loyros Δημοσιεύτηκε February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 8, 2018 Χθες έκανε την εμφάνιση του σε αρκετά newsletter το Huawei P Smart στα 249€. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Γενικά Διαθέσιμα Χρώματα: Μαύρο / Μπλε /Χρυσό Οθόνη Διαγώνιος Οθόνης: 5.65"Τύπος Οθόνης IPS Ανάλυση Οθόνης: 2160 x 1080 pixels Τεχνικά Χαρακτηριστικά Σύστημα Android: 8.0 Μάρκα Επεξεργαστή: HiSilicon Kirin 659 Πυρήνες Επεξεργαστή 8πύρηνος 2.36 GHz & 1.7 GHz Μνήμη RAM 3 GB Αποθηκευτικός Χώρος32 GB Επέκταση Μνήμης Μέχρι 200 GB microSD Κάμερα Πίσω13 + 2 MP Μπροστά 8 MP FlashLED ΣυνδεσιμότηταΔίκτυο 4G WLAN Quad-band Bluetooth Version v4.2 Wi-Fi Hotspot NFC μόνο στην έκδοση LX1 Επιπλέον Χαρακτηριστικά Τύπος Sim Nano Sim Τύπος 2ης SimNano-SIM Ραδιόφωνο Όχι Χρόνος Αναμονήςέως 200 ώρες Χρόνος Ομιλίας έως 12 ώρες Χωρητικότητα Μπαταρίας 3000 mAh Αφαιρούμενη μπαταρία Όχι Δείκτης SAR 0.49 Διαστάσεις και Βάρος Βάρος165 gr Μήκος15.0 mm* Πλάτος 7.21 cm Πάχος 0,75 cm Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gassim Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 ωραίο φαίνεται και σε λογική τιμή. Με προβληματίζει λίγο η έλλειψη NFC και το οτι δεν είναι αδιάβροχο αλλά εντάξει μάλλον πολλά θέλω. Πείτε καμιά γνώμη γιατί το σκέφτομαι σοβαρά για αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 παιδια τιμη σαρ το κινητακι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Πήγα και το είδα σήμερα στο mediamarkt, έχει nfc κανονικά και είναι και δικαρτο, αν δεν είχα το Honor 6X που τα έχει όλα αυτά στο 90 % αναλογικά πλην του oreo θα το σκεφτόμουν ίσως. Απ την άλλη αυτή η νέα τάση των fullview οθονών που είναι πιο στενότερη και μεγαλύτερου μήκους δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Πάντως το κινητό έχει nfc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. February 8, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 έχει nfc πήγα το είδα και γω από κοντά είμαι πολύ ενθουσιασμένος, μακάρι να το πάρει κάποιος άμεσα να μας πει εντυπώσεις από την καθημερινή χρήση του. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Έχω το xiaomi redmi note 4x, αξίζει να το πασάρω στην γυναίκα και να πάρω το huawei? Η μπαταρία μάλλον χειρότερη αλλά σε όλα τα άλλα καλύτερο; Πιστεύω να διαθέτει την b20 γιατί αλλιώς απορρίπτεται κατευθείαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 (edited) σημερα το πηρα το κινητο.ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου εμενα μου εχει την 122 οταν το ανοιξα για πρωτη φορα μου εβγαλε αναβαθμιση και δεν την εκανα και τωρα που το σεταρισα και παω να την κανω δεν μου την εμφανιζει μου λεει οτι ειναι ενημερωμενο στην τελευται εκδοση Edited February 12, 2018 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. February 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 αναμένουμε εντυπώσεις από μπαταρία και επιδόσεις γενικότερα. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 αναμένουμε εντυπώσεις από μπαταρία και επιδόσεις γενικότερα. να το δω και θα γραψω σχετικα με ολα αυριο ελπιζω να εχω μια πρωτη αποψη Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Φίλε καλομιλητο και καλοδουλεμενο.περιμενουμε τις εντυπώσεις σου μιας και είσαι ο πρώτος που το αγόρασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Φίλε καλομιλητο και καλοδουλεμενο.περιμενουμε τις εντυπώσεις σου μιας και είσαι ο πρώτος που το αγόρασε. Σε ευχαριστώ πολύ. Λοιπον είμαι από εχθές που το φορτιστησα στο εκατό τοις εκατό και σήμερα με χρήση συνεχόμενη με Wi Fi και καθόλου δεδομένα και δεν το έχω αφήσει καθόλου ήσυχο εκτός από το βράδυ 12 με 7 το πρωί και μέχρι τώρα η μπαταρία είναι στο 68 τοις εκατό. Nfc έχει και ραδιόφωνο και μια ωραία επιλογή έχει να κρύβει τα κουμπιά πλοήγησης στο δίνει σαν επιλογή να προσθέσεις ένα επιπλέον πλήκτρο για να τα κρύβεις όταν δεν τα χρειάζεσαι. Τώρα από Lang δεν μου κολησε ποτέ το τηλέφωνο πάει σφαίρα πάρα τα 3gb ram. Οθόνη πολύ ωραία χρώματα και στην οθόνη έχει επιπλέον και της Google την σελίδα αν το σύρεις από αριστερά προς τα δεξιά. Στην συνομιλία ακούς τον άλλον πολύ καθαρά το ίδιο και αυτός εσένα. Προς το παρόν αυτά είδα αν δω και κάτι άλλο ενημερώνω Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. February 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 καλησπέρα φίλος, πόσες ώρες οθόνης έβγαλες; Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 (edited) καλησπέρα φίλος, πόσες ώρες οθόνης έβγαλες;[/QUO - μολις το εβαλα για φορτιση με ποσοστο 49 τοισ εκατο.ειδα στην χρηση μπαταριας οτι απο την τελευταια πληρη φορτιση χρισιμοποιηθηκαν 20 ωρες και 6 λεπτα. Edited February 13, 2018 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 και ενα αλλο χαρακτηριστικο που μολις ειδα στις ρυθμισεις που επιτελους το εβαλε η huawei ειναι το διπλο πατημα για ενεργοποιηση η απενεργοποιηση της οθονης.επιτελους ειχα καιρο να το δω σε κινητο της Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 και ενα αλλο χαρακτηριστικο που μολις ειδα στις ρυθμισεις που επιτελους το εβαλε η huawei ειναι το διπλο πατημα για ενεργοποιηση η απενεργοποιηση της οθονης.επιτελους ειχα καιρο να το δω σε κινητο της sar το βιβλιαρακι λεειι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 sar το βιβλιαρακι λεειι?? δεν το ειδα καθολου θα το δω οταν παω σπιτη και θα σου πω Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. February 14, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 και ενα αλλο χαρακτηριστικο που μολις ειδα στις ρυθμισεις που επιτελους το εβαλε η huawei ειναι το διπλο πατημα για ενεργοποιηση η απενεργοποιηση της οθονης.επιτελους ειχα καιρο να το δω σε κινητο τηςτο έχει ναι, όταν το είδα Πλαίσιο το τσεκαρα. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 το έχει ναι, όταν το είδα Πλαίσιο το τσεκαρα. στα αρνητικα του τωρα να προσθεσω για τον ηχο στην αναπαραγωγη μουσικης και βιντεο καθαρος μεν αλλα πολυ χαμηλος σε ενταση και στην φωτογραφια δεν μπορω να πω οτι με αφησε και την καλυτερη εντυπωση ειδικα σε νυκτερινες ληψεις οσο για την μπροστινη απλως καλη. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios78 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 (edited) απόρια από άσχετο. πως μπορώ να τεστάρω αν δουλέυουν και οι 2 κάμερες πίσω και δουλέυουν σωστά; νομίζω ότι είναι rgb-mono σε αυτό οι κάμερες όταν βάζω μονόχρομη και κλείνω το δεύτερο μάτι δεν βλέπω διαφορά edit: από ότι είδα η δεύτερη κάμερα είναι μόνο για depth. η απορία όμως ισχύει. πως τεστάρω το δεύτερο φακό; edit 2: το βρήκα, είναι το aperture mode Edited February 16, 2018 by georgios78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. February 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Γνωρίζει κάποιος αν από κατάστημα Γερμανός το κινητό θα είναι branded? Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Γνωρίζει κάποιος αν από κατάστημα Γερμανός το κινητό θα είναι branded? 99% θα είναι,η Cosmote/Γερμανός συνήθως πουλάνε branded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 και ενα αλλο χαρακτηριστικο που μολις ειδα στις ρυθμισεις που επιτελους το εβαλε η huawei ειναι το διπλο πατημα για ενεργοποιηση η απενεργοποιηση της οθονης.επιτελους ειχα καιρο να το δω σε κινητο της Αυτό είναι πολύ πολύ ενδιαφέρον! Καιρός ήταν! :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gassim Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 και ενα αλλο χαρακτηριστικο που μολις ειδα στις ρυθμισεις που επιτελους το εβαλε η huawei ειναι το διπλο πατημα για ενεργοποιηση η απενεργοποιηση της οθονης.επιτελους ειχα καιρο να το δω σε κινητο της που ειναι αυτο στις ρυθμισεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 που ειναι αυτο στις ρυθμισεις; ρυθμισεις-εξυπνη βοηθεια-ελεγχος κινησης-διπλο πατημα και σου βγαζει την επιλογη Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gassim Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 ρυθμισεις-εξυπνη βοηθεια-ελεγχος κινησης-διπλο πατημα και σου βγαζει την επιλογη ευχαριστώ πολύ. Το τηλέφωνο όπως το έβγαλα απο το κουτί είχε ένα προστατευτικό οθόνης. Επειδή δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ, αυτό είναι tampered glass ή απλή μεμβράνη; Οι θήκες μάλλον είναι νωρίς ακομα για να έχουν έρθει στα μαγαζιά ε; Έχει βρει κανένας καμία καλή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts