garfield Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Πω πω σα μαμά έκανα (είμαι μαμά :p ) Εχετε δίκιο, παραήμουνα αυστηρή, αλλά εσείς που είστε καλά παιδια, είπαμε δε θα με παρεξηγήσετε... Τα πυροτεχνήματα είναι όντως πολύ καλή ιδέα.. Resurection_boy τι λες για τα δυναμιτάκια? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Πω πω σα μαμά έκανα (είμαι μαμά :p ) Εχετε δίκιο, παραήμουνα αυστηρή, αλλά εσείς που είστε καλά παιδια, είπαμε δε θα με παρεξηγήσετε... Τα πυροτεχνήματα είναι όντως πολύ καλή ιδέα.. Resurection_boy τι λες για τα δυναμιτάκια? :p Τι δυναμιτακια καλε. Πηγενε σε κανεναν Καλιμνιο να σου μαθει τι παει να πει πυροτεχνιμα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Τι δυναμιτακια καλε. Πηγενε σε κανεναν Καλιμνιο να σου μαθει τι παει να πει πυροτεχνιμα! ;) :D :D :D Κι αυτή η ιδέα με τις Ρωσίδες δεν είναι κακή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. May 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 eklhplhksh 8elei to paidi na tous kanei...oute plaka ,oute doro...:p Σωστα...κατι που θα τους ευχαριστησει αλλα και θα ειναι εκπληξη. Δυστυχως τα πυροτεχνηματα 7 το βραδυ δυσκολο, οσο για LIMO με διακοσμηση κομματακι ακριβο θα βγει...ολα τα υπολοιπα θα εχουν γελιο αλλα...για μια αλλη φορα. Ευχαριστω παντως Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Πω πω σα μαμά έκανα (είμαι μαμά :p ) Εχετε δίκιο, παραήμουνα αυστηρή, αλλά εσείς που είστε καλά παιδια, είπαμε δε θα με παρεξηγήσετε... Τα πυροτεχνήματα είναι όντως πολύ καλή ιδέα.. Resurection_boy τι λες για τα δυναμιτάκια? :p Δεν σε παρεξηγήσαμε :) .. Έτσι και αλλιώς πλάκα έκανα.. Για αυτό έβαλα και αυτό: :lol: ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. May 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Ωραια ειναι στους γαμους των στρατιωτικων που γινονται σκηνιθκα εξω απο την εκκλησια. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Λοιπόν άκου τι έκπληξη έκαναν στον δικό μου γάμο... πήραν δύο κόνους που κάνουν μικρό μπαμ και πετάνε πολλά χαρτάκια (λευκά ή πολύχρωμα ή μεταλιζέ) πολύ ψηλά, και όπως ανέβαινε η νύφη τα σκαλιά τα έσκασαν, με αποτέλεσμα ένα πολύ όμορφο εφέ - έκπληξη. Αυτά τα πήραν απο ένα μαγαζί στην Αθήνα που έχει τέτοια, γύρω στα30Ε το ένα, αν σε ενδιαφέρει να μάθω και να σου πώ.. Επίσης, για το θέμα της λιμουζίνας, αν έχουν δικό τους αυτοκίνητο τότε θα μπορούσες (μαζί με κάποιον άλλο φίλο για να μοιράσετε το κόστος, και με τον οδηγό του δικού τους αυτοκινήτου) να κανονίσεις μια λίμο μόνο για την προσέλευση στην εκκλησία, με λιγότερο κόστος... θα είναι φοβερή έκπληξη και για τη νύφη όταν φεύγει απο το σπίτι αλλά κυρίως για τον γαμπρό, που θα περιμένει άλλο αυτοκίνητο και μέχρι την στιγμη΄που θα βγεί η νύφη του θα είναι σίγουρος οτι έχουν κάνει λάθος εκκλησία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. June 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 αυτο με τα χαρτακια θα ηταν πολυ καλο. Μου αρεσε...αν και δεν προλαβαμε...ο Γαμος εγινε. Ολα πολυ καλα. κατι πυροτεχνηματα οχι ακριβως στο κεντρο,στο γλεντι. (στην επαρχεια στο γλεντι γινετε χαμος). Ευχαριστω θα δω για τους επομενους 14γαμους μεχρι το σεπτεμβριο τι θα κανω!! Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 και του χρονου :p :p :p παντως τα πυροτεχνηματα μου αρεσουν στον γαμο κανουν πιο φανταχτερο το ολο σκηνικο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Λοιπόν άκου τι έκπληξη έκαναν στον δικό μου γάμο... πήραν δύο κόνους που κάνουν μικρό μπαμ και πετάνε πολλά χαρτάκια (λευκά ή πολύχρωμα ή μεταλιζέ) πολύ ψηλά, και όπως ανέβαινε η νύφη τα σκαλιά τα έσκασαν, με αποτέλεσμα ένα πολύ όμορφο εφέ - έκπληξη. Αυτά τα πήραν απο ένα μαγαζί στην Αθήνα που έχει τέτοια, γύρω στα30Ε το ένα, αν σε ενδιαφέρει να μάθω και να σου πώ.. Το καλύτερο θα ήταν να τα σκάσουν στη μάπα της νύφης :w00t: Εκεί να δεις τι έκπληξη θα ήταν :lol: :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 mpa de xreiazete tipota..o filos sou tha dei tis ekplikseis otan pantreutei... xaxaxaxaxa να αυτό είναι ότι πιο σωστό έχω ακούσει,μετά φαίνονται οι εκπλήξεις :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. June 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Μαλλον παντρεμένη, ετσι arfi-gorgona; !!!! Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 τσου και είμαι αγόρι :p αλλα ξέρω πολλούς όμως και βλέπω ότι γίνετε 1a γάμος και 2 διαζύγια :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 ( μιας που είπες ότι έχεις και άλλους γάμους :p ) Μπορείς να κάνεις ενα dvd με φωτογραφίες του ζεύγους και να τους το δώσεις στον γάμο , νομίζω ότι θα τους αρέσει πάρα πολύ :rolleyes: καθώς επίσης θα μπορούσε η ίδια ιδέα να γίνει κάπως διαφορετικά.... δηλαδή να υπάρχει προτζέκτορας στο μαγαζί που θα γίνει το τραπέζι του γάμου και την ώρα που θα χορεύουν το τραγούδι τους ,να δείχνει σε πανί δικές τους φωτογραφίες! :) ( δεν μπορείτε να πείτε ...από πρωτοτυπία & φαντασία σκίζω εεε :D ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 to ekane mia gnosth mas sto gamo ths ayto jane...to apotelesma den htan kai idiaitera ....kalo na to po? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 πιστεύω πως πολύ πρωτότυπο θα ήταν στο γλέντι , να τους έχετε καραόκεεε :D φίλοι να τραγουδήσουν για το ζεύγος ή να τραγουδήσει ο γαμπρός ή η νύφη για τον άλλον :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 jane petalouda nomizo pos ayto einai kati san e8imo..toulaxitson na afieronei o gampros sthn nyfh kai na to tragoudaei kiolas... (mhpos to kanoun mono sthn toumpa 8essalonikhs?) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 jane petalouda nomizo pos ayto einai kati san e8imo..toulaxitson na afieronei o gampros sthn nyfh kai na to tragoudaei kiolas... (mhpos to kanoun mono sthn toumpa 8essalonikhs?)δεν έγραψα να το αφιερώσει απλά....ΑΛΛΑ , να το τραγουδήσει καραόκε.................................................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balloo Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 xaxaxaxaxa να αυτό είναι ότι πιο σωστό έχω ακούσει,μετά φαίνονται οι εκπλήξεις :lol: χαχα ναι οντως πετυχημενο Παράθεση It Feel So Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts