toumpanosk Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 εχουμε κανενα κουπονι εκπτωσης??? ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanosk Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 KAI κατι τελευταιο γιατι σας ζαλισα... να επιλεξω singapore post Η netherland post ως μεθοδο αποστολης???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 KAI κατι τελευταιο γιατι σας ζαλισα... να επιλεξω singapore post Η netherland post ως μεθοδο αποστολης???? εγω τα παντα με singapore τα εχω παρει ρωτα βεβαια, να θυμασαι οχι root ναι ww ρομ! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Καλημερα!Δηλαδη?λιγοτερη καταναλωσει η ποιο ομαλη? Εκεί που μου έβγαζε 12 με 15 ώρες τώρα είμαι στη 1μερα και 5 ώρες στο 37% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanosk Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 εγω τα παντα με singapore τα εχω παρει ρωτα βεβαια, να θυμασαι οχι root ναι ww ρομ! OK! Σε ευχαριστω παρα πολυ! Πως να τους ενημερωσω οτι δεν θελω ροοταρισμα και να εχει την ww ρομ? Δεν βλεπω καποια επιλογη για να στειλω μυνημα! Sorry που σε ζαλιζω αλλα πρωτη φορα ψωνιζω απο αυτο το σαιτ και εχω πελαγωσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 (edited) OK! Σε ευχαριστω παρα πολυ! Πως να τους ενημερωσω οτι δεν θελω ροοταρισμα και να εχει την ww ρομ? Δεν βλεπω καποια επιλογη για να στειλω μυνημα! Sorry που σε ζαλιζω αλλα πρωτη φορα ψωνιζω απο αυτο το σαιτ και εχω πελαγωσει! σημειωσε το στην paypal οτι δεν θες ρουτ απλα σου λεω εσυ μην ζητησεις αυτοι απο μονοι τους δεν το κανουν στο στελνουν οπως πρεπει, στο service and gift τικαρε τα και τα δυο και εισαι οκ!αν θες κατι αλλο σε pm για την παραγγελια μην το γεμιζουμε εδω.. Edited September 21, 2014 by Shinig Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelo_ath Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Το vickmall δε το εχει σε μαυρο που το ψάχνω... Κάποια άλλη πρόταση μαγαζιού που εχει το asus με την ww rom; Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Το vickmall δε το εχει σε μαυρο που το ψάχνω... Κάποια άλλη πρόταση μαγαζιού που εχει το asus με την ww rom; Σε μαύρο το έχω παραγγείλει εγώ μισό λεπτάκι να το τσεκάρω !! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το vickmall δε το εχει σε μαυρο που το ψάχνω... Κάποια άλλη πρόταση μαγαζιού που εχει το asus με την ww rom; Αυτό ψάχνεις ;; http://www.vickmall.com/asus-zenfone-5-smartphone-intel-z2580-dual-core-2-0ghz-android-4-3-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-hd-screen.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelo_ath Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Σε μαύρο το έχω παραγγείλει εγώ μισό λεπτάκι να το τσεκάρω !! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό ψάχνεις ;; http://www.vickmall.com/asus-zenfone-5-smartphone-intel-z2580-dual-core-2-0ghz-android-4-3-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-hd-screen.html Ναι, δίπλα στο required fields για color δεν έχει black.. :( Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ναι, δίπλα στο required fields για color δεν έχει black.. :( Σωστά έχεις δίκιο . Αν σου πω ότι δεν πρόσεξα τι χρώμα παρίγγειλα το δικό μου ? :P Μπορεί να είχε μαύρο και να τελείωσαν !!! ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι, δίπλα στο required fields για color δεν έχει black.. :( Asus ZenFone 5 Smartphone Intel Z2580 Dual Core 2.0GHz Android 4.3 2GB Ram 16GB Rom 5.0 Inch HD Screen Color Black Service+Gift International version(has google play,multi-language) , Screen film+Silicone Case Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelo_ath Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Σωστά έχεις δίκιο . Αν σου πω ότι δεν πρόσεξα τι χρώμα παρίγγειλα το δικό μου ? :P Μπορεί να είχε μαύρο και να τελείωσαν !!! ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Asus ZenFone 5 Smartphone Intel Z2580 Dual Core 2.0GHz Android 4.3 2GB Ram 16GB Rom 5.0 Inch HD Screen Color Black Service+Gift International version(has google play,multi-language) , Screen film+Silicone Case Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ Κάποια άλλη πρόταση μαγαζιού που εχει το asus με την ww rom; Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 http://www.minideal.net Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelo_ath Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ευχαριστώ φίλε μου, το παρήγγειλα απο to2c τελικά. Ελπίζω αν μου έρθει με cn ρομ, να βρώ άκρη να βάλω την ww!:D Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Υπάρχει και στο merimobiles http://www.merimobiles.com/asus-zenfone-5-5-inch-2gb-ram-16gb-rom-dual-sim-smartphone_p/meri10297.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ευχαριστώ φίλε μου, το παρήγγειλα απο to2c τελικά. Ελπίζω αν μου έρθει με cn ρομ, να βρώ άκρη να βάλω την ww!:D έχουμε οδηγούς στην πρωτη σελιδα μην σε αγχώνει τίποτα!:D Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos59 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 (edited) Παιδία λίγη βοήθεια αν μπορείται. Προσπάθησα να βάλω την τελευταία αναβάθμηση 1,18,40,9. Τελικά καταλάθος έβαλα την κινέζικη ρομ. Τώρα ότι και να προσπαθώ από τον οδηγό της πρώτης σελίδας, (και τα δυο βήματα) μου λεει ότι το κινητό είναι cn και η έκδωση ww και μου βγάζει σφάλμα. Τι πρέπει να κάνω; έχω πελαγώσει. :cry: Δοκίμασα και αλλάζοντας τα μετανομάζοντας τα αρχεία από cn σε ww αλλα και εκεί τίποτα. device image sku: cn ota image sku :ww Edited September 21, 2014 by panos59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Εκεί που μου έβγαζε 12 με 15 ώρες τώρα είμαι στη 1μερα και 5 ώρες στο 37% Το ίδιο και το δικό μου, whatsapp δεν χρησιμοποιώ, αλλά και μόνο που αφαίρεσα την εφαρμογή του Facebook έχω σχεδόν διπλάσια διάρκεια μπαταρίας. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos59 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Παιδία λίγη βοήθεια αν μπορείται. Προσπάθησα να βάλω την τελευταία αναβάθμηση 1,18,40,9. Τελικά καταλάθος έβαλα την κινέζικη ρομ. Τώρα ότι και να προσπαθώ από τον οδηγό της πρώτης σελίδας, (και τα δυο βήματα) μου λεει ότι το κινητό είναι cn και η έκδωση ww και μου βγάζει σφάλμα. Τι πρέπει να κάνω; έχω πελαγώσει. :cry: Δοκίμασα και αλλάζοντας τα μετανομάζοντας τα αρχεία από cn σε ww αλλα και εκεί τίποτα. device image sku: cn ota image sku :ww Με πολύ υπομονή έκανα downgrade σύμφωνα με τον όδηγό... http://forum.xda-developers.com/android/help/sold-problem-zenfone-5-zenfone-6-cn-t2828546/page3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanosk Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 σημειωσε το στην paypal οτι δεν θες ρουτ απλα σου λεω εσυ μην ζητησεις αυτοι απο μονοι τους δεν το κανουν στο στελνουν οπως πρεπει, στο service and gift τικαρε τα και τα δυο και εισαι οκ!αν θες κατι αλλο σε pm για την παραγγελια μην το γεμιζουμε εδω.. Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε! :thanks::thanks::thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HliasK Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Καλησπερα,περιμενω και εγω το asus πιστευω σε λιγες μερες θα ερθει...θελω να ρωτησω την γνωμη σας για τα Tempered Glass Screen Protector....κανουν δουλεια?να παραγγειλω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Το ίδιο και το δικό μου, whatsapp δεν χρησιμοποιώ, αλλά και μόνο που αφαίρεσα την εφαρμογή του Facebook έχω σχεδόν διπλάσια διάρκεια μπαταρίας. αφαιρεσατε και το fb messenger? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 και αυτο το πεταξα πλεον μπαινω απο το μοζιλα και μου φτανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 και αυτο το πεταξα πλεον μπαινω απο το μοζιλα και μου φτανει τωρα που ειπες mozilla τον chrome πως μπορουμε να τον πεταξουμε τελειως? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 λογικα με τον ιδιο τροπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 λογικα με τον ιδιο τροπο Δεν γινεται απλα απενεργοποιεται...και βγαζει τις ενημερωσεις...:mad: Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts