Jump to content

Samsung Galaxy S9+

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποιος που να έχει Γερμανική συσκευή, να δει αν μπορεί να κάνει το update.

How To join the Beta Program for One UI?

Based on the glimpses shown by Samsung, the new home screen definitely looks much cleaner. We could see the launch of One UI in phones next years. For now, interested users can join the Beta Program for One UI to enjoy these features firsthand.

Download the Samsung Members app from Google Play Store or Galaxy Apps

Log in and go to Notices

Select “One UI Beta Program Registration”

Submit the application

After signing up, go to Settings and then Update Software

Select the Download Updates Manually option.

This will allow the software to update and load the beta version. But please note that the beta program is currently available in China, France, Germany, India, Poland, South Korea, Spain, UK, and USA only.

Κάποιος που να έχει Γερμανική συσκευή, να δει αν μπορεί να κάνει το update.

How To join the Beta Program for One UI?

Based on the glimpses shown by Samsung, the new home screen definitely looks much cleaner. We could see the launch of One UI in phones next years. For now, interested users can join the Beta Program for One UI to enjoy these features firsthand.

Download the Samsung Members app from Google Play Store or Galaxy Apps

Log in and go to Notices

Select “One UI Beta Program Registration”

Submit the application

After signing up, go to Settings and then Update Software

Select the Download Updates Manually option.

This will allow the software to update and load the beta version. But please note that the beta program is currently available in China, France, Germany, India, Poland, South Korea, Spain, UK, and USA only.

Το εχω το samsung members αλλα δεν μου βγαζει κατι .ισως γιατι ειναι Hungary η συσκευή;

Γιαννης

Παιδιά, για να βγάλει τη beta πρέπει(είμαι σχεδόν βέβαιος) , εκτός από το firmware των συγκεκριμένων χωρών, να υπάρχει και SIM της ίδιας χώρας.

Ο μόνος τρόπος να το περάσουμε οι υπόλοιποι θα είναι όταν ανεβάσουν το firmware για πέρασμα μέσω Odin.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

γεια σας παιδια...εχω το galaxy s9+ ειναι απο ιταλια το πηρα απο phonegallery...μιλησα με samsung εχω καννονικα εγγυηση 2 χρονια...σκεφτομε να το πλυνω λιγο να το βαλω σε νερο...ειναι αδιαβροχο αλλα φοραω τζαμι whitestone λετε να εχω θεμα? να περασει το νερο μεσα απο το τζαμι? γενικα αν παθει κατι το κινητο απο νερο μπει μεσα νερο η samsung θα μου κανει αντικατασταση? ή θα τρεχω.??

γεια σας παιδια...εχω το galaxy s9+ ειναι απο ιταλια το πηρα απο phonegallery...μιλησα με samsung εχω καννονικα εγγυηση 2 χρονια...σκεφτομε να το πλυνω λιγο να το βαλω σε νερο...ειναι αδιαβροχο αλλα φοραω τζαμι whitestone λετε να εχω θεμα? να περασει το νερο μεσα απο το τζαμι? γενικα αν παθει κατι το κινητο απο νερο μπει μεσα νερο η samsung θα μου κανει αντικατασταση? ή θα τρεχω.??

Εφόσον δεν σου έχει πέσει ποτέ το βάζεις χωρίς θέμα σε γλυκό νερό και το πλένεις κανονικά. Αν πάρει νερό που δεν πρόκειται αν δεν έχει πέσει ώστε να δημιουργηθεί κάποιο κενό δεν θα έχεις θέμα η Samsung θα το αναλάβει.

Εφόσον δεν σου έχει πέσει ποτέ το βάζεις χωρίς θέμα σε γλυκό νερό και το πλένεις κανονικά. Αν πάρει νερό που δεν πρόκειται αν δεν έχει πέσει ώστε να δημιουργηθεί κάποιο κενό δεν θα έχεις θέμα η Samsung θα το αναλάβει.
κοιτα μια τουμπιτσα εχει φαει με θηκη ομως spigen neo hybrid...απλα φοβαμε μην γινει τπτ και κλαιω το κινητο...

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

κοιτα μια τουμπιτσα εχει φαει με θηκη ομως spigen neo hybrid...απλα φοβαμε μην γινει τπτ και κλαιω το κινητο...

Είναι ένα θέμα γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν ακόμα και ένας πόρος να έχει ανοίξει με το πέσιμο το κλαις το κινητό. Κανε το με οινόπνευμα βάλε λίγο σε χαρτί. Εγώ το κάνω μούσκεμα το κινητό χρόνια δεν ειναι αδιάβροχο και είναι κομπλέ.

Καλημέρα παίδες! Έχω το s9 αλλά είμαι απογοητευμένος από τη μπαταρία του. Σκέφτομαι να αλλάξω σε s9 plus. Αξίζει η αλλαγή. Θα δω δραματική βελτίωση στη ζωή της μπαταρίας ή μπα?

Καλημέρα παίδες! Έχω το s9 αλλά είμαι απογοητευμένος από τη μπαταρία του. Σκέφτομαι να αλλάξω σε s9 plus. Αξίζει η αλλαγή. Θα δω δραματική βελτίωση στη ζωή της μπαταρίας ή μπα?

Φιλικά θα έλεγα κάνε ένα format πρώτα

Καλημέρα φίλε.σε βλέπω γράφεις αρκετά συχνά στο θέμα της μπαταρίας. Αφού έχεις πρόβλημα αλλάξε το με το μεγάλο. Θα δεις διαφορά. Εχει μεγαλύτερη μπαταρία.συν κάτι αλλά που γνωρίζεις. Εγώ έχω το μεγάλο κ ειμαι υπερευχαριστημενος από τη μπαταρία με custom rom k kernel βέβαια. Σήμα κ φωτεινότητα κ δεδομένα τσακίζουν τη μπαταρία. Είναι ανάλογα τη χρήση που κάνει ο καθένας. Έχω δει το μικρό με 9 ώρες εκτός φόρτισης στο 50% με 4 ώρες σοτ με custom rom . Όλα είναι θέμα χρήσης πιστεύω .Εγώ αυτή τη στιγμή που γράφω με το δικό μου ειμαι 32 εκτός φόρτισης από τις οποίες 6 ώρες σοτ 10 ώρες on wifi κ 2 ώρες δεδομένα κ έχω υπόλοιπο 43%

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

1)Έχω κάνει 3 φορές format. + ρυθμίσεις βελτίωσης.

2). Γράφω φίλε μου δυστυχώς γιατί περίμενα περισσότερα. Το κινητό είναι σούπερ με τοπ κάμερα, οθόνη, ήχο, ποιότητα. Αλλα στη δουλειά που είμαι κ το λιωνω στα data βγάζω σκάρτα 3.3 sot. Κ βλέπω κάτι άλλους με "παρόμοιες" " ναυαρχίδες" 6-8 ώρες. Δεν εμπιστεύομαι τη συσκευή με 60% πχ και να βγω έξω βόλτα. Με αγχώνει γιατί το σκαλίζω. Αλλά όχι παιχνίδια. Social....! Είμαι προβληματισμενος. Μια φορά έβγαλα 5* ώρες μόνο με WiFi κ πανηγύριζα

2). Γράφω φίλε μου δυστυχώς γιατί περίμενα περισσότερα. Το κινητό είναι σούπερ με τοπ κάμερα, οθόνη, ήχο, ποιότητα. Αλλα στη δουλειά που είμαι κ το λιωνω στα data βγάζω σκάρτα 3.3 sot. Κ βλέπω κάτι άλλους με "παρόμοιες" " ναυαρχίδες" 6-8 ώρες. Δεν εμπιστεύομαι τη συσκευή με 60% πχ και να βγω έξω βόλτα. Με αγχώνει γιατί το σκαλίζω. Αλλά όχι παιχνίδια. Social....! Είμαι προβληματισμενος. Μια φορά έβγαλα 5* ώρες μόνο με WiFi κ πανηγύριζα

Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι με το s9 plus γιατί έχει μεγαλύτερη οθόνη και αφού το σκαλίζεις συχνά θα είναι μικρή η διαφορά της αυτονομίας λόγω μπαταρίας. Έχεις 3 επιλογές. Η πας service για αλλαγή μπαταρίας ή άλλο τηλέφωνο ή power bank.

Πάρε ένα power bank με 20 ευρώ και άσε το μυαλό σου να ηρεμήσει από τη φόρτιση.

1) Αλλα στη δουλειά που είμαι κ το λιωνω στα data βγάζω σκάρτα 3.3 sot. Κ βλέπω κάτι άλλους με "παρόμοιες" " ναυαρχίδες" 6-8 ώρες.

Ποσες συσκευές υπάρχουν να τις λιώνεις στα data και να βγάζουν πολύ περισσότερο;; Σίγουρα ελάχιστες.

Επίσης με full data καμία, μα καμία, συσκευή δε βγάζει 6-8 ώρες screen on time.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλημέρα φίλε.σε βλέπω γράφεις αρκετά συχνά στο θέμα της μπαταρίας. Αφού έχεις πρόβλημα αλλάξε το με το μεγάλο. Θα δεις διαφορά. Εχει μεγαλύτερη μπαταρία.συν κάτι αλλά που γνωρίζεις. Εγώ έχω το μεγάλο κ ειμαι υπερευχαριστημενος από τη μπαταρία με custom rom k kernel βέβαια. Σήμα κ φωτεινότητα κ δεδομένα τσακίζουν τη μπαταρία. Είναι ανάλογα τη χρήση που κάνει ο καθένας. Έχω δει το μικρό με 9 ώρες εκτός φόρτισης στο 50% με 4 ώρες σοτ με custom rom . Όλα είναι θέμα χρήσης πιστεύω .Εγώ αυτή τη στιγμή που γράφω με το δικό μου ειμαι 32 εκτός φόρτισης από τις οποίες 6 ώρες σοτ 10 ώρες on wifi κ 2 ώρες δεδομένα κ έχω υπόλοιπο 43%

Καλημέρα, τι rom και kernel έχεις βάλει;;;

Καλημέρα, τι rom και kernel έχεις βάλει;;;

Noname v6 rom και kernel ELS

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Ποσες συσκευές υπάρχουν να τις λιώνεις στα data και να βγάζουν πολύ περισσότερο;; Σίγουρα ελάχιστες.

Επίσης με full data καμία, μα καμία, συσκευή δε βγάζει 6-8 ώρες screen on time.

Έτσι ακριβώς ✌️

Konakis.

Το θέμα με το μαύρο ακόμα παραμένει.. Βάλτε στο youtube το τρέιλερ του darkest hour κ θα καταλάβετε..

Σε lcd οθόνη δεν υπάρχει τέτοιο θέμα στο ίδιο βιντεακι

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Βασικά σε ποιο ακριβώς λεπτό φαίνεται το πρόβλημα που περιγράφεις, γιατί το έχω δει 3 φορές και δεν μπορώ να διακρίνω κάτι μεμπτό. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που έχω φωτεινότητα σχεδόν στο τέρμα.

Βασικά σε ποιο ακριβώς λεπτό φαίνεται το πρόβλημα που περιγράφεις, γιατί το έχω δει 3 φορές και δεν μπορώ να διακρίνω κάτι μεμπτό. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που έχω φωτεινότητα σχεδόν στο τέρμα.

Ακριβώς στο 1.01 εκεί στο κεφάλι σταμάτησε το σε τέρμα σκοτάδι εκεί που είναι σε pause πάτα πάνω στην οθόνη κ θα μαυρίζει ακόμα περισσότερο το κεφάλι γενικά θέλει παρατηρήση. Σε σκοτάδια μέσα σε ταινία έχει θέμα

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Γεια σας παιδιά . Ψαχνομαι μεταξύ S9 και S9 +. Απ οτι βλέπω το S9 βγάζει κανα 3ωρο SOT και το S9 + κανα 5ωρο με τα χίλια ζόρια σωστά ;

Η ουσία είναι μια

Με το μικρό δε βγάζεις μέρα με το plus δε σε απασχολεί η μπαταρία γιατί βγάζεις άνετα την μέρα

Γεια σας παιδιά . Ψαχνομαι μεταξύ S9 και S9 +. Απ οτι βλέπω το S9 βγάζει κανα 3ωρο SOT και το S9 + κανα 5ωρο με τα χίλια ζόρια σωστά ;

1 ώρα - μιάμιση και κάτι θα βγάζεις με το S9+

Edited by UsualSuspect

• The title was changed to Samsung Galaxy S9+