elthis Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Παιδιά ερώτηση. Επειδή δεν είχα ποτέ android μέχρι τώρα και δεν το κατέχω. Το s9plus το πήρα μιας εβδομάδας μεταχειρισμένο από Kaizer. Έχω cosmote. Δούλεψε αμέσως μόλις έβαλα την κάρτα και το wifi calling και όλα. Στις ρυθμίσεις μου λέει ότι φοράω μια EUR/TPH. Αυτό είναι πρόβλημα? Και αν ναι τι πρέπει να κάνω? Όποιος θέλει να βοηθήσει ας μου στείλει PM, γιατί έχω macbook (οχι windows) και δεν το κατέχω με rom κτλ... Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Είσαι οκ. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Είσαι οκ. Οκ..ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Υπαρχει και κανει καλη δουλεια σε εσωτερικο χωρο το πορτετο ειναι πολυ καλυτερο https://forum.xda-developers.com/galaxy-s9-plus/themes/gcam-port-galaxy-s9-s9-exynos-t3814539 Αν είναι αυτό που είχα δοκιμάσει πρόσφατα.. Δεν σε αφήνει να βγάζεις φώτο κ. Με φλας όπως έβγαζα με το s8 plus . Τώρα χωρίς φλας δεν το χρειάζεται νομίζω το mode χωρίς να δουλεύει με φλας Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Και το μπροστά δεν δουλεύει καθόλου.. κρίμα. Στο άλλο νήμα έδειχναν φωτο του mate 20pro, και το πορτρέτο του τα έσπαγε!! Κρίμα τέτοιο hardware τσάμπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior7 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Παιδιά καλησπέρα έχω αποκτήσει και εγώ το απλό το s9, έχω ένα θέμα συνδέω το κινητό με τη smart TV για να δω Netflix και στη τηλεόραση βλέπω πολύ σκοτεινά όλα ενώ στο κινητό όλα οκ, στο s7 π είχα ήταν όλα οκ, λέτε να φταίει η ανάλυση του κινητού? Τις δοκίμασα όλες κ τπτ, ίσως αν την έριχνα σε 1080 p? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkiLopSaRo Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Σήμερα εμφανίστηκε στην μπαρα τερμα πανω ενα σηματακι "Vo Lte" χωρίς να πειράξω τίποτα. Νομιζα αρχικά οτι ήταν το Wifi calling αλλα το εχω απεργοποιημενο. Μετά ψαχνοντας βρηκα και εβαλα στο off το "Κλήσεις VoLTE SIM1" και εξαφανίστηκε. Γνωρίζει κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι και γιατί εμφανίστηκε στα καλά καθούμενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Σήμερα εμφανίστηκε στην μπαρα τερμα πανω ενα σηματακι "Vo Lte" χωρίς να πειράξω τίποτα. Νομιζα αρχικά οτι ήταν το Wifi calling αλλα το εχω απεργοποιημενο. Μετά ψαχνοντας βρηκα και εβαλα στο off το "Κλήσεις VoLTE SIM1" και εξαφανίστηκε. Γνωρίζει κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι και γιατί εμφανίστηκε στα καλά καθούμενα; "Η τεχνολογία VoLTE επιτρέπει ταχύτερη πραγματοποίηση κλήσεων κινητής τηλεφωνίας, μειώνει την κατανάλωση ενέργειας επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της κινητής συσκευής και προσφέρει αναβαθμισμένη ποιότητα ήχου. Επιπλέον, επιτρέπει την κίνηση δεδομένων με ταχύτητες 4G/4G+ κατά τη διάρκεια μίας φωνητικής κλήσης αλλάζοντας την εμπειρία του multitasking μέσω κινητής." Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Ευχαριστούμε πολύ elthis ✌️ στο s8 plus μπορεί να γίνει; Είναι θέμα παρόχου , συσκευής ή ταυτόχρονα και των δύο? Εγώ έχω wind , στις κλήσεις μου βγάζει κανονικά το σηματακι HD ,λες να υποστηρίζει ταυτόχρονα και 4g,4g+ ? όπου έχει . Το κινητό είναι με ρομ vodafone ,μου αρέσει δεν έχει το παραμικρό θέμα (εννοώ ως προς την ρομ) . Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Ευχαριστούμε πολύ elthis ✌️ στο s8 plus μπορεί να γίνει; Είναι θέμα παρόχου , συσκευής ή ταυτόχρονα και των δύο? Εγώ έχω wind , στις κλήσεις μου βγάζει κανονικά το σηματακι HD ,λες να υποστηρίζει ταυτόχρονα και 4g,4g+ ? όπου έχει . Το κινητό είναι με ρομ vodafone ,μου αρέσει δεν έχει το παραμικρό θέμα (εννοώ ως προς την ρομ) . Αυτή τη στιγμή μονό η Cosmote (είμαι σχεδόν σίγουρος) το δίνει και σε συγκεκριμένες συσκευές (το s8 υποστηρίζεται) :) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Παιδιά ξέρετε πότε θα βγει η android 9; πριν βγει το s10 η μετά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Παιδιά ξέρετε πότε θα βγει η android 9; πριν βγει το s10 η μετά:) Κάνεις δε γνωρίζει. Μόνο υποθέσεις που οι περισσότερες λένε γύρω στα Χριστούγεννα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Κάνεις δε γνωρίζει. Μόνο υποθέσεις που οι περισσότερες λένε γύρω στα Χριστούγεννα. Εγώ γιατί πιστεύω από 2019. Ούτε την public beta δεν έχουν βγάλει ακόμη. (Μου αρέσει που μπήκε και στο project temple) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Σήμερα εμφανίστηκε στην μπαρα τερμα πανω ενα σηματακι "Vo Lte" χωρίς να πειράξω τίποτα. Νομιζα αρχικά οτι ήταν το Wifi calling αλλα το εχω απεργοποιημενο. Μετά ψαχνοντας βρηκα και εβαλα στο off το "Κλήσεις VoLTE SIM1" και εξαφανίστηκε. Γνωρίζει κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι και γιατί εμφανίστηκε στα καλά καθούμενα;Τι πάροχο έχεις; Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Όταν βγει το S10. Γνωστή η τακτική των κορεατων εδώ και χρονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Έτσι εκεί Ιανουάριο, Φεβρουάριο λογικά Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Goole cam vs stock cam Η gcam σε όλες τις περιπτώσεις που την έχω δοκιμάσει είναι ανώτερη. Το s9 έχει καλό hardware κάμερας και βοηθάει και ο google αλγόριθμος του hdr πολύ να βγει ένα καλό αποτέλεσμα. Πανω g cam κατω stock Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobe1326 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Ποια έκδοση χρησιμοποιείς και με ποιες ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Πως μπορούμε να περάσουμε gcam; Είναι εύκολο; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Λογικά αυτή έχει ο φίλος. https://forum.xda-developers.com/galaxy-s9-plus/themes/gcam-port-galaxy-s9-s9-exynos-t3814539 Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Με αυτήν φίλε δεν έχω καλά αποτελέσματα, δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος, απορία , με το imei μιας συσκευής πως βρίσκουμε για ποια χώρα προορισμού ήταν ; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 (edited) Καλησπέρα έχω ένα θέμα με τα ακουστικά του s9 plus τα AKG. Ξαφνικά δεν λειτουργούν τα κουμπιά αυξομειώσης της έντασης,ουτε το μικρόφωνο τι μπορεί να έγινε;Αλλά ακουστικά που δοκίμασα λειτουργούν κανονικά. Edited October 21, 2018 by theopanatha Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Goole cam vs stock cam Η gcam σε όλες τις περιπτώσεις που την έχω δοκιμάσει είναι ανώτερη. Το s9 έχει καλό hardware κάμερας και βοηθάει και ο google αλγόριθμος του hdr πολύ να βγει ένα καλό αποτέλεσμα. Πανω g cam κατω stock Sent from my SM-G965F using TapatalkΒασικά θα με ενδιέφερε και εμένα ποια ακριβώς gcam έχεις περασμένη και με τι ρυθμίσεις! Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Με αυτήν φίλε δεν έχω καλά αποτελέσματα, δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος, απορία , με το imei μιας συσκευής πως βρίσκουμε για ποια χώρα προορισμού ήταν ; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άστο αυτό και τράβα settings, about phone, software information και δες το Service Provider SW ver. ΑΝ ήταν για χώρα προορισμού Ελλάδα, θα σου βγάζει EUR/EUR/EUR/EUR. Αν ήταν πχ για Γερμανία θα σου βγάζει EUR/EUR/EUR/DBT Για Πολωνία EUR/EUR/EUR/XEO Θα κοιτάξεις το τελευταίο. ΥΓ. Ό,τι rom και να περάσεις, το τελευταίο δεν πρόκειται να αλλάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Άστο αυτό και τράβα settings, about phone, software information και δες το Service Provider SW ver. ΑΝ ήταν για χώρα προορισμού Ελλάδα, θα σου βγάζει EUR/EUR/EUR/EUR. Αν ήταν πχ για Γερμανία θα σου βγάζει EUR/EUR/EUR/DBT Για Πολωνία EUR/EUR/EUR/XEO Θα κοιτάξεις το τελευταίο. ΥΓ. Ό,τι rom και να περάσεις, το τελευταίο δεν πρόκειται να αλλάξει. Το θέμα είναι φίλε ότι το κινητό δεν υπάρχει ακόμη, το δικό μου ξέρω τι είναι, λύση μόνο με το imei θέλω, ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Άστο αυτό και τράβα settings, about phone, software information και δες το Service Provider SW ver. ΑΝ ήταν για χώρα προορισμού Ελλάδα, θα σου βγάζει EUR/EUR/EUR/EUR. Αν ήταν πχ για Γερμανία θα σου βγάζει EUR/EUR/EUR/DBT Για Πολωνία EUR/EUR/EUR/XEO Θα κοιτάξεις το τελευταίο. ΥΓ. Ό,τι rom και να περάσεις, το τελευταίο δεν πρόκειται να αλλάξει. Το δικό μου που είναι EUR/TPH τι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts