Jump to content

Samsung Galaxy S9+

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να σας ρωτήσω κάτι;; Όταν βάζετε στην κάμερα την επιλογή πολύ αργή ταχύτητα, σας κάνει flickering (τρεμόπαιγμα);;; Εμένα συνέχεια!!! Δηλ και να τραβηξω κατι το παιζει με τρεμόπαιγμα. Γιατί ? Έχει πρόβλημα μήπως ? Αλλά μόνο σε αυτην την επιλογή είναι δυνατόν ??

χμμ, αν το παιζει και με τρεμοπαιγμα ειναι θεμα. Στο κανει και εξω τη μερα σε καλες συνθηκες?? Γενικα παιζει το flickering αρκετα στο slow motion αλλα κυριως οταν ειναι μετριες οι συνθηκες και κυριως κατω απο φωτα.. παιζει να το εχω δει σε ολα τα κινητα..

Λοιπόν στο εντελώς αυτόματο.

Τελείως σκοτάδι μόνο με μία λάμπα στο δρόμο.

Του S8 plus είναι η wide

Του Mi note 3 το γράφει ποια είναι.

Και η άλλη είναι του S9 plus.

Εννοείται η πιο σκοτεινή είναι του Samsung A5 2017 την έβαλα να πάρετε μια ιδέα πως βγάζει ένα μέτριο (τη νύχτα) κινητό Samsung (350 ευρώ ακόμα στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων μη το ξεχνάμε).

https://drive.google.com/folderview?id=1sM2hVVWK-triCszFz3X3_O40Sg3ADpe8

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομιζω οτι του σ9 ειναι καλυτερ απο σ8, περα απο πιο φωτεινη, αν καταλαβα σωστα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Νομιζω οτι του σ9 ειναι καλυτερ απο σ8, περα απο πιο φωτεινη, αν καταλαβα σωστα.

Όντως είναι

Πιο πολύ φως και ποιότητα.

Ενώ του Xiaomi mi note 3 ενώ τραβάει πολύ φως (πιο πολύ απ του S8) το κάνει ανεβάζοντας το ISO στα ύψη (6.400 αντί 1250)και επομένως και το θόρυβο αλλά παρόλα αυτά είναι ευχάριστη στο μάτι.

Απογοήτευση είναι του Α5 του 17 που δυστυχώς παρόλο που είναι f1.9 είναι σκοτεινή.

Και την ημέρα που έβγαλα χθες με το S9 plus πήρα το καλύτερο αποτέλεσμα απ όλες τις συσκευές που έχω βγάλει φώτο ever (και των Nokia 1020/808/950)

Μπράβο στη Samsung που τα κατάφερε πιστεύω με το μεταβλητό διάφραγμα 7407ca4eba2ffca39997ae37839ff188.jpga6b9030987c190a495cad38b69e97874.jpg3e9f683bd975d4ec818056f2acdecfaf.jpg

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Όντως είναι

Πιο πολύ φως και ποιότητα.

Ενώ του Xiaomi mi note 3 ενώ τραβάει πολύ φως (πιο πολύ απ του S8) το κάνει ανεβάζοντας το ISO στα ύψη (6.400 αντί 1250)και επομένως και το θόρυβο αλλά παρόλα αυτά είναι ευχάριστη στο μάτι.

Απογοήτευση είναι του Α5 του 17 που δυστυχώς παρόλο που είναι f1.9 είναι σκοτεινή.

Και την ημέρα που έβγαλα χθες με το S9 plus πήρα το καλύτερο αποτέλεσμα απ όλες τις συσκευές που έχω βγάλει φώτο ever (και των Nokia 1020/808/950)

Μπράβο στη Samsung που τα κατάφερε πιστεύω με το μεταβλητό διάφραγμα

Άρε Χαλκιδιτσα τι ωραία Mostar για καφεδάκι το απογευματάκι μετά Stavedo και αργά Gazz. Καιρό έχω να πάω (από το 1976 σπίτι στην Δροσιά πίσω από Ιπποκαμπο)

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Boys καλημερα.Εγω το "εστειλα" πισω και σημερα περιμενω αλλο.Τα προβληματα που αναφερα ποιο πανω δεν διορθωθηκαν ουτε μετα απο hard reset.Δεν ξερω τι προβληματα ηταν αυτα τελικα ουτε αυτοι ηξεραν .Εγινε αμεσα η επιστροφη και το μεσημερι θα παρω το επομενο με πληρη επιτοπου ελεγχο γιατι βαριεμαι την αντικατασταση ξανα:p

Παίδες εσείς που γνωρίζεται πολλά και ο νους σας κατεβάζει ,όταν πάω να ανοίξω το winbank wallet ανοίγει το google play στις υπηρεσίες google δοκίμασα clear κτλ άλλα δεν κατόρθωσα να το κάνω να δουλέψει.

Καλησπέρα και από εμένα!

Το έχω μία εβδομάδα τωρά και έχω παρατηρήσει τα εξής:

1. Μπαταρία 4 ώρες περίπου οθόνη με φουλ χρήση BT, NFC, GPS, 4G πάντα ανοιχτό και μου βγάζει μία μέρα γεμάτη

2. Η κάμερα κάνει κάτι κουλά με το Slow mo που κάνει flickering σε σκοτεινές συνθήκες

3. Super SloMo ξενέρωσα που τραβάει μόνο 2'' πραγματικής δράσης. WTF?

4. AR Emoji δεν είμαι εγώ δεν είμαι εγώ δεν είμαι εγώ (ξενέρωσα επίσης)

5. Fingerprint μου κάνει κάτι κουλά και εμένα και ειδικά με το app της Alpha Bank. Το αναγνωρίζει αλλά δεν μπαίνει στην εφαρμογή

6. Intelligent scan έχει γίνει πολύ γρήγορο ακόμα και σε σκοτάδι. Σίγουρα δεν είναι τόσο όσο της Ιphone αλλά πολύ καλύτερο από το S8

Αυτά!

Καλησπέρα να ρωτήσω δεν είχα ποτέ android συσκευή τώρα έχω ένα iPhone X και βλέπω με καλό μάτι το s9 plus λέτε αξίζει η μετάβαση από Χ σε s9 plus ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πάντως παιδιά η προπαραγγελία τρελή μούφα. Την έχω κάνει από 1/3 και ακόμη τίποτα. Πήρα μάλιστα τηλέφωνο στο public του Mall ουκ ολίγες φορές να ρωτήσω για να μου πουν χθες τελικά ότι έχουν δώσει συνολικά 6 samsung s9+ μέχρι τώρα!!!! Όχι ότι δεν έχουν παραγγελίες. Αλλά τόσα τους έχουν στείλει!

Επίσης τους ρώτησα αν θα χαθεί το δικαίωμα επιστροφής αν αργήσει κι άλλο και δεν ήξεραν να μου απαντήσουν!

Νομίζω αυτό εξηγεί πόσοι λίγοι νέοι κάτοχοι εμφανίζονται στο παρόν νήμα τις τελευταίες μέρες.

Μπανανία είμαστε! Θα μας έχει υπολογίσει για καμιά 50αριά s9 Plus η Samsung στις προπαραγγελίες.

Λοιπόν στο εντελώς αυτόματο.

Τελείως σκοτάδι μόνο με μία λάμπα στο δρόμο.

Του S8 plus είναι η wide

Του Mi note 3 το γράφει ποια είναι.

Και η άλλη είναι του S9 plus.

Εννοείται η πιο σκοτεινή είναι του Samsung A5 2017 την έβαλα να πάρετε μια ιδέα πως βγάζει ένα μέτριο (τη νύχτα) κινητό Samsung (350 ευρώ ακόμα στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων μη το ξεχνάμε).

https://drive.google.com/folderview?id=1sM2hVVWK-triCszFz3X3_O40Sg3ADpe8

Πάντως πολύ μικρές διαφορές με s8. Πρέπει να το παρατήσεις με πολύ λεπτομέρεια για να δεις διαφορές.

Κανένα συγκριτικό φωτογραφίας όπως τα παραπάνω, από κάποιον που μπορεί να βάλει με Note 8 και S9+;

Θα με ενδιέφερε πολύ να το δω. Βασικά για να δω αν οι όποιες διαφορές όπου υπάρχουν, είναι εύκολα ορατές ή αμελητέες;

Καλησπέρα να ρωτήσω δεν είχα ποτέ android συσκευή τώρα έχω ένα iPhone X και βλέπω με καλό μάτι το s9 plus λέτε αξίζει η μετάβαση από Χ σε s9 plus ?

για μενα ναι

Πάντως παιδιά η προπαραγγελία τρελή μούφα. Την έχω κάνει από 1/3 και ακόμη τίποτα. Πήρα μάλιστα τηλέφωνο στο public του Mall ουκ ολίγες φορές να ρωτήσω για να μου πουν χθες τελικά ότι έχουν δώσει συνολικά 6 samsung s9+ μέχρι τώρα!!!! Όχι ότι δεν έχουν παραγγελίες. Αλλά τόσα τους έχουν στείλει!

Επίσης τους ρώτησα αν θα χαθεί το δικαίωμα επιστροφής αν αργήσει κι άλλο και δεν ήξεραν να μου απαντήσουν!

Νομίζω αυτό εξηγεί πόσοι λίγοι νέοι κάτοχοι εμφανίζονται στο παρόν νήμα τις τελευταίες μέρες.

Μπανανία είμαστε! Θα μας έχει υπολογίσει για καμιά 50αριά s9 Plus η Samsung στις προπαραγγελίες.

50? Για μπολικες αλυσιδες, με καποιες απο αυτες δεκαδες υποκαταστηματα? 1500-2000 κομματια για πλακα εχουν ερθει... Προφανως δεν αρκουν... Μπανανια ειμαστε, ναι, αλλα για πολυ σοβαροτερα πραγματα απο την "ελλειψη" s9 plus στην αγορα...

εγω μετα απο 8 χρονια με ολο το οικοσυστημα εφυγα απο την apple και πηγα στο s7edge (και ολο το οικοσυστηα της gear 3,s3 ) ειχα το 6s ,λιγο η oled οθονη,λιγο η ασυρματη φορτιση κτλ ,τωρα ομως για ποιον λογο να φυγεις περα απο το κλειστο λειτουργικο της?

Καταρχάς σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις ,όσο απίστευτο και αν ακούγεται βαρέθηκα ολο τα ίδια και τα ίδια πρόβλημα με το Χ δεν έχω απλά με έχει ξανερωσει το ios11 με κάτι κουλά που κάνει και η οθόνη το Χ που είναι ποιο μικρή από το 7plus που είχα πριν .

Κανένα συγκριτικό φωτογραφίας όπως τα παραπάνω, από κάποιον που μπορεί να βάλει με Note 8 και S9+;

Θα με ενδιέφερε πολύ να το δω. Βασικά για να δω αν οι όποιες διαφορές όπου υπάρχουν, είναι εύκολα ορατές ή αμελητέες;

Μπες εδώ έχω ανεβάσει εγώ κάτω κάτω στην ίδια σελίδα θα τα βρεις

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=455962&page=415

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Έχω και γω κάνει εδώ και 3 η 4 μέρες προπαραγγελια για Γιάννενα s9 plus σε μπλε δεν με έχουν πάρει ούτε τηλέφωνο. Δεν ξέρω αν θα κάνω την ανταλλαγή βλέπω μεγάλη πτώση σε σκρουτζ κ σε best price κ ακόμα δεν κυκλοφόρησε κάτι που με το note άργησε σχετικά τον πρώτο καιρό να πέσει. Και είναι 54 ευρώ κάτω στο best price

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Πάντως πολύ μικρές διαφορές με s8. Πρέπει να το παρατήσεις με πολύ λεπτομέρεια για να δεις διαφορές.

Ε όχι και μικρές διαφορές. Μικρότερη φωτεινότητα , σαν νερομπογιά χωρίς οξύτητα....δες το γκαζόν στο σπίτι και τα χόρτα μπροστά. Το μι νοτε 3 ευχάριστη έκπληξη για μένα..νομίζω ίσως ενα τικ καλύτερη απο το σ8

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Ε όχι και μικρές διαφορές. Μικρότερη φωτεινότητα , σαν νερομπογιά χωρίς οξύτητα....δες το γκαζόν στο σπίτι και τα χόρτα μπροστά. Το μι νοτε 3 ευχάριστη έκπληξη για μένα..νομίζω ίσως ενα τικ καλύτερη απο το σ8

Το s7 edge κ το s8 plus όπως κ το 9αρι φυσικά έχουν το pro mode που αν παίξεις με τις ρυθμίσεις το κάνει μεσημέρι.. Όχι απλά νυχτερινή φώτο.. Δεν είδα πόσο διαφορά έχει.. Σίγουρα το πιο καινούργιο θα βγαζει καλύτερες το θέμα είναι αξίζει να δώσεις για λίγο καλύτερες φώτο σε σκοτάδι με το αυτόματο 479 ευρώ;

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Το s7 edge κ το s8 plus όπως κ το 9αρι φυσικά έχουν το pro mode που αν παίξεις με τις ρυθμίσεις το κάνει μεσημέρι.. Όχι απλά νυχτερινή φώτο.. Δεν είδα πόσο διαφορά έχει.. Σίγουρα το πιο καινούργιο θα βγαζει καλύτερες το θέμα είναι αξίζει να δώσεις για λίγο καλύτερες φώτο σε σκοτάδι με το αυτόματο 479 ευρώ;

Εντάξει...εγώ απλά κάνω την σύγκριση των 3 φώτο...δεν μιλάω για σχέση απόδοσης / τιμής.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Έτσι ακριβώς όπως τα λες.

Υπόψιν το ξέρω ότι στο manual παίρνεις σχεδόν πάντα καλύτερο αποτέλεσμα όπως και όταν βάζεις τρίποδο ή κρατάς την αναπνοή σου αλλά δεν είναι πρακτικό στην καθημερινότητα.

Και το τόνισα αυτό ότι γιαυτό προτιμώ το αυτόματο όταν βγάζω φωτογραφίες γιατί απλά το κινητό είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη αποτύπωση της στιγμής.

Όσο για τα κινητά το mi note 3 είναι όντως ευχάριστη έκπληξη και μακράν πάνω απ το Α5 του 17 που τα αγόρασα ίδια χρήματα με μόνο μείον ότι κάνει λίγο παραπάνω χρόνο να εστιάσει και να βγάλει τη φώτο ενώ στα Samsung αυτό γίνεται στο τσακ μπαμ.

Πάντως είναι σαφώς πιο γρήγορο απ το LG G6 πχ και έκπληξη και για μένα.

Έχω και με του νότε8 που είχα οπότε στο επόμενο θα βάλω σε εσωτερικό δωμάτιο σχεδόν χωρίς φως γιατί εκεί φαίνονται οι διαφορές μιας και είπαμε με καλό φωτισμό ακόμα και το Samsung A5 του 17 είναι πολύ δυνατό

Άρε Χαλκιδιτσα τι ωραία Mostar για καφεδάκι το απογευματάκι μετά Stavedo και αργά Gazz. Καιρό έχω να πάω (από το 1976 σπίτι στην Δροσιά πίσω από Ιπποκαμπο)
Το καλύτερο φιλέτο για καλοκαίρι διάλεξες χαχα :)

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Όσοι κάνετε προαναγγελία και δεν παραλαμβάνετε, δοκιμάστε να παραγγείλετε από cosmote, Vodafone κλπ που πιθανόν να έχουν λιγότερη κίνηση.

Εγώ παρήγγειλα Σάββατο 3 Μαρτίου από το site της cosmote και Δευτέρα 5 Μαρτίου με πήραν να μου πουν ότι Πέμπτη 8 Μαρτίου παραλαμβάνω.

Είναι κανονικά δικαρτο, απλά στο πρώτο boot με ρώτησε αν θέλω να εγκατασταθούν κάποιες εφαρμογές της κοσμοτε.

Παίδες εσείς που γνωρίζεται πολλά και ο νους σας κατεβάζει ,όταν πάω να ανοίξω το winbank wallet ανοίγει το google play στις υπηρεσίες google δοκίμασα clear κτλ άλλα δεν κατόρθωσα να το κάνω να δουλέψει.

Το ρώτησα και εγώ πριν αλλά κάποιος απάντησε ότι ‘γιατί να μην δουλεύει ‘προφανώς χωρίς να ξέρει. Άρα καλά το υπέθεσα ότι με android 8 δεν παίζει. Είναι λάθος της τράπεζας που δεν του έχει κάνει update. Μπανανία για πάντα.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Αναβάθμιση σε EUR ήρθε? Εμενα δεν μου βγάζει και στο sammobile λέει ότι βγήκε ...

Ούτε εμένα ακόμα, φαντάζομαι είναι θέμα χρόνου.

• The title was changed to Samsung Galaxy S9+