Jump to content

Asus Zenfone 5 / 5Z

focusinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αποτυχία αναβάθμισης, λέει, και επαναφορά στην προηγούμενη κατάσταση. :confused:

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αποτυχία αναβάθμισης, λέει, και επαναφορά στην προηγούμενη κατάσταση. :confused:

ΟΚ (απαντώ στον εαυτό μου) ξέχασα να κάνω την 1.18.10 και πήγα κατευθείαν στην 2.19 ... :O

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το δικό μου, συνεχίζει και με την 2.19.40.18 να μη με συνδέει με data. Με το που πάω να μπω στις ρυθμίσεις APN μου βγάζει ότι η εφαρμοφή ρυθμίσεις σταμάτησε να λειτουργεί. Φαίνεται δεν έμαθα με την 2.19.40.06, ήθελα να ξαναδοκιμάσω. Άντε τώρα ξανά επιστροφή στην 1.18, και ξανά στήσιμο όλα από την αρχή.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Πλεον μόνο T00F γράφουν. Μην ανησυχείς.

ευχαριστω για τη βοηθεια. το kitkat στηθηκε κανονικα. :up:

Edited by karanti

HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 

Μόλις πέρασα την 2.19.40.18 όλα εντάξει κανένα πρόβλημα και αν με παίδεψε και λίγο(προσπαθούσα πόση ώρα να μπω στο bootloader με λάθος συνδυασμό κουμπιών:p, ο σωστός είναι Power Και volume up) έκανα και το root (με το post της πρώτης σελίδας για Kitkat και την έκδοση V2)και όλα είναι κομπλέ χωρίς κανένα πρόβλημα. Και μάλλον πρέπει βελτιώθηκε και η μπαταρία, μετά από τόσες επανεκκινήσεις δεν έπεσε ούτε 1%, θα δείξει αν όντως είναι έτσι με τη χρήση των επόμενων ημερών.

Edit: έριξα μια ματιά στη διαχείριση εργασιών και η ram τα πάει πολύ καλύτερα από εκεί που χρησιμοποιούσε στάνταρ 800mb περίπου τώρα είναι στα 550mb, αλλά είναι και 2 διεργασίες που δεν υπήρχαν πριν, cmclinet(???) και smartcard service, γνωρίζει κανείς τι είναι?

Edited by Black_Sheep

Η v2 διαδικασία Root φτιάχτηκε όταν κυκλοφόρησε για λίγο η 2.19.40.6 (και μετά αποσύρθηκε από την Asus).

Έτσι είχα την ίδια απορία με εσένα, αν αυτή η μέθοδος root βάζει το σωστό recovery ή αν τυχόν η 2.19.40.18 έχει άλλο recovery και πρέπει με κάποιο τρόπο να βάλουμε αυτό.

Τελικά πείραξα ελαφρώς το scriptaki για το root ώστε να περνάει το recovery image που έκανα extract από την 2.19.40.18.

Όμως το αποτέλεσμα ήταν πως βάζει το ίδιο ακριβώς recovery.... δηλαδή το recovery που είχε η 2.19.40.6 είναι το ίδιο με αυτό που έχει η 2.19.40.18 ..... οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως τρέχουμε το V2 άφοβα είτε έχουμε την 2.19.40.6 είτε την 2.19.40.18.

οποτε no worries!!!αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι οτι οταν μας καλουν και απανταμε η οθονη μαυριζει(proximity) και μετα απο λιγο ξανανοιγει, δηλαδη φωτιζεται παλι?το εχει παρατηρησει κανεις?συμβαινει και στα δυο κινητα που εχω...

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Σορυ που χαλαω τη κουβέντα αλλά μήπως οι κινέζοι κάνουν καμιά λαδιά όταν μας βάζουν διεθνή ρομ ? Γιατί δεν δουλεύει το ΟΤΑ ? Μήπως μας ανοίγουν τον Bootloader?

Καλησπέρα ... Μόλις παρέλαβα και γω το Zenfone 5, και άρχισαν τα προβλήματα....Δεν πιάνει 3 g .το δε face book Ειναι προεγκατεστημενο και δεν ανοίγει παρά μόνο με wi fi.προσπαθησα να το κάνω απεγκατάσταση αλλά δεν μου επιτρέπει λόγω rootκαμία βοήθεια?

Asus Zenfone 5

http://gabigsm.ro/imgtelefoane/Asus%20Zenf%205%20bk.png

Βασικά χαρακτηριστικά:

• Android v4.3
  • 5.0 Inch 720x1280 px display, IPS LCD
  • Intel Atom dual core, 1.6GHz/2.0GHz
  • ROM 8GB/16GB, Expandable up to 64 GB
  • RAM 1GB/2GB
  • 8 MP Primary Camera, 2 MP Secondary
  • Dual SIM, 3G, WiFi
  • 2110 mAh, Li-Polymer battery

Χρήσιμα:

Πλεον μόνο T00F γράφουν. Μην ανησυχείς.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έκανα factory reset και όλα καλά. Το adb δεν το έβλεπε με τίποτα. Μόλις αναβαθμισα σε kitkat.

Δεν το βρισκει μεσω adb devices. Εχω δοκιμασει τα παντα με τους drivers..:mad:

• Administrators
Καλησπέρα ... Μόλις παρέλαβα και γω το Zenfone 5, και άρχισαν τα προβλήματα....Δεν πιάνει 3 g .το δε face book Ειναι προεγκατεστημενο και δεν ανοίγει παρά μόνο με wi fi.προσπαθησα να το κάνω απεγκατάσταση αλλά δεν μου επιτρέπει λόγω rootκαμία βοήθεια?

Ζήτα από τον πάροχό σου να σου δώσει τις σωστές ρυθμίσεις.

Modpic.gif

Έχω την 1.18.40.9. Κατέβασα από http://www.asus-zenfone.com/2014/10/download-kitkat-442-firmwarerom-asus-zenfone4-zenfone5-zenfone6.html?spref=fb&m=1 το 1.18.40.10 (μόνο 20ΜΒ). Με αυτό το αρχείο δεν κατάφερα να κάνω κάτι, μόνο από το τηλέφωνο.

Υπάρχει κανονική rom 1.18.40.10 και από που μπορώ να την κατεβάσω;

Μετά βλέπουμε...

• Administrators
Έχω την 1.18.40.9. Κατέβασα από http://www.asus-zenfone.com/2014/10/download-kitkat-442-firmwarerom-asus-zenfone4-zenfone5-zenfone6.html?spref=fb&m=1 το 1.18.40.10 (μόνο 20ΜΒ). Με αυτό το αρχείο δεν κατάφερα να κάνω κάτι, μόνο από το τηλέφωνο.

Μετά βλέπουμε...

Με το "δεν κατάφερα να κάνω κάτι" δεν μας λες και πολλά για να καταλάβουμε ποιο είναι το πρόβλημα. Δοκίμασε μέσω ADB Sideload.

Modpic.gif

Εγώ πάντως με την 1.18.40.9 είχα καλύτερη μπαταρία.. Με την 2.19 τελειώνει σε κάνα 10ωρο

και εχω ετσι νομιζω οτι με την 1,18,40,9 ειχα καλυτερη μπαταρια

Μετά βλέπουμε...

το οτι δεν ψαχνει κανεις λιγες σελιδες πιο πισω ή ακομα και στην πρωτη που εχει τον οδηγο ειναι κουραστικο

αυτο ειναι απο την σελιδα της ασους

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/ZenFone/A500CG/UL_ASUS_T00F_WW_1_18_40_10.zip

εχω παραγγείλει το zenofone 5 απο το minideal stis 19 /9 /2014 kai apo tis 23/9/2014 μου γραφει στον εντοπισμό αντικειμένου <<ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 23-09-2014 15:14 IPS>>....να ανησυχήσω ή απλα να κανω υπομονή......το περιμένω σαν τρελος.....ειναι η πρώτη μου παραγγελία......

εχω παραγγείλει το zenofone 5 απο το minideal stis 19 /9 /2014 kai apo tis 23/9/2014 μου γραφει στον εντοπισμό αντικειμένου <<ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS23-09-201415:14IPS>>....να ανησυχήσω ή απλα να κανω υπομονή......το περιμένω σαν τρελος.....ειναι η πρώτη μου παραγγελία......

Αν και αυτό που ρωτάς ουδεμία σχέση με το κινητό έχει.... Να περιμένεις είναι φυσιολογικό.

Αν και αυτό που ρωτάς ουδεμία σχέση με το κινητό έχει.... Να περιμένεις είναι φυσιολογικό.

σε ευχαριστω....πιστεψε με οτι οι επομενες ερωτήσεις θα εχουν να κανου με το κινητό....απλα περιμενω να ερθει...εχετε κανει φανταστική δουλεια στο φορουμ....σας παρακολουθώ καθημερινα.......:up::up::up:

καλησπερα παιδια .θελω να παρω αυτο το κινητο για τον πατερα μου απλα επειδη μου εχει βαλει ταβανι 150 ευρω και στο vickmall που παρατειρω οτι το πηρατε ολοι το εχει λιγο ακριβότερα .αν το πάρω απο εδω http://www.coolicool.com/asus-zenfone-5-intel-z2560-16ghz-dual-core-50-inch-1280-720-ips-screen-android-43-3g-smartphone-g-33720 θα εχω την ευρωπαικη εκδοση με ελληνικο μενου και τα gapps? συγγνώμη αν το λινκ το εβαλα καπως λαθος αλλα δεν ειμαι εξοικειωμένος με το φορουμ του Myphone.

καλησπερα παιδια .θελω να παρω αυτο το κινητο για τον πατερα μου απλα επειδη μου εχει βαλει ταβανι 150 ευρω και στο vickmall που παρατειρω οτι το πηρατε ολοι το εχει λιγο ακριβότερα .αν το πάρω απο εδω http://www.coolicool.com/asus-zenfone-5-intel-z2560-16ghz-dual-core-50-inch-1280-720-ips-screen-android-43-3g-smartphone-g-33720 θα εχω την ευρωπαικη εκδοση με ελληνικο μενου και τα gapps? συγγνώμη αν το λινκ το εβαλα καπως λαθος αλλα δεν ειμαι εξοικειωμένος με το φορουμ του Myphone.

σε ολους σας ο proximity παιζει μια χαρα?βαση τον τεστ ειναι οκ αλλα καποιες φορες στα τηλεφωνα δεν δουλευει σωστα...

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Με το "δεν κατάφερα να κάνω κάτι" δεν μας λες και πολλά για να καταλάβουμε ποιο είναι το πρόβλημα. Δοκίμασε μέσω ADB Sideload.

Μέχρι σήμερα, δεν είχα χρησιμοποιήσει τη διαδικασία αναβάθμισης μέσω ADB Sideload. Μάλλον θα πρἐπει να το δοκιμάσω.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και εχω ετσι νομιζω οτι με την 1,18,40,9 ειχα καλυτερη μπαταρια

το οτι δεν ψαχνει κανεις λιγες σελιδες πιο πισω ή ακομα και στην πρωτη που εχει τον οδηγο ειναι κουραστικο

αυτο ειναι απο την σελιδα της ασους

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/ZenFone/A500CG/UL_ASUS_T00F_WW_1_18_40_10.zip

Πίστεψε με, έψαξα αλλά δεν το είδα. Δεν βοηθά και η ηλικία. Ευχαριστώ για την απάντηση.

συγνωμη που αναφερθηκα προσωπικα σε σενα , πηγαινε σε ολους (ακομα και εμενα), ολα αυτα επαναλαμβανοντε σχεδον σε καθε σελιδα.

ακομα και στις σελιδες που τα κατεβαζουμε υπαρχουν αναλυτικα

Λοιπόν, για οόποιν αναβάθμισε σε kitkat και έχει πρόβλημα με τα data (δεν τον βάζει στις ρυθμίσεις ΑΡΝ), το μόνο που χρειάζεται είναι να βαλετε μία Sim αλλου παρόχου, να ανοιξετε το κινητό και να μπείτε στις ρυθμίσεις APN και στη συνέχεια να βάλετε τη δική σας και να εκκινήσετε ξανά το κινητό. Έτσι "ξεκολλάει" και πλέον δεν "χτυπάει" στις ρυθμίσεις δεδομένων. Στο δικό μου έπαιξε!!

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

με τα παιχνίδια (3D) πώς τα πάει το κινητό ? είδα ένα review από androidauthority που έλεγε ότι ζορίζεται πολύ (βέβαια ήταν από τον Μάη...:lol:)

Ολα καλά με το 3 g.....το μόνο θέμα ειναι ότι το facebook που ειναι προεγκατεστημενο δεν ανοίγει με το δίκτυο του παρόχου αλλά μόνο με wi fi..υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό?να το απεγκατάστησω πάντως δεν μου επιτρέπει το root

• The title was changed to Asus Zenfone 5 / 5Z