Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανενα καλο taskman εκτος της συσκευης ξερετε αν υπαρχει που να αξιζει??

Best Taskman.

Κανενα καλο taskman εκτος της συσκευης ξερετε αν υπαρχει που να αξιζει??

Και Active File πολλα options και δυνατοτητα Restart της συσκευης.

Edited by bikos68
Jason the Greek

Το καινούργιο LangSwitcher.v1.5.1.S60v3v5.S^3 δουλέυει μια χαρά, με το κουμπί της κάμερας (το πρώτο κλικ εννοώ).

Το καινούργιο LangSwitcher.v1.5.1.S60v3v5.S^3 δουλέυει μια χαρά, με το κουμπί της κάμερας (το πρώτο κλικ εννοώ).

τι χρησιμευει αυτο το προγραμμα φιλε μου!

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

τι χρησιμευει αυτο το προγραμμα φιλε μου!

καλησπερα. μπορεις να αλλαζεις γλωσσα στο πληκτρολογιο με το πατημα ενος κουμπιου που εχεις ορισει. στις επιλογες του προγραμματος διαλεγεις και ποιες γλωσσες θα αλλαζεις κυκλικα. εγω εχω μονο ελληνικα και αγγλικα. πολυ πιο γρηγορο απο το να μπαινεις επιλογες-γλωσσα γραφης- ελληνικα :)

Αντιμετωπιζω το γνωστο προβλημα με το ovi store και τις βιβλιοθηκες qt 4.7.1

Το ovistore δεν ξεκιναει καθολου με τις συγκεκριμενες :(

Υπαρχει καποιος ενναλακτικος τροπος να αγορασω μια εφαρμογη απο το ovi store? Δεν εχω βρει τροπο να την αγορασω μεσω του site ή μεσω του ovi suite

Επισης, υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να αντικαθιστα τον screensaver και να δειχνει τα τελυταια mails που εχουν ερθει ή sms κτλ?

Edited by SubeRip

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Επισης, υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να αντικαθιστα τον screensaver και να δειχνει τα τελυταια mails που εχουν ερθει ή sms κτλ?

Κλήσεις, sms, ώρα και ημερομηνία δείχνει το "Αναπ. μουσικής".

Κλήσεις, sms, ώρα και ημερομηνία δείχνει το "Αναπ. μουσικής".

Τι ειναι αυτο?!

Χρήστης:

λοιπον κανω την εξης ερωτηση η εφαρμογη MirrorHouse v0.01 S^3 SymbianOS9.5 Qt-Signed {RealTime Camera Image Manipulation}

λενε οτι χρειαζεται Qt 4.7.2. and QtMobility 1.1.0 on Symbian^3. για να τρεξει. αυτο σημαινει οτι το τηλεφωνο πρεπει να ειναι Hacked?

Τι ειναι αυτο?!

Πας Θέματα - Προφύλαξη οθόνης και επιλέγεις Αναπ. μουσικής.

λενε οτι χρειαζεται Qt 4.7.2. and QtMobility 1.1.0 on Symbian^3. για να τρεξει. αυτο σημαινει οτι το τηλεφωνο πρεπει να ειναι Hacked?

Νομιζω οχι, απλα θελει τις συγκεκριμενες εκδοσεις Qt.

Νομιζω οχι, απλα θελει τις συγκεκριμενες εκδοσεις Qt.

ψαχνοντας λιγο στα μαγαζακια λενε οτι θελει hacked . δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα η εφαρμογη αλλα ηθελα απλα να εχω πληρη εικονα. αν τη δοκιμασει καποιος μας λεει

Πας Θέματα - Προφύλαξη οθόνης και επιλέγεις Αναπ. μουσικής.

Δυστυχως αυτο δεν δειχνει τα mails :(

Χρήστης:

ψαχνοντας λιγο στα μαγαζακια λενε οτι θελει hacked . δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα η εφαρμογη αλλα ηθελα απλα να εχω πληρη εικονα. αν τη δοκιμασει καποιος μας λεει

Την 4.7.1 μπορεις να την βρεις officialy απο εδω

ftp://ftp.qt.nokia.com/qt/symbian/

οταν την κανεις install ισως σου δημιουργησει θεμα με το ovistore που δεν θα τρεχει πια...

Χρήστης:

Την 4.7.1 μπορεις να την βρεις officialy απο εδω

ftp://ftp.qt.nokia.com/qt/symbian/

οταν την κανεις install ισως σου δημιουργησει θεμα με το ovistore που δεν θα τρεχει πια...

Λύση δεν υπάρχει ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παιδια περασα την v1.5.1.S60v3v5.S^3.πανω αριστερα ομως στην οθονη μου βγαζει ενα σημαιακι.η το ελληνικο η το αγγλικο,αναλογα που εχω την γλωσσα.αυτο μπορει να φυγει γιατι ειναι σπαστικο; Και μια δευτερη ερωτιση.υπαρχει αυτοματη μεταφραση απο αγγλικα σε ελληνικα;

Λύση δεν υπάρχει ?

Πως δεν υπάρχει φίλτατε taliban! Υπομονή μέχρι την επίσημη έκδοση που θα λύσει τα προβλήματα!

Παιδια περασα την v1.5.1.S60v3v5.S^3.πανω αριστερα ομως στην οθονη μου βγαζει ενα σημαιακι.η το ελληνικο η το αγγλικο,αναλογα που εχω την γλωσσα.αυτο μπορει να φυγει γιατι ειναι σπαστικο;

Ρύθμισέ το να αλλάζει γλώσσα με το πρώτο κλίκ του πλαινού κουμπιού της κάμερας.

Πως δεν υπάρχει φίλτατε taliban! Υπομονή μέχρι την επίσημη έκδοση που θα λύσει τα προβλήματα!

Ρύθμισέ το να αλλάζει γλώσσα με το πρώτο κλίκ του πλαινού κουμπιού της κάμερας.

οχι φιλε μου δεν καταλαβες μαλλον τι εννοω.στην κεντρικη οθονη της συσκευης η και στις αλλες δυο, το εικονιδιο με το σημαιακι θελω να βγαλω.το εχω ρυθμισει στο αυτοματο την εφαρμογη.οταν την κλεινω τελειως τοτε μονο φευγει.

οχι φιλε μου δεν καταλαβες μαλλον τι εννοω.στην κεντρικη οθονη της συσκευης η και στις αλλες δυο, το εικονιδιο με το σημαιακι θελω να βγαλω.το εχω ρυθμισει στο αυτοματο την εφαρμογη.οταν την κλεινω τελειως τοτε μονο φευγει.

απεγκατέστησε την εφαρμογή και κάνε πάλι εγκατάσταση χωρίς να εγκαταστήσεις τα δύο αρχεία που είναι τσεκαρισμένα στην αρχή της εγκατάστασης

τα αρχεία αυτά είναι δύο διφορετικά μεγέθη στο εικονίδιο που λές.

Edited by vasilis0008

Τι εννοείς στο αυτόματο? Αν εννοείς το autostart είναι για να ξεκινάει η εφαρμογή όταν ανοίγεις τη συσκευή. Πήγαινε select key και πάτα το πρώτο κλικ της κάμερας οπότε θα σου βγάλει το 226 και πατάς done. Supported languages επιλέγεις ποιές γλώσσες θέλεις (ελληνικά αγγλικά εγώ) και αυτό ήταν. Δε βλέπω καμιά σημαία...

απεγκατέστησε την εφαρμογή και κάνε πάλι εγκατάσταση χωρίς να εγκαταστήσεις τα δύο αρχεία που είναι τσεκαρισμένα στην αρχή της εγκατάστασης

τα αρχεία αυτά είναι δύο διφορετικά μεγέθη στο εικονίδιο που λές.

Τα εγκατέστησα όλα αλλά δε βγάζει σημαιάκι..

Τι εννοείς στο αυτόματο? Αν εννοείς το autostart είναι για να ξεκινάει η εφαρμογή όταν ανοίγεις τη συσκευή. Πήγαινε select key και πάτα το πρώτο κλικ της κάμερας οπότε θα σου βγάλει το 226 και πατάς done. Supported languages επιλέγεις ποιές γλώσσες θέλεις (ελληνικά αγγλικά εγώ) και αυτό ήταν. Δε βλέπω καμιά σημαία...

Μπραβο φιλε μου!!! εφταιγαν τα δυο τικαρισμενα στην αρχη της εγκαταστασης της εφαρμογης.εκανα οτι μου ειπες και ειναι ολα ενταξει τωρα.σε ευχαριστω:)

Αν έχεις εγκαταστήσει τα τσεκαρισμένα εικονίδια στην αρχή της εγκατάστασης κανονικά θα πρέπει να σου βγάζει ενα μικρό εικονίδιο πάνω αριστερά στην γωνία της αρχικής οθώνης με την σημαία της γλώσας που είναι σε λειτουργία εκείνη την στιγμή.

Εγώ εχω εγκαταστήσει μόνο αυτό με την μικρή διάσταση και βγάζει ενα εικονίδιο περίπου 5x5 χιλιοστά το οποίο μικραίνει και άλλο και μετακινείται αν το πατήσεις με το δάχτυλο.

Λύση δεν υπάρχει ?

Γιαυτο τον λογο ολοι περιμενουμε με αγωνια την 2.0, που θεωρητικα θα εχει μεσα Qt που θα λειτουργει σωστα με ολα...

Χρήστης:

Ενας browser UCWEB Web Browser v7.6.1.82 S60v5/S^3 SymbianOS9

για δοκιμαστε γιατι ειμαι δουλεια τωρα...:)

Edited by bikos68
Jason the Greek

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned