Jump to content

Samsung Galaxy S9+

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά ερώτηση. Επειδή δεν είχα ποτέ android μέχρι τώρα και δεν το κατέχω. Το s9plus το πήρα μιας εβδομάδας μεταχειρισμένο από Kaizer. Έχω cosmote. Δούλεψε αμέσως μόλις έβαλα την κάρτα και το wifi calling και όλα. Στις ρυθμίσεις μου λέει ότι φοράω μια EUR/TPH. Αυτό είναι πρόβλημα? Και αν ναι τι πρέπει να κάνω? Όποιος θέλει να βοηθήσει ας μου στείλει PM, γιατί έχω macbook (οχι windows) και δεν το κατέχω με rom κτλ...

Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Είσαι οκ.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Υπαρχει και κανει καλη δουλεια σε εσωτερικο χωρο το πορτετο ειναι πολυ καλυτερο

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s9-plus/themes/gcam-port-galaxy-s9-s9-exynos-t3814539

Αν είναι αυτό που είχα δοκιμάσει πρόσφατα.. Δεν σε αφήνει να βγάζεις φώτο κ. Με φλας όπως έβγαζα με το s8 plus . Τώρα χωρίς φλας δεν το χρειάζεται νομίζω το mode χωρίς να δουλεύει με φλας

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Και το μπροστά δεν δουλεύει καθόλου.. κρίμα. Στο άλλο νήμα έδειχναν φωτο του mate 20pro, και το πορτρέτο του τα έσπαγε!! Κρίμα τέτοιο hardware τσάμπα!

Παιδιά καλησπέρα έχω αποκτήσει και εγώ το απλό το s9, έχω ένα θέμα συνδέω το κινητό με τη smart TV για να δω Netflix και στη τηλεόραση βλέπω πολύ σκοτεινά όλα ενώ στο κινητό όλα οκ, στο s7 π είχα ήταν όλα οκ, λέτε να φταίει η ανάλυση του κινητού? Τις δοκίμασα όλες κ τπτ, ίσως αν την έριχνα σε 1080 p?

Σήμερα εμφανίστηκε στην μπαρα τερμα πανω ενα σηματακι "Vo Lte" χωρίς να πειράξω τίποτα. Νομιζα αρχικά οτι ήταν το Wifi calling αλλα το εχω απεργοποιημενο. Μετά ψαχνοντας βρηκα και εβαλα στο off το "Κλήσεις VoLTE SIM1" και εξαφανίστηκε.

Γνωρίζει κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι και γιατί εμφανίστηκε στα καλά καθούμενα;

Σήμερα εμφανίστηκε στην μπαρα τερμα πανω ενα σηματακι "Vo Lte" χωρίς να πειράξω τίποτα. Νομιζα αρχικά οτι ήταν το Wifi calling αλλα το εχω απεργοποιημενο. Μετά ψαχνοντας βρηκα και εβαλα στο off το "Κλήσεις VoLTE SIM1" και εξαφανίστηκε.

Γνωρίζει κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι και γιατί εμφανίστηκε στα καλά καθούμενα;

"Η τεχνολογία VoLTE επιτρέπει ταχύτερη πραγματοποίηση κλήσεων κινητής τηλεφωνίας, μειώνει την κατανάλωση ενέργειας επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της κινητής συσκευής και προσφέρει αναβαθμισμένη ποιότητα ήχου. Επιπλέον, επιτρέπει την κίνηση δεδομένων με ταχύτητες 4G/4G+ κατά τη διάρκεια μίας φωνητικής κλήσης αλλάζοντας την εμπειρία του multitasking μέσω κινητής."

Follow me on XDA

Ευχαριστούμε πολύ elthis ✌️ στο s8 plus μπορεί να γίνει; Είναι θέμα παρόχου , συσκευής ή ταυτόχρονα και των δύο? Εγώ έχω wind , στις κλήσεις μου βγάζει κανονικά το σηματακι HD ,λες να υποστηρίζει ταυτόχρονα και 4g,4g+ ? όπου έχει . Το κινητό είναι με ρομ vodafone ,μου αρέσει δεν έχει το παραμικρό θέμα (εννοώ ως προς την ρομ) .
Konakis.

Ευχαριστούμε πολύ elthis ✌️ στο s8 plus μπορεί να γίνει; Είναι θέμα παρόχου , συσκευής ή ταυτόχρονα και των δύο? Εγώ έχω wind , στις κλήσεις μου βγάζει κανονικά το σηματακι HD ,λες να υποστηρίζει ταυτόχρονα και 4g,4g+ ? όπου έχει . Το κινητό είναι με ρομ vodafone ,μου αρέσει δεν έχει το παραμικρό θέμα (εννοώ ως προς την ρομ) .

Αυτή τη στιγμή μονό η Cosmote (είμαι σχεδόν σίγουρος) το δίνει και σε συγκεκριμένες συσκευές (το s8 υποστηρίζεται) :)

Follow me on XDA

Παιδιά ξέρετε πότε θα βγει η android 9; πριν βγει το s10 η μετά:)

Κάνεις δε γνωρίζει. Μόνο υποθέσεις που οι περισσότερες λένε γύρω στα Χριστούγεννα.

Follow me on XDA

Κάνεις δε γνωρίζει. Μόνο υποθέσεις που οι περισσότερες λένε γύρω στα Χριστούγεννα.

Εγώ γιατί πιστεύω από 2019. Ούτε την public beta δεν έχουν βγάλει ακόμη.

(Μου αρέσει που μπήκε και στο project temple)

Τι πάροχο έχεις;

Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk

Goole cam vs stock cam

Η gcam σε όλες τις περιπτώσεις που την έχω δοκιμάσει είναι ανώτερη. Το s9 έχει καλό hardware κάμερας και βοηθάει και ο google αλγόριθμος του hdr πολύ να βγει ένα καλό αποτέλεσμα. Πανω g cam κατω stockbf8c81fd4b208e9f5a9863baeaebe4be.jpg21a850def691648b5cbfd44f1340a2e1.jpg

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Λογικά αυτή έχει ο φίλος.

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s9-plus/themes/gcam-port-galaxy-s9-s9-exynos-t3814539

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με αυτήν φίλε δεν έχω καλά αποτελέσματα, δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος,

απορία , με το imei μιας συσκευής πως βρίσκουμε για ποια χώρα προορισμού ήταν ;

Καλησπέρα έχω ένα θέμα με τα ακουστικά του s9 plus τα AKG. Ξαφνικά δεν λειτουργούν τα κουμπιά αυξομειώσης της έντασης,ουτε το μικρόφωνο τι μπορεί να έγινε;Αλλά ακουστικά που δοκίμασα λειτουργούν κανονικά. Edited by theopanatha

Goole cam vs stock cam

Η gcam σε όλες τις περιπτώσεις που την έχω δοκιμάσει είναι ανώτερη. Το s9 έχει καλό hardware κάμερας και βοηθάει και ο google αλγόριθμος του hdr πολύ να βγει ένα καλό αποτέλεσμα. Πανω g cam κατω stockbf8c81fd4b208e9f5a9863baeaebe4be.jpg21a850def691648b5cbfd44f1340a2e1.jpg

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Βασικά θα με ενδιέφερε και εμένα ποια ακριβώς gcam έχεις περασμένη και με τι ρυθμίσεις!

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με αυτήν φίλε δεν έχω καλά αποτελέσματα, δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος,

απορία , με το imei μιας συσκευής πως βρίσκουμε για ποια χώρα προορισμού ήταν ;

Άστο αυτό και τράβα settings, about phone, software information και δες το Service Provider SW ver.

ΑΝ ήταν για χώρα προορισμού Ελλάδα, θα σου βγάζει EUR/EUR/EUR/EUR.

Αν ήταν πχ για Γερμανία θα σου βγάζει EUR/EUR/EUR/DBT

Για Πολωνία EUR/EUR/EUR/XEO

Θα κοιτάξεις το τελευταίο.

ΥΓ. Ό,τι rom και να περάσεις, το τελευταίο δεν πρόκειται να αλλάξει.

Άστο αυτό και τράβα settings, about phone, software information και δες το Service Provider SW ver.

Το θέμα είναι φίλε ότι το κινητό δεν υπάρχει ακόμη, το δικό μου ξέρω τι είναι, λύση μόνο με το imei θέλω, ευχαριστώ

Το δικό μου που είναι EUR/TPH τι είναι?

• The title was changed to Samsung Galaxy S9+