Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για συσκευές Sony Ericsson

gbil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

AKYRO PANTOS STO F500 DEN GINETE DOKIMASA TA PANTA... KAMIA IDEA?

Περιμένεις με vodafone live να λειτουργεί το κινητό σαν όλα τα άλλα; Πολλά ζητάς.... :D :D :D :lol:

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Περιμένεις με vodafone live να λειτουργεί το κινητό σαν όλα τα άλλα; Πολλά ζητάς.... :D :D :D :lol:

Σε Κ700i Live δουλεύει μια χαρα.

Παιδες εχω ενα προβλημα με το ΗΒΗ 660..Το αγορασα πριν απο μια εβδομαδα και το δουλευω με ενα Νοκια 3230 που εχω και με ενα Νοκια 6230 που παλι εχω και δυστυχως δεν μου δειχνει σε κανενα απο τα δυο το ονομα της επαφης της οποιας με καλει,παρα μονο τον αριθμο...

Μπορει να με βοηθησει καποιος;

Πολυ φοβαμαί ότι δεν δουλεύει η αναγνόριση κλίσεων με αλλά τηλέφωνα εκτώς απο Sonyericsson
Γιώργος...:ninja:

Έτσι είναι, ακόμα και το P800 για παράδειγμα χρειάζεται αναβάθμιση για να λειτουργήσει το συγκεκριμένο χατακτηριστικό

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Παιδες εχω ενα προβλημα με το ΗΒΗ 660..Το αγορασα πριν απο μια εβδομαδα και το δουλευω με ενα Νοκια 3230 που εχω και με ενα Νοκια 6230 που παλι εχω και δυστυχως δεν μου δειχνει σε κανενα απο τα δυο το ονομα της επαφης της οποιας με καλει,παρα μονο τον αριθμο...

Μπορει να με βοηθησει καποιος;

νομιζω με τα νοκια δεν δουλευει η αναγνωριση κλησεων στο ΗΒΗ-660.
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Παιδιά με P910 γιατί δεν δουλεύει το ακουστικάκι μου;Ααααχ μάλλον θα το πουλήσω κι αυτό μαζί με το s700 :(
εκανες pair? μπαταρια εχει?
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Μα δεν το βρίσκει καν πως να κάνω pair!Ναι μπαταρία έχει full!Kαμία ιδέα; :(
κρατα πατημενα μαζι τα πληκτρα +/- της εντασης για 5 δευτερολεπτα και μετα το beep μπαινει σε pairing mode βαλε μετα το τηλεφωνο σε αναζητηση συσκευων κα θα το βρει.

Το πήρα και γώ χθές, μια χαρά παίζει με το T68i, αλλά χωρίς αναγνώριση από τον κατάλογο (μόνο το νούμερο).

Έπρεπε να κάνω και το κολπάκι με το + - για να παίξει, καθώς, φυσικά, στο Γερμανό που το πήρα τα παιδιά έπρεπε να παίξουν πριν το πουλήσουν....

Guest valeria
κρατα πατημενα μαζι τα πληκτρα +/- της εντασης για 5 δευτερολεπτα και μετα το beep μπαινει σε pairing mode βαλε μετα το τηλεφωνο σε αναζητηση συσκευων κα θα το βρει.
Σ'ευχαριστώ πολύ να'σαι καλά!!!! :D

Σ'ευχαριστώ πολύ να'σαι καλά!!!! :D
παρακαλω,ο λογος που το βρηκε την πρωτη φορα ηταν γιατι οταν το αγοραζεις το ακουστικο και ειναι καινουργιο οταν το ανοιγεις πρωτη φορα μπαινει μονο του σε pairing mode μετα για να το ξανασυνδεσεις με αλλη συσκευη πρεπει παντα να γινεται η συγκεκριμενη διαδικασια. αυτο βεβαια αποτελει και σειμειο ελεχου οταν αγοραζεις και καινουργιο ακουστικο εαν καποιος εχει ανοιξει πριν απο σενα το ακουστικο παει να πει οτι δεν εισαι ο πρωτος. οπως ο φιλος πιο πανω.

Guest valeria
παρακαλω,ο λογος που το βρηκε την πρωτη φορα ηταν γιατι οταν το αγοραζεις το ακουστικο και ειναι καινουργιο οταν το ανοιγεις πρωτη φορα μπαινει μονο του σε pairing mode μετα για να το ξανασυνδεσεις με αλλη συσκευη πρεπει παντα να γινεται η συγκεκριμενη διαδικασια. αυτο βεβαια αποτελει και σειμειο ελεχου οταν αγοραζεις και καινουργιο ακουστικο εαν καποιος εχει ανοιξει πριν απο σενα το ακουστικο παει να πει οτι δεν εισαι ο πρωτος. οπως ο φιλος πιο πανω.
Πολύ κατατοπιστική απάντηση,τα αγνοούσα όλα αυτά :X Thanks και πάλι! :)

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι.

Υπάρχει τρόπος την ώρα που καλεί κάποιος να γίνεται κύλιση του ονόματός του στην οθόνη, αντί να εμφανίζονται μονάχα τα 4-5 πρώτα γράμματα;

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι.

Υπάρχει τρόπος την ώρα που καλεί κάποιος να γίνεται κύλιση του ονόματός του στην οθόνη, αντί να εμφανίζονται μονάχα τα 4-5 πρώτα γράμματα;

αυτο φιλε μου το κανει ετσι και αλλιως,στο δικο μου γινεται εαν ειναι το ονομα πολυ μεγαλο κυλαει στην οθονη.

ευχαριστω πολυ παιδια..θα παω στην ericsson να δω τι μπορω να κανω...

Xlomo to kovw na se voithisoun stin SE gia ta Nokia kinita pou exeis.

Κάτι ΤΕΤΟΙΟ

θα σε έπειθε ; :kill: Και στην cosmodata είδα 256ΜΒ duo αλλά δεν βρίσκω link :O

Memory Stick Duo den iparxei pano apo 128 Mb.

Den ksero an sou ekane katholou entiposi alla h kartoula tou link pou edoses den grafei tipota allo pano ektos apo Memory Stick Duo!!! ;)

Oute MagicGate, oute Sony oute tipota!!!!

Ego prosopika den tha empistevomoun kati tetio sto kinito mou, poso malon na skaso 100 dolaria gi auto!! :worry:

Εμενα την κοπελα μου στην αναγνωριση απο Αριστεα μου την κανει "ΑΡΙΣ" τι να κανω??? :w00t: :w00t: :w00t: :p :p
σβησε την επαφη απο το τηλεφωνο και γραψε την απο την αρχη βαζωντας το Α με λατινικο και ολα τα υπολοιπα γραμματα με ελληνικα.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το HBH-660, ως ασύρματο handset στον υπολογιστή μας;

Έχω δοκιμάσει να το συνδέσω, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να στείλω τον ήχο σ' αυτό.

Νίκος Καββαδίας

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για συσκευές Sony Ericsson
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was unpinned and pinned