Jump to content

Samsung Galaxy S9+

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρακολουθεις την συζήτηση βλεπω... Χαχαχαχαχαχαχα....

Ακομα ενας ευτυχισμενος ενημερωμενος της φροντιδας... Ας γινουμε πολλοι αδερφια.....

Μπα, έχω σταματήσει εδώ και λίγο καιρό γιατί μαζεύτηκαν αρκετοί καινούριοι και βαρέθηκα να βλέπω τους κλασικούς τύπους που δεν ξέρουν να βάλουν 4k στα settings της κάμερας, η πως να φλασάρουν την Pie manual, η που κλαίνε επειδή την πήραν τελευταίοι.

Αν το είπατε πιο πάνω, μπράβο σας.

Μπισκοτάκι;

Μπα, έχω σταματήσει εδώ και λίγο καιρό γιατί μαζεύτηκαν αρκετοί καινούριοι και βαρέθηκα να βλέπω τους κλασικούς τύπους που δεν ξέρουν να βάλουν 4k στα settings της κάμερας, η πως να φλασάρουν την Pie manual, η που κλαίνε επειδή την πήραν τελευταίοι.

Αν το είπατε πιο πάνω, μπράβο σας.

Μπισκοτάκι;

Πολλα τα νευρα τελευταία παιδια....

Κ δεν υπάρχει λογος ειδικα οταν κανουμε χαβαλε...

Μπισκοτακι φυσικα θα παρω.... Τα λατρευω!!

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κομπλέ και η φροντίδα χα χα χα :)

Καλως ηρθες στον σωστο τον δρομο κι εσυ.!!

Γεια σας παιδιά,

Έχω παρατηρήσει ότι η επικάλυψη του δαχτυλικού αποτυπώματος έχει φύγει κατά μεγάλο μέρος.

Έχει συμβεί σε κανένα κάτι αντίστοιχο;

Καλύπτεται από την εγγύηση η αλλαγή του sensor;

Ευχαριστώ !

1.Dell G7 7790||Intel Core i7-9750H 12MB 2.60GHz - 4.50GHz||16GB DDR4 2666MHz||512GB SSD||17.3" FHD 144Hz IPS Anti-Glare 300 nits||Nvidia GeForce RTX 2070 8GB GDDR5||W10 Pro 64-bit||

2.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G||12GB RAM||512GB ROM||Black||

Γεια σας παιδιά,

Έχω παρατηρήσει ότι η επικάλυψη του δαχτυλικού αποτυπώματος έχει φύγει κατά μεγάλο μέρος.

Έχει συμβεί σε κανένα κάτι αντίστοιχο;

Καλύπτεται από την εγγύηση η αλλαγή του sensor;

Ευχαριστώ !

Δηλ. Σαν να εχει ξεφλούδισει το χρωμα ας πουμε.?? Μπορεις να βγαλεις μια φωτο να ανεβάσεις??

Οι υπηρεσίες Google play πόση ώρα είναι φυσιολογικό να τρέχουν? Και τι είναι Γενικά?

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι υπηρεσίες Google play πόση ώρα είναι φυσιολογικό να τρέχουν? Και τι είναι Γενικά?

Ειναι σχεδόν όλες οι εφαρμογές του κινητού σου που τρέχουν είτε ενεργά είτε στο παρασκήνιο.

Απενεργοποιόντας κάποιες ή σβήνοντας καποιες να στέλνουν notificarion το ποσοστό έρχεται σε μονοψήφιο νούμερο.

Έκανα επαναφορά και έχασα το ποσοστό μπαταρίας. Το βλέπω μόνο όταν κατεβάζω την κουρτίνα. Το ψάχνω δεν βρίσκω που είναι η ρύθμιση.

Έκανα επαναφορά και έχασα το ποσοστό μπαταρίας. Το βλέπω μόνο όταν κατεβάζω την κουρτίνα. Το ψάχνω δεν βρίσκω που είναι η ρύθμιση.

Κατεβασε την κουρτινα μεχρι κατω τρεις τελειες πανω δεξια μπες θα το δεις.

Κατεβασε την κουρτινα μεχρι κατω τρεις τελειες πανω δεξια μπες θα το δεις.

Ευχαριστώ πολύ :)

Ειναι σχεδόν όλες οι εφαρμογές του κινητού σου που τρέχουν είτε ενεργά είτε στο παρασκήνιο.

Απενεργοποιόντας κάποιες ή σβήνοντας καποιες να στέλνουν notificarion το ποσοστό έρχεται σε μονοψήφιο νούμερο.

Ποιες δηλαδή να απενεργοποιησω?

Χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει πολύ το κινητό σήμερα δείτε τι νούμερα έχω. Οι υπηρεσίες Google play τρέχουν νομίζω συνέχεια. 4369b4d6340786688cbac16688c32b86.jpgc29aa6a03d4e1878bb8db89a45e223bd.jpg41e4f0068464ac244c84bf94296c117d.jpgfbf8732def7b37d8620151a1db0a6e24.jpg

Η αληθεια ειναι οτι 45 λεπτα οθονη με Wifi κ 75% δεν ειναι κ καλα τα αποτελεσματα κ υπαρχει θεματακι...

Η αληθεια ειναι οτι 45 λεπτα οθονη με Wifi κ 75% δεν ειναι κ καλα τα αποτελεσματα κ υπαρχει θεματακι...
4g είχα. Μόλις το άνοιξα το wifi.

4g είχα. Μόλις το άνοιξα το wifi.

Συμφωνα με αυτα που εχεις ανεβασει στις φωτο σου:

Δεν ειναι τιποτα.Κανε καποια πολυ βασικα.

Πηγαινε ρυθμισεις/φροντιδα συσκευης/μπαταρια /3 τελειες πανω δεξια μπες /ρυθμισεις βρες το μενου εφαρμογες σε αδρανεια μπες πατα προσθηκη και βαλε οτι βλεπεις εκει μεσα σε αδρανεια "εκτος" απο το λεξικο,τα αρχεια μου, ασφαλες wifi ,κοινη χρηση συνδεσμου, τον browser που δουλευεις το gmail, και ολα τα social media.

Πηγαινε ρυθμισεις/συνδεσεις/θεση/ακριβεια τοποθεσιας google μπες και βαλτο off.Ετσι οι εφαρμογες δεν θα παιρνουν μονιμα "gps" απο τις κυψελες κινητης αλλα θα ειναι μονο ο δεκτης gps ενεργος ο οποιος θα πεσει σε αδρανεια.Εαν χρειαστεις μονο για πλοηγηση βαλτο On ξανα.

Πηγαινε ρυθμισεις/συνθετες λειτουργιες/κινησεις και χειρονομιες και απενεργοποιησε οτι βλεπεις εκτος εαν χρειαζεσαι κατι αστο ενεργο.

Πηγαινε ρυθμισεις/εφαρμογες/τρεις τελειες πανω δεξια/πατα εμφανιση εφαρμογων συστηματος/ βρες και απενεργοποιησε τα : facebook app installer , facebook app manager , facebook service.

Πηγαινε επιλογες προγραμματιστη και βαλε τις τρεις κλιμακες 0 5.Εαν βαλεις την τριτη off εχεις πολυ γρηγορο χειρισμο συσκευης. Εαν το κανεις μετα θα πας να αφησεις "ενεργη" την λειτουργια Μειωση κινησης στο μενου συνθετες λειτουργιες (Εθισμος δεν υπαρχει επιστροφη μετα:p)

Πηγαινε επανω στην κουρτινα βαλε μαυρο θεμα και απενεργοποιησε την αυτοματη φωτεινοτητα βαλε χειροκινητη.

Αυτα τα λιγα.

Εαν θες περισσοτερα πηγαινε στο νημα με τις ρυθμισεις για android 9 Pie.--->>> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=474665

Κοιτα τοση ωρα που σου γραφω εσενα αλλα και αλλου.Εχω 1 ωρα σοτ 93% υπολοιπο μπαταριας με 4G.Ενω εσυ με την υπαρχον κατασταση που το δουλευεις 1 ωρα σοτ θα φτασεις την μπαταρια καπου στο 60+ %.Δηλαδη θα ξοδεψεις το 40% μπαταριας ενω εγω ξοδεψα μολις το 7%.

51612553_2179424408784817_2924892906332356608_o.jpg?_nc_cat=106&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ht=z-p3-scontent.fath5-1.fna&oh=541eea678058bb4c8863b728ce14d2ee&oe=5CFD63B8

Ειμαι πρωτος γαμπρος στο κουρμπετι με ζητανε πολλες νυφες ολες τις ριχνω λεγοντας οτι θα τις κανω "Καλο σοτ" :lol::lol::lol::rotfl:

Edited by s_wind

Συμφωνα με αυτα που εχεις ανεβασει στις φωτο σου:

Δεν ειναι τιποτα.Κανε καποια πολυ βασικα.

Πηγαινε ρυθμισεις/φροντιδα συσκευης/μπαταρια /3 τελειες πανω δεξια μπες /ρυθμισεις βρες το μενου εφαρμογες σε αδρανεια μπες πατα προσθηκη και βαλε οτι βλεπεις εκει μεσα σε αδρανεια "εκτος" απο το λεξικο,τα αρχεια μου, ασφαλες wifi ,κοινη χρηση συνδεσμου, τον browser που δουλευεις το gmail, και ολα τα social media.

Πηγαινε ρυθμισεις/συνδεσεις/θεση/ακριβεια τοποθεσιας google μπες και βαλτο off.Ετσι οι εφαρμογες δεν θα παιρνουν μονιμα "gps" απο τις κυψελες κινητης αλλα θα ειναι μονο ο δεκτης gps ενεργος ο οποιος θα πεσει σε αδρανεια.Εαν χρειαστεις μονο για πλοηγηση βαλτο On ξανα.

Πηγαινε ρυθμισεις/συνθετες λειτουργιες/κινησεις και χειρονομιες και απενεργοποιησε οτι βλεπεις εκτος εαν χρειαζεσαι κατι αστο ενεργο.

Πηγαινε ρυθμισεις/εφαρμογες/τρεις τελειες πανω δεξια/πατα εμφανιση εφαρμογων συστηματος/ βρες και απενεργοποιησε τα : facebook app installer , facebook app manager , facebook service.

Πηγαινε επιλογες προγραμματιστη και βαλε τις τρεις κλιμακες 0 5.Εαν βαλεις την τριτη off εχεις πολυ γρηγορο χειρισμο συσκευης. Εαν το κανεις μετα θα πας να αφησεις "ενεργη" την λειτουργια Μειωση κινησης στο μενου συνθετες λειτουργιες (Εθισμος δεν υπαρχει επιστροφη μετα:p)

Πηγαινε επανω στην κουρτινα βαλε μαυρο θεμα και απενεργοποιησε την αυτοματη φωτεινοτητα βαλε χειροκινητη.

Αυτα τα λιγα.

Εαν θες περισσοτερα πηγαινε στο νημα με τις ρυθμισεις για android 9 Pie.--->>> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=474665

Κοιτα τοση ωρα που σου γραφω εσενα αλλα και αλλου.Εχω 1 ωρα σοτ 93% υπολοιπο μπαταριας με 4G.Ενω εσυ με την υπαρχον κατασταση που το δουλευεις 1 ωρα σοτ θα φτασεις την μπαταρια καπου στο 60+ %.Δηλαδη θα ξοδεψεις το 40% μπαταριας ενω εγω ξοδεψα μολις το 7%.

51612553_2179424408784817_2924892906332356608_o.jpg?_nc_cat=106&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ht=z-p3-scontent.fath5-1.fna&oh=541eea678058bb4c8863b728ce14d2ee&oe=5CFD63B8

Ειμαι πρωτος γαμπρος στο κουρμπετι με ζητανε πολλες νυφες ολες τις ριχνω λεγοντας οτι θα τις κανω "Καλο σοτ" :lol::lol::lol::rotfl:

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Στην αδράνεια εχω τα πάντα εκτός από το viber, messenger και gmail.

Αυτά για το fb επηρεάζουν κάπου ?

Και αν δεν έχω ενεργοποιημένη την βελτίωση GPS Υπάρχει πρόβλημα στην πλοήγηση?

"εκτος" απο το λεξικο,τα αρχεια μου, ασφαλες wifi ,κοινη χρηση συνδεσμου, τον browser που δουλευεις το gmail, και ολα τα social media.:

Ερωτηση....

1) Γιατι το λεξικο εκτος?? Η τα υπόλοιπα?? (οχι τα social).

Ας πουμε εγω η κάποιος που τα εχει σε αδρανεια σε τι διαφερει ??

2) Εγω εχω kiwi browser... Κ δεν εχω gmail. Μπαίνω στα mail μου απο συνηθεια απ τον broswer... Κ το εχω βαλει σε αδρανεια....εκανα καλα ??

Ερωτηση....

1) Γιατι το λεξικο εκτος?? Η τα υπόλοιπα?? (οχι τα social).

Ας πουμε εγω η κάποιος που τα εχει σε αδρανεια σε τι διαφερει ??

2) Εγω εχω kiwi browser... Κ δεν εχω gmail. Μπαίνω στα mail μου απο συνηθεια απ τον broswer... Κ το εχω βαλει σε αδρανεια....εκανα καλα ??

Η αδρανεια επηρεαζει ολες τις εφαρμογες που βαζουμε.Φυσικα εαν θελουμε τις βαζουμε ολες.Ομως επειδη δεν ειναι τελιωποιημενη ,δεν ειναι νοημων να καταλαβει τις λειτουργιες καθε εφαρμογης υπαρχουν social media εφαρμογες που εαν αδρανοποιηθουν μπορει να κοπουν οι ειδοποιησεις.Εαν δεν σε ενδιαφερουν οι ειδοποιησεις ασε να ειναι αδρανεις.Οχι δεν δημιουργειται κανενα "ουσιαστικο" προβλημα.

Οι υπολοιπες εφαρμογες που αναφερω κανουν καποιες συνεργασιες που χρειαζονται να ειναι ενεργες.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Στην αδράνεια εχω τα πάντα εκτός από το viber, messenger και gmail.

Αυτά για το fb επηρεάζουν κάπου ?

Και αν δεν έχω ενεργοποιημένη την βελτίωση GPS Υπάρχει πρόβλημα στην πλοήγηση?

Καταρχην μη λες την λεξη προβλημα γιατι ενας ασχετος χρηστης το λαμβανει ως κατι "σοβαρο":p.Οταν ειναι μονο ο δεκτης ενεργοποιημενος αυτο θα δεις εαν σε βολευει στην πλοηγηση.Ο δεκτης που περιεχει το S9 εχει συγκεκριμενη δυναμικη εμβελειας κατι το οποιο το βλεπεις κατα ποσο ειναι καλο στην οδηγηση.Εαν το εχεις και "ενεργο" τοτε λαμβανει με απλα λογια και εξτρα σημα απο τις κυψελες κινητης τηλεφωνιας.Ετσι συνεργαζεται ταυτοχρονα ο ενσωματωμενος δεκτης Gps με τις κυψελες κινητης .Ο "σκετος" δεκτης gps δηλαδη οταν το εχεις Off θελει ουρανο ενω οταν το εχεις στο on και βλεπεις σημα την ωρα που εχεις καθησει στην τουαλετα του μπανιου περνει σημα απο της κυψελες κινητης τηλεφωνιας του δικτυου σου.

Ποιο απλα οταν σε εχει πιασει κοψιμο και πατησεις on το gps η εταιρια γνωριζει οτι βρισκεσαι στην τουαλετα αλλα και ολες οι εφαρμογες που εχεις εγκατεστημενες και εχουν ενσωματωμενη λειτουργια "θεσης" Location....:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Edited by s_wind

Οι υπολοιπες εφαρμογες που αναφερω κανουν καποιες συνεργασιες που χρειαζονται να ειναι ενεργες..

Απλα σε ρωτησα γιατι τις εχω βαλει ολες αυτες... Κ το λεξικο, κ την κοινη χρηση συνδεσμου, κ το ασφαλες wifi και τα αρχεια μου... Αν ειναι να τα βγαλω....

Αν κ το λεξικο μαλλον το εχω απενεργοποιησει..

Τωρα το ειδα.. Δεν ξερω γιατι...

Απλα σε ρωτησα γιατι τις εχω βαλει ολες αυτες... Κ το λεξικο, κ την κοινη χρηση συνδεσμου, κ το ασφαλες wifi και τα αρχεια μου... Αν ειναι να τα βγαλω....

Αν κ το λεξικο μαλλον το εχω απενεργοποιησει..

Τωρα το ειδα.. Δεν ξερω γιατι...

Στο ξαναλεω οτι εαν δεν εχεις προβλημα μη τα βγαζεις.Τα παντα ειναι σχετικα.Οπως εγραψα χθες οτι εαν βαλουμε τον chrome σε αδρανεια κοβεται μετα απο ωρα η μεταδοση μεσο Bt σε περιπτωση που ακους ιντερνετικο ραδιο.ΕΑΝ καποιος δεν ακουει δεν εχει προβλημα.ΔΕΝ ειναι προβλημα.

Αρα δεν ειναι κακο να βαλεις οτι θες σε αδρανεια.Εκτος εαν κατι που βαλεις δεν λειτουργει σωστα στο 100% συμφωνα με το πως το λειτουργεις "ΕΣΥ" και τι ζητας να κανει αυτο.

Edited by s_wind

Στο ξαναλεω οτι εαν δεν εχεις προβλημα μη τα βγαζεις.Τα παντα ειναι σχετικα.Οπως εγραψα χθες οτι εαν βαλουμε τον chrome σε αδρανεια κοβεται μετα απο ωρα η μεταδοση σε περιπτωση που ακους ιντερνετικο ραδιο.ΕΑΝ καποιος δεν ακουει δεν εχει προβλημα.

Αρα δεν ειναι κακο να βαλεις οτι θες σε αδρανεια.Εκτος εαν κατι που βαλεις δεν λειτουργει σωστα στο 100% συμφωνα με το πως το λειτουργεις εσυ και τι ζητας να κανει αυτο.

Λογικο να κοβεται το ραδιο στην περίπτωση που περιγράφεις... Κ το πρόγραμμα που ακουω μουσικη το εβαλα καταλαθος σε αδρανεια κ μολις εκλεισε η οθόνη μετα απο 3 λεπτα εκλεισε κ η μουσική στα ακουστικά μου...

Ωραια, σε ευχαριστώ πολύ...

Απλα επειδη ειπες κατι διαφορετικο απ το οδηγο σου, κ ηθελα να ρωτήσω..

Λογικο να κοβεται το ραδιο στην περίπτωση που περιγράφεις... Κ το πρόγραμμα που ακουω μουσικη το εβαλα καταλαθος σε αδρανεια κ μολις εκλεισε η οθόνη μετα απο 3 λεπτα εκλεισε κ η μουσική στα ακουστικά μου...

Ωραια, σε ευχαριστώ πολύ...

Απλα επειδη ειπες κατι διαφορετικο απ το οδηγο σου, κ ηθελα να ρωτήσω..

Κοιτα...

Επειδη το διευρυναμε:p

Απλα δεν ειναι εξελιγμενο σωστα.Δηλαδη η γενικη εννοια αδρανειας θα επρεπε να απομονωνει την λειτουργια μουσικης οπως λες και να την αφηνει να παιζει.Αλλα οκ .Αυτο ειναι ισως και μια σκεψη δικη μου η οποια ειναι διαφορετικη απο τον συγκεκριμενο τροπο λειτουργιας.

EDIT:

Και καπου εδω δηλαδη στο 75% φθανω σχεδον 3ωρο...

51650064_2179557368771521_8280510807100358656_o.jpg?_nc_cat=106&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ht=z-p3-scontent.fath5-1.fna&oh=846989b07d6f45e5072debc9f8684754&oe=5CE8E793

Edited by s_wind

Κοιτα...

Επειδη το διευρηναμε:p

Απλα δεν ειναι εξελιγμενο σωστα.Δηλαδη η γενικη εννοια αδρανειας θα επρεπε να απομονωνει την λειτουργια μουσικης οπως λες και να την αφηνει να παιζει.Αλλα οκ .Αυτο ειναι ισως και μια σκεψη δικη μου η οποια ειναι διαφορετικη απο τον συγκεκριμενο τροπο λειτουργιας.

Μωρε ναι.... Σύμφωνα απολυτα...

Απ την μια ειναι λογικο οπως το σκεφτηκα γιατι του λες να ειναι σε αδρανεια κ εκείνο το κανει στο 100% .... Απ την αλλη τι σημαινει ΠΧ η μουσικη να ειναι σε αδρανεια αλλα η μουσικη να παιζει?? Αρα δεν ειναι σε αδρανεια στο παρασκηνιο. Βεβαια σαν ασχετος τα σκεφτομαι μπακαλιστικα οποτε ισως ειμαι λαθος....

Αλλα κ το facebook ας πουμε... Τι σημαινει να ειναι σε αδρανεια στο παρασκηνιο ?? Να μην περναει τπτ... Αρα δεν λαμβανει δεδομενα ουτε στέλνει.... Δεν λειτουργεί.... Αρα πως θα σου ερθουν ειδοποίησεις οτι πχ εχεις ενα αίτημα φιλιας ??

Μωρε ναι.... Σύμφωνα απολυτα...

Απ την μια ειναι λογικο οπως το σκεφτηκα γιατι του λες να ειναι σε αδρανεια κ εκείνο το κανει στο 100% .... Απ την αλλη τι σημαινει ΠΧ η μουσικη να ειναι σε αδρανεια αλλα η μουσικη να παιζει?? Αρα δεν ειναι σε αδρανεια στο παρασκηνιο. Βεβαια σαν ασχετος τα σκεφτομαι μπακαλιστικα οποτε ισως ειμαι λαθος....

Αλλα κ το facebook ας πουμε... Τι σημαινει να ειναι σε αδρανεια στο παρασκηνιο ?? Να μην περναει τπτ... Αρα δεν λαμβανει δεδομενα ουτε στέλνει.... Δεν λειτουργεί.... Αρα πως θα σου ερθουν ειδοποίησεις οτι πχ εχεις ενα αίτημα φιλιας ??

Ειπες οτι οταν εσβησε η οθονη σου κοπηκε μετα απο λιγο η μουσικη.Θα μπορουσε η εφαρμογη αδρανειας να λαβει εντολη εφοσον παιζει μια μουσικη να μην την κοβει οταν κλεινει η οθονη και οταν κανεις εξοδο απο την εφαρμογη της μουσικης να την ριχνει σε αδρανεια.

Θα μπορουσε στο Fb να εχει εντολη να ενεργοποιειται σε ενδεχομενο σταλμενης ειδοποιησης ,η οτι αλλο και εφοσον καταλαβει οτι δεν μπηκες στην εφαρμογη να την αφησει σε αδρανεια.

Νταξει κανει την δουλεια της σωστα μεν αλλα "μονοδιαστατα" δε....Δηλαδη ειναι ακομα ρε παιδι μου επιπεδου "κουτορνιθι"...

Μεγάλη ζημιά- κατανάλωση κάνει και η AOD ειδικά στο s7 edge βλέπω σε ημερήσια βάση 9 πρωί με 9 βράδυ πάνω από 10 με 12 τοις εκατό, όμως ουσιαστικά δεν χάνεται ειδοποίηση από ότι και να χω συγχρονισμένα. Γενικά περνώντας από διάφορες συσκευές ακόμη και κοντά σε στοκ android οι υλοποιήσεις της σαμμυ με έχουν κερδίσει ξεκάθαρα τα τελευταία χρόνια, ειδικά το s9 plus με την πίτα το θεωρώ εξαιρετικό σε όλα του! Edited by konakis
Konakis.

• The title was changed to Samsung Galaxy S9+