Jump to content

Περίεργα ρεκόρ που έχετε κάνει

soublaki-3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δευτερο ρεκορ..Αθηνα-Τριπολη περιπου 2,5 ωρες και λιγοτερο και ειχαμε σταματησει 9 φορες για να παω για πιπι!!! :lol:

on topic: Αθήνα - Πάτρα σε 1.45 χωρίς να τρέχω σαν τρελός :p

Τρίπολη -> Χαλκίδα σε 1:50 (σε κάτι φάσεις το πάτησα λίγο παραπάνω... Να ξεμπουκώσει και το αυτοκίνητο!)

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

• Απαντήσεις 467
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

off topic

on topic: Αθήνα - Πάτρα σε 1.45 χωρίς να τρέχω σαν τρελός :p

μωρε μπραβο να ενα ακομη ρεκορ δεν ειμαι μεσα για πρωτη φορα απο την μερα που εκανα εγγραφη σε ενα off topic :p

σου βγαζω το καπελο :) μπραβο σου,εγω δεν ειμαι 4 χρονια μονος ειμαι καπου στον 1 χρονο αλλα ειλικρινα δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα,περιμενω απλα την καταλληλη :)

κοιτα να δεις :cool:

και γω που νομιζα πως ημουν το μοναδικο ατομο πανω στην γη που ημουν μονη 1 χρονο.. και το περιεργο ειναι οτι οι περισσοτεροι σε κοιτανε σαν εξωγηινο αν δεν εχεις σχεση.. τσ τσ :p

οff topic

και τι σε νοιάζει? Χτες είχα μ΄ένα φίλο από δώ αυτήν ακριβώς τη συζήτηση. Ταξιδιώτη, περισσότερη καταπίεση νιώθεις όταν είσαι με κάποιον και δεν είναι αυτός που θέλεις, παρά όταν είσαι μόνος.

τέλος off topic

Ρεκόρ: ένα μήνα χωρίς τηλεόραση, ταινίες, σινεμά και οποιοδήποτε οπτικοακουστικό μέσον. Μόνο βιβλία και σταυρόλεξα.

garfield se kseperasa..kleisth tv apo tis 18-1 os tis 4-4 :)

mh mou peis oti antekses kai ena mhna xoris pc...

to diko mou rekor xoris pc einai 25 meres :)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

garfield se kseperasa..kleisth tv apo tis 18-1 os tis 4-4 :)

mh mou peis oti antekses kai ena mhna xoris pc...

to diko mou rekor xoris pc einai 25 meres :)

Το δικο μου 1 μηνα και 4 μερες. Μολις ειχα μετακομισει σουηδια και οσπου να ερθει το κοντεινερ απο Ελλαδα με τα πραγματα μου ειχα λαλισει. Ευτιχος ειχα σχολειο και ψιλοχεχνιομουν

Agorasa playstation 2 k to xrisimopoiisa meta apo 2 mines!

(logw stoiximatos)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Agorasa playstation 2 k to xrisimopoiisa meta apo 2 mines!

(logw stoiximatos)

:wacko: :blink:

Ελπίζω αυτό που κέρδισες από το στοίχημα να άξιζε την ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ!!!

δείτε στην υπογραφή μου:D

μονο που ένας συμφοιτητης μου έχει 143 στο εμπειρος και πρέπει καποτε να το σπάσω....:cool:

16λεπτα αριστοτέλους-σπίτι (25χλμ περίπου)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Τώρα θυμήθηκα και ένα θετικό ρεκόρ που έγινε πέρσι το καλοκαίρι.

41 ημέρες χωρίς την παραμικρή επαφή με τον υπολογιστή

:)

polla...... :D :D

to ksero re gamoto... alla se kathe alagi eprepe na perimeno 1-2 sec na pesoun oi strofes stis 2000-3000 gia na mpei i epomeni taxitita... kai meta erxotan kai to turbo lag logo xamilon strofon...

afou sto telos den empenan katholou... kai vgika apo tin pista apogoitevmenos! :(

kai den iparxei pouthena simplektis kaliteros gia to rimadi kai fovamai gia to sasman!... (exeis akres?)

Αν και είμαι τρελός με τη μουσική, το πρώτο μου Hi-Fi το πήρα στα 26 μου. Μέχρι τότε ραδιοφωνάκι, walkman, mp3 στο PC...

I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D

to ksero re gamoto... alla se kathe alagi eprepe na perimeno 1-2 sec na pesoun oi strofes stis 2000-3000 gia na mpei i epomeni taxitita... kai meta erxotan kai to turbo lag logo xamilon strofon...

afou sto telos den empenan katholou... kai vgika apo tin pista apogoitevmenos! :(

kai den iparxei pouthena simplektis kaliteros gia to rimadi kai fovamai gia to sasman!... (exeis akres?)

mpa re aderfe :( :(

Χάσιμο 4% σωματικού λίπους μέσα σ' ένα μήνα (από 12% σε 8%) ;) Το προηγούμενο μου ρεκόρ ήταν χάσιμο κάπου 3,5% body fat:)

Χάσιμο 4% σωματικού λίπους μέσα σ' ένα μήνα (από 12% σε 8%) ;) Το προηγούμενο μου ρεκόρ ήταν χάσιμο κάπου 3,5% body fat:)

:shock::shock::blink: POS???

Εγώ έχασα 5 κιλά και βέβαια μειώθηκε το ποσοστό λίπους σε μήνα …Θέλει και κόπο και τρόπο φθάνοντας στο 12,5-13 %! :O

τώρα έχω 11 :D

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Να φέρω αρνητικό( :w00t: ) λογαριασμό κινητου στο σπίτι πιάνετε ? προσωπικό ρεκόρ στο διάδρομο … 1 ώρα---> 480θερμιδες και σε άσχετη φάση να τρέχω περίπου 2 λεπτά με ταχύτητα 21 km/h

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Έχουμε και λέμε:

Από πλευράς άσκησης: 6 φορές τη βδομάδα γυμναστήριο (45 λεπτά αερόβια και 1-2 αερόβιες τάξεις καθημερινά + το πρόγραμμα της μέρας).

Από πλευράς διατροφής: Όλα τα απαγορευμένα κομένα. Δηλαδή όχι junk foods, τηγανητά, πλούσια σε θερμίδες φαγητά, όλα light κλπ. Τα συνηθισμένα.

Αυτά :)

Αυτο δεν ειναι τιποτα!

Δες στην προηγουμενη σελιδα ποσα κιλα εχασα μεσα σε 10 μερες!Μολις ανεβηκα στη ζυγαρια ΕΜΕΙΝΑ!Βεβαια δεν ηταν μονο λιπος.Και να φανταστεις οτι δεν επρεπε να χασω τιποτα..απλα με επιασε τρελα και αρχισα να τρεχω σαν τον Βεγγο!! :p :lol:

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Σιγά ρε παιδιά!!!

Εγώ έχασα 20 κιλά σε 3.5-4 μήνες και ο γυμναστής μου μου είπε πως

είναι πολλά παρα πάνω κάπου 25 γιατί πήρες μυική μάζα για αυτό!

:)

Τώρα είμαι 70 κιλά και 1.80 στα 15 μου!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

1.80 15 χρονων? ωραια αναπτυξη εχεις. εμενα μου λετε πως θα χασω τα αναθεματισμενα 2 κιλα που πηρα? ημουν 60 εγινα 51 και τωρα ειμαι 53..παχυνα παλι γμτ και το κακο ειναι πως δεν μπορω να μην τρωω σχεδον τιποτα οπως εκανα μου φαινεται παρα πολυ δυσκολο τωρα ..