lefkal Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Ενώ μέχρι το απόγευμα το βιμπερ λειτουργούσε κανονικά μετά άρχισε να κάνει περίεργα σε άλλα κινητά μπορούσα να στείλω, από άλλα μπορούσα μόνο να λάβω και μετά δε μπορούσα να δω ποιες επαφές έχουν βιμπερ και ποιες όχι. Λέω ας κάνω μια δοικιμή να το σβήσω και να το ξαναβάλω και τώρα δε θέλει να συνδεθεί για να μου στείλουν τον κωδικό. Κανένας ομοιοπαθής? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Ενώ μέχρι το απόγευμα το βιμπερ λειτουργούσε κανονικά μετά άρχισε να κάνει περίεργα σε άλλα κινητά μπορούσα να στείλω, από άλλα μπορούσα μόνο να λάβω και μετά δε μπορούσα να δω ποιες επαφές έχουν βιμπερ και ποιες όχι. Λέω ας κάνω μια δοικιμή να το σβήσω και να το ξαναβάλω και τώρα δε θέλει να συνδεθεί για να μου στείλουν τον κωδικό. Κανένας ομοιοπαθής? Το viber χθες είχε κάποια προβλήματα, όπως διάβασα από κάποιους χρήστες σε άλλο os, με τον server της Amazon οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις εγκατάσταση ξανά. Λογικά μόλις διορθώσουν το πρόβλημα θα είναι και πάλι εντάξει. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Παιδιά μια ερώτηση! Μετα από φορματ και αναβάθμιση σε belle το boldbeast call recorder (όποια έκδοση κι αν δοκίμασα) μου κάνει μπίμπ το οποίο ακούγεται τόσο σε εμένα όσο και στον συνομιλητή μου! Μήπως Δεν κάνω κάτι καλά ή μετά την αναβάθμιση χάθηκε αυτο το θαυμαστό του χαρακτηριστικό; έχει κάνεις ιδέα; Ευχαριστώ! Υγ. Εννοείται ότι από τις ρυθμίσεις έχω δοκιμάσει είτε να ενεργοποιήσω το μπίμπ είτε να το απενεργοποίησω αλλά μάταια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarr Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Sto 808 που είχα το πρόβλημα με το μπιπ έβαλα έκδοση του symbian με ενα Patch κι απο τότε όλα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros4 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Παιδιά μια ερώτηση! Μετα από φορματ και αναβάθμιση σε belle το boldbeast call recorder (όποια έκδοση κι αν δοκίμασα) μου κάνει μπίμπ το οποίο ακούγεται τόσο σε εμένα όσο και στον συνομιλητή μου! Μήπως Δεν κάνω κάτι καλά ή μετά την αναβάθμιση χάθηκε αυτο το θαυμαστό του χαρακτηριστικό; έχει κάνεις ιδέα; Ευχαριστώ! Υγ. Εννοείται ότι από τις ρυθμίσεις έχω δοκιμάσει είτε να ενεργοποιήσω το μπίμπ είτε να το απενεργοποίησω αλλά μάταια... Για κανε μια δοκιμη εδω... http://www.nokia-call-recorder.com/forum/topic393-bip-nokia-n8-update-nokia-belle-refresh-v111401511.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Καλημέρα! Εχει κανείς σας πρόβλημα με την εφαρμογή καιρού τις τελευταίες μέρες; Για παράδειγμα σε όλες τις πόλεις που έχω αποθηκευμένες μου δείχνει αντί για 5ημερη πρόβλεψη 4ημερη και μάλιστα με την εξης σειρα π.χ. σημερα-αυριο-σαββατο δευτέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Γεια σας παιδιά. Πήρε κανείς το update(bug fix) για τα μηνύματα με πολλαπλούς αποδοχείς; Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 οχι αλλα απο οτι διαβασα δεν υπαρχει διαφορα (εγω δεν ειχα ποτε προβλημα πχ) θα τη δοκιμασω συντομα Moralas :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 παιδες,υπαρχει εφαρμογη να διαβαζει με την καμερα ενα κειμενο και να το περναει σε pdf???το θελω για ενα νοκια 500 ενος φιλου. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 http://store.ovi.com/content/114227δοκιμασε το MDScan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 http://store.ovi.com/content/114227δοκιμασε το MDScan δεν το βρισκει απο το κινητο, και εδω αν ορισεις το νοκια 500 λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμη για το συγκεκριμενο.. :O Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Καλημέρα! Εχει κανείς σας πρόβλημα με την εφαρμογή καιρού τις τελευταίες μέρες; Για παράδειγμα σε όλες τις πόλεις που έχω αποθηκευμένες μου δείχνει αντί για 5ημερη πρόβλεψη 4ημερη και μάλιστα με την εξης σειρα π.χ. σημερα-αυριο-σαββατο δευτέρα. To ϊδιο κάνει και σε μένα. Μάλιστα σαν σήμερα έχει την αυριανή μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Επιβεβαιώνω και εγώ. Μάλλον κάποιο πρόβλημα έχει προκύψει στην εφαρμογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Οκ!! Έυχαρστώ για την γρήγορη ενημέρωση παιδιά! Υπομονή λοιπον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 δεν το βρισκει απο το κινητο, και εδω αν ορισεις το νοκια 500 λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμη για το συγκεκριμενο.. :O κατέβασέ το από αλλού. και δες και το melon pdf scanner v.1.00(8) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Παιδια υπαρχει καμμια εφαρμογη ωστε οταν τραβαμε μια φωτο να την στελνουμε στο facebook,απο το κινητο; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Παιδια υπαρχει καμμια εφαρμογη ωστε οταν τραβαμε μια φωτο να την στελνουμε στο facebook,απο το κινητο; Όταν πατάς το σύμβολο διαμοιρασμού (<) που έχει στις φωτογραφίες δεν σου βγάζει επιλογή κοινής χρήσης με τα κοινωνικά δίκτυα; Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Παιδια υπαρχει καμμια εφαρμογη ωστε οταν τραβαμε μια φωτο να την στελνουμε στο facebook,απο το κινητο;το κάνει κι η στοκ κάμερα, και το camerapro Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Όταν πατάς το σύμβολο διαμοιρασμού (<) που έχει στις φωτογραφίες δεν σου βγάζει επιλογή κοινής χρήσης με τα κοινωνικά δίκτυα; Ενταξει το εκανα ετσι!Ευχαριστω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Δεν ξέρω για Facebook, πάντως για διαμοιρασμό φωτογραφιών στο twitter, εκτός από μέσα από την έκθεση ή από την κάμερα, γίνεται και μέσα από το Gravity, μάλιστα έχεις και επιλογή ποιότητας φωτογραφίας και σε ποια υπηρεσία/server θα την ανεβάσεις. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Επιβεβαιώνω και εγώ. Μάλλον κάποιο πρόβλημα έχει προκύψει στην εφαρμογή! Δεν έχει πρόβλημα η εφαρμογή παιδιά.. Αυτό το κάνει γιατί αλλάζει αύριο η ώρα. Το έκανε και όταν αλλάζαμε στην θερινή ώρα.. Θα στρώσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 geokatris έχεις δίκιο, δεν το΄χα σκεφτεί! Οπότε λογικά αύριο μετά την αλλαγή της ώρας θα στρώσει... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Δεν ξέρω για Facebook, πάντως για διαμοιρασμό φωτογραφιών στο twitter, εκτός από μέσα από την έκθεση ή από την κάμερα, γίνεται και μέσα από το Gravity, μάλιστα έχεις και επιλογή ποιότητας φωτογραφίας και σε ποια υπηρεσία/server θα την ανεβάσεις. ;) Eυχαριστω φιλε για την πληροφορια,αλλα πως δουλευει;Το ψαχνω ωρα να δω πως μπορω να στειλω φωτο αλλα ........ Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Eυχαριστω φιλε για την πληροφορια,αλλα πως δουλευει;Το ψαχνω ωρα να δω πως μπορω να στειλω φωτο αλλα ........ Βγαίνεις στην έξω-έξω σελίδα, έχει μία καρτέλα Images. Την ανοίγεις, επιλέγεις τη φωτογραφία της επιλογής σου (είναι αυτές που σου δείχνει στην Έκθεση), κι από εκεί επιλέγεις αυτά που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ μου. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή για symbian belle που να ξεκλειδωνει ρουτερ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts