί δεν τους ρωτάς; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371679 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Διαβάζω κάτι σχόλια στο gsmarena ότι θα βγει η νέα σειρά Zenfone. Μάλιστα κάποιος έγραφε ότι θα παρουσιαζόταν στις 28/10 (χθες) αλλά δεν βρήκα τίποτα. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Sheep Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Διαβάζω κάτι σχόλια στο gsmarena ότι θα βγει η νέα σειρά Zenfone. Μάλιστα κάποιος έγραφε ότι θα παρουσιαζόταν στις 28/10 (χθες) αλλά δεν βρήκα τίποτα. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Χθες έγινε η παρουσίαση του κινητού στην Ιαπωνική αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kazer88 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Παιδια καλησπερα..ειναι νεος στην παρέα.έχω τ asus zenfone 5 ..το πήρα απο το ebay άλλα απο οτι καταλαβαινω είναι η κινέζικη η εκδοση ASUS_TOOF_CN. Σαυτη την περιπτωση θα παρω αναβαθμηση;ακόμα έχω την 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Μπορείς να περάσεις την αναβάθμιση μόνος σου με τον ίδιο τρόπο που περιγράφουμε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kazer88 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Δεν έχει σχέση που είναι "κινέζικο" ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Δεν έχει σχέση που είναι "κινέζικο" ; http://www.asuszenfoneblog.com/2014/08/asus-zenfone-install-ww-rom-from-cucc.html Χθες έγινε η παρουσίαση του κινητού στην Ιαπωνική αγορά. Γνωρίζουμε τι νέο θα έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paan71 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 (edited) Λοιπόν μόλις το παρέλαβα από coolicool. Είμαι ο ορισμός του αρχάριου σε manual update κλπ Το κινητό crashάρει διαρκώς όταν μπάινω στις "εφαρμογές". Δεν μου διαβάζει την sd card που του έβαλα. Προσπαθώ να δω τι firmware ¨εχει και βλέπω ASUS_T00F_WW_user_1.96.40.50.20190731_6736 release-keys προσπάθησα να τρέξω τον οδηγό αλλά στο σημείο που λέει "open cmd then go to ABD..." το έχασα! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Υποτίθεται ότι παρήγγειλα το 8gb/2gb ram αλλά δεν μπορώ καν να τσεκάρω αν αυτό μου έστειλαν. Αν καταλαβαίνω καλά έχει ww και google play αλλά κατά τα άλλα... Μπορώ απλά να σώσω νέο firmware στην εσωτερική μνήμη , που την βλέπει το pc? Να κάνω επαναφορά το κινητό? Edited October 29, 2014 by paan71 Παράθεση me paan71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Sheep Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 (edited) Γνωρίζουμε τι νέο θα έχει; Τι νέο να έχει, το ίδιο κινητό είναι απλά ξεκινάει η διάθεση του επίσημα στην Ιαπωνία, μαζί με το Zenwatch και την LTE έκδοση. Edited October 30, 2014 by Black_Sheep Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 υπαρχει τροπος να εχουμε notification numbers σε εφαρμογες?οπως πχ στο fb η samsung αμα εχεις ειδοποιηση σου γραφει 1,2,3 οπως στα μυνηματα δηλαδη να εχουμε και στο viber fb κ.α γινεται? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BilleRiuM Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Και γιατί δεν τους ρωτάς; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371679 Xαχα , ευχαριστω πολυ! Done ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Η κοπελια μου παραπονιεται για καποια παρασιτα στο ακουστικο. Ξερει κανεις κατι? Τελικα τα παρασιτα τα ακουω και γω στο δικο μου τηλεφωνο. Ξερει κανεις τι παιζει? Σαν πλησιαζεις το κινητο διπλα σε ραδιοφωνο κανει. Λιγο ακουγεται αλλα ειναι ενοχλητικο Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts