FIREBLADE1 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Δηλαδή σε ένα γιατρό που δεν του πληρώνουν τις εφημερίες να βλέπει λιγότερους ασθενείς;Α ρε τρόικα που χρειάζεται! Τροικα χρειαζεται και σε εμας ομως που φερνουμε ενα σκασμο πραγματα "αξιας" τα οποια τα μαρκαρουμε 45$ για να μην πληρωσουμε φορους-τελωνειο-μεταφορικα κλπ....μην νομιζεις οτι δεν ξερουν στο κεντρο των EΛΤΑ τι γινεται, ξερουν και πολυ καλα μαλιστα, το οτι ειναι δημοσιοι υπαλληλοι δεν σημαινει οτι ειναι και βλακες, απλα το καταπινουν τοσο καιρο, μια μερα ομως στανταρ θα σκασει θεμα, διοτι πιεζονται πολυ χωρις κερδος, κ εσενα αν σε βαλω να παραγεις περισσοτερο στο 8ωρο θα αντιδρασεις. Σε ενα τηλεφωνο που εκανα στα κεντρικα τους και συνομιλουσα με μια "φιλη"της ειπα για δεματα απο αυστρια - σουηδια κλπ, η απαντηση ηταν αμεση, "ειναι ολα απο ασια ρε συ, το ξερουμε" ηδη το ταχυδρομειο της αυστριας (swiss post) βαζει κιτρινο αυτοκολλητο επανω στα δεματα οτι το αντικειμενο αυτο ειναι απο τριτη χωρα, και δεν συμμορφωνεται με τις κοινοτικες φορολογικες νομοθεσιες και καθεστωτα. Αν θελει ο εκτελωνιστης να στο κρατησει εκει και να μην το παρεις ποτε, τοτε σου ζηταει και μια πιστοποιηση CE που λιγοι κινεζοι εχουν, και δεν το παιρνεις ποτε....παει για καταστροφη με προτοκολλο. Ασε τους κλωνουν που πολλοι φερνουν, εκει πας για απατη χωρις να το καταλαβεις, αν σε καλεσουν για κατι τετοιο καλυτερα να κανεις εσυ τον κινεζο μετα..!!!! Παντως τους οφειλουμε ενα μεγαλο ευχαριστω!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είχα επιλογή ανάμεσα σε EMS ή DHL... Το δέμα είναι πάνω από 2 κιλά... Εσύ τι θα διάλεγες??? Σίγουρα EMS γιατί με την DHL.............. Θα δείξει...... Εαν μπορεις σπας το δεμα σε δυο δεματα, εαν οχι τοτε ems ειναι μονοδρομος γιατι με dhl κλαφτα χαραλαμπε, αν και δεματα δυο κιλων και ανω μεταφερουν και η nlpost και η swiss post... απλα εκει κοστιζουν στον κινεζο...... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 25.04 shipped 11.05 παρέλαβα μια χαρά δηλαδή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) Aυτο πως το ξερεις? Και δεν ακουγεται σωστο, εγω αποστολες που εφυγαν απο κινα 15-20 /04 τα εχω παραλαβει, 20-30/03 ακομη τιποτα..... τα πρωτα ηταν nlpost-swiss post τα δευτερα sg post...αρα κατι παιζει με sg post η με την 4px η με τον ανταποκριτη τους εδω στην ελλαδα... λεω τωρα εγω!!!! Τι "που το ξέρω", διάβασε το άλλο νήμα και θα δεις! Η παραγγελία μου από 23/03 εμφανίστηκε σήμερα όπως και κάποιες άλλες. Η sp με ενημέρωσε πως τα δέματα είναι Ελλάδα, ένας φίλος ενημέρωσε πως τα δέματα από sp είναι σε χαμηλή προτεραιότητα. Αυτά! Edited May 12, 2015 by sakis88888 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Aυτο πως το ξερεις? Και δεν ακουγεται σωστο, εγω αποστολες που εφυγαν απο κινα 15-20 /04 τα εχω παραλαβει, 20-30/03 ακομη τιποτα..... τα πρωτα ηταν nlpost-swiss post τα δευτερα sg post...αρα κατι παιζει με sg post η με την 4px η με τον ανταποκριτη τους εδω στην ελλαδα... λεω τωρα εγω!!!! Τι "που το ξέρω", διάβασε το άλλο νήμα και θα δεις! Η παραγγελία μου από 23/03 εμφανίστηκε σήμερα όπως και κάποιες άλλες. Η sp με ενημέρωσε πως τα δέματα είναι Ελλάδα, ένας φίλος ενημέρωσε πως τα δέματα από sp είναι σε χαμηλή προτεραιότητα. Αυτά! Διαβασε τι γραφω στο post μου γιατι λεμε τα ιδια με αλλα λογια, απ την αλλη εαν πια εισαι τοσο γνωστης να σου δινω τα tracking number να μου τα τσεκαρεις εσυ στο μελλον!!!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisP1973 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Τροικα χρειαζεται και σε εμας ομως που φερνουμε ενα σκασμο πραγματα "αξιας" τα οποια τα μαρκαρουμε 45$ για να μην πληρωσουμε φορους-τελωνειο-μεταφορικα κλπ....μην νομιζεις οτι δεν ξερουν στο κεντρο των EΛΤΑ τι γινεται, ξερουν και πολυ καλα μαλιστα, το οτι ειναι δημοσιοι υπαλληλοι δεν σημαινει οτι ειναι και βλακες, απλα το καταπινουν τοσο καιρο, μια μερα ομως στανταρ θα σκασει θεμα, διοτι πιεζονται πολυ χωρις κερδος, κ εσενα αν σε βαλω να παραγεις περισσοτερο στο 8ωρο θα αντιδρασεις. Σε ενα τηλεφωνο που εκανα στα κεντρικα τους και συνομιλουσα με μια "φιλη"της ειπα για δεματα απο αυστρια - σουηδια κλπ, η απαντηση ηταν αμεση, "ειναι ολα απο ασια ρε συ, το ξερουμε" ηδη το ταχυδρομειο της αυστριας (swiss post) βαζει κιτρινο αυτοκολλητο επανω στα δεματα οτι το αντικειμενο αυτο ειναι απο τριτη χωρα, και δεν συμμορφωνεται με τις κοινοτικες φορολογικες νομοθεσιες και καθεστωτα. Αν θελει ο εκτελωνιστης να στο κρατησει εκει και να μην το παρεις ποτε, τοτε σου ζηταει και μια πιστοποιηση CE που λιγοι κινεζοι εχουν, και δεν το παιρνεις ποτε....παει για καταστροφη με προτοκολλο. Ασε τους κλωνουν που πολλοι φερνουν, εκει πας για απατη χωρις να το καταλαβεις, αν σε καλεσουν για κατι τετοιο καλυτερα να κανεις εσυ τον κινεζο μετα..!!!! Παντως τους οφειλουμε ενα μεγαλο ευχαριστω!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εαν μπορεις σπας το δεμα σε δυο δεματα, εαν οχι τοτε ems ειναι μονοδρομος γιατι με dhl κλαφτα χαραλαμπε, αν και δεματα δυο κιλων και ανω μεταφερουν και η nlpost και η swiss post... απλα εκει κοστιζουν στον κινεζο...... Δεν έσπαγε το δέμα... είναι ένα quadcopter... Πακέτο σε ένα... Και η DHL είναι απαράδεκτη... ένας φίλος παρήγγειλε από κίνα μικροπράγματα αξίας 20 ευρώ και του ζήτησαν 140 εδώ Θεσσαλονίκη. τους είπε κρατήστε τα δεν τα θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Δεν έσπαγε το δέμα... είναι ένα quadcopter... Πακέτο σε ένα... Και η DHL είναι απαράδεκτη... ένας φίλος παρήγγειλε από κίνα μικροπράγματα αξίας 20 ευρώ και του ζήτησαν 140 εδώ Θεσσαλονίκη. τους είπε κρατήστε τα δεν τα θέλω. K ομως σπαει, εχω φερει quadcopter, σε αλλο πακετο το quad σε αλλο η μπαταρια σε αλλο η τηλεκατευθυνση, αναλογα το ποσο καλες σχεσεις εχεις με τον κινεζο και ποσο τον εμπιστευεσαι........ :) Κ επειδη τα μικρα quad τυπου syma κλπ ειναι πουπουλα....μαλλον εφερες κατι σε dji , ε?!!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisP1973 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 K ομως σπαει, εχω φερει quadcopter, σε αλλο πακετο το quad σε αλλο η μπαταρια σε αλλο η τηλεκατευθυνση, αναλογα το ποσο καλες σχεσεις εχεις με τον κινεζο και ποσο τον εμπιστευεσαι........ :) Κ επειδη τα μικρα quad τυπου syma κλπ ειναι πουπουλα....μαλλον εφερες κατι σε dji , ε?!!!! εεεε, ναι:lol: Αυτόν τον κινέζο δεν τον ήξερα... Πρώτη φορά συναλλασσόμουν με τον συγκεκριμένο... ο άλλος με τον οποίο έχω τακτικές συναλλαγές και κανένα πρόβλημα με τελωνεία δεν μου έστελνε Ελλάδα το συγκεκριμένο. Η NLpost μέχρι δύο κιλά. Πάνω από 2 κιλά με έστελνε σε άλλο μεταφορέα ο οποίος δεν έστελνε κάτι με μπαταρία. τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 εεεε, ναι:lol: Αυτόν τον κινέζο δεν τον ήξερα... Πρώτη φορά συναλλασσόμουν με τον συγκεκριμένο... ο άλλος με τον οποίο έχω τακτικές συναλλαγές και κανένα πρόβλημα με τελωνεία δεν μου έστελνε Ελλάδα το συγκεκριμένο. Η NLpost μέχρι δύο κιλά. Πάνω από 2 κιλά με έστελνε σε άλλο μεταφορέα ο οποίος δεν έστελνε κάτι με μπαταρία. τι να πω... Ε λυσεις υπαρχουν ακομη και για την μπαταρια, αλλα ρε φιλε μου καλε, να συναλλασεσαι με κινεζο για πρωτη φορα και να κανεις αγορα ενος dji προφανως phantom των 600+ ευρω ειναι καλο ρισκο θα ελεγα....τεσπα πες μας τελικα τι εγινε με το τελωνειο οταν το παραλαβεις με το καλο. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Όντως αυτήν την περίοδο υπάρχει μια γενική καθυστέρηση. Χρόνια ψωνίζω από εξωτερικό αλλά δε θυμάμαι κάτι αντίστοιχο. Παραγγελία και αποστολή με H-K post στις 28/3 --> παραλαβή 11/5 Παραγγελία από Αγγλία 13/4 --> παραλαβή 5/5 παραγγελία από Ιταλία 27/4 --> παραλαβή 11/5 παραγγελία από Γερμανία 27/4 --> παραλαβή [εκκρεμμεί] Επίσης έχουν αργήσει και λογαριασμοί τηλεφωνίας κτλ που ήδη έχουν λήξει πριν καν φτάσουν. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Όντως αυτήν την περίοδο υπάρχει μια γενική καθυστέρηση. Χρόνια ψωνίζω από εξωτερικό αλλά δε θυμάμαι κάτι αντίστοιχο. Παραγγελία και αποστολή με H-K post στις 28/3 --> παραλαβή 11/5 Παραγγελία από Αγγλία 13/4 --> παραλαβή 5/5 παραγγελία από Ιταλία 27/4 --> παραλαβή 11/5 παραγγελία από Γερμανία 27/4 --> παραλαβή [εκκρεμμεί] Επίσης έχουν αργήσει και λογαριασμοί τηλεφωνίας κτλ που ήδη έχουν λήξει πριν καν φτάσουν. Τα ΕΛΤΑ για τους λογαριασμους τι σου ειπαν? Αν ρωτησες δλδ! Μηπως βγαλουμε καμια ακρη τι συνεβει. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Αν ειναι θεμα προσωπικου και δεν εχουν κοσμο για να βγει η δουλεια ας κανουν προσληψεις να μειωθει και η ανεργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisP1973 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Ε λυσεις υπαρχουν ακομη και για την μπαταρια, αλλα ρε φιλε μου καλε, να συναλλασεσαι με κινεζο για πρωτη φορα και να κανεις αγορα ενος dji προφανως phantom των 600+ ευρω ειναι καλο ρισκο θα ελεγα....τεσπα πες μας τελικα τι εγινε με το τελωνειο οταν το παραλαβεις με το καλο. Σήμερα παρέλαβα.....Πόνεσα αλλά λίγο σε σχέση με το περιεχόμενο του πακέτου.... Λοιπόν 14 κ κάτι το τέλος στα ελτα και 66 κ κατι οι δασμοί... Με 81 ευρώ την έβγαλα. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 παιδια το ρολοι εφτασε χθες ελλαδα με βαση το tracking ποτε να το περιμενω καστορια? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Σήμερα παρέλαβα.....Πόνεσα αλλά λίγο σε σχέση με το περιεχόμενο του πακέτου.... Λοιπόν 14 κ κάτι το τέλος στα ελτα και 66 κ κατι οι δασμοί... Με 81 ευρώ την έβγαλα. :ninja: 81ευρω.....με τι δηλωμενη αξια? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Αυτο το γνωριζεις απο μεσα? Γιατι αν ισχυει ειναι απαρεδεκτο. Απαράδεκτο είναι να δουλεύεις χωρίς να πληρώνεσαι, όχι να μην δουλεύεις υπερωρίες επειδή δεν στις πληρώνουν. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisP1973 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 81ευρω.....με τι δηλωμενη αξια? 210 η αξία του εμπορεύματος και 44 τα ναύλα = 264 ευρώ. Έτσι το εκτίμησαν. Το τι έγραφε ο κινέζος στο πακέτο είναι άλλη ιστορία...(22 δολάρια). Αλλά αυτό που μου αρέσει είναι ότι η μεταφορά φορολογείτε... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Mε SG Post κανενα νεότερο ? 11 - 4 Και ακομα να φτασει Ελλάδα που κολλησε? Φευγω για Dispute αν δε δω αυριο Αφιξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Mε SG Post κανενα νεότερο ? 11 - 4 Και ακομα να φτασει Ελλάδα που κολλησε? Φευγω για Dispute αν δε δω αυριο Αφιξη. Υπομονή φίλε. Εγώ απο 2-4 και ακόμα τίποτα. Άλλοι είναι από Μάρτιο και ακόμα περιμένουν. Πέσαμε σε δύσκολη περίοδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Υπομονή φίλε. Εγώ απο 2-4 και ακόμα τίποτα. Άλλοι είναι από Μάρτιο και ακόμα περιμένουν. Πέσαμε σε δύσκολη περίοδο. Ας ενημερωναν οτι θα υπαρχει καθυστηερηση εδω παραγγειλα πριν 2-3 εβδομαδες με Free Air Mail και Free shipping π λεει περνει μεχρι 45 μερες και εχουν ερθει πριν απο το SG Post. Αμα ειναι να μη το περναμε συστημενο η να ενημερωναν να χτυπουσα με DHL και ας πληρωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Mε SG Post κανενα νεότερο ? 11 - 4 Και ακομα να φτασει Ελλάδα που κολλησε? Φευγω για Dispute αν δε δω αυριο Αφιξη. Και εγω απο 11/04 ειμαι.Χλωμο το κοβω για αυριο.Μαλλον την αλλη εβδαμαδα και βλεπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Ας ενημερωναν οτι θα υπαρχει καθυστηερηση εδω παραγγειλα πριν 2-3 εβδομαδες με Free Air Mail και Free shipping π λεει περνει μεχρι 45 μερες και εχουν ερθει πριν απο το SG Post. Αμα ειναι να μη το περναμε συστημενο η να ενημερωναν να χτυπουσα με DHL και ας πληρωνα. Φίλε μου μην βιάζεσαι, εγώ περιμένω από 30-3 διαφορά πακέτα και σήμερα το ένα εμφανίστηκε αεροδρόμιο, αν είχες Τήνο διάθεση να διαβάσεις λίγο την σελίδα που παρήγγειλε διπλά στο free air mail γράφει από 25 έως 60 μέρες, οπότε μην παραπονιέσαι γιατί περιμένεις μόνο 20 μέρες, εμείς δηλαδή τι να πούμε, αν βιαζόσουν ας επερνες από Ελλάδα όπως πολλοί λένε εδώ μέσα, και να σου πουν και κάτι;;;;;; ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Σήμερα παρέλαβα Singapore post με αποστολή 25/3. Χθες μπήκε αεροδρόμιο, σήμερα το είχα Χαλκιδική. Δεν είναι θέμα Ελτα σίγουρα. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 (edited) Φίλε μου μην βιάζεσαι, εγώ περιμένω από 30-3 διαφορά πακέτα και σήμερα το ένα εμφανίστηκε αεροδρόμιο, αν είχες Τήνο διάθεση να διαβάσεις λίγο την σελίδα που παρήγγειλε διπλά στο free air mail γράφει από 25 έως 60 μέρες, οπότε μην παραπονιέσαι γιατί περιμένεις μόνο 20 μέρες, εμείς δηλαδή τι να πούμε, αν βιαζόσουν ας επερνες από Ελλάδα όπως πολλοί λένε εδώ μέσα, και να σου πουν και κάτι;;;;;; ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ασε να ξερω εγω απο που θα παραγγειλω, δεν ειναι η πρωτη φορα που περνω απο εξω και δε περιμενω 20 μέρες αλλα 33. [Δε διαβασες μαλλον προσεχτικα τι ειπα] > Πληρωσα SG Post συστημενο για να ερθει γρηγορα και 2 εβδομαδες ΜΕΤΑ παραγγειλα με Free Shipping κατι αλλο και ηρθε ενω το SG Post ακομα κοβει βολτες ; Τελος παντων αυτα εχουν τα κινεζικα. [Εχω στο κεφαλι μου πανω απο 50 παραγγελιες απο κινα - αυτο πρωτη φορα γινεται] Σήμερα παρέλαβα Singapore post με αποστολή 25/3. Χθες μπήκε αεροδρόμιο, σήμερα το είχα Χαλκιδική. Δεν είναι θέμα Ελτα σίγουρα. Α τόσο κααααλααα!! Thanks για τη ενημερωση.. δεν ειναι θεμα ελτα ναι οντως εβαλα να παρουν τηλ στα κεντρικα γιατι ειδε κ η κοπελα που δουλευε εκει οτι εχει περιασει ηδη ενας μηνας και λεει οτι δε εχει μπει καν Ελλαδα [Αθήνα] Edited May 14, 2015 by sakis92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Ασε να ξερω εγω απο που θα παραγγειλω, δεν ειναι η πρωτη φορα που περνω απο εξω και δε περιμενω 20 μέρες αλλα 33. [Δε διαβασες μαλλον προσεχτικα τι ειπα] > Πληρωσα SG Post συστημενο για να ερθει γρηγορα και 2 εβδομαδες ΜΕΤΑ παραγγειλα με Free Shipping κατι αλλο και ηρθε ενω το SG Post ακομα κοβει βολτες ; Τελος παντων αυτα εχουν τα κινεζικα. [Εχω στο κεφαλι μου πανω απο 50 παραγγελιες απο κινα - αυτο πρωτη φορα γινεται] Α τόσο κααααλααα!! Thanks για τη ενημερωση.. δεν ειναι θεμα ελτα ναι οντως εβαλα να παρουν τηλ στα κεντρικα γιατι ειδε κ η κοπελα που δουλευε εκει οτι εχει περιασει ηδη ενας μηνας και λεει οτι δε εχει μπει καν Ελλαδα [Αθήνα] Κι εγώ μια από τα ίδια, για φίλους φίλες αδερφό οικογένειά γενικά, πρώτη φορά τόσες πολλές μέρες!!!!!!! Δεν το είπα ειρωνικά και συγνώμη αν φάνηκε έτσι!!!!! Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Αυτο παντως με sg post εχει καταντησει αηδια, εγω ειμαι απο 29/3 despatched to overseas, ολες οι αλλες παραγγελιες που ειχα βαλει, ακομη και 15/4 με nlpost εχουν παραδοθει, τι να πω....δεν θελω να πιστευω οτι ειναι θεμα ελτα. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts