tresor_jim Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Κάπου διάβασα για ένα zero mode για την συσκευή μας που την αναβαθμίζει πολύ.. Υπάρχει κάποιο λινκ δωρεάν κ χωρίς ρουτ; Ξαναρωτάω κατέβασα μετά από λινκ φίλου την gcam έψαξα λίγο στις ρυθμίσεις αλλά το πορτραίτο δεν το κατάφερα το ξέρει κάποιος ποια ρυθμιση να βάλω; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgon Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Τελικό δίλημμα : Note 8 ή s9 plus ? Δεν ξερω, από την στιγμή που δεν έχω ασχοληθεί, αν πότε θα συνηθίσω το πενάκι... Ή αν χρειάζεται γενικότερα... μήπως να πάω για s9 + που είναι νεώτερο μοντέλο? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χρήση επαγγελματική... Μαιλς, εξελοφυλλα, κείμενα, κλπ. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Απαντάς στον εαυτό σου? ναι μιλαω μονη μου!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Τελικό δίλημμα : Note 8 ή s9 plus ? Δεν ξερω, από την στιγμή που δεν έχω ασχοληθεί, αν πότε θα συνηθίσω το πενάκι... Ή αν χρειάζεται γενικότερα... μήπως να πάω για s9 + που είναι νεώτερο μοντέλο? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χρήση επαγγελματική... Μαιλς, εξελοφυλλα, κείμενα, κλπ. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κοίτα το note 8 το περνεις για το πενάκι και για την οθοναρα. Το s9 έχει καλύτερα ηχεια πιο καλό επεξεργαστή και καλύτερη κάμερα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Τελικό δίλημμα : Note 8 ή s9 plus ? Δεν ξερω, από την στιγμή που δεν έχω ασχοληθεί, αν πότε θα συνηθίσω το πενάκι... Ή αν χρειάζεται γενικότερα... μήπως να πάω για s9 + που είναι νεώτερο μοντέλο? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χρήση επαγγελματική... Μαιλς, εξελοφυλλα, κείμενα, κλπ. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕάν δεν σου χρειάζεται το πενάκι δεν υπάρχει σύγκριση το s9 είναι παντού καλύτερο. Κάμερα Μπαταρία Δακτυλικο σε καλύτερο σημείο Διπλό ηχείο. Μια αναβάθμιση λογισμικού μπροστά. Νεότερο επεξεργαστή. Και άλλα. Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgon Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Ευχαριστώ ! Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 υπαρχει καποιο προγραμμα που να μετατρεπει κατ ευθειαν στο κινητο video youtube σε mp3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 υπαρχει καποιο προγραμμα που να μετατρεπει κατ ευθειαν στο κινητο video youtube σε mp3? OgYouTube η snaptube κατεβάζεις απευθείας οποιοδήποτε βίντεο σε mp3 mp4 avi ότι θες βασικά. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 OgYouTube η snaptube κατεβάζεις απευθείας οποιοδήποτε βίντεο σε mp3 mp4 avi ότι θες βασικά. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ευχαριστωωω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Έρχεται κάτι καλό.... Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Παιδια καλημερα λεω να περασω το firmware μονος μου για το wificalling γιατι στον Γερμανο θελουν 10 μερες. Σ αυτο το sammobile πρεπει να πληρωσεις για το firmware? το δωρεαν λινκ δεν το κατεβαζει. Υποθετω δεν θελει root αλλα ακολουθεις τις οδηγιες σωστα? Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Πρώτες διαφορές Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Κοίτα το note 8 το περνεις για το πενάκι και για την οθοναρα. Το s9 έχει καλύτερα ηχεια πιο καλό επεξεργαστή και καλύτερη κάμερα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το Note 8 εχει καλυτερη οθονη απο το S9+?Ποια οθοναρα ακριβως παιρνεις αφου και τα δυο τηλεφωνα ειναι πανω κατω ιδιες ιντσες και το δευτερο φοραει και πιο νεο panel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 (edited) Και οι δύο sim 4g Sent from my SM-G965F using Tapatalk Edited May 23, 2018 by karagalexk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Το Note 8 εχει καλυτερη οθονη απο το S9+?Ποια οθοναρα ακριβως παιρνεις αφου και τα δυο τηλεφωνα ειναι πανω κατω ιδιες ιντσες και το δευτερο φοραει και πιο νεο panel? Κοίταξε, έχω και το S9+ (Κινέζικο με 256GB) και είχα και το Ελληνικό και ταυτόχρονα έχω 2 Note 8 (1 Κινέζικο 256GB και ένα Ευρωπαϊκό). Είχα παρατηρήσει καλύτερη οθόνη στα Notes και νόμιζα ότι απλά δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα με τις ρυθμίσεις της οθόνης στα S9+. Του Note 8 δείχνει να έχει καλύτερο contrast (αντίθεση) και πιο ζωντανά χρώματα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και οι δύο sim 4g Sent from my SM-G965F using Tapatalk Δε νομίζω ότι κερδίζεις κάτι από αυτό. Το 4G θα το έχεις στη μία κάρτα για data. Για φωνή δε χρειάζεσαι 4G, οπότε η άλλη κάρτα μπορεί να είναι 3G. Εγώ, μάλιστα, για οικονομία μπαταρίας, την έχω 2G αυτή της φωνής... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 αν έχεις cosmote και στα 2 νούμερα, μπορείς να έχεις και στα 2 νούμερα volte - vowifi. και είναι κάτι καλό.... Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Πολύ καλή ενημέρωση Επιτέλους ήρθε το dual VoLTE γιατί μου είχε λείψει από το mate 10 pro που είχα πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Για πλήρη διαγραφή των στοιχείων μου ένα hard reset είναι αρκετό; Μάλλον πάει για πώληση το κινητό και θέλω να γίνει ολική διαγραφή όλων των στοιχείων μου. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Κάνε πρώτα και μια απενεργοποίηση του λογαριασμού σου κι έπειτα του τραβάς κι ένα hard reset και είσαι κομπλέ! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros1992 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Για πλήρη διαγραφή των στοιχείων μου ένα hard reset είναι αρκετό; Μάλλον πάει για πώληση το κινητό και θέλω να γίνει ολική διαγραφή όλων των στοιχείων μου. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Αν επιτρεπεται,για καποιο συγκεκριμενο λογο η το βαρεθηκες/αλλαζεις συχνα? Παράθεση Nokia 3510-->Sony Ericsson k700-->Sony Ericsson W550i-->Sony Ericsson U1 Sation-->Lg G2-->S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 καλημερα! παω να κανω συγχρονισμο στο mail μου στο yahoo και στο gmail και βγαζει μηνυμα "απετυχε ".:! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 καλημερα! παω να κανω συγχρονισμο στο mail μου στο yahoo και στο gmail και βγαζει μηνυμα "απετυχε ".:! Μπες με browser....εχει αλλαγη ορων χρησης λογω του gdpr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Κρίμα που στα ευρωπαϊκά έρχεται με τον exynos, ο Snapdragon φαίνεται να γαζωνει και στο s9 plus ... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Περασα το firmware της cosmote εκανα και factory reset κι ακομη τρωω ακυρο απο το sms ενεργοποιησης του wifi calling καμια ιδεα??? Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Περασα το firmware της cosmote εκανα και factory reset κι ακομη τρωω ακυρο απο το sms ενεργοποιησης του wifi calling καμια ιδεα??? Βάλε τη sim σε κανα iPhone να ενεργοποιήσεις με sms και μετά θα είσαι κομπλέ πιστεύω Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts