Mivas Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Βρε, δεν είπαμε να μην απογοήτευεσαι; Σκεφτόμουν να σου προτείνω να σου φτιάξω εγώ τον συγχρονισμό έτσι όπως τον θες, αλλά αυτό θα σήμαινε ότι θα είχα πρόσβαση στα δεδομένα σου και κάτι τέτοιο δεν είναι καλό...:X Αν θες όμως, μπορούμε να βρεθούμε κάπου και να το κάνουμε από κοινού (φαντάζομαι ότι μένεις στην Αθήνα). Σε αυτή την περίπτωση εννοείται ότι κερνάς καφέ!:p Χαχα! Να σαι καλά, αλλά είμαι συμπρωτεύουσα! :p Θα τα ξαναδώ πάντως με την ησυχία μου, μακάρι να ήταν αυτά τα μόνα μας προβλήματα! Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Χαχα! Οκ, μάλλον λίγο δύσκολο τότε...:p Προσπάθησε πάντως να το ξαναδοκιμάσεις, μην το εγκαταλείψεις. Για να περάσεις τις επαφές σου όλες στο Hotmail, μπες εδώ: https://people.live.com/ και μετάφερέ τις από εκεί που τις έχεις. Αν στα στοιχεία των επαφών έχεις περασμένη την ημερομηνία γέννησης, τότε το κινητό θα στις εμφανίζει από μόνο του (μπας και γλυτώσεις την ταλαιπωρία με τον συγχρονισμό). Τα άλλα δύο ημερολόγια που έχεις, ξαναλέω ότι, μπορείς εύκολα να τα συγχρονίσεις με το κινητό σου (exchange λογαριασμός). Αν και, να σου πω την αλήθεια, μπορείς πολύ εύκολα να φτιάξεις ένα μόνο ημερολόγιο στο Hotmail που θα έχει τις γιορτές σου και τις αργίες που θες, να το επιλέξεις από τις ρυθμίσεις ως βασικό (primary) και να είναι αυτό που θα συγχρονίσεις με το κινητό σου. Αυτό μπορείς να το κάνεις φτιάχνοντας το ημερολόγιο με τις γιορτές και τις αργίες στο Office Outlook, να το κάνεις export σε μορφή .ics και μετά να το περάσεις στο Hotmail (κάνοντας import το αρχείο). Στην πραγματικότητα, αυτό που θες να κάνεις είναι πολύ πιο απλό από αυτό που ήθελα εγώ. Αλλά να σε ρωτήσω και κάτι άλλο που δεν έχω καταλάβει; Γιατί θες να συγχρονίσεις αυτό το ημερολόγιο με το κινητό σου, με την έννοια ότι οι γιορτές και οι αργίες είναι συγκεκριμένες μέρες. Δεν είναι κάτι δηλαδή που θα τροποποιείς ανά τακτά διαστήματα, έτσι ώστε να θες να το συγχρονίζεις; Απορία το έχω αυτό...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Επειδή έχω κάποια θεματάκια με spam κλήσεις θα χρειαστεί να εγκαταστήσω εφαρμογή για να τις μπλοκάρω. 'Εχετε να προτείνετε κάποια τέτοια (δοκιμασμένη) εφαρμογή; Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Επειδή έχω κάποια θεματάκια με spam κλήσεις θα χρειαστεί να εγκαταστήσω εφαρμογή για να τις μπλοκάρω. 'Εχετε να προτείνετε κάποια τέτοια (δοκιμασμένη) εφαρμογή; Στο Ν8 χρησιμοποιούσα το Smartphoneware Best Blacklist v4.00. Είναι για S60 αλλά λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα και σε Belle. Δεν ξέρω για FP2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Δοκίμασα όσα μπόρεσα να βρω και όλα κάνουν το εξής ενοχλητικό. Πρώτα χτυπάει μια φορά το τηλ και μετά κάνουν απόρριψη κλήσης. Κατέληξα στο Tarasov Blacklist mobile 1.99 το οποίο τρέχει και στην εκκίνηση αλλά δυστυχώς έχει το παραπάνω πρόβλημα Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Επειδή έχω κάποια θεματάκια με spam κλήσεις θα χρειαστεί να εγκαταστήσω εφαρμογή για να τις μπλοκάρω. 'Εχετε να προτείνετε κάποια τέτοια (δοκιμασμένη) εφαρμογή; Στην AppList μόνο αυτήν βρήκα http://applist.schumi1331.de/content/114 εναλλακτικά είναι και το WhiteList, αλλά ένας νέος ή άγνωστος αριθμός δεν θα μπορεί να σε καλέσει. http://applist.schumi1331.de/content/115 ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Melampous ευχαριστώ για τις συμβουλές! Θα τα δω με την ησυχία μου πάλι, να περάσω τις επαφές και στους άλλους λογαριασμούς email που έχω. Απλά σου είπα, δεν μπορεί να στείλει επαφές από Skype, Messenger, Facebook κλπ και επίσης τα γενέθλια των επαφών που έχω και στο κινητό, δεν εμφανίζονται στο ημερολόγιο αυτόματα. (Μόνο στο qoocalendar). Κατά τα άλλα τα έχω φτιάξει σε γενικές γραμμές όπως έχω γράψει νωρίτερα. Πέρασα στο κινητό εκτός συγχρονισμού γιορτές, αργίες κλπ και έχω κρατήσει το ημερολόγιο υποχρεώσεων κλπ ως κύριο για να το έχω στο exchange. Βγαίνει άκρη σε κάποιο βαθμό, αλλά πας μέσω ενδιάμεσων οδών... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 [/color]Melampous ευχαριστώ για τις συμβουλές! Θα τα δω με την ησυχία μου πάλι, να περάσω τις επαφές και στους άλλους λογαριασμούς email που έχω. Απλά σου είπα, δεν μπορεί να στείλει επαφές από Skype, Messenger, Facebook κλπ και επίσης τα γενέθλια των επαφών που έχω και στο κινητό, δεν εμφανίζονται στο ημερολόγιο αυτόματα. (Μόνο στο qoocalendar). Κατά τα άλλα τα έχω φτιάξει σε γενικές γραμμές όπως έχω γράψει νωρίτερα. Πέρασα στο κινητό εκτός συγχρονισμού γιορτές, αργίες κλπ και έχω κρατήσει το ημερολόγιο υποχρεώσεων κλπ ως κύριο για να το έχω στο exchange. Βγαίνει άκρη σε κάποιο βαθμό, αλλά πας μέσω ενδιάμεσων οδών... Ok! Δοκίμασε ξανά με την ησυχία σου και για ό,τι χρειαστείς, εδώ είμαστε! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Βρε παιδιά ειλικρινά γιατί βασανίζεστε ακόμα με το Symbian? Χρόνια το δούλευα και γω άλλα πρέπει να το πάρουμε απόφαση έχει πεθάνει. Τουλάχιστον μέχρι να δούμε αν Νοκια κρύβει κάποια έκπληξη...Δεν μπορεί να μην υπάρχει άλλο λειτουργικό σήμερα που να μην σας καλύπτει... Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Βρε παιδιά ειλικρινά γιατί βασανίζεστε ακόμα με το Symbian? Χρόνια το δούλευα και γω άλλα πρέπει να το πάρουμε απόφαση έχει πεθάνει. Τουλάχιστον μέχρι να δούμε αν Νοκια κρύβει κάποια έκπληξη...Δεν μπορεί να μην υπάρχει άλλο λειτουργικό σήμερα που να μην σας καλύπτει... Εσύ γιατί έχεις ακόμη συσκευή με Symbian στο avatar τότε??? :lol: Σε κάθε μετάβαση πάντως θυσιάζεις κάποια πράγματα είτε στο λειτουργικό, είτε στην συσκευή, είτε στο οικοσύστημα... Γι αυτό αντιστεκόμαστε ορισμένοι ακόμα... Κάποιοι που δεν έχουμε τρομερές απαιτήσεις σε ταχύτητα, κρατάμε συσκευές 3 ετών και κάνουμε μια χαρά την δουλειά μας, ακόμη και με λίγο παίδεμα! :) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Εσύ γιατί έχεις ακόμη συσκευή με Symbian στο avatar τότε??? :lol: Σε κάθε μετάβαση πάντως θυσιάζεις κάποια πράγματα είτε στο λειτουργικό, είτε στην συσκευή, είτε στο οικοσύστημα... Γι αυτό αντιστεκόμαστε ορισμένοι ακόμα... Κάποιοι που δεν έχουμε τρομερές απαιτήσεις σε ταχύτητα, κρατάμε συσκευές 3 ετών και κάνουμε μια χαρά την δουλειά μας, ακόμη και με λίγο παίδεμα! :) Καλή ερώτηση. Γιατί οι παλιές αγάπες δε ξεχνιούνται και σαν το N8 δύσκολα να κολλήσω περισσότερο με συσκευή. Μακάρι να αλλάξω πάλι avatar με το νέο Symbian στο μέλλον :rolleyes: Πάντως δεν είναι μόνο θέμα ταχύτητας παιδιά το Symbian έχει μείνει πολύ πίσω πια αφήστε που το τσεκουρώσανε εντελώς. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Καλή ερώτηση. Γιατί οι παλιές αγάπες δε ξεχνιούνται και σαν το N8 δύσκολα να κολλήσω περισσότερο με συσκευή. Μακάρι να αλλάξω πάλι avatar με το νέο Symbian στο μέλλον :rolleyes: Πάντως δεν είναι μόνο θέμα ταχύτητας παιδιά το Symbian έχει μείνει πολύ πίσω πια αφήστε που το τσεκουρώσανε εντελώς. Έτσι κι εγώ έχω κολλήσει με το 808. Έχω δοκιμάσει δυο παραθυροτηλέφωνα (το 520 το πούλησα), αλλά ακόμη κρατάω το 808 ως κύρια και αγαπημένη συσκευή! :) Υποστήριξη υπάρχει πάντως από τρίτους σε ποικίλες εφαρμογές. Π.χ. Κάθε τόσο το WhatsApp ενημερώνεται, βγαίνουν κάποιες νέες εφαρμογές, όπως Instagram και Vine και γενικά υπάρχει κάποια κίνηση από ορισμένους προγραμματιστές. Επιπλέον, είδα ότι μόλις ενημερώθηκαν και τα δεδομένα των ΜΜΜ και οι server εξυπηρετούν και το Symbian. Ακόμη παλεύεται πάντως, με μόνη σοβαρή έλλειψη το Skype (υπάρχει η εφαρμογή αλλά την μπλοκάρει η Microsoft)... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Καλή ερώτηση. Γιατί οι παλιές αγάπες δε ξεχνιούνται και σαν το N8 δύσκολα να κολλήσω περισσότερο με συσκευή. Μακάρι να αλλάξω πάλι avatar με το νέο Symbian στο μέλλον :rolleyes: Πάντως δεν είναι μόνο θέμα ταχύτητας παιδιά το Symbian έχει μείνει πολύ πίσω πια αφήστε που το τσεκουρώσανε εντελώς. Συγνώμη αλλά δε καταλαβαίνω γιατί να ξεκολλήσει κάποιος από κάτι που τον βολεύει. Πήρα z3 compact γιατί δυστυχώς χάλασε το 808 και πασχίζω να το στήσω όπως θέλω... Αλλού κερδίζεις, αλλού χάνεις. Το θέμα είναι να βολεύεσαι. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Κι εγώ σκέφτομαι να πάρω το Motorola Moto g 4g (πρώτης γενιάς) αλλά με προβληματίζει το ίδιο πράγμα: έχω βολευτεί πολύ με το Νόκια (603) και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να πάρω ένα android κινητό και να το στήσω πάλι από την αρχή. Αν τελικά το κάνω, νομίζω ότι περισσότερο θα είναι η (εσωτερική) ανάγκη της ανανέωσης με μια νέα αγορά παρά η κάλυψη μιας πραγματικής ανάγκης σε επίπεδο καθημερινής χρήσης. Ακόμα το διαπραγματεύομαι μέσα μου...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Βρε παιδιά ειλικρινά γιατί βασανίζεστε ακόμα με το Symbian? Χρόνια το δούλευα και γω άλλα πρέπει να το πάρουμε απόφαση έχει πεθάνει. Τουλάχιστον μέχρι να δούμε αν Νοκια κρύβει κάποια έκπληξη...Δεν μπορεί να μην υπάρχει άλλο λειτουργικό σήμερα που να μην σας καλύπτει... Εξαρτάται τι αναζητά κανείς από τη συσκευή του. Αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιεί το κινητό κυρίως για ιντερνετική δραστηριότητα τότε πράγματι το symbian έχει πεθάνει εδώ και πολύ καιρό... (η μεγαλύτερη απώλεια είναι η μη υποστήριξη του skype) Αν όμως κάποιος ενδιαφέρεται για τις φωτογραφικές δυνατότητες του (όπως εγώ), τότε είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού εκείνα που υπερτερούν του Ν8. Αν μπορούσα τώρα να το αλλάξω, το lumia 1020 θα ήταν μονόδρομος. Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Παιδιά, όσοι τουλάχιστον παρέμειναν στο Symbian έστω και σαν δεύτερη συσκευή, γνωρίζει κανένας πως χρησιμοποιώ proxy? Στο PC, υπάρχουν πολλά προγράμματα που συνδέονται σε server κλπ, και επίσης πρόσθετα στον Firefox. Στο Symbian πως μπορούμε να έχουμε proxy? Τα Startpage και Duckduckgo, δεν εμφανίζουν όλα τα αποτελέσματα στην αναζήτηση, οπότε θα ήθελα να λειτουργώ με οποιοδήποτε site, αλλά μέσω proxy, αν είναι εφικτό... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Εκτός από την ενσωματωμένη εφαρμογή του belle, υπάρχει κάποιο άλλο Έλληνο-Αγγλικό λεξικό; Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Εκτός από την ενσωματωμένη εφαρμογή του belle, υπάρχει κάποιο άλλο Έλληνο-Αγγλικό λεξικό; Υπάρχει αυτό http://applist.schumi1331.de/content/85 αλλά είναι online Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Υπάρχει αυτό http://applist.schumi1331.de/content/85 αλλά είναι online Όντως, κι εγώ έψαχνα καιρό για μεταφραστή εκτός σύνδεσης, αλλά όλα όσα βρήκα είναι μόνο με σύνδεση. Μετά δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι με αγορά... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Το ενσωματωμένο πάντως εγώ το βρίσκω αρκετά καλό. Έχω κατεβάσει όλα τα λεξικά για backup και έτσι και αν τα κατεβάσει η ms δεν με νοιάζει :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Επίσης δεν ξέρω με το MDictionary v6.4 τι παίζει και πώς μπορεί να φορτώσει λεξικά κλπ. Είχα δει κάπου συλλογές με λεξικά Oxford κλπ και με εξειδικευμένους όρους μάλιστα τύπου ιατρικά λεξικά, αλλά χρειαζόταν μια διαδικασία για να περαστούν και δεν τα είχα καταφέρει... Μπέρδεμα ήταν και η διαδικασία με το Boldbeast recorder, για να μην ακούγεται το beep στην εγγραφή. Ούτε κι εκεί τα κατάφερα, όλο μου κολλούσε σε κάποιο σημείο... :( Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Το ενσωματωμένο πάντως εγώ το βρίσκω αρκετά καλό. Έχω κατεβάσει όλα τα λεξικά για backup και έτσι και αν τα κατεβάσει η ms δεν με νοιάζει :P Τα λεξικά πως τα κρατάς backup; Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Τα λεξικά πως τα κρατάς backup; Πήγαινε εδώ http://www.microsoft.com/en/mobile/support/mobile-dictionary/ και κατέβασε τις γλώσσες που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Μια και μιλάμε για λεξικά, να ρωτήσω κάτι μπας και δεν το βλέπω εγώ και τελικά είναι πιο απλό.. Είμαι στο λεξικό (νοκια 808) και έχω μία γλώσσα σε μία άλλη (πχ Ελληνικά στα Αγγλικά). Πως μπορώ απλά να το αντιστρέψω (δλδ να γίνει Αγγλικά στα Ελληνικά) χωρίς να παω μέσα από το μενού (γλώσσα πηγή, γλώσσα στόχος) που θέλει δέκα κλικ απλά για να γυρίσεις το λεξικό από την μία στην άλλη πλευρά. Φοβερά εκνευριστικό :mad: Γενικά από το ενσωματωμένο λεξικό είμαι απογοητευμένος και λειτουργικότητα και σε πληρότητα. :ninja: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Και εγώ την ίδια απορία είχα και τελικά κατέληξα στο ότι δεν γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Αν έχεις ίντερνετ, άνοιξε κανένα GTranslate ή το TAO translator που είναι από τα πιο ωραία. Έχω και ένα άλλο ιντερνετικό με φωνητικές εντολές, αλλά δεν θυμάμαι πως λέγεται (τα κάνω μετονομασία στην συσκευή π.χ. ως μεταφραστής). Το ενσωματωμένο λεξικό μόνο χωρίς ίντερνετ να το λειτουργείς... Βρήκα και κάποια άλλα, θα τα δοκιμάσω, άμα αξίζουν θα τα γράψω αργότερα εδώ... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts