Mivas Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Επειδή κι εγώ αραίωσα με το 808 τελευταία (χρησιμοποιώ την κάρτα που έχω στο CM1 πιο πολύ), διαπίστωσα ότι 1ον Youtube τέλος (πατάω να παίξει βίντεο και λέει κατεστραμμένο αρχείο ή μη υποστηριζόμενο) και 2ον πολλοί ιντερνετικοί σταθμοί έχουν χαθεί. Στην πρώτη περίπτωση έχω την απλή συντόμευση αλλά και το cutetube 2 και στην 2η έχω το ιντερνετικό ραδιόφωνο της Νόκια με χειροκίνητα αποθηκευμένους σταθμούς, το cuteradio (tuneIn version) και το παλιό αλλά ακόμη λειτουργικό Grabradio. Έχουμε άλλες εναλλακτικές σε Youtube ή ιντερνετικό ραδιόφωνο; Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Από που έχουν χαθεί οι ιντερνετικοί σταθμοί; Όσων αφορά του youtube, ποτέ δεν έβλεπα από τον browser. Είναι απείρως ευκολότερο το cutetube και γενικά αυτές οι εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Οι συγκεκριμένοι ιντερνετικοί σταθμοί υποθέτω για να χαθούν από 3 διαφορετικές εφαρμογές είτε έχει αλλάξει είτε έχει καταργηθεί η ροή τους... (στον browser κάποιοι από αυτούς ακούγονται πάντως)... Στο Youtube μου βγάζει το σφάλμα που ανέφερα (είτε cutetube2 είτε την συντόμευση). Ό,τι βίντεο και να επέλεξα... Το βγάζει και σε άλλους; Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 To cutetube2 παίζει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 To cutetube2 παίζει κανονικά Σε cutetube2 έχω κι εγώ θέματα, με N8, εννοείται SlimModed. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Σε cutetube2 έχω κι εγώ θέματα, με N8, εννοείται SlimModed. Στο cutetube2 όταν πατάτε πάνω στο video και βγάζει τις επιλογές να πατάτε είτε στο MP4 είτε στο 3gp. Τα άλλα δεν τα υποστηρίζει ο player. Πάντα επιλέγω MP4 και ποτέ δεν έχω βρει βίντεο να μην παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Στο cutetube2 όταν πατάτε πάνω στο video και βγάζει τις επιλογές να πατάτε είτε στο MP4 είτε στο 3gp. Τα άλλα δεν τα υποστηρίζει ο player. Πάντα επιλέγω MP4 και ποτέ δεν έχω βρει βίντεο να μην παίζει. Χμ. Δεν το ήξερα αυτό. Thanks!! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Δοκίμασε και πες μας αν έχει ακόμα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Δοκίμασε και πες μας αν έχει ακόμα πρόβλημα. Ούτε καν το λογαριασμό μου δεν εντοπίζει, που είχα περάσει παλιότερα. Ούτε κάνει αναζήτηση. Σε όλα αυτά εμφανίζει μήνυμα λάθους. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Οι συγκεκριμένοι ιντερνετικοί σταθμοί υποθέτω για να χαθούν από 3 διαφορετικές εφαρμογές είτε έχει αλλάξει είτε έχει καταργηθεί η ροή τους... (στον browser κάποιοι από αυτούς ακούγονται πάντως)... Στο Youtube μου βγάζει το σφάλμα που ανέφερα (είτε cutetube2 είτε την συντόμευση). Ό,τι βίντεο και να επέλεξα... Το βγάζει και σε άλλους; Εγώ όταν πατουσα στο YouTube το βίντεο, απο το N8, δεν έβγαζε τίποτα. Απλά δεν άνοιγε! Σε λίγο καιρό βλέπω να τα κρατάμε/τε σαν απλά τηλέφωνα με καλή κάμερα! Ο όρος smartphone θα αφαιρεθεί απο τα N8/808!!! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σας δουλεύει... Εγώ και σε Ν8 και σε 808 δεν έχω κανένα πρόβλημα και γενικά το cututube2 όλοι λένε ότι τους δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σας δουλεύει... Εγώ και σε Ν8 και σε 808 δεν έχω κανένα πρόβλημα και γενικά το cututube2 όλοι λένε ότι τους δουλεύει... Για το YouTube έλεγα! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Για το YouTube έλεγα! ;) A οκ. Ναι αυτό γίνεται πολύ καιρό τώρα και δεν αλλάζει, άλλαξε api η google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σας δουλεύει... Εγώ και σε Ν8 και σε 808 δεν έχω κανένα πρόβλημα και γενικά το cututube2 όλοι λένε ότι τους δουλεύει... Μήπως έχω διαφορετική έκδοση; Θα το κοιτάξω αργότερα. Επίσης, στη stock εφαρμογή, που μας εμφανίζει τα updates των εφαρμογών, κάνουμε κάποιο από αυτά ή όχι, επειδή είμαστε SlimModed; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Η εφαρμογή News for Symbian που λαμβάνει τροφοδοσία από την Google λειτουργεί σε σας; Εδώ και πολλές μέρες δεν ενημερώνονται οι σελίδες... Σαν εναλλακτικές έχω μόνο τη Ναυτεμπορική για νέα από Ελλάδα και μετά το ThoR που επιλέγει κανείς τι τροφοδοσίες θέλει (τύπου feedly)... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 τα ίδια και εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Κρίμα που ενώ αραίωσε το θέμα, τα μόνα που γράφονται είναι για εφαρμογές που σταματούν να λειτουργούν... Άλλη μία από μένα, το Skyfiles Pro, για το OneDrive... Δεν συνδέεται με τίποτα... Έμεινε μόνο το FilesPlus, αλλά καλό θα ήταν να έχουμε εναλλακτικές... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Η επιλογή, για να κάνουμε internet sharing, πού βρίσκεται, στη rom του lagoskon Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Θες ξεχωριστή εφαρμογή γιαυτό. Δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6796842#post6796842 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Θες ξεχωριστή εφαρμογή γιαυτό. Δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6796842#post6796842 Θα τη δοκιμάσω, αλλά με τα πιο κάτω posts, απογοητεύτηκα λίγο.. Σε Android, χωρίς root θέλω να δώσω internet.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Κάποιες εταιρείες έχουν περάσει fix. Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 (edited) Κάποιες εταιρείες έχουν περάσει fix. Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις Εννοείται ότι θα δοκιμάσω! Αλλά, ακόμα το ψάχνω. Είναι μεγάλη η λίστα. Edited July 24, 2016 by impreza_sti Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Επανέρχομαι με τις κλασικές μου απορίες περί συγχρονισμού ή έστω χειροκίνητης ενημέρωσης των επαφών της Microsoft από Symbian συσκευή ή του Nokia Suite. Έχω όλες τις σημαντικές επαφές σε PC και 808, αλλά δεν τις έχω στον λογαριασμό Microsoft που έχω για email, Skype κλπ και φυσικά ενημερώνω και το Android από εκεί... Κάποιος όχι και τόσο επώδυνος τρόπος υπάρχει? Από Symbian σε Microsoft λογαριασμό πάντα. Και το ανάποδο φυσικά αν γίνεται... Μου είχαν πει να περάσω όλες τις επαφές στο Outlook (την εφαρμογή σε PC) και από εκεί στον λογαριασμό μου, αλλά ήθελε μία προς μία και δεν αντέχω να το ξανακάνω!!! :X Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Καλησπέρα Mivas, δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα καλά αυτό που ζητάς...θες να μεταφέρεις/συγχρονίσεις τις επαφές σου στο κινητό με τον λογαριασμό σου στην Microsoft (εννοείς hotmail; ). θα σου πρότεινα το εξής: φτιάξε έναν λογαριασμό με τα στοιχεία στο κινητό σου (τον λογαριασμό σου στο hotmail δηλαδή) και μετά, από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού, θα επιλέξεις εσύ τι θες να συγχρονίζει (μπορείς να συγχρονίσεις τις επαφές σου, αλλά και το ημερολόγιό σου). Τουλάχιστον, έτσι το είχα εγώ παλιά όταν το χρησιμοποιούσα. Καλού κακού όμως, επειδή ποτέ δεν ξέρεις πώς λειτουργούν αυτά τα πράγματα, κάνε πρώτα back up των δεδομένων σου, έτσι ώστε αν κάτι πάει στραβά, να μπορείς να το επαναφέρεις μετά. Ελπίζω να βοήθησα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Καλησπέρα φίλε melampous. Ευχαριστώ για τις προτάσεις, όμως δεν είμαι σίγουρος ποιες ρυθμίσεις εννοείς. Μήπως εννοείς συγχρονισμό μέσω Exchange? Νομίζω μόνο από εκεί συγχρόνιζε επαφές, ημερολόγια κλπ, αλλά αν θυμάμαι καλά, σταμάτησε κι αυτό, οπότε... Έχω τις επαφές που θέλω στο κινητό (808), αλλά θέλω να τις στείλω και στο hotmail για να έχω πρόσβαση από οπουδήποτε, αλλά και για να συγχρονίσω και το Android που έχει μόνο λίγες μέσα... Ίσως με κάποια άλλη εφαρμογή να γίνεται, είτε για email γενικά, είτε για Outlook ειδικά... Το qoomail νομίζω δεν κάνει κάτι τέτοιο... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts