Jump to content

Τα πάντα για τα Kart

antonis_wrx
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 63
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Που όμως θα γίνει?

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Pallini,Ag.Kosma (an kai ehei moufa kart toulahiston tin teleftea fora pou piga)

Tora an kserete kai alla...

Na mazeftoume 5-6 omos.(min po parapano)

Mutilator :shifty:

Εγώ συνήθως πηγαίνω Αγία Μαρίνα λόγο εξοχικού που είναι κοντά(Βαρκιζα)

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

egw diathetw peripou 1500-2000e. Kai ta ital corsa-ital sistem einai kala an ta kserete.ta kart se oles sxedon tis pistes einai axrista.de pane katholou.apta e pou diathetw katalavenete de agorazw kainourio alla metaxeirismeno.exw psaksei sti xrisi eykairia alla de to nomizw aksiopisto na parw apo aggelia.tha doume.enas filos pire ena 2xrono 125cc mono 700e.vevaia tou eleipan timoni kathisma frena.mono moter kai sasi pire diladi!!! :p :p :p

Me 2000€ μπορείς να βρείς καινούριο......

ωραια πιστουλα ειναι αυτη που ειναι στην εθνικη(διπλα απο εκει ειναι και η χωματινη πιστα οπου ειναι τρελη κ@υλα) και εγω μεσα ειμαι....

ALWAYS FEAR OF A GOOD SNIPER, UNLESS YOU ENCOUNTER HIM FROM BEHIND

(CS RULES)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pipitop@pi (14 Απρ. 2004 , 19:04)

(διπλα απο εκει ειναι και η χωματινη πιστα οπου ειναι τρελη κ@υλα) και εγω μεσα ειμαι....

Αυτή είναι για χωμάτινα καρτ......

Έχει κάνει κανείς?

• 1 year later...

Πρωτη φορα ετρεχα με ενα 50cc σε μια μικρη πιστα στην Ροδο... αυτο ητανε... κολισα.

Ετυχε ο ξαδερφος του πατερα μου να ασχολουτανε παλιοτερα και μου χαρισε το καρτ του και απο τοτε ολο βιδωνω, ξεβιδω και διαφορα τετια. Ειναι ενα 75cc πατενταρισμενο. Απο εναν σκελετο παλιου αγωνιστικου καρτα και τα εξαρτιαματα ενος παλιου παπιου βγηκε... Και απο γκαζι.... δεν εχω καταφερει να το τερματισω ακομα.... Μονο η συντιριση τιυ ειναι πσιλοακριβη.... πιστα ευτιχος μπαινω φτηανα. Δεινω ενα 10ευρω και τρεχω 30 γυρους

• 3 months later...
Aυτα τα κάρτ με τις 6 ρόδες και τις δύο θέσεις και δύο τιμόνια έχουν καλές επειδώσεις ή ειναι απλώς μάπα :O ???
ΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΑΠΑ ΜΕ VT's

Aυτα τα κάρτ με τις 6 ρόδες και τις δύο θέσεις και δύο τιμόνια έχουν καλές επειδώσεις ή ειναι απλώς μάπα :O ???

6 ρόδες??? :shock:

Πού έχεις δει καρτ με 6 ρόδες? :confused:

Ποσο κανει να νοικιασεις την πιστα και τι σου κοστιζει σε συντηρηση?

Καθε ποτε θελει πιστονι?

Mutilator :shifty:

6 ρόδες??? :shock:

Πού έχεις δει καρτ με 6 ρόδες? :confused:

To έχω δει στο Μοto Xtreme. Eχει 2 μπροστα και 4 πίσω και δύο καθίσματα με δύο τιμόνια.

ΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΑΠΑ ΜΕ VT's

Ποσο κανει να νοικιασεις την πιστα και τι σου κοστιζει σε συντηρηση?

Καθε ποτε θελει πιστονι?

Η πιστα παει αναλογα... Εγω πχ δεινω 10ευρω για 30γυρους. Για συντιρηση να σου πω την αλληθεια δεν εχω ιδεα για ενα κανονικο, αλλα ειναι αρκετα ακριβα. εγω που εχω πατεντα μου παει οσο για ενα μηχανακι...

Εγώ με το αγωνιστικό δίνω 10e για όλη τη μέρα. ;)

Όσο για τα πιστόνια, ένα Rotax 125 όπως το δικό μου κρατάει πάρα πολύ καιρό. Έχω κάνει καμιά 50αρια ώρες και δεν έχει χαλάσει. :)

Τα 100στάρια όμως, περίπου κάθε 8 ώρες κολλάνε χρειάζονται πιστόνι... :(

• 11 months later...
Εγώ με το αγωνιστικό δίνω 10e για όλη τη μέρα. ;)

Όσο για τα πιστόνια, ένα Rotax 125 όπως το δικό μου κρατάει πάρα πολύ καιρό. Έχω κάνει καμιά 50αρια ώρες και δεν έχει χαλάσει. :)

Τα 100στάρια όμως, περίπου κάθε 8 ώρες κολλάνε χρειάζονται πιστόνι... :(

Ενδιαφερομαι για αγορα καρτ καινουριου η μεταχειρισμενου σε καλη κατασταση.Υπαρχει καποιο μαγαζι στην αθηνα ετσι ωστε να μπορω να βρω και με δοσεις?ξερετε κατι?

The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE

Ενδιαφερομαι για αγορα καρτ καινουριου η μεταχειρισμενου σε καλη κατασταση.Υπαρχει καποιο μαγαζι στην αθηνα ετσι ωστε να μπορω να βρω και με δοσεις?ξερετε κατι?

Εγώ το πήρα από Θεσσαλονίκη (από τον "Salvatore").

Τώρα για την Αθήνα δεν ξέρω...

• 2 months later...

ξερει κανεις που εχει πιστες καρτ στη θεσσαλονικη?

οσο το δυνατον να ειστε ακριβεις..ευχαριστω

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

1.Ρύσιο: στρίβοντας για νέο Ρύσιο στα 40-50 μέτρα έχει πινακίδα για αριστερά σε έναν χωματόδρομο.100-150μ μετά φτάνεις στην πίστα.μέτρια καρτ,πολύ καλή πίστα, ακριβές τιμές

2.Κουφάλια: στο δρόμο για το kati kati yamudo

3.κοντά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες γιατί έχω χρόνια να πάω

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

ευχαριστω..

καποιος να εχει πληροφοριες για την 3η που αναφερει ο βασιλης???

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• 4 months later...

Βρήκα παιδιά μερικά καλά βίντεο από προόνηση στην Μεσσηνία και σας τα παραθέτω και μάλιστα σύντομα θα έχουμε και βίντεο με ένα πρωταθλητή ελλάδος.

ΕΝΑ εκπληκτικό βίντεο από το Πρωταθλητή Πελοπονήσου και την ομάδα του.

ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ τον παραπάνω σύνδεσμο και απολαύστε το παιδιά!

ΝΕΟ Βίντεο από την Καλαμάτα με την πίστα...από άλλη οπτική γωνία. Απολαύστετο κλικάροντας εδώ

ΓΙα όσους αγαπάνε το άθλημα!