Jump to content

Samsung Galaxy S9+

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάπου διάβασα για ένα zero mode για την συσκευή μας που την αναβαθμίζει πολύ.. Υπάρχει κάποιο λινκ δωρεάν κ χωρίς ρουτ;

Ξαναρωτάω κατέβασα μετά από λινκ φίλου την gcam έψαξα λίγο στις ρυθμίσεις αλλά το πορτραίτο δεν το κατάφερα το ξέρει κάποιος ποια ρυθμιση να βάλω;

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Τελικό δίλημμα :

Note 8 ή s9 plus ?

Δεν ξερω, από την στιγμή που δεν έχω ασχοληθεί, αν πότε θα συνηθίσω το πενάκι... Ή αν χρειάζεται γενικότερα... μήπως να πάω για s9 + που είναι νεώτερο μοντέλο?

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χρήση επαγγελματική... Μαιλς, εξελοφυλλα, κείμενα, κλπ.

Sammy S9+

Τελικό δίλημμα :

Note 8 ή s9 plus ?

Δεν ξερω, από την στιγμή που δεν έχω ασχοληθεί, αν πότε θα συνηθίσω το πενάκι... Ή αν χρειάζεται γενικότερα... μήπως να πάω για s9 + που είναι νεώτερο μοντέλο?

Κοίτα το note 8 το περνεις για το πενάκι και για την οθοναρα. Το s9 έχει καλύτερα ηχεια πιο καλό επεξεργαστή και καλύτερη κάμερα.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικό δίλημμα :

Note 8 ή s9 plus ?

Εάν δεν σου χρειάζεται το πενάκι δεν υπάρχει σύγκριση το s9 είναι παντού καλύτερο.

Κάμερα

Μπαταρία

Δακτυλικο σε καλύτερο σημείο

Διπλό ηχείο.

Μια αναβάθμιση λογισμικού μπροστά.

Νεότερο επεξεργαστή. Και άλλα.

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Λάζαρος..

υπαρχει καποιο προγραμμα που να μετατρεπει κατ ευθειαν στο κινητο video youtube σε mp3?

υπαρχει καποιο προγραμμα που να μετατρεπει κατ ευθειαν στο κινητο video youtube σε mp3?

OgYouTube η snaptube κατεβάζεις απευθείας οποιοδήποτε βίντεο σε mp3 mp4 avi ότι θες βασικά.

OgYouTube η snaptube κατεβάζεις απευθείας οποιοδήποτε βίντεο σε mp3 mp4 avi ότι θες βασικά.

ευχαριστωωω!

Παιδια καλημερα λεω να περασω το firmware μονος μου για το wificalling γιατι στον Γερμανο θελουν 10 μερες. Σ αυτο το sammobile πρεπει να πληρωσεις για το firmware? το δωρεαν λινκ δεν το κατεβαζει. Υποθετω δεν θελει root αλλα ακολουθεις τις οδηγιες σωστα?

HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra

Microsoft Surface pro 8

Κοίτα το note 8 το περνεις για το πενάκι και για την οθοναρα. Το s9 έχει καλύτερα ηχεια πιο καλό επεξεργαστή και καλύτερη κάμερα.

Το Note 8 εχει καλυτερη οθονη απο το S9+?Ποια οθοναρα ακριβως παιρνεις αφου και τα δυο τηλεφωνα ειναι πανω κατω ιδιες ιντσες και το δευτερο φοραει και πιο νεο panel?

Το Note 8 εχει καλυτερη οθονη απο το S9+?Ποια οθοναρα ακριβως παιρνεις αφου και τα δυο τηλεφωνα ειναι πανω κατω ιδιες ιντσες και το δευτερο φοραει και πιο νεο panel?

Κοίταξε, έχω και το S9+ (Κινέζικο με 256GB) και είχα και το Ελληνικό και ταυτόχρονα έχω 2 Note 8 (1 Κινέζικο 256GB και ένα Ευρωπαϊκό). Είχα παρατηρήσει καλύτερη οθόνη στα Notes και νόμιζα ότι απλά δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα με τις ρυθμίσεις της οθόνης στα S9+. Του Note 8 δείχνει να έχει καλύτερο contrast (αντίθεση) και πιο ζωντανά χρώματα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και οι δύο sim 4g825da8fcc5e8edc03f8ff99853adc2e4.jpg

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

06171ebb3c883748443ac52ae69c00c2.jpg

Δε νομίζω ότι κερδίζεις κάτι από αυτό. Το 4G θα το έχεις στη μία κάρτα για data. Για φωνή δε χρειάζεσαι 4G, οπότε η άλλη κάρτα μπορεί να είναι 3G. Εγώ, μάλιστα, για οικονομία μπαταρίας, την έχω 2G αυτή της φωνής...

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Πολύ καλή ενημέρωση

Επιτέλους ήρθε το dual VoLTE γιατί μου είχε λείψει από το mate 10 pro που είχα πριν

Για πλήρη διαγραφή των στοιχείων μου ένα hard reset είναι αρκετό; Μάλλον πάει για πώληση το κινητό και θέλω να γίνει ολική διαγραφή όλων των στοιχείων μου.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

Κάνε πρώτα και μια απενεργοποίηση του λογαριασμού σου κι έπειτα του τραβάς κι ένα hard reset και είσαι κομπλέ!
Konakis.

Για πλήρη διαγραφή των στοιχείων μου ένα hard reset είναι αρκετό; Μάλλον πάει για πώληση το κινητό και θέλω να γίνει ολική διαγραφή όλων των στοιχείων μου.

Αν επιτρεπεται,για καποιο συγκεκριμενο λογο η το βαρεθηκες/αλλαζεις συχνα?

Nokia 3510-->Sony Ericsson k700-->Sony Ericsson W550i-->Sony Ericsson U1 Sation-->Lg G2-->S9+

καλημερα! παω να κανω συγχρονισμο στο mail μου στο yahoo και στο gmail και βγαζει μηνυμα "απετυχε ".:!

καλημερα! παω να κανω συγχρονισμο στο mail μου στο yahoo και στο gmail και βγαζει μηνυμα "απετυχε ".:!

Μπες με browser....εχει αλλαγη ορων χρησης λογω του gdpr

Κρίμα που στα ευρωπαϊκά έρχεται με τον exynos, ο Snapdragon φαίνεται να γαζωνει και στο s9 plus ...

Konakis.

Περασα το firmware της cosmote εκανα και factory reset κι ακομη τρωω ακυρο απο το sms ενεργοποιησης του wifi calling καμια ιδεα???

HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra

Microsoft Surface pro 8

Περασα το firmware της cosmote εκανα και factory reset κι ακομη τρωω ακυρο απο το sms ενεργοποιησης του wifi calling καμια ιδεα???

Βάλε τη sim σε κανα iPhone να ενεργοποιήσεις με sms και μετά θα είσαι κομπλέ πιστεύω

Sent from my iPhone using Tapatalk

• The title was changed to Samsung Galaxy S9+