giannisr Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Στο S7 που είχα για 1,5 χρόνο και S8 που έχει τύχει να έχω στα χέρια μου για πολύ λίγο καιρό δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο και για αυτό με παραξένεψε... Αν δεν έχεις αυτόματη φωτεινότητα ενεργοποιημένη, η λειτουργία αυτή δεν είναι διαθέσιμη. Σε s7 και s8 που έχω γίνεται ακριβώς το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Εκτός από acr και win wallet κανένα άλλο wallet δεν δουλεύει; Της ΑΛΦΑ λειτουργεί κανονικά; Ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Εκτός από acr και win wallet κανένα άλλο wallet δεν δουλεύει; Της ΑΛΦΑ λειτουργεί κανονικά; Ξέρει κανείς;Κανονικα Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 900 το πρωί, τώρα που το κοίταξα είναι στα 889 στο σκρουτζ, προβλέπω πολύ μεγάλη πτώση της τιμής του,όποιος έχει υπομονή μπορεί να περιμένει μερικές μέρες για να το πάρει....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Την πέρασα την αναβάθμιση, για να δούμε πως θα λειτουργεί το δακτυλικό τώρα. Έχω και τα fingerprint gestures ενεργοποιημένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Μου απαντησαν απο την samsung hellas οτι το θεμα με το αποτυπωμα το γνωριζουν και θα το διορθωσουν σε μελλοντικη αναβαθμιση που θα βγει πολυ γρηγορα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Κι εγώ μία από τα ίδια. Παραγγελία στο Public από 27/2 και ακόμα τίποτα. Ήθελα να δώσω το iPhone 7 για να πάρω την έκπτωση και δεν ξέρω αν θα ισχύει πια. Αν δεν ισχύει, θα φάνε πόρτα. Μία από τα ίδια, από 1/3 η παραγγελια, εννοείται ότι κανένα νέο. Αν το 500 δεν ισχύει όταν δεήσουν να επικοινωνήσουν, απλά θα πάρουν ... :lol::lol: Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Μου ήρθε σήμερα και η κλασσική Cafele θήκη από το eBay την οποία είχα επί 1 χρόνο και στο S8+. Ότι πιο minimal και λεπτό κυκλοφορεί και με τιμή χώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Μία από τα ίδια, από 1/3 η παραγγελια, εννοείται ότι κανένα νέο. Αν το 500 δεν ισχύει όταν δεήσουν να επικοινωνήσουν, απλά θα πάρουν ... :lol::lol: 500 λογικά θα στο. Κρατήσουν οοοοταν θυμηθούν... Αλλά όταν στο best price έχει 880 εκατό ευρώ κάτω γιατί να τους το δώσεις; το πουλάς σε κάναν γνωστό. Για να δούμε πόσο θα φτάσει σε πρώτη φάση Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Νομίζω ότι με την αναβάθμιση που έκανε η μπαταρία έχει βελτιωθεί πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 μόνο εγώ έχω θέμα με την status bar που όταν την κατεβάζω κολλάει στα μισά? Κάνει κάτι κουλά όταν έχω το messenger ανοιχτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Φέτος θα γίνει πανηγύρι με τις τιμές των s9/s9+ .!!! Θα τρίβουμε τα μάτια μας, η πτώση θα είναι θεαματική και γρήγορη. Πιό θεαματική απο s8/s8+..! Μήν αγοράζετε ακόμα! Αναμονή 2 μήνες να το πάρετε σε πολύ καλύτερη τιμή. Το χρώμα Titanium Grey...-ίσως το πιό ωραίο χρώμα απ'όλα-...παραμένει ένα μυστήριο....πού το βρίσκεις?... Ευρώπη-Αμερική δεν υπάρχει...Γνωστός μού ψιθύρισε ότι εθεάθη κάπου στα βάθη της μέσης ανατολής..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Φέτος θα γίνει πανηγύρι με τις τιμές των s9/s9+ .!!! Θα τρίβουμε τα μάτια μας, η πτώση θα είναι θεαματική και γρήγορη. Πιό θεαματική απο s8/s8+..! Μήν αγοράζετε ακόμα! Αναμονή 2 μήνες να το πάρετε σε πολύ καλύτερη τιμή. Το χρώμα Titanium Grey...-ίσως το πιό ωραίο χρώμα απ'όλα-...παραμένει ένα μυστήριο....πού το βρίσκεις?... Ευρώπη-Αμερική δεν υπάρχει...Γνωστός μού ψιθύρισε ότι εθεάθη κάπου στα βάθη της μέσης ανατολής..... To note 8 βοηθάει στο να πέσει η τιμή του s9. Το s9 είναι ένα λίγο καλύτερο s8. Στα 650 για το s9+ είναι μια οκ τιμή και δεν θα αργήσουμε να το δούμε εκεί. Κάποτε σε 5 6 μήνες είχαμε πτώσεις 400 και 500 ευρώ. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Φέτος θα γίνει πανηγύρι με τις τιμές των s9/s9+ .!!! Θα τρίβουμε τα μάτια μας, η πτώση θα είναι θεαματική και γρήγορη. Πιό θεαματική απο s8/s8+..! Μήν αγοράζετε ακόμα! Αναμονή 2 μήνες να το πάρετε σε πολύ καλύτερη τιμή. Το χρώμα Titanium Grey...-ίσως το πιό ωραίο χρώμα απ'όλα-...παραμένει ένα μυστήριο....πού το βρίσκεις?... Ευρώπη-Αμερική δεν υπάρχει...Γνωστός μού ψιθύρισε ότι εθεάθη κάπου στα βάθη της μέσης ανατολής..... Μα τι ωραια τα λες ...Λες και ψαχνουμε θησαυρο:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 (edited) Φέτος θα γίνει πανηγύρι με τις τιμές των s9/s9+ .!!! Θα τρίβουμε τα μάτια μας, η πτώση θα είναι θεαματική και γρήγορη. Πιό θεαματική απο s8/s8+..! Μήν αγοράζετε ακόμα! Αναμονή 2 μήνες να το πάρετε σε πολύ καλύτερη τιμή. Το χρώμα Titanium Grey...-ίσως το πιό ωραίο χρώμα απ'όλα-...παραμένει ένα μυστήριο....πού το βρίσκεις?... Ευρώπη-Αμερική δεν υπάρχει...Γνωστός μού ψιθύρισε ότι εθεάθη κάπου στα βάθη της μέσης ανατολής..... Μακάρι να είναι έτσι. Το note πάντως έπεσε λίγο και έμεινε κει μέχρι να βγει s9 όπου έχασε λίγο ακόμα.. Ο κόσμος πλέον δεν τα σκάει αφού τα mid κάνουν μια χαρά δουλειά, και η ανανέωση από παλιό μοντέλο είναι μικρή.. Λογική η γρήγορη πτώση λοιπόν. Όσο για το χρώμα, ίσως είναι ο λόγος που δεν πάω καθόλου σε σ9, πραγματικά δε μου αρέσουν τα άλλα και το ίδιο έκανε με note, δεν το έφερε σε γκρι και ασημί ενώ υπήρχε σαν χρώμα. Πραγματικά κρίμα EDIT: Στο Ebay Που εριξα μια ματια υπαρχει απο το T-dimension που δε θυμαμαι που το εχω ξανα δει, σε γκρι, στα 256GB εκδοση, κατω απο 900 ευρω.. Θεωρω οτι αν περιμενουμε λιγο θα το βρουμε ανετα και απο αλλους σε καλη τιμη και πολλα GB. Edited March 16, 2018 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Μακάρι να είναι έτσι. Το note πάντως έπεσε λίγο και έμεινε κει μέχρι να βγει s9 όπου έχασε λίγο ακόμα.. Ο κόσμος πλέον δεν τα σκάει αφού τα mid κάνουν μια χαρά δουλειά, και η ανανέωση από παλιό μοντέλο είναι μικρή.. Λογική η γρήγορη πτώση λοιπόν. Όσο για το χρώμα, ίσως είναι ο λόγος που δεν πάω καθόλου σε σ9, πραγματικά δε μου αρέσουν τα άλλα και το ίδιο έκανε με note, δεν το έφερε σε γκρι και ασημί ενώ υπήρχε σαν χρώμα. Πραγματικά κρίμα Ο κόσμος όντως δεν τα σκάει πιά,,ειναι πολλά τα λεφτά! Στο εξωτερικό τα παίρνουν σχεδόν τζάμπα με συμβόλαια. Εδώ η χώρα είναι σχεδόν τριτοκοσμική πιά. Αλλά νομίζω το σοβαρότερο είναι η μη ανανέωση από s8, μιλάω γιά σχεδιαστική/οπτική ανανέωση. Οι περισσότεροι δεν έχουν τις γνώσεις και την κάψα που έχουμε εμείς. Βλέπουν ένα καινούριο τηλέφωνο που είναι ακριβώς ίδιο με το s8. Γι'αυτό νομίζω η τιμή θα πιάσει "πάτο" φέτος σχετικά γρήγορα. Η samsung τα κάνει σχεδόν πάντα μαντάρα με τα χρώματα!...εδώ δεν έβγαλε λευκό στο note8, κορυφαίο χρώμα αν κρίνουμε από την υλοποίηση του note8 special edition winter olympics 2018... Ούτε καν ασημί και γκρί ! βέβαια το orchid grey είναι κατι μεταξύ γκρί-ασημί το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ ευρώπη. Πάλι καλά που έβγαλε το κορυφαίο Deepsea Blue και έσωσε τα προσχήματα..! γιατί το χρυσό κ μαύρο δεν μού αρέσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Στα 820 σφραγισμένο παίζει αριστερά δεξιά στα φόρουμς τις τελευταίες ώρες. Γύρω στο 700άρι θα το χτυπήσω μου φαίνεται! Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Στην εφαρμογή του Gmail όταν έρχεται mail σας ανάβει το λεντάκι; Στο S8+ άναβε κανονικά, εδώ τώρα όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Ο κόσμος όντως δεν τα σκάει πιά,,ειναι πολλά τα λεφτά! Στο εξωτερικό τα παίρνουν σχεδόν τζάμπα με συμβόλαια. Εδώ η χώρα είναι σχεδόν τριτοκοσμική πιά. Αλλά νομίζω το σοβαρότερο είναι η μη ανανέωση από s8, μιλάω γιά σχεδιαστική/οπτική ανανέωση. Οι περισσότεροι δεν έχουν τις γνώσεις και την κάψα που έχουμε εμείς. Βλέπουν ένα καινούριο τηλέφωνο που είναι ακριβώς ίδιο με το s8. Γι'αυτό νομίζω η τιμή θα πιάσει "πάτο" φέτος σχετικά γρήγορα. Η samsung τα κάνει σχεδόν πάντα μαντάρα με τα χρώματα!...εδώ δεν έβγαλε λευκό στο note8, κορυφαίο χρώμα αν κρίνουμε από την υλοποίηση του note8 special edition winter olympics 2018... Ούτε καν ασημί και γκρί ! βέβαια το orchid grey είναι κατι μεταξύ γκρί-ασημί το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ ευρώπη. Πάλι καλά που έβγαλε το κορυφαίο Deepsea Blue και έσωσε τα προσχήματα..! γιατί το χρυσό κ μαύρο δεν μού αρέσαν. Έτσι είναι. Μακάρι να πέσει βέβαια γρήγορα για εμάς.. Όσο για το νοτε το έβγαλε και ασημί νομίζω και γκρι μωβ αλλά δεν ήρθαν... Μακάρι τούτο να το βρούμε γκρι γιατί τα άλλα χρώματα για μένα είναι αδιάφορα, ειδικα με το αντίστοιχο σασί. Κρατάω μια επιφύλαξη να τα δω από κοντά βέβαια Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Με αυτη την πτωση αρχες καλοκαιριου θα φλερταρει στα 650-700. Εγω να πω την αληθεια ημουν ετοιμος για S8+/Mate 10 Pro αλλα ετσι οπως το βλεπω να κατρακυλαει ,σκεφτομαι να κανω λιγη υπομονη ακομα και καπου στο καλοκαιρι,να μαζεψω κανενα φραγκο παραπανω και να το χτυπησω. Ελπιζω μεχρι τοτε να μην καπουταρει τελειως η μπαταρια του S6. καλοριζικο σε ολους παιδια και θα ειμαστε εδω να βλεπουμε τα σχολια σας εμεις που ειμαστε ακομα αναποφασιστοι.:O:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Ωραιο ειναι παιδια πηρα το δευτερο μετα απο επιστροφη γιατι το πρωτο ηταν πατατα.Αλλα ...δεν ξερω δεν με συγκινει πολυ μαλλον επαθα ανοσια ουτε σκεφτομαι να το βαλω θηκη :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Ωραιο ειναι παιδια πηρα το δευτερο μετα απο επιστροφη γιατι το πρωτο ηταν πατατα.Αλλα ...δεν ξερω δεν με συγκινει πολυ μαλλον επαθα ανοσια ουτε σκεφτομαι να το βαλω θηκη :p:lol: Κράτησε το έτσι χύμα να το χαρείς.... Εγώ μόνο την alcadara έχω βάλει και το χαίρομαι... Τώρα άμα πέσει.... Έπεσε.... Έχω κάνει μια ασφάλεια και βλέπουμε.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Κράτησε το έτσι χύμα να το χαρείς.... Εγώ μόνο την alcadara έχω βάλει και το χαίρομαι... Τώρα άμα πέσει.... Έπεσε.... Έχω κάνει μια ασφάλεια και βλέπουμε.... Εγώ τώρα στο s8 plus ξεκίνησα να το παίρνω χύμα γενικά είμαι πολύ προσεκτικός... Χωρίς εγγύηση σε καινούργια συσκευή είναι ρίσκο... Θα σου φύγουν άλλα 250 με 300 για νέα οθόνη και είναι αμαρτία.. Οπότε εσύ καλά κάνεις tsigl. 840 από 979 μακάρι να συνεχιστεί η πτώση αλλά κρίμα για τα παιδιά που το. Πήραν 979 Εγώ σαν Samsung θα το έβγαζα 700 το μεγάλο θα έβρισκα τρόπο να μην πέσει ούτε ευρώ μέχρι το επόμενο κ. Πιστεύω θα πήγαινε πολύ καλύτερα έτσι σε πωλήσεις μπορεί να λέω κ χαζομάρες.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Καμία πρόταση για tempered glass? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Παιδιά ότι είχα πει για τραγική μπαταρία το παίρνω πίσω 100% η μπαταρία τελικά αποδείχτηκε σούπερ. Είχε δίκιο ο Βαγγέλης που μιλούσε για στρώσιμο της μπαταρίας. Ίσως βοήθησε κ το σημερινό update. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts