stavpal Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 πιο πολύ να χειρίζομαι αρχεία που έχω στο pc (να τα κατεβάζω στο κινητό) μέσω internet (βασικά 3g αλλά κυρίως εκτός σπιτιού). Κυρίως αυτό. Να βλέπω το desktop δε μ' ενδιαφέρει και τόσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 πιο πολύ να χειρίζομαι αρχεία που έχω στο pc (να τα κατεβάζω στο κινητό) μέσω internet (βασικά 3g αλλά κυρίως εκτός σπιτιού). Κυρίως αυτό. Να βλέπω το desktop δε μ' ενδιαφέρει και τόσο Τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το myexplorer μέσω 3g και για να μην χρειάζεται να ξέρεις την ip του υπολογιστή σου όταν είσαι σπίτι να χρησιμοποιήσεις κάποια δωρεάν υπηρεσία για αυτό το σκοπό (πχ no-ip, ddns) Μια φορά το σετάρεις και τελείωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το myexplorer μέσω 3g και για να μην χρειάζεται να ξέρεις την ip του υπολογιστή σου όταν είσαι σπίτι να χρησιμοποιήσεις κάποια δωρεάν υπηρεσία για αυτό το σκοπό (πχ no-ip, ddns) Μια φορά το σετάρεις και τελείωσες. Το έχω δεί. Δυστυχώς δεν δουλεύει. Δεν δέχεται γράμματα στο πεδίο "computer ip address" Γι'αυτό ρώτησα για άλλο πρόγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Το έχω δεί. Δυστυχώς δεν δουλεύει. Δεν δέχεται γράμματα στο πεδίο "computer ip address" Γι'αυτό ρώτησα για άλλο πρόγραμμα Θα το βάλεις στο Remote access settings, στο Computer DNS name Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 τελικά επειδή δεν έβγαλα άκρη ξανάβαλα το rdm+ που είχα και στο N95. Δουλεύει ικανοποιητικά γι'αυτό που το θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Βάζω το πρωί το viber στον υπολογιστή , έρχεται ο κωδικός όλα καλά. Δοκιμάζω το πρόγραμμα με ένα φίλο και τα μηνύματα πάνε και στον υπολογιστή και στο κινητό. Κλείνω το κινητό και όταν το ανοίγω δεν λειτουργεί πια το viber. Επιτρέπει 1-2 κινήσεις και μετά κολλάει και με πετάει έξω. Απεγκατάσταση - Εγκατάσταση και δεν εμφανίζει καμιά από τις επαφές μου. Κάνω επαναφορά ρυθμίσεων και τις εμφανίζει. Αλλά , δε λειτουργεί μέσα από wifi , μονο με data ...Όταν το συνδέω με wifi η εφαρμογή κρασάρει. Έχει συμβεί σε κανένα άλλο? Λύση? Το πρόβλημα το έλυσα με το να απεγκαταστήσω το viber στο τηλέφωνο μου ( υποθέτω έσβησε τα δεδομένα ). Το εγκατέστησα ξανά , δούλεψε για μερικές μέρες και πάλι δημιούργησε πρόβλημα όταν χρησιμοποιώ και τη desktop έκδοση. Άρχισε να μου βγάζει και μήνυμα για full memory. Παραξενεμένος κοίταξα και στη c: έχω 185mb ελεύθερα που μου φάνηκαν λίγα. Με το x-plore ανακάλυψα στη c: ένα αρχείο με το όνομα viberlog.txt κοντά στα 50mb. Υποθέτω το μέγεθος του δημιουργεί το πρόβλημα , αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί κράτησε όλα τα Log από τη στιγμή που το έκανα εγκατάσταση από την αρχή. Συμβαίνει και σε κανένα άλλο αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GcLoupo Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) Καλησπερα σας θα ηθελα να σας ρωτησω εαν ξερετε το προγραμμα Guardian το οποιο Ειναι Advanced Antitheft Software for Mobile devices, it provides unique.Θα ηθελα μερικες πληροφοριες εαν ειναι καλο για να το βαλω στο κινητο μου Nokia 808 pureview γιατι απο οτι ειδα ειναι πολυ καλο αλλα Θελω και την γνωμη σας.Αυτη την στιγμη το προγραμμα αυτο ειναι currently compatible GUARDIAN Λιγο η τιμη τσουζει αλλα ειναι για μια φορα εαν παω να αγορασω την Iridium εκδοση Ευχαριστω. Edited May 16, 2013 by GcLoupo Παράθεση NOKIA N86(Καταστραφηκε το εδωσα στην μανα μου μεσα σε 2 μηνες του πεταξε τα ματια εξω) ΝΟΚΙΑ 808 PV WHITE NOKIA EOS 64gb Germany 320 euro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) Καλησπερα σας θα ηθελα να σας ρωτησω εαν ξερετε το προγραμμα Guardian το οποιο Ειναι Advanced Antitheft Software for Mobile devices, it provides unique.Θα ηθελα μερικες πληροφοριες εαν ειναι καλο για να το βαλω στο κινητο μου Nokia 808 pureview γιατι απο οτι ειδα ειναι πολυ καλο αλλα Θελω και την γνωμη σας.Αυτη την στιγμη το προγραμμα αυτο ειναι currently compatible GUARDIAN Λιγο η τιμη τσουζει αλλα ειναι για μια φορα εαν παω να αγορασω την Iridium εκδοση Ευχαριστω. Όχι να μην το βάλεις, δεν υπάρχει λόγος να βάζουμε τέτοια προγράμματα. Απλά τρώνε πόρους από το κινητό και τρέχουν τζάμπα γιατί? Για να σου βγάζει ήχο όταν το ακουμπάει άλλος, ή για να σε προστατέυει από ανύπαρκτους ιούς? Γνώμη μου έτσι? Ότι θες κάνεις εννοείται. Edited May 16, 2013 by impreza_sti Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Έχω ένα πρόβλημα με το facinate. Όταν πάω να κάνω post και αλλουνού wall μου βγάζει ένα "you don't have permission for this action" Το κάνει και σε σας αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Έχω ένα πρόβλημα με το facinate. Όταν πάω να κάνω post και αλλουνού wall μου βγάζει ένα "you don't have permission for this action" Το κάνει και σε σας αυτό? Όταν το σετάρεις στην αρχή σε ρωτάει μέσω του browser το facebook τι δυνατότητες εξουσιοδοτείς να έχει το πρόγραμμα που θες να χρησιμοποιήσεις, τις έδωσες όλες? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GcLoupo Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) Όχι να μην το βάλεις, δεν υπάρχει λόγος να βάζουμε τέτοια προγράμματα. Απλά τρώνε πόρους από το κινητό και τρέχουν τζάμπα γιατί? Για να σου βγάζει ήχο όταν το ακουμπάει άλλος, ή για να σε προστατέυει από ανύπαρκτους ιούς? Γνώμη μου έτσι? Ότι θες κάνεις εννοείται. Χμμμ σωστο αυτο που λες αλλα δεν κανει για ιους αυτο.Απλα σε ενημερωνει εαν γινει η κλοπη που ακριβως βρισκεται το κινητο σου μεσω gps δεν ξερω εαν ειναι αλληθεια αυτο αλλα για να το λεει κατι θα κανει. Specs [Guardian is an Advanced Antitheft Software for Mobile devices, it provides unique and powerful features: - Sim Changed notification through Invisible sms - Password Protection of messaging, gallery, contacts or every other application - GPS Localization and Tracking through GoogleMaps - optimized for Low Memory and Battery consumption - and MUCH more...] Edited May 16, 2013 by GcLoupo Παράθεση NOKIA N86(Καταστραφηκε το εδωσα στην μανα μου μεσα σε 2 μηνες του πεταξε τα ματια εξω) ΝΟΚΙΑ 808 PV WHITE NOKIA EOS 64gb Germany 320 euro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Όταν το σετάρεις στην αρχή σε ρωτάει μέσω του browser το facebook τι δυνατότητες εξουσιοδοτείς να έχει το πρόγραμμα που θες να χρησιμοποιήσεις, τις έδωσες όλες? ναι τις έδωσα όλες. Αφού διέγραψα το facinate app από το facebook και ξαναδωσα απο το facinate τις permissions αλλά πάλι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Ρε παιδιά, ποια είναι η τελευταία έκδοση του Opera Mobile; Αυτή που μπόρεσα να βρω ήταν η 12.00.2258. Αυτή είναι; Διακρίνω μια διαφορά στο UI με τον Mini, στον Mini όταν κατεβάζω ένα αρχείο, μου δίνει τη δυνατότητα μα επιλέξω και όνομα αρχείου εκτός από drive και φάκελο. Έχει βγει έκδοση του Mobile με αυτή τη δυνατότητα ή τσάμπα ψάχνω; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Ρε παιδιά, ποια είναι η τελευταία έκδοση του Opera Mobile; Αυτή που μπόρεσα να βρω ήταν η 12.00.2258. Αυτή είναι; Διακρίνω μια διαφορά στο UI με τον Mini, στον Mini όταν κατεβάζω ένα αρχείο, μου δίνει τη δυνατότητα μα επιλέξω και όνομα αρχείου εκτός από drive και φάκελο. Έχει βγει έκδοση του Mobile με αυτή τη δυνατότητα ή τσάμπα ψάχνω; Εγω εχω την 12.00.2256. ακομα!!! Αυτη πως την κατεβασες; Σε μενα δεν ηρθε ακομα!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Εγω εχω την 12.00.2256. ακομα!!! Αυτη πως την κατεβασες; Σε μενα δεν ηρθε ακομα!!! Μη τρελαίνεσαι... η μία είναι η international και η άλλη η απλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Μη τρελαίνεσαι... η μία είναι η international και η άλλη η απλή. Ποια είναι η διαφορά και ποια από της δύο είναι η international? Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ποια είναι η διαφορά και ποια από της δύο είναι η international? Προσωπικά δεν έχω καταλάβει τι διαφορές έχουν. Η international είναι με το μεγαλύτερο αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Έλα ρε παίδες, η international έχει παραπάνω γλώσσες λογικά, ή αναγνώριση γλωσσών κτλ. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Μια ερώτηση παίδες. Υπάρχει κάποια αξιόλογη εφαρμογή παρακολούθησης για τα οικονομικά τύπου Toshl; Έχω ήδη το Toshl όμως θέλω να παρακολουθώ και έξοδα για β' λογαριασμό και αυτό δεν έχω βρει τρόπο να το κάνω να δουλέψει στο Toshl. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 χρησιμοποιεί κανείς το swype αυτόν τον καιρό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 χρησιμοποιεί κανείς το swype αυτόν τον καιρό? Βεβαίως, συνεχώς. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Βεβαίως, συνεχώς. ξέχασα να αναφέρω για το 808 :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Καλησπέρα! Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής: είμαι πολύ νέος στον χώρο των smartphones, έχω ένα Nokia 603 με την τελευταία έκδοση (belle FP2). Ψάχνω έναν καλό player, κυρίως για βίντεο. Πριν πολλά χρόνια, είχα στην κατοχή μου ένα pda (WM5), στο οποίο χρησιμοποιούσα τον Core Player για ταινίες και βίντεο. Ψάχνω κάτι ανάλογο. Ξέρω ότι ο Core Player υπάρχει και για symbian. Δεν μπορώ να τον εγκαταστήσω όμως γιατί μου γράφει "σφάλμα πιστοποιητικού". Υπάρχει κάποιος που να έχει το πρόγραμμα και να μου το στείλει με pm; Ή και κάποιον άλλον player αν θεωρεί ότι είναι καλύτερος... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Υ.Γ. Το κινητό μου ΔΕΝ είναι χακαρισμένο (και δεν θα ήθελα να το χακάρω...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 ξέχασα να αναφέρω για το 808 :X Εγώ το δοκίμασα και το έβγαλα. Έχει πολλά προβλήματα. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 παιδια το skype που ειναι; πριν μια-δυο βδομαδες σταματησε να δουλευει και εξαφανιστηκε και απο το store εστειλα τοτε mail στη nokia και ακομα δεν μου απαντησαν.. αρχιζουν να το παρατανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts