KostasV Δημοσιεύτηκε May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 9, 2005 Εχω συνδεση με Φορθνετ και χρησιμοποιω το USR 9106, το οποιο εχει ενα lent με την ενδηξη Wan IP, το οποιο αναμοσβηνει πρασινα συνεχεια. Το PC δουλευει συνεχεια και γενικα δε μενει μονο του πανω απο 24 ωρες. Ποτε δεν εχει βγει οφ. Καποιες φορες εχω ενα συντομο κολλημα, γιατι μου αλλαζει IP και αυτο ειναι ολο. Δυο φορες το αφησα και εφυγα, η μια τη Καθαρη Δευτερα, ειχε μεινει μονο το DC++ να κατεβαζει. Γυρναω και το βλεπω κοκκινο το λεντακι και φυσικα no connection. ανοιγω και κλεινω το router και ολα οκ. Γκαντεμια σκεφτηκα εγινε οταν ελειπα. Φευγω για Πασχα, γυρναω μια απο τα ιδια... Αρα κατι αλλο παιζει.... Αποριες: α)Τι ειναι αυτο το Wan IP? β) Υπο ποιες συνθηκες βγαινει οφ? Θελει http δραστηριοτητα για να ειναι οκ? γ) Γιατι δεν εκανε το router μονο του restart? δ) Αν φταιξω μια σελιδα που κανει refresh μονη της θα ειμαστε λετε οκ? ε) Εχει κανεις το ιδιο προβλημα? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Μαλλον οταν εφυγες δεν εβαλες κανενα οριο με αποτελεσμα να "μπουκωσει" η συνδεση σου και να κλαταρει. Γιατι δεν εκανε μονο του restart δεν ξερω, ουτε το δικο μου κανει, την αλλη φορα βαλε limit τουλαχιστον στα uploads. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Εχω συνδεση με Φορθνετ και χρησιμοποιω το USR 9106, το οποιο εχει ενα lent με την ενδηξη Wan IP, το οποιο αναβοσβηνει πρασινα συνεχεια. Το PC δουλευει συνεχεια και γενικα δε μενει μονο του πανω απο 24 ωρες. Ποτε δεν εχει βγει οφ. Καποιες φορες εχω ενα συντομο κολλημα, γιατι μου αλλαζει IP και αυτο ειναι ολο. Δυο φορες το αφησα και εφυγα, η μια τη Καθαρη Δευτερα, ειχε μεινει μονο το DC++ να κατεβαζει. Γυρναω και το βλεπω κοκκινο το λεντακι και φυσικα no connection. ανοιγω και κλεινω το router και ολα οκ. Γκαντεμια σκεφτηκα εγινε οταν ελειπα. Φευγω για Πασχα, γυρναω μια απο τα ιδια... Αρα κατι αλλο παιζει.... Αποριες: α)Τι ειναι αυτο το Wan IP? β) Υπο ποιες συνθηκες βγαινει οφ? Θελει http δραστηριοτητα για να ειναι οκ? γ) Γιατι δεν εκανε το router μονο του restart? δ) Αν φταιξω μια σελιδα που κανει refresh μονη της θα ειμαστε λετε οκ? ε) Εχει κανεις το ιδιο προβλημα? Εγώ έχω το 9105(άσχετο). :) Το WAN IP πρασινίζει αφού πρώτα συγχρονίσει το modem/router με τον ISP σου και ανάψει η ένδειξη DSL. Αναβοσβήνει συνέχεια γιατί γίνεται μεταφορά δεδομένων από και προς τον υπολογιστή σου. Αν δεις και την κάρτα δικτύου σου θα διαπιστώσεις πως το ίδιο γίνεται κι εκεί. :) Τώρα τι ακριβώς γίνεται και σου κόβει τη σύνδεση δεν ξέρω να σου πω :O Πάντως το έχω πάθει κι εγώ αυτό λίγες φορές αλλά δεν το έψαξα. Πάντως κάνε και μια αναβάθμιση του firmware που έχει. Είναι πολύ εύκολη διαδικασία και δεν παίρνει πάνω από 5 λεπτά. Για περισσότερες πληροφορίες και πολλά how to μπορείς να μάθεις στο adslgr forum στο τομέα των U.S Robotics :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Τι έδωσες τα λεφτάκια σου και πήρες το USR; Alcatel r0x :) Και γιατί σε ρίχνει και σου αλλάζει IP; Δεν το κατάλαβα αυτο! Μπαίνεις με PPPoATM ή PPPoEthernet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. May 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 IP μου αλλαζει γιατι δεν εχο static. Το κανει καθε 2-3-4 μερες, και στην Αγγλια μου το εκανε. Με PPPoATM μπαινω, ετσι μου ειπανε απο τη Φορτηνετ. Τι ειναι αυτο? Το θεμα ειναι οτι δε το κανει στη ψυχρα, το κανει μονο οταν το αφηνω μονο του πολυ. Κατα τα αλλα εχει να σνησει 3 μηνες το PC και το ιντερνετ. Λετε να μου κραταει μουτρα που φευγω? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Να σου κρατάει μούτρα δεν παίζει... Εγώ το αφήνω μήνες ανοικτό και δε με ρίχνει Dynamic με Forthnet έχω κι εγώ και μπαίνω με Bridged Ethernet (μπαίνει και με αυτό, άσε τι σου προτείνει η Forthnet). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Καλά τι σχέση έχει αν το αφήνεις μια μέρα; Αφού είναι router, πρέπει να είναι συνδεμένο όσο είναι στη πρίζα, ανεξάρτητα από το αν είναι on ο υπολογιστής. Έχεις δοκιμάσει να δεις αν όταν λείψεις κλείσεις τον υπολογιστή, αν θα κοκκινίσει και πάλι; Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Ποιόν ISP χρησιμοποιείς; Επικοινώνησες μαζί του να δεις τι έχει να σου πει; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. May 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Καλά τι σχέση έχει αν το αφήνεις μια μέρα; Αφού είναι router, πρέπει να είναι συνδεμένο όσο είναι στη πρίζα, ανεξάρτητα από το αν είναι on ο υπολογιστής. Έχεις δοκιμάσει να δεις αν όταν λείψεις κλείσεις τον υπολογιστή, αν θα κοκκινίσει και πάλι; Πρεπει να περιμενω το επομενο τρημερο γιαυτο :( Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. May 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Να σου κρατάει μούτρα δεν παίζει... Εγώ το αφήνω μήνες ανοικτό και δε με ρίχνει Dynamic με Forthnet έχω κι εγώ και μπαίνω με Bridged Ethernet (μπαίνει και με αυτό, άσε τι σου προτείνει η Forthnet). Τι σημαινουν αυτα τα 2 προτοκολλα? Ποιες οι διαφορες τους? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Διάβασε εδώ: http://www.carricksolutions.com/pppoe.php ή ψάξε λίγο στο Google. Εγώ προτιμώ το PPPoE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts