Moralas Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Όχι χρόνια. Δοκιμάζεις.κάποιους μήνες. Και βεβαιώσου με επανεκκίνηση ότι την έχει πάρει την ημερομηνία. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Τελικά η λύση στο ληγμένο πιστοποιητικό ήταν τόσο απλή όσο το να ψάχνεις ας πούμε στην πλακέτα μιας tv για να βρεις γιατί δεν ανοίγει ενώ δεν ήταν συνδεδεμένη στο ρεύμα! Στην δική μου περίπτωση έφταιγε ότι όλα τα patches στο rompatcher ήταν κλειστά! Δεν ξέρω πώς, αλλά στα τόσα χρόνια που έχω το τηλ δεν ξαναείχαν κλείσει. Πάντως τσάμπα ο κόπος γιατί το symtorrent δεν λειτουργεί. Όταν πάει να φορτώσει κάποιο torrent κρασάρει. Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Τελικά η λύση στο ληγμένο πιστοποιητικό ήταν τόσο απλή όσο το να ψάχνεις ας πούμε στην πλακέτα μιας tv για να βρεις γιατί δεν ανοίγει ενώ δεν ήταν συνδεδεμένη στο ρεύμα! Στην δική μου περίπτωση έφταιγε ότι όλα τα patches στο rompatcher ήταν κλειστά! Δεν ξέρω πώς, αλλά στα τόσα χρόνια που έχω το τηλ δεν ξαναείχαν κλείσει. Πάντως τσάμπα ο κόπος γιατί το symtorrent δεν λειτουργεί. Όταν πάει να φορτώσει κάποιο torrent κρασάρει. Δεν μας είπες ότι ήταν χακαρισμένη η συσκευή... ;) Οι ημερομηνίες είναι για τις αχακάριστες συσκευές, αλλιώς γιατί να παιδεύεσαι??? Δεν γνωρίζω να σου πω για κάποιο εναλλακτικό πάντως για torrent... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Σε λίγες μέρες θα ήθελα να μοιραστώ τη σύνδεση κινητού, μέσω ezspot, με ένα lumia. Ξέρω ότι το symbian δημιουργεί σύνδεση adhoc την οποία δεν "βλέπει" το android. Με τα windows phone τι γίνεται; Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Δυστυχώς τώρα δεν έχω wp ώστε να το τσεκάρω Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 όχι, είχα δοκιμάσει και εγώ πριν λίγους μήνες με ένα lumia και δεν το έβλεπαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Ούτε τα windows μπορούν να συνδεθούν ε; Τελικά πολύ μούφα σύνδεση αυτή των symbian! Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Ούτε τα windows μπορούν να συνδεθούν ε; Τελικά πολύ μούφα σύνδεση αυτή των symbian! η μούφα είναι από την πλευρά των άλλων δύο. το ad hoc είναι τύπος δικτύου με συγκεκριμένα συν και πλην και είναι απαράδεκτο να μην το υποστηρίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Ναι μάλλον έχεις δίκιο. Το φάουλ είναι από την πλευρά των άλλων δύο που δεν το υποστηρίζουν. Όπως και να 'χει δυστυχώς το symbian και πάλι απομονώνεται. Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 ξερει κανεις ποιες εφαρμογες μου δημιουργουν αυτα τα αρχεια στη μνημη του τηλεφωνου?? HXMD Engine 3 2 cfg ΗΧΤΝΕ Engine 3 2 cfg Μdfpluginarchive txt plugin archve txt r1 mobile 4 0 cfg hxmetadata archive txt hxthumbnail archive txt εχω κανει φορματ με τα κουμπακια αλλα συνεχιζουν να βγαινουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Σήμερα σταμάτησε να λειτουργεί η αγαπημένη μου εφαρμογή καιρού... Connection failed. No weather information retrieved... Δεν ξέρω αν είναι παροδικό ή όχι, αλλά είναι κρίμα, καθώς ήταν η μόνη εφαρμογή που έδειχνε σχεδόν σε όλη την οθόνη, σύντομα κλιπάκια με τον καιρο εκείνης της στιγμής. Πολύ όμορφη εφαρμογή, είχε πρόβλεψη καιρού ανά ημέρα ή ώρα και αποθήκευση περισσότερων πόλεων. Βιντεάκια με καιρό δεν έχω ξαναβρει σε καμιά άλλη εφαρμογή... Έχω επίσης κάποιες άλλες όπως το gismeteo, το accuweather και το qooweather, χρησιμοποιείτε κάποια άλλη; Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Παλιότερα είχα το gismeteo και μου έκανε το εξής κουλό στο n8. Κράσαρε η εφαρμογή κάμερας όταν προσπαθούσα να εγγράψω βίντεο! Ότι να'ναι! Το accuweather χρησιμοποιώ για τον καιρό Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Εγώ χρησιμοποιώ το Qooweather, την 4.5 έκδοση και όχι την τελευταία γιατί παρατήρησα ότι έχει καλύτερες προβλέψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Εγώ χρησιμοποιώ το Qooweather, την 4.5 έκδοση και όχι την τελευταία γιατί παρατήρησα ότι έχει καλύτερες προβλέψεις. Λογικά χρησιμοποιούν διαφορετικές πηγές τροφοδοσίας. Παλιά ήταν ο καιρός του MSN/bing, αλλά είχε σταματήσει να λειτουργεί και άλλαξαν πηγή. Στις πληροφορίες γράφει από που τροφοδοτείται; Για το gismeteo δεν ήξερα ότι υπήρχε κάποιο bug!!! Μήπως έτρωγε πολλή RAM και δεν επαρκούσε μετά για εγγραφή βίντεο; Όπως και να χει σε συσκευές με λιγότερη RAM χρειάζονται ελαφρύτερες εφαρμογές... Λογικά το accuweather είναι πιο ελαφρύ, καθώς τα άλλα έχουν widgets... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Ως πηγή γράφει ότι χρησιμοποιεί το MSN API. Αναφορικά με το Gismeteo, όσο καιρό το χρησιμοποιούσα δεν παρατήρησα κάποιο bug. Προτιμώ όμως το QooWeather γιατί έχει καλύτερο widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Λειτουργεί και πάλι η παλιά έκδοση με το MSN??? Επανήλθε δηλαδή; Αυτό είναι καλό! Τουλάχιστον να έχουμε περισσότερες λειτουργικές εκδόσεις για back-up... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Μια χαρά λειτουργεί! :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 (edited) Κάνω σύνδεση στο gmail μέσω uc browser και πατάω αποθήκευση κωδικού. Την επόμενη φορά που μπαίνω μου ζητάει ξανά κωδικό. Ακόμα κι όταν κλικάρω κάποιο μήνυμα με γυρνάει στην αρχική σελίδα σύνδεσης και μου ζητάει και πάλι κωδικό. Στις ρυθμίσεις το έχω να τους σώζει αυτόματα. Γιατί δεν κάνει αποθήκευση και μου ζητάει διαρκώς στοιχεία; Εναλλακτικά, μήπως γνωρίζετε κάποιον άλλο browser το ίδιο γρήγορο με τον opera mini; Τον χρειάζομαι μόνο για έναν δεύτερο λογαριασμό gmail. Δοκίμασα έναν ονόματι openg παραλλαγή του opera mini αλλά δεν συνδέεται καθόλου αυτός καθώς και έναν mini browser 4 μα δεν υποστηρίζει το gmail. Edited July 12, 2015 by giorgosnp Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Κάνω σύνδεση στο gmail μέσω uc browser και πατάω αποθήκευση κωδικού. Την επόμενη φορά που μπαίνω μου ζητάει ξανά κωδικό. Ακόμα κι όταν κλικάρω κάποιο μήνυμα με γυρνάει στην αρχική σελίδα σύνδεσης και μου ζητάει και πάλι κωδικό. Στις ρυθμίσεις το έχω να τους σώζει αυτόματα. Γιατί δεν κάνει αποθήκευση και μου ζητάει διαρκώς στοιχεία; Εναλλακτικά, μήπως γνωρίζετε κάποιον άλλο browser το ίδιο γρήγορο με τον opera mini; Τον χρειάζομαι μόνο για έναν δεύτερο λογαριασμό gmail. Τσέκαρε στις ρυθμίσεις απορρήτου του browser, αν έχεις ενεργοποιημένα τα cookies. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Δεν έχει επιλογή για cookies και ότι κι αν δοκίμασα στις ρυθμίσεις δεν αποθηκεύει τα στοιχεία μου. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τον opera mobile αλλά είναι πολύ αργός με τη σύνδεση κινητού. Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Δεν έχει επιλογή για cookies και ότι κι αν δοκίμασα στις ρυθμίσεις δεν αποθηκεύει τα στοιχεία μου. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τον opera mobile αλλά είναι πολύ αργός με τη σύνδεση κινητού. Μπράβο τους... Δε συμπεριέλαβαν τα cookies... Αν σου πω ότι το ίδιο ακριβώς έκανε και ο IE, στο WP smartphone που έχω, τώρα που έκανα log in στο myphone; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Θα έλεγα να δοκιμάσεις Star Browser για αυτές τις επιλογές, αλλά κολλάει φοβερά... Πιο βαρύ κι αργό από το Opera Mobile... Το τελευταίο μάλλον είναι μονόδρομος για πολλά φαίνεται... Δες μήπως μπορείς να το κάνεις πιο γρήγορο στην σύνδεση δεδομένων στις ρυθμίσεις (λειτουργία Turbo, φόρτωση εικόνων, χρήση Mobile εκδόσεων ιστοσελίδων κλπ) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 o star σε εμένα κρασάρει στο gmail. Γενικά δεν τον έχω πάρει και με πολύ καλό μάτι. Εγώ δουλεύω μόνο με τους δύο opera. Πάντως αν θες απλά για ένα gmail, μήπως να δουλέψεις με το email και imap; Θες οπωσδήποτε browser; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Το Google HD άραγε βολεύει; Υπάρχει και στην AppList. Έχει την αναζήτηση, το μέιλ, τους χάρτες, τη μετάφραση κλπ. Έχει δηλαδή μόνο Γούγλε, δεν είναι πλήρης περιηγητής. Απλά για ένα μέιλ πιστεύω να κάνει. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Είναι λίγο βαρύ το google HD όταν είσαι σε 3g. Δεν φταίει τόσο η εφαρμογή όσο η mobile σελίδα του google που ανοίγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Δεν το γνώριζα αυτό... Δεν την χρησιμοποιούσα και την αφαίρεσα τελικά, αφενός επειδή καλύπτομαι με άλλες εφαρμογές και αφετέρου, γιατί η Γούγλε με τις υηρεσίες της παρακολουθεί 24 ώρες το 24ωρο για στοχευμένες διαφημίσεις και αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν πάω σε android... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts