K700i_maniakos Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 AKYRO PANTOS STO F500 DEN GINETE DOKIMASA TA PANTA... KAMIA IDEA? Περιμένεις με vodafone live να λειτουργεί το κινητό σαν όλα τα άλλα; Πολλά ζητάς.... :D :D :D :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosfa Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 και στο k700 μου δουλευει οκ! Παράθεση nikosfa :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmpaul14 Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Περιμένεις με vodafone live να λειτουργεί το κινητό σαν όλα τα άλλα; Πολλά ζητάς Πάντως σε εμένα με Τ610 και live δουλεύει. Παράθεση No comment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Περιμένεις με vodafone live να λειτουργεί το κινητό σαν όλα τα άλλα; Πολλά ζητάς.... :D :D :D :lol: Σε Κ700i Live δουλεύει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Παιδες εχω ενα προβλημα με το ΗΒΗ 660..Το αγορασα πριν απο μια εβδομαδα και το δουλευω με ενα Νοκια 3230 που εχω και με ενα Νοκια 6230 που παλι εχω και δυστυχως δεν μου δειχνει σε κανενα απο τα δυο το ονομα της επαφης της οποιας με καλει,παρα μονο τον αριθμο... Μπορει να με βοηθησει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeorge Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Πολυ φοβαμαί ότι δεν δουλεύει η αναγνόριση κλίσεων με αλλά τηλέφωνα εκτώς απο Sonyericsson Παράθεση Γιώργος...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Έτσι είναι, ακόμα και το P800 για παράδειγμα χρειάζεται αναβάθμιση για να λειτουργήσει το συγκεκριμένο χατακτηριστικό Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 ευχαριστω πολυ παιδια..θα παω στην ericsson να δω τι μπορω να κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Παιδες εχω ενα προβλημα με το ΗΒΗ 660..Το αγορασα πριν απο μια εβδομαδα και το δουλευω με ενα Νοκια 3230 που εχω και με ενα Νοκια 6230 που παλι εχω και δυστυχως δεν μου δειχνει σε κανενα απο τα δυο το ονομα της επαφης της οποιας με καλει,παρα μονο τον αριθμο... Μπορει να με βοηθησει καποιος;νομιζω με τα νοκια δεν δουλευει η αναγνωριση κλησεων στο ΗΒΗ-660. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Παιδιά με P910 γιατί δεν δουλεύει το ακουστικάκι μου;Ααααχ μάλλον θα το πουλήσω κι αυτό μαζί με το s700 :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Παιδιά με P910 γιατί δεν δουλεύει το ακουστικάκι μου;Ααααχ μάλλον θα το πουλήσω κι αυτό μαζί με το s700 :(εκανες pair? μπαταρια εχει? Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 εκανες pair? μπαταρια εχει?Μα δεν το βρίσκει καν πως να κάνω pair!Ναι μπαταρία έχει full!Kαμία ιδέα; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Μα δεν το βρίσκει καν πως να κάνω pair!Ναι μπαταρία έχει full!Kαμία ιδέα; :(κρατα πατημενα μαζι τα πληκτρα +/- της εντασης για 5 δευτερολεπτα και μετα το beep μπαινει σε pairing mode βαλε μετα το τηλεφωνο σε αναζητηση συσκευων κα θα το βρει. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrzammler Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Το πήρα και γώ χθές, μια χαρά παίζει με το T68i, αλλά χωρίς αναγνώριση από τον κατάλογο (μόνο το νούμερο). Έπρεπε να κάνω και το κολπάκι με το + - για να παίξει, καθώς, φυσικά, στο Γερμανό που το πήρα τα παιδιά έπρεπε να παίξουν πριν το πουλήσουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 κρατα πατημενα μαζι τα πληκτρα +/- της εντασης για 5 δευτερολεπτα και μετα το beep μπαινει σε pairing mode βαλε μετα το τηλεφωνο σε αναζητηση συσκευων κα θα το βρει.Σ'ευχαριστώ πολύ να'σαι καλά!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Σ'ευχαριστώ πολύ να'σαι καλά!!!! :Dπαρακαλω,ο λογος που το βρηκε την πρωτη φορα ηταν γιατι οταν το αγοραζεις το ακουστικο και ειναι καινουργιο οταν το ανοιγεις πρωτη φορα μπαινει μονο του σε pairing mode μετα για να το ξανασυνδεσεις με αλλη συσκευη πρεπει παντα να γινεται η συγκεκριμενη διαδικασια. αυτο βεβαια αποτελει και σειμειο ελεχου οταν αγοραζεις και καινουργιο ακουστικο εαν καποιος εχει ανοιξει πριν απο σενα το ακουστικο παει να πει οτι δεν εισαι ο πρωτος. οπως ο φιλος πιο πανω. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 παρακαλω,ο λογος που το βρηκε την πρωτη φορα ηταν γιατι οταν το αγοραζεις το ακουστικο και ειναι καινουργιο οταν το ανοιγεις πρωτη φορα μπαινει μονο του σε pairing mode μετα για να το ξανασυνδεσεις με αλλη συσκευη πρεπει παντα να γινεται η συγκεκριμενη διαδικασια. αυτο βεβαια αποτελει και σειμειο ελεχου οταν αγοραζεις και καινουργιο ακουστικο εαν καποιος εχει ανοιξει πριν απο σενα το ακουστικο παει να πει οτι δεν εισαι ο πρωτος. οπως ο φιλος πιο πανω.Πολύ κατατοπιστική απάντηση,τα αγνοούσα όλα αυτά :X Thanks και πάλι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Υπάρχει τρόπος την ώρα που καλεί κάποιος να γίνεται κύλιση του ονόματός του στην οθόνη, αντί να εμφανίζονται μονάχα τα 4-5 πρώτα γράμματα; Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Υπάρχει τρόπος την ώρα που καλεί κάποιος να γίνεται κύλιση του ονόματός του στην οθόνη, αντί να εμφανίζονται μονάχα τα 4-5 πρώτα γράμματα;αυτο φιλε μου το κανει ετσι και αλλιως,στο δικο μου γινεται εαν ειναι το ονομα πολυ μεγαλο κυλαει στην οθονη. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 ευχαριστω πολυ παιδια..θα παω στην ericsson να δω τι μπορω να κανω... Xlomo to kovw na se voithisoun stin SE gia ta Nokia kinita pou exeis. Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Κάτι ΤΕΤΟΙΟ θα σε έπειθε ; :kill: Και στην cosmodata είδα 256ΜΒ duo αλλά δεν βρίσκω link :O Memory Stick Duo den iparxei pano apo 128 Mb. Den ksero an sou ekane katholou entiposi alla h kartoula tou link pou edoses den grafei tipota allo pano ektos apo Memory Stick Duo!!! ;) Oute MagicGate, oute Sony oute tipota!!!! Ego prosopika den tha empistevomoun kati tetio sto kinito mou, poso malon na skaso 100 dolaria gi auto!! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Εμενα την κοπελα μου στην αναγνωριση απο Αριστεα μου την κανει "ΑΡΙΣ" τι να κανω??? :w00t: :w00t: :w00t: :p :p Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Εμενα την κοπελα μου στην αναγνωριση απο Αριστεα μου την κανει "ΑΡΙΣ" τι να κανω??? :w00t: :w00t: :w00t: :p :pσβησε την επαφη απο το τηλεφωνο και γραψε την απο την αρχη βαζωντας το Α με λατινικο και ολα τα υπολοιπα γραμματα με ελληνικα. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Thanks!!! :D Το εκανα... κατσε να ξαναπαρει και θα δω... :love: :love: Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το HBH-660, ως ασύρματο handset στον υπολογιστή μας; Έχω δοκιμάσει να το συνδέσω, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να στείλω τον ήχο σ' αυτό. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts