konakis Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 @ xroikon... Δεν μου έκανε κλικ, έχω βολευτεί με το s8 plus με καλύπτει κ δεν το έχω βαρεθεί ακόμη :) Σίγουρα έχει δυνατές πινελιές όπως τα στέρεο ηχεία κ η διπλή κάμερα + την 6αρα ραμ , όμως για τα θέλω μου είμαι καλυμμένος κ το κυριότερο,κινητό που δουλεύει άριστα & απροβλημάτιστα δύσκολα το αλλάζω. Μπαταρία βράχος με την oreo ,αλλού πιστεύω, τελείως smooth επίσης σε όλα του, οθονάρα ίδια κι όσον αφορά την κάμερα μ' αρέσει πάρα πολύ κ με καλύπτει. Σίγουρα το s9 & s9 plus είναι ανώτερα, όμως σε αυτές τις περιπτώσεις προτιμώ να φωτογραφίσω "πραγματικά " με τις dslr που έχω ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Έρχεται νέο update με security patch Ιουλίου. Έχει ήδη κυκλοφορήσει για Γερμανία, Ινδία κλπ απ τις 17 του μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Έρχεται νέο update με security patch Ιουλίου. Έχει ήδη κυκλοφορήσει για Γερμανία, Ινδία κλπ απ τις 17 του μήνα. αν διορθώνει μπαταρία καλοδεχόυμενο Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 αν διορθώνει μπαταρία καλοδεχόυμενο Build Number: G960FXXU2BRG6 Android version: Oreo (Android 8.0.0) Release Date: 2018-07-18 · The stability of AR EMOJI has been improved; · The stability of Super slow has been improved; · The stability of Device has been improved; · The security of your device has been improved. Αυτά εδώ θα έχει. Τώρα ποιος ξέρει :P Το προηγούμενο update δεν έλεγε κάτι για την μπαταρία, αλλά βελτιώθηκε κατά πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Build Number: G960FXXU2BRG6 Android version: Oreo (Android 8.0.0) Release Date: 2018-07-18 · The stability of AR EMOJI has been improved; · The stability of Super slow has been improved; · The stability of Device has been improved; · The security of your device has been improved. Αυτά εδώ θα έχει. Τώρα ποιος ξέρει :P Το προηγούμενο update δεν έλεγε κάτι για την μπαταρία, αλλά βελτιώθηκε κατά πολύ. Επειδή αγόρασα το κινητό μετά το τελευταίο upd πόση διαφορά στην μπαταρία είχε πρίν το κινητό σε σχέση με τον βλετιωμένο χρόνο που αναφέρεις? Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Επειδή αγόρασα το κινητό μετά το τελευταίο upd πόση διαφορά στην μπαταρία είχε πρίν το κινητό σε σχέση με τον βλετιωμένο χρόνο που αναφέρεις? 3.50 ώρες sot πριν το update χ2 φορές, (την δεύτερη φορά έβγαλα 4 ώρες) 5 ώρες sot μετά το update ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ χρήση και από τότε χτυπάω και παραπάνω. Δες το ποστ 187 που είχα βάλει και σκρινσοτ και λεπτομέρειες. Ο κολλητός μου που κάνει πιο νορμαλ χρήση, έβγαλε 5ωρο με το παλιο και με το καινουριο βγαζει 6+ σταθερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Έχω μια απορία: Χρησιμοποιεί κανεις το Bixby? Και αν ναι, πως ακριβως; Κανω λαθος που το θεωρω αχρηστο και θελω να απενεργοποιησω το κουμπι, που πετάγεται ξαφνικα το παραθυρο και με εκνευριζει;;; (Αληθεια, απενεργοποιειται καπως το ρημαδι;;; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 https://forum.xda-developers.com/galaxy-s9/themes/app-bxactions-remap-bixby-button-single-t3759638 Εδώ είσαι. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 https://forum.xda-developers.com/galaxy-s9/themes/app-bxactions-remap-bixby-button-single-t3759638 Εδώ είσαι. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. Κάτι άλλο τωρα. Μετα την τελευταια αναβάθμιση η μπαταρια οντως βελτιωθηκε αρκετά. Σημερα ημουν ΟΛΗ μερα 4g με τα δεδομενα ανοιχτά, πολλη ωρα στο ιντερνετ, παιχνιδι στο κινητο και μερικα λεπτα κλησεις. Εγραψε 5 ωρες οθονη, γεγονός εντυπωσιακό για τη χρηση που του κανω... (bluetooth, gps ανοικτά, wifi κλειστο, μια που ημουν εκτος σπιτιου, φωτεινοτητα στο αυτόματο, αλλα λογω ηλιοφανειας μαλλον στο φουλ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. Κάτι άλλο τωρα. Μετα την τελευταια αναβάθμιση η μπαταρια οντως βελτιωθηκε αρκετά. Σημερα ημουν ΟΛΗ μερα 4g με τα δεδομενα ανοιχτά, πολλη ωρα στο ιντερνετ, παιχνιδι στο κινητο και μερικα λεπτα κλησεις. Εγραψε 5 ωρες οθονη, γεγονός εντυπωσιακό για τη χρηση που του κανω... (bluetooth, gps ανοικτά, wifi κλειστο, μια που ημουν εκτος σπιτιου, φωτεινοτητα στο αυτόματο, αλλα λογω ηλιοφανειας μαλλον στο φουλ...) Ναι, στο φουλ το πάει όταν έχει αρκετό ήλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Εγώ Γιατί βγάζω 2,5 ώρες οθόνη? Σίγουρα μου τρώει ένα 12% το Aod αλλά και πάλι άντε να πάει στις 3 ώρες.. Τι στο καλό κάνω λάθος? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Εγώ Γιατί βγάζω 2,5 ώρες οθόνη? Σίγουρα μου τρώει ένα 12% το Aod αλλά και πάλι άντε να πάει στις 3 ώρες.. Τι στο καλό κάνω λάθος?12 % aid είναι πολύ. Εγώ είμαι γύρω στο 2-3 %. Το έχεις στο αυτόματο φωτισμό? Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 12 % aid είναι πολύ. Εγώ είμαι γύρω στο 2-3 %. Το έχεις στο αυτόματο φωτισμό? Sent from my SM-G965F using Tapatalk 12% και μαλιστα απο 00:00 εως 07:00 το εχω κλειστό το Aod. Ναι στο αυτόματο, να το βάλω στο manual? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Δοκίμασε να κάνεις clear cache του aod. Το ποσοστό αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλο. Στο αυτόματο άστο. 12% και μαλιστα απο 00:00 εως 07:00 το εχω κλειστό το Aod. Ναι στο αυτόματο, να το βάλω στο manual? Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Δοκίμασε να κάνεις clear cache του aod. Το ποσοστό αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλο. Στο αυτόματο άστο. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Το έκανα, για να δούμε αύριο.. Ευχαριστώ παντός.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 3.50 ώρες sot πριν το update χ2 φορές, (την δεύτερη φορά έβγαλα 4 ώρες) 5 ώρες sot μετά το update ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ χρήση και από τότε χτυπάω και παραπάνω. Δες το ποστ 187 που είχα βάλει και σκρινσοτ και λεπτομέρειες. Ο κολλητός μου που κάνει πιο νορμαλ χρήση, έβγαλε 5ωρο με το παλιο και με το καινουριο βγαζει 6+ σταθερά. κάτσε ρε φίλε αυτά είναι εξωπραγματικά νούμερα που μας λές και χαίρομαι αλλά εγω πιάνω το πολύ 3 ώρες οθόνη με aod κλειστο και εξοικονόμηση μέτρια. Σε αυτό το διάστημα έχω ανοιχτό συνέχεια 4g, fb, viber, 2 ¨ωρες ομιλία κλπ, εν τω μεταξύ αν απάιξω κανένα παιχνιδιάκι παέι την ρουφάει αμέσως. Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 κάτσε ρε φίλε αυτά είναι εξωπραγματικά νούμερα που μας λές και χαίρομαι αλλά εγω πιάνω το πολύ 3 ώρες οθόνη με aod κλειστο και εξοικονόμηση μέτρια. Σε αυτό το διάστημα έχω ανοιχτό συνέχεια 4g, fb, viber, 2 ¨ωρες ομιλία κλπ, εν τω μεταξύ αν απάιξω κανένα παιχνιδιάκι παέι την ρουφάει αμέσως. Τι εξωπραγματικά; Χθες έβγαλα και 5.30 με το 50% να το χω χαλάσει με 4g και το υπόλοιπο 40% με wifi :P http://prntscr.com/k9tlh8 Όλοι τόσο βγάζουμε, απλά έχουμε κλείσει τις αηδίες που κάνουν sync. Εσύ τώρα δεν ξέρω τι έχεις κάνει στη συσκευή σου, τι έχεις κάνει install κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Και στο κανονικό s8 από 4 ώρες ελάχιστο SOT έβγαζα ,συνήθως 4μιση προς 5 και με ελαφριά χρήση 5μισάωρο, μια χαρά βλέπω πάει κ το s9 μετά το τελευταίο update ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 (edited) Τι εξωπραγματικά; Χθες έβγαλα και 5.30 με το 50% να το χω χαλάσει με 4g και το υπόλοιπο 40% με wifi :P http://prntscr.com/k9tlh8 Όλοι τόσο βγάζουμε, απλά έχουμε κλείσει τις αηδίες που κάνουν sync. Εσύ τώρα δεν ξέρω τι έχεις κάνει στη συσκευή σου, τι έχεις κάνει install κλπ. Κάτσε περίμενε, εγώ εννοώ να έχω 4g ανοιχτό και να το σκαλίζω το κινητό όχι να κάθεται, το ίδιο ισχϋει και για το wifi. Στην φωτό που έχεις βάλει πόση αναμονή και αδράνεια αυσκευής έχεις? Ποιές ''αηδίες'' εννοέις να είναι κλειστές? Εγώ γενικά στο δικό μου δεν έχω βάλει κάποια περίεργη εφαρμογή, μόνο ένα παιχνίδι έχω κατεβάσει και από εκέι και πέρα έχω τις δικές του εφαρμογές. Πάντως 5 και 6 ώρες sot βγάζουν αυτοί που έχουν s8 plus και s9 plus και βέβαια όπως ανέφερα να το δουλεέυεις το τηλέφωνο. Aν θυμάμαι καλά έχεις s8 plus, αρα μήπως αυτά τα νούμερα αφορούν το s8 plus? Edited July 23, 2018 by xroikon_46 Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Κάτσε περίμενε, εγώ εννοώ να έχω 4g ανοιχτό και να το σκαλίζω το κινητό όχι να κάθεται, το ίδιο ισχϋει και για το wifi. Στην φωτό που έχεις βάλει πόση αναμονή και αδράνεια αυσκευής έχεις? Ποιές ''αηδίες'' εννοέις να είναι κλειστές? Εγώ γενικά στο δικό μου δεν έχω βάλει κάποια περίεργη εφαρμογή, μόνο ένα παιχνίδι έχω κατεβάσει και από εκέι και πέρα έχω τις δικές του εφαρμογές. Πάντως 5 και 6 ώρες sot βγάζουν αυτοί που έχουν s8 plus και s9 plus και βέβαια όπως ανέφερα να το δουλεέυεις το τηλέφωνο. Aν θυμάμαι καλά έχεις s8 plus, αρα μήπως αυτά τα νούμερα αφορούν το s8 plus? Έλα σου έβαλα και αριθμάκια να στο εξηγήσω καλύτερα μιας και δεν :P http://prntscr.com/k9vs8o Η συσκευή ήταν σε αδράνεια το βράδυ όπως μπορείς να δεις απ την ίσια γραμμή, σωστά μέχρι εδώ; Έχασε ένα 2-3% όλο το βράδυ. Εκεί που είναι το 1 κυκλωμένο, είναι όταν ξύπνησα και μπήκα fb/insta για chat ΜΕ WIFI. (Ζόρικες εφαρμογές) αλλά όχι τρελή χρήση όπως θα δεις και απ την γραμμή. Εκεί που είναι το 2 κυκλωμένο, είναι όταν βγήκα έξω παραλία και άραξα και έβγαζα βιντεάκια, άπειρες φωτογραφίες και έμπαινα πάλι fb insta κλπ ΜΕ 4G ! Εκεί που είναι το 3 κυκλωμένο, είναι όταν γύρισα σπίτι και το ξέσκισα στην ίδια χρήση μέχρι τις 4+ το πρωί με wifi προφανώς. Στα εξήγησα όσο πιο απλά γίνεται. Έχω το Galaxy S9. Δεν έχω κανένα plus :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 (edited) Έλα σου έβαλα και αριθμάκια να στο εξηγήσω καλύτερα μιας και δεν :P http://prntscr.com/k9vs8o Η συσκευή ήταν σε αδράνεια το βράδυ όπως μπορείς να δεις απ την ίσια γραμμή, σωστά μέχρι εδώ; Έχασε ένα 2-3% όλο το βράδυ. Εκεί που είναι το 1 κυκλωμένο, είναι όταν ξύπνησα και μπήκα fb/insta για chat ΜΕ WIFI. (Ζόρικες εφαρμογές) αλλά όχι τρελή χρήση όπως θα δεις και απ την γραμμή. Εκεί που είναι το 2 κυκλωμένο, είναι όταν βγήκα έξω παραλία και άραξα και έβγαζα βιντεάκια, άπειρες φωτογραφίες και έμπαινα πάλι fb insta κλπ ΜΕ 4G ! Εκεί που είναι το 3 κυκλωμένο, είναι όταν γύρισα σπίτι και το ξέσκισα στην ίδια χρήση μέχρι τις 4+ το πρωί με wifi προφανώς. Στα εξήγησα όσο πιο απλά γίνεται. Έχω το Galaxy S9. Δεν έχω κανένα plus :P Ναι οκ το s9 έχεις, στον φίλο konakis απαντούσα πρίν. Εντάξει μια χαρά σε βρίσκω έτσι, και εγω πάνω κάτω τα ίδια κάνω και ίσως λίγο πιο βαριά λόγω μισαωρου με gaming ωτσόσο τέτοιους χρόνους δεν βγάζω με τίποτα.... Δλδ σε γενικές γραμμές είσαι ικανοποιημενος από την μπαταρία σωστά? Ποιές εφαρμογές έχεις κλειστές που λες ότι τρώνε μπαταρία? Edited July 23, 2018 by xroikon_46 Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Ναι οκ το s9 έχεις, στον φίλο konakis απαντούσα πρίν. Εντάξει μια χαρά σε βρίσκω έτσι, και εγω πάνω κάτω τα ίδια κάνω και ίσως λίγο πιο βαριά λόγω μισαωρου με gaming ωτσόσο τέτοιους χρόνους δεν βγάζω με τίποτα.... Δλδ σε γενικές γραμμές είσαι ικανοποιημενος από την μπαταρία σωστά? Την πρώτη μέρα που το πήρα δεν ήμουν. Μόλις πήρα το update όμως ήταν λες και είχα στα χέρια μου άλλη συσκευή. ΠΟΛΥ καλύτερη μπαταρία. Είμαι υπερ ευχαριστημένος αν και θα ήθελα να είχε την μπαταρία του plus. Μια 3500 τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Μια 3500 τουλάχιστον. Χωρίς να θέλω να εκτροχιάσω τη συζήτηση, αν σου έδιναν και τέτοια μπαταρία αμφιβάλλω αν θα σκεφτόσουν εύκολα να προχωρήσεις σε αγορά νέας συσκευής στα επόμενα 2,3 χρόνια. Εδώ τώρα και δείχνει να είναι η πιο πλήρης, με πολύ μέτρια μπαταρία. Δε γνωρίζω βέβαια αν τεχνικά είναι εφικτό εν έτη 2018, αλλά τείνω να πιστέψω πως για πωλησιακούς λόγους δεν προχωράνε σε μεγαλύτερο capacity, χρόνια τώρα βασικά. Tapatalked using my galaxy S9 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Χωρίς να θέλω να εκτροχιάσω τη συζήτηση, αν σου έδιναν και τέτοια μπαταρία αμφιβάλλω αν θα σκεφτόσουν εύκολα να προχωρήσεις σε αγορά νέας συσκευής στα επόμενα 2,3 χρόνια. Εδώ τώρα και δείχνει να είναι η πιο πλήρης, με πολύ μέτρια μπαταρία. Δε γνωρίζω βέβαια αν τεχνικά είναι εφικτό εν έτη 2018, αλλά τείνω να πιστέψω πως για πωλησιακούς λόγους δεν προχωράνε σε μεγαλύτερο capacity, χρόνια τώρα βασικά. Tapatalked using my galaxy S9 Εγώ συγκεκριμένα κρατάω καιρό τις συσκευές μου. 2 χρόνια στο νερό τουλάχιστον. Το Galaxy S2 το πήρα απ την μέρα που πρωτο βγήκε και το κράτησα μέχρι τον Ιούλιο του 2016 (ω ναι) και δεν κόλλαγε καν με Cyanogen κλπ κλπ. Μετά πήρα ένα Nexus 5X το οποιο το πούλησα πριν λίγο καιρό και πήρα ένα htc u ultra το οποιο δεν με βόλεψε και το πούλησα και αυτό και κατέληξα στο S9. Το s9 θα το κρατήσω πολύ πολύ καιρό. Γιατί στα μάτια μου είναι η πιο top συσκευή στα 520 που την πήρα καινούρια. Το plus δεν το πήρα λόγω μεγέθους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 H διάρκεια της μπαταρίας έχει αυξηθεί πολύ μετά το τελευταίο update. Δεν πίστευα ότι θα έπιανα σχεδόν 5 ώρες SOT αλλά έπιασα. Και μάλιστα έξω, στην παραλία, με την οθόνη στο αυτόματο, δηλαδή στο φουλ. Και η χρήση του σημαίνει 4G, FB, Mail και Chrome... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts