laios23 Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Σκέφτομαι,δηλαδή τι σκέφτομαι εχω ήδη αποφασίσει να πάρω έναν usb bluetοoth adaptor όμως δεν ξέρω ποιον απο όλούς!!!!.Έχω ακούσει διάφορα όμως τρελά και θα ήθελα απο όσους χρησιμοποιούν ηδη κάποιον να μου πουν εντυπώσεις και να με βοηθήσουν οσο γίνεται στην επιλογή μου.Ευχαριστώ εκ των προτέρων :o Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 kamia apantisi re paidia???? :( Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Σκέφτομαι,δηλαδή τι σκέφτομαι εχω ήδη αποφασίσει να πάρω έναν usb bluetοoth adaptor όμως δεν ξέρω ποιον απο όλούς!!!!.Έχω ακούσει διάφορα όμως τρελά και θα ήθελα απο όσους χρησιμοποιούν ηδη κάποιον να μου πουν εντυπώσεις και να με βοηθήσουν οσο γίνεται στην επιλογή μου.Ευχαριστώ εκ των προτέρων :o Μην παρεις της mobile action. Θα σου σπασει τα νευρα. Το ειχα πολυ καιρο ωσπου πηρα ενα της Gigabyte. Παρα πολυ καλο. Γενικα, οποιο και να παρεις, την δουλεια σου θα την κανεις( εκτος απο το MA-700). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Και εγώ της gigabyte έχω Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Ρε παιδιά γιατί όταν ανοίγω το fma μου βγάζει συνεχως μυνήματα του στυλ "Read file file: not found: c/program files/fma......" και τελικά ανοιγει αφού πατήσω οκ σ'αυτά τα μυνήματα; Τι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Μην παρεις της mobile action. Θα σου σπασει τα νευρα. Το ειχα πολυ καιρο ωσπου πηρα ενα της Gigabyte. Παρα πολυ καλο. Γενικα, οποιο και να παρεις, την δουλεια σου θα την κανεις( εκτος απο το MA-700). to exw akousei apo pollous auto.toso xalia re paidi mou???kai einai kai akribos panathema ton.an autos tis gigabyte kanei ews 50e tha ton parw.mexri tosa dinw kai polla einai...... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 to exw akousei apo pollous auto.toso xalia re paidi mou???kai einai kai akribos panathema ton.an autos tis gigabyte kanei ews 50e tha ton parw.mexri tosa dinw kai polla einai...... egw file exw parei apo nokia shop enan tis widcom an thimamai kala kai einai koryfaios adaptoras kata thn gnwmh mou panta etsi!! ,synergazetai apsoga me to kinhto,kai pysteyw oti einai mia kalh agora.to agorasa 50 euro.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 το είχα βρει το καλοκαίρι στην cosmodata Στουρνάρη αρκετά φθηνότερα... γύρω στα 30.. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Ρε παιδιά γιατί όταν ανοίγω το fma μου βγάζει συνεχως μυνήματα του στυλ "Read file file: not found: c/program files/fma......" και τελικά ανοιγει αφού πατήσω οκ σ'αυτά τα μυνήματα; Τι κάνω λάθος; μετονομασε το φακελο "sframework" σε "script" και ολα θα δουλεψουν ρολοι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Να ρωτήσω κάτι ?για τη συσκευή Μ620 δεν υπάρχει λογισμικό για το Κ700 ? Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 thanx a lot paides.tha paw kosmodata na ton parw.30e einai mia xara...... me boleuei:D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Κάπου εδώ μέσα διάβασα ότι τα καταστήματα ΤΙΜ έχουν έναν Bluetooth αντάπτορα γύρω στα 30€ (δεν είναι της Mobile Action) και είναι πολύ καλός. Για ρίξε μια ματιά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Κάπου εδώ μέσα διάβασα ότι τα καταστήματα ΤΙΜ έχουν έναν Bluetooth αντάπτορα γύρω στα 30€ (δεν είναι της Mobile Action) και είναι πολύ καλός. Για ρίξε μια ματιά. ;) euxaristw file mou tha ton tsekarw kai auton.nasai kala.... :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Τι 50 ρε παιδιά... Καλά δεν ψάχνετε καθόλου στο flea... ? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Υπαρχει περιορισμος στο μεγεθος των αρχειων που μπορεις να στειλεις με bluetooth adaptor? Κατι ειχα ακουσει οτι γινοταν μονο εως 500ΚΒ. Με υπερυθρες που χρησημοποιω παντως, δεν υπαρχει καποιο προβλημα (περα απο την ταχητητα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
difragos Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Egw me ena tis D-Link(DBT-120) den exw kanenan periorismo ogkou apostolis sun oti stelnei peripou me 21kbps...to mono provlima pou exw einai oti enw ypostirizei virtual serial port afto arneitai pismatika na doulepsei,den kserw vaivaia an ftaine ta win 98se i i R2AA pou exei to k700i mou. Παράθεση Doctor...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsavv723 Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Prepei na po oti i sixnotita pou ekpempi to Bluetooth einai kapou stous 2,5GHz opoios katalave katalave ... Filika gsavv723 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Prepei na po oti i sixnotita pou ekpempi to Bluetooth einai kapou stous 2,5GHz opoios katalave katalave ... Filika gsavv723 Ε και? Δεν το πιασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Λοιπον πηγα πριν 2 εβδομαδες και αγορασα ενα bluetooth adaptor της Level One απο καταστημα της Cosmote και ειναι αψογος. Τον αγορασα στα 35Ε και μεταφερω με ανεση αρχεια. Εχω μεταφερει μεχρι 3,8 mb στο κινητο μου mp3. Κανενα απολυτως προβλημα θα σου τον προτινα Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Egw me ena tis D-Link(DBT-120) den exw kanenan periorismo ogkou apostolis sun oti stelnei peripou me 21kbps...to mono provlima pou exw einai oti enw ypostirizei virtual serial port afto arneitai pismatika na doulepsei,den kserw vaivaia an ftaine ta win 98se i i R2AA pou exei to k700i mou. Τα Win 98 φταινε τα bluetooth δουλευουν καλυτερα με WinXP + SP2. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Εγω με Κ700 γιατι δεν μπορω να στειλω τιποτα απο το κινητο στο PC με Bpuetooth????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 στην ΤΙΜ εγω το πηρα 112.ολοι οι αλλοι το εχουν 119 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j77 Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Μπορεί πολλοί να μην το χρησιμοποιούν αυτό το πλήκτρο. Τι θα λέγατε, αντί να το έχετε άχρηστο, να το πατάτε και να κάνει write New SMS? Menu > Connectivity > Wap Options > Wap Profiles > Edit το wap που εχετε ενεργο > Advanced > Change HomePage Name : Αδιάφορο address: mailto: τώρα κάθε φορά που θα πατάτε το Online θα ξεκινάει sms. :D ~j77 Παράθεση ~j77 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Εγω με Κ700 γιατι δεν μπορω να στειλω τιποτα απο το κινητο στο PC με Bpuetooth????? i den setareis kala ton adaptora i den exeis rithmisei to programma pou xeirizesai to k700(fantazomai to FMA).exei option pou sou zitaei na epilexeis tropo sindeseis tou kinitou px.serial usb bluetooth ktl. ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Ακομα και απλα να στειλω κατι για να σταλει στα MyReceived Files και παλι δεν γινεται τιποτα ανω με υπερυθρες κανενα προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts