Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με το Dukto έχω στείλει από και προς Symbian και Andrοid, είναι πολύ καλή εφαρμογή. Την εφαρμογή για samba transfer τη χρειάζομαι για να μεταφέρω αρχεία από και προς την εξωτερική συσκευή WiFi card reader/USB storage (Kingston Mobilelite Wireless G2), την οποία χρησιμοποιώ για backup των δεδομένων μου. Στο Andrοid έχω την εφαρμογή της Kingston και 2-3 file managers, ήθελα και μια αντίστοιχη εφαρμογή για το N8. Το myExplorer τελικά με βολεύει περισσότερο απ' το SymSMB.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Έχει widget το Accuweather! Το χρησιμοποιω κι εγω!

το εγκατέστησα και εγω από το ovi αλλα δεν φαίνεται να δουλεύει.. Δεν μπαίνει στην αρχική οθόνη του 808 ούτε εμφανίζεται στα widgets. φορτώνει σαν να ήταν εφαρμογή και τώρα ούτε και αυτό (μόλις το δοκίμασα εξαφανίστηκε το εικονίδιο :wacko:)

Βρηκα ένα άλλο για το 808 το gismeto που λειτουργεί ως widget.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

το εγκατέστησα και εγω από το ovi αλλα δεν φαίνεται να δουλεύει.. Δεν μπαίνει στην αρχική οθόνη του 808 ούτε εμφανίζεται στα widgets. φορτώνει σαν να ήταν εφαρμογή και τώρα ούτε και αυτό (μόλις το δοκίμασα εξαφανίστηκε το εικονίδιο :wacko:)

Πως δεν μπαίνει; Κοίταξες καλά; :p

[ATTACH]54270[/ATTACH]

Πάντως το gismeteo είναι καλύτερο ως widget. Για τις προβλέψεις δεν ξέρω

Oσοι θέλετε widget για το Accuweather εγκαταστήστε την εκδοση 1,1,608 (Google it ).

Πρέπει να είναι η μόνη που συνεργάζεται αψογα με το internal gps και ενημερώνει συνεχώς το current location και έχει και widget;)

Nobody's perfect

Πως δεν μπαίνει; Κοίταξες καλά; :p

[ATTACH]54270[/ATTACH]

Πάντως το gismeteo είναι καλύτερο ως widget. Για τις προβλέψεις δεν ξέρω

μόνο που εγώ έχω 808 όχι Ν8 και δεν μπαίνει. Θα το απεγκαταστήσω εγκαταστήσω, ίσως είναι τυχαίο

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Oσοι θέλετε widget για το Accuweather εγκαταστήστε την εκδοση 1,1,608 (Google it ).

Πρέπει να είναι η μόνη που συνεργάζεται αψογα με το internal gps και ενημερώνει συνεχώς το current location και έχει και widget;)

Ναι αυτό λέω και εγώ, δεν θυμόμουν πια έκδοση είναι

μόνο που εγώ έχω 808 όχι Ν8 και δεν μπαίνει. Θα το απεγκαταστήσω εγκαταστήσω, ίσως είναι τυχαίο

Από 808 είναι το screenshot. Δοκίμασε επανεκκίνηση

Έχω ένα Nokia 603 και θέλω να μεταφέρω το ημερολόγιο και τις επαφές μου στο τάμπλετ (android) για να μπορώ να έχω κι εκεί όλα τα δεδομένα διαθέσιμα. Ποιός είναι ο απλούστερος και ασφαλέστερος τρόπος;

Το ιδανικό θα ήταν, μετά την μεταφορά των δεδομένων, να μπορούν να συγχρονίζονται και τα δύο μετά από οποιαδήποτε αλλαγή κάνω είτε στο κινητό είτε στο τάμπλετ, να μην χρειάζεται δηλαδή να περνάω χειροκίνητα τις αλλαγές στην άλλη συσκευή.

Έχω βρει μια λύση για τις επαφές, έστω και έμμεση. Χρησιμοποιώ το site phonecopy.com ως ενδιάμεσο. Συγχρονίζει με το symbian και είναι δωρεάν μέχρι 500 επαφες.

Για ημερολόγιο χρησιμοποιούσα την εφαρμογή googasync αλλά πρόσφατα σταμάτησε να λειτουργεί. Έχω βρει 1-2 sites και θα δω. Δοκίμασα την δοκιμαστική του googsync.com και δούλεψε τέλεια για δέκα μέρες.

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση.

Περισσότερο πάντως με ενδιαφέρει να μεταφέρω το ημερολόγιο και λιγότερο τις επαφές. Οπότε, αν βρεις κάποια αξιόπιστη λύση, ενημέρωσέ με.

Thanx! :)

Παιδιά, να ρωτήσω πού βρισκόμαστε από εφαρμογές cloud; Χρησιμοποιώ το CuteBox για dropbox, αλλά έχω διαβάσει ότι αν τυχόν φορμάρω το Ν8 μου, ίσως δε θα μπορέσω να ξανακάνω login. Ισχύει όντως αυτό; Τι άλλες επιλογές έχουμε για dropbox; Επίσης, θα ήθελα να ξέρω τι επιλογές έχουμε για άλλα cloud storages, συγκεκριμένα για Google drive, One Drive, Box και Copy. Έστω και για ένα από αυτά να υπάρχει αξιόπιστος client, ώστε να μπορώ να έχω επαφή με τον έξω κόσμο (στο Android μου έχω και τα 5 accounts συνδεδεμένα), μου αρκεί.

Ευχαριστώ προκαταβολικά και χρόνια πολλά σε όλους. Καλή χρονιά να έχουμε. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παιδιά, να ρωτήσω πού βρισκόμαστε από εφαρμογές cloud; Χρησιμοποιώ το CuteBox για dropbox, αλλά έχω διαβάσει ότι αν τυχόν φορμάρω το Ν8 μου, ίσως δε θα μπορέσω να ξανακάνω login. Ισχύει όντως αυτό; Τι άλλες επιλογές έχουμε για dropbox; Επίσης, θα ήθελα να ξέρω τι επιλογές έχουμε για άλλα cloud storages, συγκεκριμένα για Google drive, One Drive, Box και Copy. Έστω και για ένα από αυτά να υπάρχει αξιόπιστος client, ώστε να μπορώ να έχω επαφή με τον έξω κόσμο (στο Android μου έχω και τα 5 accounts συνδεδεμένα), μου αρκεί.

Ευχαριστώ προκαταβολικά και χρόνια πολλά σε όλους. Καλή χρονιά να έχουμε. :)

Λόγω μιας αλλαγής στο dropbox, οι clients δεν θα μπορούν να συνδεθούν αν βάλεις εκ νέου τα στοιχεία (εκτός κι αν βρεις το αρχείο που αποθηκεύει τον κωδικό και το ξαναπεράσεις, πάντα εννοείται μόνο σε χακαρισμένη συσκευή). Δυστυχώς τα cutebox και dropian δεν μπορούν να συνδεθούν χωρίς τον αποθηκευμένο κωδικό σου. Επομένως, χρησιμοποιείς το droper που δεν έχει τέτοιο πρόβλημα ή το ενσωματωμένο dropbox client του FilesPlus (έχω ακούσει ότι είναι πιο βαρύ από το droper). Οπότε, ευτυχώς υπάρχουν ακόμη εναλλακτικές. http://coinonedge.com/droper

Το FilesPlus έχει ενσωματωμένους clients και για onedrive, google drive, box, μαζί με τα αρχεία της συσκευής, όλα σε ένα. Στο 808 είναι εντάξει, για το Ν8 δεν ξέρω αν είναι κάπως βαρύ, αλλά είναι το μόνο που τα έχει όλα!

http://applist.schumi1331.de/content/143

Ειδικά για onedrive, υπάρχει και το SkyFiles Pro που επίσης εξακολουθεί να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα.

Επίσης, χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε!!!

Edited by Mivas

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Φίλε Mivas, σε ευχαριστώ. Έβαλα το Files+ και σώθηκα. Μια χαρά είδε τους λογαριασμούς μου σε DropBox, Google Drive, One Drive και Box. Μόνο Copy δεν έχει, αλλά μικρό το κακό.

Thank you. :)

Edited by panosz75

Να σαι καλά. :) Χρόνια πολλά!

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Είχα βρει το αρχείο του cutebox που πρέπει να πάρουμε backup ώστε να μεταφέρουμε το login σε άλλη συσκευή. Είναι κάπου στο c και λέγεται cutebox.conf.

Είμαι απο το tablet, δεν μπορώ να βρω το ποστ

Χρόνια πολλά

Σε φρεσκο φλασαρισμενο 808 μετά το file plus δοκιμασα login σε cutebox 1.3.0 και μετά από μερικές προσπάθειες που με πετούσε εξω συνδεθηκε κανονικά. Για καντε καμια δοκιμη.
Xiaomi Mi 9T 128GB

Σε φρεσκο φλασαρισμενο 808 μετά το file plus δοκιμασα login σε cutebox 1.3.0 και μετά από μερικές προσπάθειες που με πετούσε εξω συνδεθηκε κανονικά. Για καντε καμια δοκιμη.

Λες να φτιάξανε και το cutebox? Μακάρι, να υπάρχουν εναλλακτικές και φυσικά προγραμματιστές που θα στηρίζουν ακόμη το Symbian.

βγήκε update γιατί το cutebox? Δεν ειδα κατι.

Εχω την 1.0.3(0) και θυμάμαι πριν λίγο δεν έμπαινε. Αν μιλάμε για την ίδια έκδοση και δουλεύει μάλλον αλλαξε κάτι στο login του dropbox

• 3 weeks later...
Παιδιά γνωρίζει κανένας πώς αποθηκεύουμε τα αρχεία sis από την AppList χωρίς να τα εγκαταστήσουμε? Δεν κινδυνεύει άμεσα για κλείσιμο, αλλά καλό θα ήταν να υπάρχει αυτή η δυνατότητα για offline εγκατάσταση οποιαδήποτε στιγμή. Π.χ. βγήκαν δωρεάν τα fChat, fMobi και θέλω να τα έχω και σαν αρχείο. Άραγε υπάρχει τρόπος???

Το Fchat δεν παίζει.

Τι εννοείς; Δεν λειτουργεί; Εμένα συνδέεται κανονικά και μου εμφανίζει τις συνδεδεμένες επαφές. Λειτουργεί σαν το Lightbulb, αλλά μόνο για fb.

Παιδιά γνωρίζει κανένας πώς αποθηκεύουμε τα αρχεία sis από την AppList χωρίς να τα εγκαταστήσουμε? Δεν κινδυνεύει άμεσα για κλείσιμο, αλλά καλό θα ήταν να υπάρχει αυτή η δυνατότητα για offline εγκατάσταση οποιαδήποτε στιγμή. Π.χ. βγήκαν δωρεάν τα fChat, fMobi και θέλω να τα έχω και σαν αρχείο. Άραγε υπάρχει τρόπος???

Στο C βρήκα τα sis αρχεία από τις εφαρμογές που εγκατέστησα. Δοκίμασε να ακυρώσεις την εγκατάσταση και δες αν τα σβήνει.

Τι εννοείς; Δεν λειτουργεί; Εμένα συνδέεται κανονικά και μου εμφανίζει τις συνδεδεμένες επαφές. Λειτουργεί σαν το Lightbulb, αλλά μόνο για fb.

Ναι, βγάζει error... Μόνο σε μένα?:wacko:

Στο C βρήκα τα sis αρχεία από τις εφαρμογές που εγκατέστησα. Δοκίμασε να ακυρώσεις την εγκατάσταση και δες αν τα σβήνει.

μπα, δεν βρήκα τίποτα στο c... Σε λίγες περιπτώσεις μόνο είχε γίνει αυτό, αλλά ήταν για ενημέρωση εφαρμογών... Σχετικά με τις ενημερώσεις, έχω μια ερώτηση. Έχω το Audio recorder pro του Meyer, παλιότερη έκδοση και η τελευταία στην AppList θέλει αγορά. Πάω να κάνω ενημέρωση και μου ζητάει να αγοράσω την καινούργια έκδοση! Έτσι γίνεται γενικά; Θυμάμαι σε άλλες περιπτώσεις, γινόταν σάρωση αν υπήρχε η πλήρης έκδοση εγκατεστημένη και αναβάθμιζε χωρίς να γίνει αγορά εκ νέου...

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned