Jump to content

Οι σχέσεις με τα αδέρφια σας


ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χαχαχα ο μικρος εσκαψε τον λακκο του :p
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 77
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έχω μια αδελφή 6 χρόνια μικρότερη με την οποία όταν ήμασταν μικροί τσακωνόμασταν, τώρα όμως ποτέ. Τα πάμε πολύ καλά όμως η διαφορά ηλικίας μας αποτρέπει από το να συζητάμε για τα προβλήματά μας. Θα ήθελα να ήταν μικρότερη η διαφορά αυτή, όπως θα ήθελα επίσης να ήταν μεγαλύτερη από μένα.

 

Επίσης πιστεύω πως αν σε μία οικογένεια τα αδέρφια δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους, φταίνε πάντα οι γονείς και η διαπαιδαγώγηση που έκαναν. Επιπλέον, ο σύγχρονος τρόπος ζωής νομίζω ότι δεν ευνοεί τη σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των αδερφιών και αυτός είναι ο λόγος που από ένα σημείο και μετά οι σχέσεις τους είναι τελείως τυπικές. Γενικότερα θλίβομαι όταν βλέπω αδέλφια να τσακώνονται (σε μεγάλες ηλικίες, δε μιλάω για τα (pre)teens που είναι και φυσιολογικό άλλωστε) ή να μη μιλιούνται.

 

Όσο για το αν είναι καλύτερο ή όχι να είσαι μοναχοπαίδι, υπάρχουν ένα σωρό έρευνες που αποδεικνύουν ότι το παιδί χρειάζεται τα αδέλφια του.

Link to comment
Share on other sites

Εχω εναν αδερφο 2χρονια μεγαλυτερο (για την ακριβεια 20 μηνες).

οι σχεσεις μας μπορω να πω καλλιστα πως ειναι ιδανικες. ;)

μικροτεροι οταν ειμασταν ναι μεν μαλωναμε, πλακωνομασταν , τσακωνομασταν κτλ κτλ, αλλα ξεραμε παντα πως ο ενας ειναι και θα ειναι παντα στο πλευρο του αλλου. :)

Τωρα πια συγκατοικουμε κιολας (σπουδαζουμε και οι δυο εξωτερικο), και παροτι η συγκατοικηση δεν ειναι και οτι πιο "ευκολο", δεν εχει κανενας μας παραπονο απο τον αλλο.

Αυτο ωφειλεται (ή με "ο" ; :O :what: ), στις κοινες "παραχωρησεις", στο οτι καταλαβαινουμε τις "περιεργειες" ο ενας του αλλου, και στο οτι ξερουμε ποτε να δωσουμε τοπο στην οργη... ;)

Ξερω τι εχει και ξερει τι μπορει να μου συμβαινει με την ανταλλαγη ενος βλεμματος.

Αν και μεγαλυτερος σεβεται και τις αποψεις μου και τις συμβουλες που μπορει κατα καιρους να του δωσω.(Και αυτο το λεω γιατι ξερω πολλα αδερφια που "σνομπαρουν τις αποψεις των μικροτερων αδερφων.Αν και η διαφορα μας δεν ειναι τοσο μεγαλη.)

Παντως πρεπει να ομολογησω οτι περαν απο το ενστικτο της αδελφικης αγαπης, πολυ σημαντικο ρολο επαιξε και η διαπαιδαγωγηση που πηραμε απο τους γονεις μας και ιδιαιτερα απο την μητερα μας (με την οποια περναγαμε-περναμε παντα περισσοτερο χρονο μαζι λογο δουλειας του father).

Ειμαι πολυ τυχερος που δεν ειμαι μοναχοπαιδι... :)

Link to comment
Share on other sites

Εχω 2 αδελφια,μια μεγαλυτερη μου κατα 2 χρονια κι εναν μικροτερο κατα 14 :alien: :D Με τη μεγαλυτερη εχω πολυ καλη σχεση,αν & ειμαστε τελειως διαφορετικοι χαρακτηρες...σπουδαζαμε μαζι στο εξωτερικο(εκεινη τελειωσε τωρα)& μπορω να πω πως ειναι πολυ σημαντικο να εχεις εναν δικο σου ανθρωπο στα ξενα... ;) ακομα & στις παρεξηγησεις,στις εντασεις,ξερεις οτι μπορεις να υπολογιζεις ανα πασα στιγμη στη βοηθεια του...

Οσο για το μικροτερο,ειναι σα να ειναι γιος μου... :p απο μωρο που ηταν ως τωρα,ουσιαστικα πιο πολυ ωρα ημασταν μαζι του εγω & η αδερφη μου,παρα οι γονεις μου(λογω δουλειας κλπ).Ετσι,οταν βγαινουμε στο δρομο οι 3 μας,πολλοι ειναι αυτοι που μας λενε,ακομα & τωρα που ειναι 12,"ωραιο" το παιδακι σας" κλπ...καλα,οταν ηταν μωρο & το πηγαιναμε με το καροτσι δε λεω τι γινοταν... :p ;)

Α!Και μια αλλη χρησιμοτητα του μικρου αδερφου...θα με κανει να γλιτωσω 3 μηνες στρατο... :lol: :cool:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω άλλα 3 μικρότερα αδέρφια .2 αδερφούς (13,5 και 8 ) και μια αδερφή 10 χρόνων . με τον αδερφό μου που είναι 13 από πολύ μικροί είμαστε η μέρα με τη νύχτα και εμφανισιακά . εγώ μελαχρινός και πιο μεσογειακός εκείνος κατάξανθος και άσπρος .εγώ ξένα rock εκείνος διάφορες ελληνικές μπούρδες . Ποδόσφαιρο εκείνος basket εγώ !των θετικών επιστήμων εγώ , εκείνος σιχαίνεται τα μαθηματικά .Γενικά εγώ ήμουν πιο ήρεμος εκείνος όλη την ώρα τρελές !Στο παρελθόν τσακωνόμασταν τρελά (έχουμε κατάληξη και εμείς για ράμματα από σπασμένο τζαμί και όχι μόνο) Τώρα πια δεν τσακωνόμαστε συχνά –τουλάχιστον δεν πιανόμαστε στα χέρια- μιας και ο μικρός μεγαλώνει και η νίκη μας δεν είναι βέβαιη – πέρα από τη πλάκα ωριμάζουμε και οι δυο αλλά δεν είχαμε ούτε έχουμε κανένα ιδιαίτερο δέσιμο . ο πατέρας μου κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να τα έχουμε καλά . Αν δεν ήταν αδερφός μου δεν ξέρω αν θα του μιλούσα …

Με τους 2 μικρότερους είμαστε πολύ καλά ειδικά με το μικρότερο ο οποίος είναι πολύ γλύκας και πολύ καλός ζωγλ(ρ)αφος

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Link to comment
Share on other sites

Έχω μια αδερφή 2 χρόνια μικρότερη. Εννοείται οτι έιχε πέσει το άπειρο ξύλο στο παρελθόν :D

Μέτα έστρωσε το πράγμα και τώρα έχουμε καλή σχέση, λέμε τα πάντα, στηρίζουμε ο ένας τον άλλο, συμφωνώ με όλα αυτά που προανέφεραν οι υπόλοιποι κτλ κτλ κτλ :)

Link to comment
Share on other sites

εγώ έχω έναν αδερφό 22 με τον οποίο και συγκατοικούμε τώρα που σπουδάζουμε, η σχέση μας είναι γ@μ@τη,αλλά συνέχεια πλακωνόμαστε και για ψύλου πήδημα και μετά σα να μην έγινε τίποτα.τη τελευταία φορά κατεβάσαμε τη τζαμαρία απο τη βιβλιοθήκη του,χωρίς κανείς να πάθει τίποτα ευτυχώς.ίσως φταίει το οτι και οι δύο πάμε απο μικροί kick boxing.αλλά το διασκεδάζουμε όμως.έχω και μια αδερφή 15 χρονών που μαθαίνει kung fu αλλά και με αυτήν όποτε γυρνάω σπίτι πλακωνόμαστε -στάνταρ θα μείνουν μελανιές.αλλά κατα τα άλλα είμαστε όλοι αγαπημένοι και οτι κι αν συμβεί πάντα ο ένας θα είναι δίπλα στον άλλον.βριζόμαστε με τα χειρότερα λόγια,πλακωνόμαστε άγρια και μετά θα βγούμε για καφέ,και θα πειράζουμε κοριτσόπουλα.
Link to comment
Share on other sites

ε ρε ξυλο που χει πεσει απ οτι διαβαζω,παντως κι εγω αν ειχα αδερφο στανταρ θα τις παιζαμε

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

lew na anoi3oume kanena club gia osous exoun rammata sta xeria apo spasmenh tzamaria meta apo aderfiko plakwma... :p

 

o dikos mou aderfos einai 1,5 xrono mikroteros, paliotera plakwnomastan poly syxna kai arketa agria (mpounidia, klwtsies kai loipa xaritwmena)... twra e3akolou8oume na plakwnomaste pio agria apo palia!! :D (plaka kanw)

an kai den loipoun oi apsymaxies, logw tou gegonotos oti egw spoudazw patra kai aytos a8hna, opote blepomaste sthn kalyterh 2 fores to mhna, eimaste poly pio hremoi. kai 8ewrw oti eimai tyxeros pou exw aderfo (kai malista ton sygkekrimeno) giati an kai mou spaei ta neyra merikes fores, epikoinwnoume poly kala egkefalika, katalabainomaste.

HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery
Link to comment
Share on other sites

Έχω έναν μικρότερο κατά 3 χρόνια αδερφό και συγκατοικούμε ως φοιτητές. Είναι πολύ κακό πράμα, αν όχι το χειρότερο, να συγκατοικείς με τον αδερφό σου. Αν ξέρει ότι εσύ είσαι ο επιμελής, καθάρισες. Βασίζεται στο φιλότιμο και το ότι "έλα μωρέ αδερφός μου είναι δεν θα με παρεξηγήσει". 1000 φορές καλύτερα να έμενα με έναν ξένο παρά με τον αδερφό μου. Δουλειές στο σπίτι δε κάνει, σούπερ μάρκετ να ψωνίσει δε πάει, γενικά είναι ένας μπελάς μέσα στο σπίτι. :p

Πώς τα βρίσκουμε; Δε τα βρίσκουμε. Ξέρουμε και οι δυο ότι δεν ταιριάζουμε καθόλου και φροντίζουμε να μη βρισκόμαστε συχνά και να μη μιλάμε πέραν του 5λέπτου γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος παρεξήγησης. :O

Κατά τ'άλλα μια χαρά. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ είμαι μοναχοπαίδι.

Θα ήθελα να έχω έναν αδερφό 1-3 χρόνια μεγαλύτερο...

Το να είσαι μοναχοπαίδι έχει τα καλά,έχει και τα κακά.

Δε με χαλάει πάντως γιατί μ'αρέσει να έχω τον χώρο μου και την ησυχία μου.

Αν είχα μικρό αδερφό ή αδερφή δεν ξέρω πως ακριβώς θα ήμουν.

Παρόλο που λατρεύω τα παιδάκια,ώρες ώρες θέλω να τα πλακώσω :mad: :p :lol:

http://tinypic.com/m7e35j.jpg
Link to comment
Share on other sites

Και καλύτερα να τα αφήνεις πίσω σου παρά να τα έχεις να σε στοιχειώνουν μια ζωή.

 

Too late!

Το βράδυ δεν κάνω ύπνο, κάνω ... πάρτυ φαντασμάτων!!! :scared:

Link to comment
Share on other sites

Exo mia aderfi 4 xronia mikroterh moy kai synexeia malonoyme!mono otan koimatai exoyme ysixia...
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:
Link to comment
Share on other sites

Εγώ είμαι μοναχοπαίδι.

Θα ήθελα να έχω έναν αδερφό 1-3 χρόνια μεγαλύτερο...

Το να είσαι μοναχοπαίδι έχει τα καλά,έχει και τα κακά.

Δε με χαλάει πάντως γιατί μ'αρέσει να έχω τον χώρο μου και την ησυχία μου.

Αν είχα μικρό αδερφό ή αδερφή δεν ξέρω πως ακριβώς θα ήμουν.

Παρόλο που λατρεύω τα παιδάκια,ώρες ώρες θέλω να τα πλακώσω :mad: :p :lol:

ομοιοπαθης δηλαδη κι εσυ οπως κι εγω :)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Distixws an den einai kontines ilikies den iparxei poli sinenohsi!!egw 15, i aderfi mou 9 k o aderfos mou 11 minwn!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Link to comment
Share on other sites

Εγω εχω ενα αδερφο μκροτερο μου κατα 2 χρονια. μιλαμε πεφτει αγριο ξυλο για τις γκομενες!!!

στα 14 δηλαδη ο αδερφουλης σου,τι λες ρε καρνταση απο τοσο νωρις στα δυσκολα :p κι εννοω για τις γκομενες

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Εγω εχω μια αδερφη 19 χρονων,και 3 αδερφους (14,21 και 23) Γινεται πανικος μεσα στο σπιτι,δεν εχουμε αφησει τιποτα ορθιο.Οταν λειπουν οι γονεις μας για δουλειες η ταξιδια,πραγμα που γινεται πολυ συχνα κανουμε συνεχεια παρτυ αλλα μας τη σπανε οι γειτονες καθως εχουν καλεσει 2 φορες την αστυνομια.

Με λιγα λογια ,ειμαστε τα νουμερα της γειτονιας!Οσο για γκομενους τους μοιραζομαι με την αδερφη μου!Πανω απ ολα η αδερφικη αγαπη!!!!

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Link to comment
Share on other sites

ε ρε γλεντια!! ακου εκει να "μοιραζεις" τους γκομενους ( χωρις παρεξηγηση ετσι ;) )
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.
Link to comment
Share on other sites

Είμαι 14 και η αδερφή μου είναι 11. Τα πάμε καλά, είμαστε αγαπημένοι αλλά μαλώνουμε πολλές φορές. Για παράδειγμα ΚΑΘΕ Σάββατο και Κυριακή ξυπνάω λίγα λεπτά μετά απ'αυτήν γιατί πάει και βάζει κάτι ΜΑΛΑΚΙΕΣ καρτούν στο ALTER και τα βάζει στη ΔΙΑΠΑΣΩΝ και με ξυπνάνε :mad: Μέχρι τώρα δεν έλεγα τίποτα, αλλά σήμερα πραγματικά τα πήρα και την έβρισα πολύ άσχημα και της είπα πως αν με ξαναξυπνήσουν οι ******** της που τις βάζει στο τέρμα θα φάει τόσο ξύλο που θα της ανοίξουν πληγές και θα την κάνω να βγάλει αίμα! :) Αντίθετα με άλλες φορές, τώρα δεν μετάνοιωσα καθόλου ότι της είπα! :mad: Άκους εκεί να κοιμάμαι 3 τα ξημερώματα και να ξυπνάω εξαιτίας της 9-10 το πρωί :( Τις μόνες μέρες που ΔΕΝ έχω σχολείο! :mad: Εντάξει πάντως, υπομονή, μπαίνει κι αυτή στην εφηβεία σιγά σιγά, το Σεπτέμβριο θα μπει Γυμνάσιο, ελπίζω θα σταματήσει να βλέπει καρτούν! :p (τουλάχιστον αυτές τις βλακείες, γιατί υπάρχουνε και καλά καρτούν :) )
Link to comment
Share on other sites

εγω δεν εχω κανενα προβλημα...δεν εχω αδερφια...παρολο που το ζητουσα απο τους γονεις μου...
Link to comment
Share on other sites

Εγω εχω μια αδερφη 19 χρονων,και 3 αδερφους (14,21 και 23) Γινεται πανικος μεσα στο σπιτι,δεν εχουμε αφησει τιποτα ορθιο.Οταν λειπουν οι γονεις μας για δουλειες η ταξιδια,πραγμα που γινεται πολυ συχνα κανουμε συνεχεια παρτυ αλλα μας τη σπανε οι γειτονες καθως εχουν καλεσει 2 φορες την αστυνομια.

Με λιγα λογια ,ειμαστε τα νουμερα της γειτονιας!Οσο για γκομενους τους μοιραζομαι με την αδερφη μου!Πανω απ ολα η αδερφικη αγαπη!!!!

καλο, πολυ ωραια να ειστε 5 αδελφια.. θα χει πολυ φαση :D

σπαστε τα ολα! ετσι ετσιι :D :p

Link to comment
Share on other sites

Τι λές τώραααααααααααααααααααα.Εγώ έχω έναν αδερφό 25 και πλακωνόμαστε συνέχεια,φαντάσου να ήμασταν 5 θα γινόταν... :shoot: :hunter: :rocket: :knife: Πάλι καλά που τώρα είναι φαντάρος και δεν τον βλέπω τόσο συχνα και έχω ησυχάσει :)
ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ :!: :!:
Link to comment
Share on other sites

καλο, πολυ ωραια να ειστε 5 αδελφια.. θα χει πολυ φαση :D

σπαστε τα ολα! ετσι ετσιι :D :p

Πραγματι εχει πολυ γελιο!Αλλα δεν παραβλεπω και τους τσακωμους!Εχουμε θεσει τα θεμελια για τον τριτο παγκοσμιο πολεμο! :D

Εχω στειλει την αδερφη μου 2 φορες στο νοσοκομειο,ο μικρος αδερφος μου παραλιγο να πνιγει πριν κατι χρονια οταν τον ριξαμε σε μια λιμνη,ενω μετα απο κλωτσια του μεγαλυτερου ειχα παθει εσωτερικη αιμορραγια!!Δηλαδη ειναι θαυμα που ζουμε!!! :X

Αλλα μην λετε βλακειες οτι πλακωνεστε για τις γκομενες-ους!!Τα αδερφια μπορουν να συμβαλλουν ΘΕΤΙΚΑ στον τομεα αυτο!Για παραδειγμα,αν εχετε μεγαλυτερο αδερφο (στις κοπελες απευθυνομαι (!)) μπορειτε να τον συστησετε ως ''αγορι'' σας σε καποιον που σας κολλαει και θελετε να τον αποφυγετε παση θυσια ή αντιστοιχα σε καποιον που σας αρεσει,προκειμενου να ζηλεψει!!Δοκιμασμενο και με αποτελεσματα!!! :p :cool:

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Link to comment
Share on other sites

Τι λές τώραααααααααααααααααααα.Εγώ έχω έναν αδερφό 25 και πλακωνόμαστε συνέχεια,φαντάσου να ήμασταν 5 θα γινόταν...

Αν ήσασταν 5 θα τσακωνόσασταν λιγότερο. Στις πολύτεκνες οικογένειες τα παιδιά είναι πιο κοντά και πιο αγαπημένα κατά κανόνα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...