djchristakis Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Πέρασα και εγώ την 9αρα χωρίς επαναφορά εργοστασιακών μετά την αναβάθμιση και όλα δουλεύουν ρολόι μέχρι στιγμής. Τα gestures τελικά βολεύουν πολύ απλά δεν έχω βρει πως κάνουμε την γρήγορη μετακίνηση δεξιά και αριστερά τις εφαρμογές με το δάχτυλο δεν ξέρω αν καταλάβατε τι λέω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Πέρασα και εγώ την 9αρα χωρίς επαναφορά εργοστασιακών μετά την αναβάθμιση και όλα δουλεύουν ρολόι μέχρι στιγμής. Τα gestures τελικά βολεύουν πολύ απλά δεν έχω βρει πως κάνουμε την γρήγορη μετακίνηση δεξιά και αριστερά τις εφαρμογές με το δάχτυλο δεν ξέρω αν καταλάβατε τι λέωΓίνεται μόνο αν έχεις βάλει gestures hints (αυτές οι 3 γραμμούλες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 συγνωμη αν ειπωθηκε στο θεμα φωτογραφιας με 9 υπαρχει βελτιωση και άλλη ?? Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Γίνεται μόνο αν έχεις βάλει gestures hints (αυτές οι 3 γραμμούλες) Το έχω βάλει αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 συγνωμη αν ειπωθηκε στο θεμα φωτογραφιας με 9 υπαρχει βελτιωση και άλλη ?? Ναι. Ειδικά στις νυχτερινές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Μια ερώτηση....αυτη την επιλογή σαν imessage που εβγαλε η σαμσουνγκ μονο για τα κινητά της σαμσουνγκ πως γίνεται να την εχει το s7 edge και να μην το εχει το s9+ του αδερφού μου;; στο δικό μου s9+ υπαρχει κανονικά! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Δεν είναι ακριβώς σαν το iMessage. Θα πρέπει να το υποστηρίζει ο πάροχος και να έχει γίνει ενεργοποίηση της υπηρεσίας. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Δεν είναι ακριβώς σαν το iMessage. Θα πρέπει να το υποστηρίζει ο πάροχος και να έχει γίνει ενεργοποίηση της υπηρεσίας. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠάροχος;;στην χωρα που ανηκεο το καθε κινητό;;; ενεργοποίηση μονο μεσω απο τις ρυθμίσεις μηνυμάτων δεν γίνεται; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Ναι. Ειδικά στις νυχτερινές. ευχαριστω φιλε μου πολύ....θα το τεσταρω σε συναδελφο...ευκαιρια για ένα mini review...:) Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Πάροχος;;στην χωρα που ανηκεο το καθε κινητό;;; ενεργοποίηση μονο μεσω απο τις ρυθμίσεις μηνυμάτων δεν γίνεται; Από που είναι αγορασμένη η συσκευή του αδερφού σου; Κανα factory reset έχει κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Craven Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Άντε είπα να τσεκάρω και εγώ σήμερα χειροκίνητα και μου ήρθε και εμένα επιτέλους... αγορασμένο απο Γερμανό (COS/COS) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Από που είναι αγορασμένη η συσκευή του αδερφού σου; Κανα factory reset έχει κάνει;Πορτογαλικο είναι! factory reset ειχε κανει οταν το πήρε μόλις εβαλε την καρτα σιμ για να εχει vowifi/volte! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotcot Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Γειά σας.Τελικά η λειτουργία Call Recording λειτουργεί στην Pie ή όχι;Επειδή η συγκεκριμένη λειτουργία είναι σημαντική άν δεν λειτουργεί δεν θα κάνω την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilos79 Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 φίλε έχω ακούσει ότι το call recording δε δουλεύει, όπως επίσης ότι η μπαταρία τελειώνει πιο γρήγορα. Στα λέω με κάθε επιφύλαξη γιατί και εγώ δεν έχω κάνει αναβάθμιση (για αυτούς τους λόγους). Ας μας διαφωτίσουν όσοι έχουν κάνει την αναβάθμιση και έχουν δουλέψει το κινητό κάποιες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 παιδια εγω την εβαλα με το odin αλλα ενω στο samfirm εβαλα SM-G965F και region EUR, οταν τελειωσε και πηγα να δω τι γινεται στο about phone , στο service provider sw γράφει XEU/XEU/XEU/VGR. Κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι ολα EUR εκτος απο το τελευταιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Το ποσοστό της μπαταρίας δε φαίνεται πλέον στη status bar στην 9.0; Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifinas Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Πρέπει να βρεις που είναι η ρύθμιση για να να δεις το ποσοστο αλλά δεν θυμάμαι που πήγα και το άλλαξα. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φίλε έχω ακούσει ότι το call recording δε δουλεύει, όπως επίσης ότι η μπαταρία τελειώνει πιο γρήγορα. Στα λέω με κάθε επιφύλαξη γιατί και εγώ δεν έχω κάνει αναβάθμιση (για αυτούς τους λόγους). Ας μας διαφωτίσουν όσοι έχουν κάνει την αναβάθμιση και έχουν δουλέψει το κινητό κάποιες μέρες.Το call recording όντως δεν δουλεύει ακούς μόνο την φωνή σου. Με δύο προγράμματα που το προσπάθησα δεν. Όσο για την μπαταρία με περίπου 4 ώρες sot με 2 ώρες κλήσεις το ποσοστο μου είναι στο 25% και είναι 2 Τα ξημερώματα με 20 ώρες αναμονής. Δεν το λες κακο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις σε αυτό το φόρουμ στην συζήτηση για τις μπαταρίες και να κάνεις αυτό που αναγράφεται (αυτά που θεωρείς ότι δεν θα σου λείψουν). Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Η μπαταρία δεν μου δουλεύει καλά δεν έκανα ακόμα στήσιμο απτην αρχή και βαριέμαι να κάτσω να στήνω 3 ώρες.. Το νόβα όταν πάω να το δουλέψω λαγκαρει.. Αλλά βλέπω στο κατέβασμα κουρτίνας απτή μέση της οθόνης να δουλεύει πιο καλά όταν έχω το νόβα η αφή.. Μαρεσει που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βγάζουμε πορτραίτο με φλας κ να θολώνει πίσω. Ωραία η νυχτερινή λειτουργία. Ωραίο το σήκωμα ξύπνημα της συσκευής κ ξεκλείδωμα με τα μάτια. Gestures πολλά νέα δεν είδα Ωραίο ότι θα σε μαθαίνει η συσκευή αποτι γράφει.. Τώρα ένα night shoot θα ήθελα Έναν υπερευρυγωνιο φακό Γιά Ναμη ζηλεύω το s10+χα Με τις ειδοποιήσεις που έπαιζαν πολύ χαμηλά νομίζω στο messenger είναι εντάξει στο viber νομίζω όχι.. Νομίζω είναι η πρώτη φορά που έχει τόσες αλλαγές μια αναβάθμιση Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Το ποσοστό της μπαταρίας δε φαίνεται πλέον στη status bar στην 9.0; Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρυθμίσεις - ειδοποιήσεις - γραμμή κατάστασης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Προσπαθώ να στείλω κενο μήνυμα στο 19019 αλλα δεν με αφηνει...ειχα πατήσει μια.λαθος επιλογη την τελευταία φορα οταν με ρωτούσε και απο τοτε δεν με αφηνει... ξέρουμε αυτό πως αλλαζει;;; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Μόλις κατεβηκε και σε εμένα, ελληνικό από γερμανό ~1727 mb Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Προσπαθώ να στείλω κενο μήνυμα στο 19019 αλλα δεν με αφηνει...ειχα πατήσει μια.λαθος επιλογη την τελευταία φορα οταν με ρωτούσε και απο τοτε δεν με αφηνει... ξέρουμε αυτό πως αλλαζει;;; αφήνεις ένα κενό; Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 αφήνεις ένα κενό;Ναι....εχω ξανα στειλει αλλα τωρα δεν μ αφηνει....μου λεει απετυχε... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Ναι....εχω ξανα στειλει αλλα τωρα δεν μ αφηνει....μου λεει απετυχε... μάλλον έχεις κάνει φραγή σε 5ψηφια. πρέπει να καλέσεις τον πάροχό σου να στο ξαναενεργοποιήσει Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 μάλλον έχεις κάνει φραγή σε 5ψηφια. πρέπει να καλέσεις τον πάροχό σου να στο ξαναενεργοποιήσειΚαι την εκανα μεσω του κινητού μου;;;; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts